2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın
maşallah

merhaba arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı. doktorumuz bebegımızın kız oldugunu soyledi. cok şaşkınım ıkı farklı doktor erkek demişti. şaşkınım hala. eşimde bende..
canım hakkınızda hayırlısı
ilginç ama ne çok değişiyomuş

uyku seti almadık pahalı geldi 90 dedi yatak park yatak 199 du iç yatağı 65 baya dil döktük 2 kişi aldık bide 220 ye indirdiler yatağı da güzel bebeğin şeklini alanlardan
canım iyi günlerde kullanın
park yatağın bir ara resmini koyarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan
,
maşallah canım
gözün aydın

canım bende kramp oluyor ama şişkinlik hiç farketmedim
kardeşin içinde geçmiş olsun

arakdaskar ılk doktor kontrolumde doktorum muhtemel dogum tarıhını 18 ocak dedı. sımdı ıse 10 ocak dıyor. sızlerdede oluyo mu boyle bişey.
bana doktor sadece ilk muanede söyledi doğum tarihini
muhtemelen çok değişeceği için şimdi söylemiyor
canım çok geçmiş olsun
hemoroidde kan geliyor mu canım?

geçmiş olsun kardeşine sihirim.benimde kasıklarımda aynı dolgunluk hissi oluyor ara ara böle kramp değilde dediğin gibi sızı şeklinde belimse dün kopacak kadar ağrıyordu mesela özellikle ayağa kalkınca oturduğum yerden..normal canım böle şeler ama doktoruna sor yinede için rahat etsin. gerçi sana sölemiş herşeyin normal oldunu kendiside işte böle içimize hemen dert ediyoruz enufacık şeyi bebişlerimizide bizleride korusun allahım..

günaydın al bendende okadar tatil bitti iş başı yaptık..çok geçmiş olsun canım bilirim bağsuru ben yaşamadım allahıma şükür ama eşim yaşamıştı ayyyy çok kötüydü..bir leğene yada kovaya kaynar suyu boşaltıyorsun canım züerine çömüyorsun buharına okadar yumuşatıyorki eşim çok rahatlıyordu buharda. yediklerin eçok dikkat et pirinçten falan uzak dur belli süre katı şelerden uzak dur bol sıvı tüket kayısıyı kaynatıp içebilirsinde oda ii geliyor birde buna birebir bir çözümüm var eşime yapmıştık

10 adet patlıcanın sadece saplarını kesiyorsun temizce yıkıyorsun ve 10 bardak suyla kaynatıyorsun. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat Alevi iyice kıs, yarım saat yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat Kapağı açmadan kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy. -Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç. -Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.

10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.

Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.

çok geçmiş olsun canım bunu uygula derim birebir geliyor hiç birşeyin kalmaz rabbim kimseye yaşatmasın eşim çok acı çekmişti ordan biliyorum dediğim gibi..ama istersen doktora sor suyunu içip içemeyeceğini yani hamileler içinde bir sakıncası yok bu tedavinin

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
hemoroid sorunu olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize :teselli:
incirin tam mevsimi kızlar bol bol tüketin birde hurma çok faydalı sakın ekşi turşu yemeyin çok azdırıyor ben bundan bayağı çektim allah şifanızı versin:Saruboceq:

günaydın kızlar
kızlar bişey sorucam hemoroidde kan gelir mi?

ilk zamanlarda kan geliyordu ama dün gelmedi onun yerine hemoridde oluşan afedersiniz memeler çıktı dışarı ve içeri girmedi bir türlü acısından mahvoldum....

sağol belguncum,aslında kabahat bende ben çok dikkat ederdim böyle şeylere,3 günlük tatilde acı da yedim pizzada fast foodda birde canım türk kahvesi istedi 1 fincan ondan da içtim,kendim ettim kendim buldum yani,işyerinde kendime daha iyi bakıyorum,ama bundan sonra aynı acıyı bir daha çekmek istmiyorum,dikkat edeceğim bol bol sıvı su tüketeceğim,patlıcan olayına gelince bilmiyorum ki canım,normal olsam denerim ama hamile olunca insan tereddüt yaşıyor....

teşekkür ederim citoscum :1hug:

çok zorlarsan yırtılma oluyor ve kan geliyor ben kabız olduğum zaman hiç zorlamamaya çalışıyorum

canım benden kan geldi çok korktum
düşük kanaması sandım,ama değil
arka taraftan geldi :kedi:
ağrım felan yok ama hemoroidmiyim onuda bilmiyorum
sanırım zorlamadan oldu :kedi:
çok korktum ama Allah kimseye yaşatmasın

sana tavsiyem benim yaptığım gibi sakın zorlama,ıkınma bu sefer daha kötü oluyor,dikkat et mutlaka .

canım günaydınopuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun
bendende geldi ama bi kere
bende çok korktum mafoldumben

sana tavsiyem benim yaptığım gibi sakın zorlama,ıkınma bu sefer daha kötü oluyor,dikkat et mutlaka .
canım bende ne zamandır kabızdım zaten
korkumdan kayısı,erikten çok yedim
hiç şakaya gelir tarafı da yokmuş
hiç önemsemedim şimdiki aklım olsa önceden önlemini alırdım

arakdaskar ılk doktor kontrolumde doktorum muhtemel dogum tarıhını 18 ocak dedı. sımdı ıse 10 ocak dıyor. sızlerdede oluyo mu boyle bişey.
bu durum bendede oldu cnm.ilk muayenemizde 5 ocaktı sonradan 4 ocak oldu.CADIARZU

canım gözün aydın
maşallah
teşekkürler tatlım a.s.
günaydın kızlar
kızlar bişey sorucam hemoroidde kan gelir mi?

benim bildiğim kadarıyla gelir.dediğin gibi kabızlık dönemlerinde zorladığın içinde olabilir.geçmiş olsun:1hug:

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım hemoreitle ilgili bişey okudum çok komik bişey olmuştu onunla ilgili bizimkiler anlatıp gülüyorlardı çakmakla korkutunca kaçıyormuş diye bir arkadaşım çok acı yer o yüzden ondada olmuştu bir gün saç kurutma makinasını onun olduğu yere tutmuş ama inanmıycaksınız hani hastalık ciddi bir şey ama komik gitmişti birdahada çıkmadı çok enteresan oysaki anlatılan olaylara çok gülüyorduk demekki bununda ilacı orayı sıcak tutmak soğuk su ile yıkadığında çatlıyormuş ve kanıyormuş sanırım

kim yakalandı ise geçmiş olsu bol sıvı ve acı tüketmiyerek düzelir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…