2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bn çarşambadan sonra misafir daveti yapıcam aslında bugün toz alcaktım ama üşeniorum canm bişiy istemio..bikaç gün sonra misafirim için temizlik yaparım artık
sözde geçen çarşambadan sonra alıcaktım üşendiğim için salladım yaa a
koca bi yük gbi omuzumda

slmm kızlarrr
umarım herkes iyidir
ya ben depresyonamı giriyorum ne
haftasonu süper geçti herşey çok güseldi
ama bugün bilmiyorum herşeye ağlayasım mafoldumben var herşey canımı sıkıyo :sinifsinif:
inş sizler iyisinizdir.
bebiş - zapzup - deniz - belgun bebişler nasıl ??
benimki de iyi sanırımm arada kıpraşıo
doktora geçen hafta gidecektik ama gidemedik bu zaman oldu daha tarama testini bile yaptıramadık mafoldumben
herşey gücüme gidio :umursamaz:

merhaba canım arada banada geliyorlar ağlıyorum
bebişim iyi maşallah ama dün akşam çok ağrım vardı yatamadım
bizde 2 eylül ü bekliyoruz az kaldı şükür

sağol cnmcım..evet öğlen namazımı kıldım sonra yemeğimi koydum tatlımı hazırladım ön hazırlığını yaptım şimdi biraz işim var bugün çalışmadım ama iş yerinden iş getirddimm yarına kadar bitmesi gerek üffff...yani bu kramp ciddi boyuttamı bilmiyorum ama üstüne basamıyorum bacağımın ama baksana genelde herkesde oluyormuş demekki aynı boyutlarda sendede oluyormuş baksana aynı anneannem gibi hissediyorum kendimi..magnezyum içtim sabah hergün içicem bakalım fayda edecekmi:)süt ben günde zaten iki bardak içiyorum içtiğim halde kamp giriyor demekki sütün bir etkisini görmüyorum kramp konusunda.bugün yedim muzu bakalım hafifletecekmi kası gevşetecekmi öle olursa haber veririm cnm sanaada:))

Bende tahlil bile yaptıramadım daha aynı durumdayım bende .Eskileri açıp açıp kavga ediyorum eşimle. Bebişim tekmeliyordu dün.Bugün çok sakin .Bana da yatılı misafir gelecek çarşamba toptaqn temizlik yapmam lazımda kımıldayasım yok

selam cnm hoşgeldin.bazen banada oluyor depresyona girip girip çıkıyorum arada bir olmıcak şeye ağladığımı yada sinirlendiğimi biliyorum olmcıak şelerin bana battığı zamanları biliyorum cnm herzaman olamsada bunu yaşıyorum ve normal böle şeler yaşamamız ben böle durumlarda bir ılık ballı süt içip yatıp uyumaya çalışıyorum kalktığımda melek gibi oluyorum:))benim bebiş iidir herhalde hamdolsun oturuyor annesinin karnında napsın kuzum..yarın aminosentez sonucu için hastaneyi arıcam bakalım sonuç çıktıysa gidip alacağız sonucumuzu..bekliyoruz şimdilik.tarama testi benden de daha istenmedi cnm..

merhaba canım arada banada geliyorlar ağlıyorum
bebişim iyi maşallah ama dün akşam çok ağrım vardı yatamadım
bizde 2 eylül ü bekliyoruz az kaldı şükür

canım aman dikkat et ayaklarını biras yükseğe kaldırıp yat dinlen biras
az kalmış seninde bakalım biz ne zaman görürüs :sinifsinif:

şükür ki ctesi ben temizliğimi bitirdim kardeşim gelmişti yatılı oda zaten daha çok toparladı gitti saolsun yani bana bu temizlik bayağ gider o yönden rahatımm
ama ctesi çok fazla ayakta durduğumdan 2 gün belim acayip ağardı tavsiyem yavaş yavaş yap yorma kendini

bugün kayınvaldem aradı
hiç aramıyosunuz hiç görüşemedik diyo sormuyoki durumunuz varmı die biz aramasak aramıcak 1 haftayı geçti görüşmeyeli hiç aramadılar ama kendi annem hergün arar
neyse onu geçtim
biliyolar bu aralar iştahımın iyi olduğunu önceden yeye die baskı yapardı bugünde oruç tutuyomusun die soruyo hayır dedim tutmuyorum dedim neden tutmamışım bi deneseymişim belki tutabilirmişim filan
tmm ben onu dayanamam die değil ya bebeğe veya sağlığıma bişey olursa die tutmuyorum tabiki Allah gücünü verir dayanabilirimm ama zaten zayıfım bünyem hassas ewde yanlızım bişey olursa kimsenin ruhu duymaz
ama eşim gelsin dicem yarın oruç tutucam die
bırak eşimin işleri ağır oda tutmuyo
soruyo bide eşimin tutup tutmadığını diyodu kaldırma tutmasın die zayıfmış ben buna kızıyorum kendi oğlunu o kadar düşünüyosun bana neden böyle davranıyosun ben insan değilim sanki böyle ayrım yapması zoruma gidiyo
kendi oğluna gelince aaaa tutmasın oruç, zayıf, günler uzun bişey olur dio ama bana gelince deneseydin bi tutardın filan mafoldumben moralim bozuluyo benimde

Allah ın izniyle inşş güzel haberler verirsin bize canımm

kuzularımıs Allah a emanet opuyorumnanaktan

Amann benimkilerde ayrı alem artık o kadar bıktımki sülalesinden .İlk aylarımızı hep zehir ettiler.bU ARALAR geçmişin hhesabını sormaya çalışıyorum eşime hep unutamıyorum hatırladıkça sinirim bozuluyo.Pişmiş kelle gibi hepsi zatende.Ya melek gibi benim kaynanam derler ya inanmıyorum ben ya ya da bize denk gelmiyo.Feminist olucam yakında yaa.Bir de eşim sanki bizimn durumumuz çok iyi gibi onlara yardım etmeye çalışıyor deli oluyorum.Ya tamam ihtiyaçları var ama çok müsrif eşimde sülaleside azıcık tutumlu olsalar amann diyeceğim o ki al birini vur ötekine yaa artık cinlerimi tepeme çıkarıyorlar.Bütün kaynanalardan nefret edesim geliyor artık.Bazen iyiki kızım olacakta ben kaynana olmuycam diyorum.Gerçe kimi kaynanalarda iyi oluyo gelinleri cadı gibi oluyo.İyi olan kimse birbirini bulmuyo mu nedir

HUNNY bakma sen kaynanana ya anlamıyorum zaten başkalarının işine karışanlara tutarsa da kendine tutmasa da Allahım ya kötükedihüso

Bence de.Ya bende yangına körükle gitmişim :kedi: Ya bak artık kimseyi düşünmemeye çalış.Zaten kimse bizide bebeklerimizi de düşünmüyor.Ben aklıma geldikçe aklımda bile tutmuyorum değmez.Kimse düşünmüyor beni ben mi düşüncem diyorum.Kızıma odaklanıyorum. Şarkı söylüyorum falan stres atıyorum.

canım bize 41 kere maşallah kaynanamla aramız çok iyi Allahım nazarlardan korusun daha bir kere birbirimizi kırmışlığımız olmadı oğlu yanında bana bir şey desin hemen kızar eşime kızıma nasıl davranıyorsun diye aynı şekilde bizim evde de eşime çok değer verirler bana kızarlar kaydirigubbakcemile3

ya benim de oğlum olucak ama Allah ım bana bööle yaptırmasın
ya bizimde durumumuz ortada sözde kayınvaldem olsun kayınpederim olsun ikiside demişti biz yerdım ederis heray hesaba para yatar ama yok daha çok bizden bekliyolar bende buna bozuluyorum
15 gün önce guatr için çağırmıştı doktor kontrole ama gidemedim maaşı alamadık
10 gün önce doktorum çağırdı ayrıntılı için ona da gidemedik çünkü doktor parasını kayınvaldem biz veriris siz vermessiniz demişti ama daha hiç yok bakalım belki toplu verirler
e şimdi bebek için masraf olucak hastane masrafı doktor masrafı yani nereye kadar hiç umurlarında bile değil
anca neden aramıyosunuz die sorarlar
bi ihtiyacınız varmı die sormak akıllarına gelmes
bilmiyorum benmi çok şey bekliyorum benmi çok abartıyorum diorum bazen

HUNNY bakma sen kaynanana ya anlamıyorum zaten başkalarının işine karışanlara tutarsa da kendine tutmasa da Allahım ya kötükedihüso

aaaa canım karışmasalar rahat etmezler illa bi şey söylicekler sanki keyfimden tutmuyomuşum gibi söylüo bide deneseydin bari belki tutabilirdin dio

Bizde de öyle ben üçlü tarama yaptıramadım kızıma para yok diye.Seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin.Bi patik bile almadık daha.Zaten evliliğim 7 ayı onlarla geçti tiksindim artık ya.Bileziğimin tekini onlara verdim borç durumları kötü diye ama onların durumları hep kötü hep kötü zaten ya bilmiyorum bende o kdar doluyum ki.Eşim yazdıklarımı görse bir ton azarlar eder ama artık buraya da ağzıma geleni söyleyemeyeceksem oturup kafayı yiyim daha iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…