2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hep kabızdım.İki gün önceden sancısı başlardı.İncir yiyip üstüne su içtim hararet yapınca ishal olmuştum.Şimdi düzene girdim allaha şükür.Hurma da çok yiyorum.Küçüklüğümden beri kabızlık problemi var bende.Hamilelikle iyice artmıştı

sağol canım
inşallah yakalanmamışımdır bende :gitme:

günaydın kızlar bu arada

kızlar günaydın
bu dönemde kabız olabiliyoruz sanırım dün bende de oldu
zorlamadan dolayı kanadı da
bende korktum ama çok fazla sürmedi acısı bugün şükür bişey yok bi sabah kan geldi biraz o kadar
hepinise geçmiş olsun kızlar..
Allah beterinden korusunn

canım çok geçmiş olsun
bendede oldu aynı şey
düşük kanamasında kan sürekli gelir mi canım?
yoksa lavabodan lavaboya mı?

canım çok geçmiş olsun
bendede oldu aynı şey
düşük kanamasında kan sürekli gelir mi canım?
yoksa lavabodan lavaboya mı?

canım düşükte 2 kere yaşadım ordan biliyorum sürekli kan gelirr
ama bunda lavaboda çok az geldi benim sadece peçeteye geldi
Allah korusun başka dertler vermesin yarabbimm

günaydın kızlaarrr opuyorumnanaktan
hemoroid sorunu olanlara çokk geçmiş olsun hamilelikte olabiliyo normal diye duymuştum..sonradan geçiyomuş sanırım..

slm kızlarrrrr...Nasılsıız???Bu sıralar iftar davetlerine gitmek,gelmek derken acayip yoruluyodum..Bi türlü nete giremedim..Yarında okull açılıyor..Hiiiç gitmek istemiyorummmmmmmmmm (((((( Hufff..bi de bugün kasıklarım agrıyor iice..nasıl hazırlık yapcaksamm akşamada gene davetliyiz...Yaa nolcak bu yorgunuk halimizzzz???

topiğe nazarmı değdi nedir kaç gündür kimse doğru düzgün sohbete gelmiyor bi kurşunmu döktürsek nebilmiyorumkismile

canım düşükte 2 kere yaşadım ordan biliyorum sürekli kan gelirr
ama bunda lavaboda çok az geldi benim sadece peçeteye geldi
Allah korusun başka dertler vermesin yarabbimm
anladım canım benimde peçeteye geldi ama korktum açıkçası
tam anlayamadım nerden geldi :kedi:
düşükte sancıda olur heralde

kızlar burası felaket sıcak çok bunaldım

selam kızlar nazarmı degdı ne kımsecıkler yok hafta sonu herkes sıcaklardan bayıldı galıba.nasılsınız inşallahl ıyıdır herkes.bız kızımla iyiyiz cok şükür babamısı uzaklara gönderdık yurt dısına öle hasretle cuma gununu beklıyoruz bu ılk ayrılısımız bıraz zor gecıcıek ama napalım

yakında yağmur geliyormuş cnm havalar 10 derece soğuyacakmış:lepi:

allah kavuştursun canım zemuszemusbizde oğluşumla iyiyiz allaha şükür evet ya geçen hafta ne güzeldi herkesler burdaydı şimdi slm deyip kaçıyor millet:umursamaz:yakında bayram tatili başlıycak hepten dağılacaz:gitme:

ewet burası da çok sıcakk
sıcaklar geri geldi delikafadulden

ewet canım çok ağrı oluyo yani ööle bööle değill ben ayağa kalkamamıştımm hep yatmıştımm
ama tehlikeli dönemi atlattık canım getirmeyin aklınıza ööle şeyler Allah korusunn

Allah kavuştursun cnmm sayılı gün ki senin bide az çabuk geçerr canım merak etme opuyorumnanaktan
bizde oğluşumla oturuyorus iyiyiss teyzesii
sana tepiği var kaydirigubbakcemile3

topiğe nazarmı değdi nedir kaç gündür kimse doğru düzgün sohbete gelmiyor bi kurşunmu döktürsek nebilmiyorumkismile

ay dün ben kendimi okutup üfletmiştim keşke topiğide üfletseydim -tatlicadiarzu-

canım geçen gün benim kanamam olunca bende baya korkmuştum buraya da yazmıştım zaten ama doktorum tehlikeli dönemi geçtiniz artık bebeğine bir şey olmaz korkma dedi Allahım sağ salim kucaklarımıza aldırır inşallah

ay inşş bayram yağmurlu olmass, yağmurlu havada gesmesi daha zor

ewett bu aralar herkes ler dağıldı kimseler yok
gerçi bende yatsam mı die düşünüyorumm çok uyku bastırdı mirmirmirmir
aklımda hep burda ne var ne yok die :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…