2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya şimdi yağsında bayramda yağmasın gesmelere gitcez bizde cicilerim batmasınzemuszemusbayanssulusmileuyku deme bana benimde yemekten sonra feci uykum geldi kociki bekliyom gelse hemen eve tüyecemmirmirmirmir

canım alalh kavuştursun
burada felaket sıcak
bayramdan sonra soğur heralde

inşallah canım serinleyelim azcık
kızlar zaten haftasonuda girmemiş doğru düzgün
geçmişi hemencecik okudum valla opuyorumnanaktan
canım amin inşallah bundan sonrası daha da güzel gider

inşallah canım benim

selam kızlar biz geldik
yaa bütütn gece döndüm durdum sol kolum çoooooooooooooook ağrıyo
bu sıcakta soğuk aldım galiba:gitme:
öyle bi sızı ki nereye koycam bilemiyorum parmak uçları dahi sızlıyo yaa

geçenlerde de aynı şey diz kapaklarıma olmuştu ayağa kalkamamıştım:sinifsinif:
eşim de bu bebiş senin iliğini kemiğini sömürdü diyoomafoldumben

kızlar bayramda ne giyeceksiniz :kedi:
ben daha hiç hamilelik almadım
hamilelik alayım diyorum bi tane
ama yazlık alsam yaz bitiyor,ateş pahası zaten herşey
kendi bedenimde alsam,bir iki defa giyebilecem

canım çok geçmiş olsun bende sürekli oturuyorum iş yerimde ayağa kalktığımda hemen ağrı giriyor pıtışıma :kedi: akşamları da öyle eve uzanıyorum evde kalktığımda yine ağrıyor belimden aşağısı gece yatakta dönerken yine pıtışıma ağrı giriyor anlamadım gitti neden hep orası ağrıyor perşembe randevumuz var söyleyecem bakalım ne dicek

bende de oluyo bazen o bahsettiğin ağrı ama anlık,hemen geçiveriyo
ayyy ne problemliyiz yaa bi de ikiz falan olsaydı bebişler napardık bilmiyorumlaelaelaelaelae

hepınıze tesekkur ederım kızlar sanırım yarından ıtıbaren hava bıraz soguyacak tabı batıda ve kuzey batıda oturanalr ıcın yagmur dıyordu hava durumu ınsallahhhhh

ahh cnm aynı dert bendede var dediğin gibi yaz bitiyor elbise almak istemiyorum.hamile kıyafetleri çok pahalı.bende 2 kot alayım beline lastikli kumaş geçirteyim diyorum üzerine badi vs giyerim.bayanssulusmile
eşim maaşını alabilirse akşam alışverişe gideceğiz bakalım kafama göre şeyler bulabilecek miyim?CADIARZU

lcw ye kışlıklar gelmeye başlamış hamileliklerde de kışlıklar çıkar belki
ben kot pantolon alayım diyorum bir tane üstüne bir şey uydurmak kolay oluyor ama ben hep altta problem yaşıyorum

ben hamile kıyafeti giyeme kii göbüş yook:sinifsinif:
bi tunikle bi pantolon alıyım diyorum pantolonu bi beden büyük mü almam gerekir bilemiyorum ufff kafam karişti-tatlicadiarzu-

selam kızlar bende geldim...
basur sorunu yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun... sıcaklardan sürekli oturmakta yapıyormuş... bilginizi olsun.. kabızlıkda ayrı bir durum tabiii.
şirinem seninde eşini allah kavuştursun.. inşallah tez zamanda döner canım... arada uzaklık iyidir....
biz dr gittik cumartesi günü herşey normal çok şükür...DVD mizi aldık geldik.. bence herkese bu dvd verilmeli..süper bişi...ilk defa kalp atışını duydum nihayet.. 5.5 ay sonra...

Kızlar nasılsınız? Ben de bayramdan sonra gidicem inşallah kontrole ama hala hareketleri hissetmiyorum, zaman zaman endişeleniyorum Sizler kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?

Herkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…