- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.841
:roflol:demi ya insan topiğede okutup üflettirirsırnaşık şeyelemtere fiş kem gözlere şişşşş gözü çıksın kötü gözle bakanların inşallahhh:mymeka:
evet ya şimdi yağsında bayramda yağmasın gesmelere gitcez bizde cicilerim batmasınzemuszemusbayanssulusmileuyku deme bana benimde yemekten sonra feci uykum geldi kociki bekliyom gelse hemen eve tüyecemmirmirmirmiray inşş bayram yağmurlu olmass, yağmurlu havada gesmesi daha zor
ewett bu aralar herkes ler dağıldı kimseler yok
gerçi bende yatsam mı die düşünüyorumm çok uyku bastırdı mirmirmirmir
aklımda hep burda ne var ne yok die :1rolleyes:
:roflol:demi ya insan topiğede okutup üflettirirsırnaşık şeyelemtere fiş kem gözlere şişşşş gözü çıksın kötü gözle bakanların inşallahhh:mymeka:
canım alalh kavuştursunselam kızlar nazarmı degdı ne kımsecıkler yok hafta sonu herkes sıcaklardan bayıldı galıba.nasılsınız inşallahl ıyıdır herkes.bız kızımla iyiyiz cok şükür babamısı uzaklara gönderdık yurt dısına öle hasretle cuma gununu beklıyoruz bu ılk ayrılısımız bıraz zor gecıcıek ama napalım
inşallah canım serinleyelim azcıkyakında yağmur geliyormuş cnm havalar 10 derece soğuyacakmış:lepi:
allah kavuştursun canım zemuszemusbizde oğluşumla iyiyiz allaha şükür evet ya geçen hafta ne güzeldi herkesler burdaydı şimdi slm deyip kaçıyor millet:umursamaz:yakında bayram tatili başlıycak hepten dağılacaz:gitme:
canım amin inşallah bundan sonrası daha da güzel giderewet burası da çok sıcakk
sıcaklar geri geldi delikafadulden
ewet canım çok ağrı oluyo yani ööle bööle değill ben ayağa kalkamamıştımm hep yatmıştımm
ama tehlikeli dönemi atlattık canım getirmeyin aklınıza ööle şeyler Allah korusunn
Allah kavuştursun cnmm sayılı gün ki senin bide az çabuk geçerr canım merak etme opuyorumnanaktan
bizde oğluşumla oturuyorus iyiyiss teyzesii
sana tepiği var kaydirigubbakcemile3
canım geçen gün benim kanamam olunca bende baya korkmuştum buraya da yazmıştım zaten ama doktorum tehlikeli dönemi geçtiniz artık bebeğine bir şey olmaz korkma dedi Allahım sağ salim kucaklarımıza aldırır inşallah
selam kızlar biz geldik
yaa bütütn gece döndüm durdum sol kolum çoooooooooooooook ağrıyo
bu sıcakta soğuk aldım galiba:gitme:
öyle bi sızı ki nereye koycam bilemiyorum parmak uçları dahi sızlıyo yaa
geçenlerde de aynı şey diz kapaklarıma olmuştu ayağa kalkamamıştım:sinifsinif:
eşim de bu bebiş senin iliğini kemiğini sömürdü diyoomafoldumben
canım çok geçmiş olsun bende sürekli oturuyorum iş yerimde ayağa kalktığımda hemen ağrı giriyor pıtışıma :kedi: akşamları da öyle eve uzanıyorum evde kalktığımda yine ağrıyor belimden aşağısı gece yatakta dönerken yine pıtışıma ağrı giriyor anlamadım gitti neden hep orası ağrıyor perşembe randevumuz var söyleyecem bakalım ne dicek
kızlar bayramda ne giyeceksiniz :kedi:
ben daha hiç hamilelik almadım
hamilelik alayım diyorum bi tane
ama yazlık alsam yaz bitiyor,ateş pahası zaten herşey
kendi bedenimde alsam,bir iki defa giyebilecem
kızlar kaybettıgım kıloları gerıye aldım 50 den 46 ya dusmustum sımdı 51.5 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?