- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.781
Bizde de öyle ben üçlü tarama yaptıramadım kızıma para yok diye.Seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin.Bi patik bile almadık daha.Zaten evliliğim 7 ayı onlarla geçti tiksindim artık ya.Bileziğimin tekini onlara verdim borç durumları kötü diye ama onların durumları hep kötü hep kötü zaten ya bilmiyorum bende o kdar doluyum ki.Eşim yazdıklarımı görse bir ton azarlar eder ama artık buraya da ağzıma geleni söyleyemeyeceksem oturup kafayı yiyim daha iyi yani
kızlar ben çıkıyorum akşamları girmiyorum evden bayadır dinleniyorum genelde şimdi de battaniyeye başladım ya girmem yine hepinizi öpüyoruz
Amin.Bir de benim ailem devamlı para gönderiyor bize .Daha biz geçinemiyorken onlara o parayı yedirmek koyuyo bana
hu huu kimse yokmuuu kızlarrr ben geldimmmmmm bu arada göbiş topiğinee göbiş ekledim hehehe:)))
hoşgeldin cnmm bende şimdi geldimm
kızlar selam 1 hafta giremedim hepinizi çok özledimm umarım herkezde hersey yolundadırr... biz tatili uzattık o yüzden giremiyorum.. haftasonu doktora gittik kuzuşumu gördüm... tam 500 gr olmuş çok sağlıklıydı... hepinizi çok öptüm...
Aynı sızı bende de var. Okuduğum kadarıyla arkadaşların bazılarında da var. Daha çok ayağa kalkarken oluyor. Herkeste olduğuna göre normal diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?