- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.761
slmm kızlarrr
umarım herkes iyidir
ya ben depresyonamı giriyorum ne
haftasonu süper geçti herşey çok güseldi
ama bugün bilmiyorum herşeye ağlayasım mafoldumben var herşey canımı sıkıyo :sinifsinif:
inş sizler iyisinizdir.
bebiş - zapzup - deniz - belgun bebişler nasıl ??
benimki de iyi sanırımm arada kıpraşıo
doktora geçen hafta gidecektik ama gidemedik bu zaman oldu daha tarama testini bile yaptıramadık mafoldumben
herşey gücüme gidio :umursamaz:
mrb belgüncümm...
güle güle kirletin evinizi...
hatta mümkünse hiç kirletmeyin:))
canım anladıım kadarıyla bu kramp işi sennde biraz ciddi boyutta
yhaa aynı dert bndede var
hiç aksatmadan içiorum ben sol kalçamda bir batma var,senn gbi aynı basamıorum üzerine
eğilip kalkarken falan kendimi anneannem gbi hissediorum,hareketlerim deişti bu kramp yüzünden yaa
dr.banada günde bir demişti,gittiğimde sorucam iki tane içiyimmi die??
kramp olduu zamanlar büyük bi bardak ılık süt içiorum,4gün üstüste içtim akşamları omu fayda etti bilmiorum dün ve bugün biraz rahatım şükür..
bnde bugece rüyamda muz gördüm..
pek sevmem aslında ama çarşamba pazardan alıp deniyim bari,sen dene bana bi yaz faydası oluomu canım..
soda içmiodum ben amalmaz:
öğle namazını kılıcan heralde canım,
allah kabuletsin kılda gel hadi:)):Saruboceq:
slmm kızlarrr
umarım herkes iyidir
ama bugün bilmiyorum herşeye ağlayasım mafoldumben var herşey canımı sıkıyo :sinifsinif:
inş sizler iyisinizdir.
doktora geçen hafta gidecektik ama gidemedik bu zaman oldu daha tarama testini bile yaptıramadık mafoldumben
slmm kızlarrr
umarım herkes iyidir
inş sizler iyisinizdir.
merhaba canım arada banada geliyorlar ağlıyorum
bebişim iyi maşallah ama dün akşam çok ağrım vardı yatamadım
bizde 2 eylül ü bekliyoruz az kaldı şükür
Bende tahlil bile yaptıramadım daha aynı durumdayım bende .Eskileri açıp açıp kavga ediyorum eşimle. Bebişim tekmeliyordu dün.Bugün çok sakin .Bana da yatılı misafir gelecek çarşamba toptaqn temizlik yapmam lazımda kımıldayasım yok
selam cnm hoşgeldin.bazen banada oluyor depresyona girip girip çıkıyorum arada bir olmıcak şeye ağladığımı yada sinirlendiğimi biliyorum olmcıak şelerin bana battığı zamanları biliyorum cnm herzaman olamsada bunu yaşıyorum ve normal böle şeler yaşamamız ben böle durumlarda bir ılık ballı süt içip yatıp uyumaya çalışıyorum kalktığımda melek gibi oluyorum:))benim bebiş iidir herhalde hamdolsun oturuyor annesinin karnında napsın kuzum..yarın aminosentez sonucu için hastaneyi arıcam bakalım sonuç çıktıysa gidip alacağız sonucumuzu..bekliyoruz şimdilik.tarama testi benden de daha istenmedi cnm..
HUNNY bakma sen kaynanana ya anlamıyorum zaten başkalarının işine karışanlara tutarsa da kendine tutmasa da Allahım ya kötükedihüso
Amann benimkilerde ayrı alem artık o kadar bıktımki sülalesinden .İlk aylarımızı hep zehir ettiler.bU ARALAR geçmişin hhesabını sormaya çalışıyorum eşime hep unutamıyorum hatırladıkça sinirim bozuluyo.Pişmiş kelle gibi hepsi zatende.Ya melek gibi benim kaynanam derler ya inanmıyorum ben ya ya da bize denk gelmiyo.Feminist olucam yakında yaa.Bir de eşim sanki bizimn durumumuz çok iyi gibi onlara yardım etmeye çalışıyor deli oluyorum.Ya tamam ihtiyaçları var ama çok müsrif eşimde sülaleside azıcık tutumlu olsalar amann diyeceğim o ki al birini vur ötekine yaa artık cinlerimi tepeme çıkarıyorlar.Bütün kaynanalardan nefret edesim geliyor artık.Bazen iyiki kızım olacakta ben kaynana olmuycam diyorum.Gerçe kimi kaynanalarda iyi oluyo gelinleri cadı gibi oluyo.İyi olan kimse birbirini bulmuyo mu nedir
Amann benimkilerde ayrı alem artık o kadar bıktımki sülalesinden .İlk aylarımızı hep zehir ettiler.bU ARALAR geçmişin hhesabını sormaya çalışıyorum eşime hep unutamıyorum hatırladıkça sinirim bozuluyo.Pişmiş kelle gibi hepsi zatende.Ya melek gibi benim kaynanam derler ya inanmıyorum ben ya ya da bize denk gelmiyo.Feminist olucam yakında yaa.Bir de eşim sanki bizimn durumumuz çok iyi gibi onlara yardım etmeye çalışıyor deli oluyorum.Ya tamam ihtiyaçları var ama çok müsrif eşimde sülaleside azıcık tutumlu olsalar amann diyeceğim o ki al birini vur ötekine yaa artık cinlerimi tepeme çıkarıyorlar.Bütün kaynanalardan nefret edesim geliyor artık.Bazen iyiki kızım olacakta ben kaynana olmuycam diyorum.Gerçe kimi kaynanalarda iyi oluyo gelinleri cadı gibi oluyo.İyi olan kimse birbirini bulmuyo mu nedir
HUNNY bakma sen kaynanana ya anlamıyorum zaten başkalarının işine karışanlara tutarsa da kendine tutmasa da Allahım ya kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?