2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alıncakların konusu daha hiç açılmadı zaten eşim kasım gibi alırıs dedi sadece o kadar.
bayrama ne alıcam bilmiyorum kıyafetlerim olmuyo ama hiç kayınvaldem telde onu sormuyo
he yanlız dio siz gelin doktor parasını ayarlarıs ddedi ama gittiğimide konusu açılmadı hatta maaşı alamadık dememe rağmen gelde sinir olma
eşimin haberi yok dediğimden olsa bana kızar
ama bende geçende dedim hani parayı vercekelrdi die olsun biz başımızın çaresine bakarıs diyo
ya eşime de kıyamıyorum tmm elinden geleni yapıo ailesi sonuçta onunda, onun suçu değil ama kızıyorum işte...

kayınpederim yaşadıkları yer köy gibi kendi ewleri ve bizden fazla maaş alıo ve hala yetmio
ama biz şehir merkezinde kirada va aldığımzı yetirmeliymişiz ne yapıomuşus o kadar parayı bide soruyolar.

seni de çok iyi anlıyorumm canımm artık ne deseler batıyo gibi gelio zaten benim kayınvaldem bi lafı söyler ama nereye gitcek düşünmes
Allah ım inşş daha büyük problemler çıkmas

Allah kısmetlerini verir inşş Allah onlara muhtaç etmesinn

Amin.Bir de benim ailem devamlı para gönderiyor bize .Daha biz geçinemiyorken onlara o parayı yedirmek koyuyo bana

ama onlar öyle düşünmes hiç düşünmeden yerler
bide hesap sorarlar nerde harcadın ne yaptın die
biz insan değiliz ihtiyaçlarımız yok masrafımız olmuyo
ayy düşündükçe sinirlerim zıplıo kötükedihüso

sende senin ailenin verdiğini biriktir
kayınvaldenin yanında söyle annem şu kadar verdi die haberleri olursa belki utanır onlarda yardım eder

ama akşama eşimle konuşucam
sadece bayramlarda düğünlerde filan görüşelm onun dışında görüşmek istemiyorum dicem
inşş derim tabi onada bişey diyemiyorum
he 1 ay olsun gitmeyelim neden gelmediniz die hesap soruyolaar
bi git gel 50-100 arası onun yerine başka ihtiyaçlarımız oluyo oraya harcıyorus sormuyolarki gelebilecekmisiniz die
sadece surat yapmayı biliyolar:umursamaz:

neyse cnm ben çıkıyorum şimdi eşim gelir
dua edinde konuşayımm
Allah a emanet olun kendinize ve bebişşlerinize iyi bakın opuyorumnanaktan

Bizimkiler dibimizde .Eşim hergün eve gelmeden uğruyor.Yanlarında söylüyorum ama hiç utanma falan da yok.Yardım etmesinler tamam ama zararları olmasın yeterki.Benim ailem elinden geleni yapıyor.Aman biz mi hamileyiz onlar mı belli değil trip üstüne trip boşver ya.Düşüdüğümüze yazık

kızlar selam 1 hafta giremedim hepinizi çok özledimm umarım herkezde hersey yolundadırr... biz tatili uzattık o yüzden giremiyorum.. haftasonu doktora gittik kuzuşumu gördüm... tam 500 gr olmuş çok sağlıklıydı... hepinizi çok öptüm...

hoşgeldin cnmm bende şimdi geldimm

sende hoşgeldin cnm naber nasılsın

nerdesin kız sen merak ettim seni hep...hadi dön artık tatilden dönmedinmi maşallah kuzucuna bu arada çok öptümmm ikinizide

kızlar herkeze slm.ben uzun süredir giremiyorum.gerçi ara ara okumaya çalışıyorum ama.kardeşim rahatsızlandı ve 15 gündür falan bende kalıyo.kızlar size bişiy sorcam.benim kasıklarımda hafif bi dolgunluk hissi var.ve belim biraz hareket edince ağrıyo.bunlar sizlerdede varmı yada bende bi sorunmu var acaba.kramp şeklinde değil ağrılarım.sızı hissi veriyo daha çok ama korkuyorum.ne olur bana cvb yazın

Aynı sızı bende de var. Okuduğum kadarıyla arkadaşların bazılarında da var. Daha çok ayağa kalkarken oluyor. Herkeste olduğuna göre normal diye düşünüyorum.

Aynı sızı bende de var. Okuduğum kadarıyla arkadaşların bazılarında da var. Daha çok ayağa kalkarken oluyor. Herkeste olduğuna göre normal diye düşünüyorum.

yarın dr umu arıcam sormak için.çarşamba günü dr daydım herşeyin normal olduğunu söledi ama korkuyorum işte.umarım normaldir.

günaydın kızlar,
nasılsınız,3 günlük tatilden sonra bugün işe başladık yine .
ben hiç iyi değilim hayatımda ilk kez hemoroid yani basur oldum,acısından ne oturabilidim ne yatabildim,ayaklarım şişti en sonunda doktorumu aradım,sıcak buhara otur dedi birde krem adı verdi onu aldım,ama gece acıdan ağrıdan duramadım,ne zor şeymiş bu ,bundan sonra daha dikkatli davranacağım,aldığım demir hapının da bunda etkisi varmış,gebelerde genelde görülürmüş,dikkat edin sizde bol bol su ve sıvı şeyler tüketin,kuru kayısı yiyin,şu an bile zor oturuyorum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…