- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.801
Günaydın kızlar son günlerde pek bı boş buralar şaşırıyorum valla....
canım gözün aydınmrb kızlar.
yeni doktordan geldik organ taramamız yapıldı.Rabbime şükürler olsunki bebeğim oldukça sağlıklı.burnu benim gibi kibar olacak sanırım pek tatlıydı.hatta alkış yapar gibi ellerini birbirine vuruyordu.doktorumuz organ gelişiminde sorun yok,kalp iyi durumda,suyu yeterli bebeğin oldukça sağlıklı görünüyor dedi.400 gr olmuş nerdeyse yarım kilo.bunuda sağ salim atlattık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına inşaallah:Saruboceq:
canım hakkınızda hayırlısımerhaba arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı. doktorumuz bebegımızın kız oldugunu soyledi. cok şaşkınım ıkı farklı doktor erkek demişti. şaşkınım hala. eşimde bende..
canım iyi günlerde kullanınuyku seti almadık pahalı geldi 90 dedi yatak park yatak 199 du iç yatağı 65 baya dil döktük 2 kişi aldık bide 220 ye indirdiler yatağı da güzel bebeğin şeklini alanlardan
,kızlar selam 1 hafta giremedim hepinizi çok özledimm umarım herkezde hersey yolundadırr... biz tatili uzattık o yüzden giremiyorum.. haftasonu doktora gittik kuzuşumu gördüm... tam 500 gr olmuş çok sağlıklıydı... hepinizi çok öptüm...
canım bende kramp oluyor ama şişkinlik hiç farketmedimkızlar herkeze slm.ben uzun süredir giremiyorum.gerçi ara ara okumaya çalışıyorum ama.kardeşim rahatsızlandı ve 15 gündür falan bende kalıyo.kızlar size bişiy sorcam.benim kasıklarımda hafif bi dolgunluk hissi var.ve belim biraz hareket edince ağrıyo.bunlar sizlerdede varmı yada bende bi sorunmu var acaba.kramp şeklinde değil ağrılarım.sızı hissi veriyo daha çok ama korkuyorum.ne olur bana cvb yazın
bana doktor sadece ilk muanede söyledi doğum tarihiniarakdaskar ılk doktor kontrolumde doktorum muhtemel dogum tarıhını 18 ocak dedı. sımdı ıse 10 ocak dıyor. sızlerdede oluyo mu boyle bişey.
canım çok geçmiş olsungünaydın kızlar,
nasılsınız,3 günlük tatilden sonra bugün işe başladık yine .
ben hiç iyi değilim hayatımda ilk kez hemoroid yani basur oldum,acısından ne oturabilidim ne yatabildim,ayaklarım şişti en sonunda doktorumu aradım,sıcak buhara otur dedi birde krem adı verdi onu aldım,ama gece acıdan ağrıdan duramadım,ne zor şeymiş bu ,bundan sonra daha dikkatli davranacağım,aldığım demir hapının da bunda etkisi varmış,gebelerde genelde görülürmüş,dikkat edin sizde bol bol su ve sıvı şeyler tüketin,kuru kayısı yiyin,şu an bile zor oturuyorum eyvahedigeldismile
günaydın kızlar
kızlar bişey sorucam hemoroidde kan gelir mi?
kızlar herkeze slm.ben uzun süredir giremiyorum.gerçi ara ara okumaya çalışıyorum ama.kardeşim rahatsızlandı ve 15 gündür falan bende kalıyo.kızlar size bişiy sorcam.benim kasıklarımda hafif bi dolgunluk hissi var.ve belim biraz hareket edince ağrıyo.bunlar sizlerdede varmı yada bende bi sorunmu var acaba.kramp şeklinde değil ağrılarım.sızı hissi veriyo daha çok ama korkuyorum.ne olur bana cvb yazın
günaydın kızlar,
nasılsınız,3 günlük tatilden sonra bugün işe başladık yine .
ben hiç iyi değilim hayatımda ilk kez hemoroid yani basur oldum,acısından ne oturabilidim ne yatabildim,ayaklarım şişti en sonunda doktorumu aradım,sıcak buhara otur dedi birde krem adı verdi onu aldım,ama gece acıdan ağrıdan duramadım,ne zor şeymiş bu ,bundan sonra daha dikkatli davranacağım,aldığım demir hapının da bunda etkisi varmış,gebelerde genelde görülürmüş,dikkat edin sizde bol bol su ve sıvı şeyler tüketin,kuru kayısı yiyin,şu an bile zor oturuyorum eyvahedigeldismile
günaydın kızlar
geçmiş olsun kardeşine sihirim.benimde kasıklarımda aynı dolgunluk hissi oluyor ara ara böle kramp değilde dediğin gibi sızı şeklinde belimse dün kopacak kadar ağrıyordu mesela özellikle ayağa kalkınca oturduğum yerden..normal canım böle şeler ama doktoruna sor yinede için rahat etsin. gerçi sana sölemiş herşeyin normal oldunu kendiside işte böle içimize hemen dert ediyoruz enufacık şeyi bebişlerimizide bizleride korusun allahım..
günaydın al bendende okadar tatil bitti iş başı yaptık..çok geçmiş olsun canım bilirim bağsuru ben yaşamadım allahıma şükür ama eşim yaşamıştı ayyyy çok kötüydü..bir leğene yada kovaya kaynar suyu boşaltıyorsun canım züerine çömüyorsun buharına okadar yumuşatıyorki eşim çok rahatlıyordu buharda. yediklerin eçok dikkat et pirinçten falan uzak dur belli süre katı şelerden uzak dur bol sıvı tüket kayısıyı kaynatıp içebilirsinde oda ii geliyor birde buna birebir bir çözümüm var eşime yapmıştık
10 adet patlıcanın sadece saplarını kesiyorsun temizce yıkıyorsun ve 10 bardak suyla kaynatıyorsun. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat Alevi iyice kıs, yarım saat yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat Kapağı açmadan kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy. -Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç. -Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.
10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.
Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.
çok geçmiş olsun canım bunu uygula derim birebir geliyor hiç birşeyin kalmaz rabbim kimseye yaşatmasın eşim çok acı çekmişti ordan biliyorum dediğim gibi..ama istersen doktora sor suyunu içip içemeyeceğini yani hamileler içinde bir sakıncası yok bu tedavinin
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
hemoroid sorunu olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize :teselli:
incirin tam mevsimi kızlar bol bol tüketin birde hurma çok faydalı sakın ekşi turşu yemeyin çok azdırıyor ben bundan bayağı çektim allah şifanızı versin:Saruboceq:
çok zorlarsan yırtılma oluyor ve kan geliyor ben kabız olduğum zaman hiç zorlamamaya çalışıyorum
canım benden kan geldi çok korktum
düşük kanaması sandım,ama değil
arka taraftan geldi :kedi:
ağrım felan yok ama hemoroidmiyim onuda bilmiyorum
sanırım zorlamadan oldu :kedi:
çok korktum ama Allah kimseye yaşatmasın
canım günaydınopuyorumnanaktangünaydın kızlarrropuyorumnanaktan
hemoroid sorunu olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize :teselli:
incirin tam mevsimi kızlar bol bol tüketin birde hurma çok faydalı sakın ekşi turşu yemeyin çok azdırıyor ben bundan bayağı çektim allah şifanızı versin:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsunilk zamanlarda kan geliyordu ama dün gelmedi onun yerine hemoridde oluşan afedersiniz memeler çıktı dışarı ve içeri girmedi bir türlü acısından mahvoldum....
sağol belguncum,aslında kabahat bende ben çok dikkat ederdim böyle şeylere,3 günlük tatilde acı da yedim pizzada fast foodda birde canım türk kahvesi istedi 1 fincan ondan da içtim,kendim ettim kendim buldum yani,işyerinde kendime daha iyi bakıyorum,ama bundan sonra aynı acıyı bir daha çekmek istmiyorum,dikkat edeceğim bol bol sıvı su tüketeceğim,patlıcan olayına gelince bilmiyorum ki canım,normal olsam denerim ama hamile olunca insan tereddüt yaşıyor....
canım günaydınopuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun
bendende geldi ama bi kere
bende çok korktum mafoldumben
canım bende ne zamandır kabızdım zatensana tavsiyem benim yaptığım gibi sakın zorlama,ıkınma bu sefer daha kötü oluyor,dikkat et mutlaka .
bu durum bendede oldu cnm.ilk muayenemizde 5 ocaktı sonradan 4 ocak oldu.CADIARZUarakdaskar ılk doktor kontrolumde doktorum muhtemel dogum tarıhını 18 ocak dedı. sımdı ıse 10 ocak dıyor. sızlerdede oluyo mu boyle bişey.
teşekkürler tatlım a.s.canım gözün aydın
maşallah
günaydın kızlar
Aynı sızı bende de var. Okuduğum kadarıyla arkadaşların bazılarında da var. Daha çok ayağa kalkarken oluyor. Herkeste olduğuna göre normal diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?