- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.821
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
hemoroid sorunu olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize :teselli:
incirin tam mevsimi kızlar bol bol tüketin birde hurma çok faydalı sakın ekşi turşu yemeyin çok azdırıyor ben bundan bayağı çektim allah şifanızı versin:Saruboceq:
sağol canımbu durum bendede oldu cnm.ilk muayenemizde 5 ocaktı sonradan 4 ocak oldu.CADIARZU
teşekkürler tatlım a.s.
benim bildiğim kadarıyla gelir.dediğin gibi kabızlık dönemlerinde zorladığın içinde olabilir.geçmiş olsun:1hug:
inşallah yakalanmamışımdır bende :gitme:günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım hemoreitle ilgili bişey okudum çok komik bişey olmuştu onunla ilgili bizimkiler anlatıp gülüyorlardı çakmakla korkutunca kaçıyormuş diye bir arkadaşım çok acı yer o yüzden ondada olmuştu bir gün saç kurutma makinasını onun olduğu yere tutmuş ama inanmıycaksınız hani hastalık ciddi bir şey ama komik gitmişti birdahada çıkmadı çok enteresan oysaki anlatılan olaylara çok gülüyorduk demekki bununda ilacı orayı sıcak tutmak soğuk su ile yıkadığında çatlıyormuş ve kanıyormuş sanırım
kim yakalandı ise geçmiş olsu bol sıvı ve acı tüketmiyerek düzelir sanırım
kızlar günaydın
bu dönemde kabız olabiliyoruz sanırım dün bende de oldu
zorlamadan dolayı kanadı da
bende korktum ama çok fazla sürmedi acısı bugün şükür bişey yok bi sabah kan geldi biraz o kadar
hepinise geçmiş olsun kızlar..
Allah beterinden korusunn
canım çok geçmiş olsun
bendede oldu aynı şey
düşük kanamasında kan sürekli gelir mi canım?
yoksa lavabodan lavaboya mı?
anladım canım benimde peçeteye geldi ama korktum açıkçasıcanım düşükte 2 kere yaşadım ordan biliyorum sürekli kan gelirr
ama bunda lavaboda çok az geldi benim sadece peçeteye geldi
Allah korusun başka dertler vermesin yarabbimm
yakında yağmur geliyormuş cnm havalar 10 derece soğuyacakmış:lepi:anladım canım benimde peçeteye geldi ama korktum açıkçası
tam anlayamadım nerden geldi :kedi:
düşükte sancıda olur heralde
kızlar burası felaket sıcak çok bunaldım
allah kavuştursun canım zemuszemusbizde oğluşumla iyiyiz allaha şükür evet ya geçen hafta ne güzeldi herkesler burdaydı şimdi slm deyip kaçıyor millet:umursamaz:yakında bayram tatili başlıycak hepten dağılacaz:gitme:selam kızlar nazarmı degdı ne kımsecıkler yok hafta sonu herkes sıcaklardan bayıldı galıba.nasılsınız inşallahl ıyıdır herkes.bız kızımla iyiyiz cok şükür babamısı uzaklara gönderdık yurt dısına öle hasretle cuma gununu beklıyoruz bu ılk ayrılısımız bıraz zor gecıcıek ama napalım
anladım canım benimde peçeteye geldi ama korktum açıkçası
selam kızlar nazarmı degdı ne kımsecıkler yok hafta sonu herkes sıcaklardan bayıldı galıba.nasılsınız inşallahl ıyıdır herkes.bız kızımla iyiyiz cok şükür babamısı uzaklara gönderdık yurt dısına öle hasretle cuma gununu beklıyoruz bu ılk ayrılısımız bıraz zor gecıcıek ama napalım
topiğe nazarmı değdi nedir kaç gündür kimse doğru düzgün sohbete gelmiyor bi kurşunmu döktürsek nebilmiyorumkismile
selam kızlar nazarmı degdı ne kımsecıkler yok hafta sonu herkes sıcaklardan bayıldı galıba.nasılsınız inşallahl ıyıdır herkes.bız kızımla iyiyiz cok şükür babamısı uzaklara gönderdık yurt dısına öle hasretle cuma gununu beklıyoruz bu ılk ayrılısımız bıraz zor gecıcıek ama napalım
anladım canım benimde peçeteye geldi ama korktum açıkçası
yakında yağmur geliyormuş cnm havalar 10 derece soğuyacakmış:lepi:
allah kavuştursun canım zemuszemusbizde oğluşumla iyiyiz allaha şükür evet ya geçen hafta ne güzeldi herkesler burdaydı şimdi slm deyip kaçıyor millet:umursamaz:yakında bayram tatili başlıycak hepten dağılacaz:gitme:
:roflol:demi ya insan topiğede okutup üflettirirsırnaşık şeyelemtere fiş kem gözlere şişşşş gözü çıksın kötü gözle bakanların inşallahhh:mymeka:ay dün ben kendimi okutup üfletmiştim keşke topiğide üfletseydim -tatlicadiarzu-
ay dün ben kendimi okutup üfletmiştim keşke topiğide üfletseydim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?