- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.861
Kızlar nasılsınız? Ben de bayramdan sonra gidicem inşallah kontrole ama hala hareketleri hissetmiyorum, zaman zaman endişeleniyorumSizler kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?
maşallah.....dvd nı her zman ızlersın artık...selam kızlar bende geldim...
basur sorunu yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun... sıcaklardan sürekli oturmakta yapıyormuş... bilginizi olsun.. kabızlıkda ayrı bir durum tabiii.
şirinem seninde eşini allah kavuştursun.. inşallah tez zamanda döner canım... arada uzaklık iyidir....
biz dr gittik cumartesi günü herşey normal çok şükür...DVD mizi aldık geldik.. bence herkese bu dvd verilmeli..süper bişi...ilk defa kalp atışını duydum nihayet.. 5.5 ay sonra...
olsun..gerı gelmıs kılolar..kızlar kaybettıgım kıloları gerıye aldım 50 den 46 ya dusmustum sımdı 51.5 olduk
oku ..banada anlatttttttt akannehirmerhabalarrr
umarım herkess iyidirrr
bende geçmişi okuyip geliyim hemen:))
grş..
ancak baslarsın hıssetmeye canım..bu haftalarda hıssedebılırsın her an...Kızlar nasılsınız? Ben de bayramdan sonra gidicem inşallah kontrole ama hala hareketleri hissetmiyorum, zaman zaman endişeleniyorumSizler kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?
hoşgeldın...opuyorumnanaktanHerkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....
kızlar ben geldım...
geçmısı okuyamıyarum..sayfalar 2 saatte ancak acılıyor..ozet gecın neler oldu topıkte bakam...
ben gıttım kontrole..ayrıntılı organ taramamda oldu dun..
bebek maşallah ıyı..saglıklı
çok sükür..
bırde dun 23+3 çıktı
bugun 23+4 oldu..bıraz onde çıktı ayrıntılıda...
evet okudum geldimmm
aşkolsun ya bi selam verdik kimse bi mrb dememiş
sabeg;hoşgeldin canım kaydet topiğimizin adını kaybetme sakın:))
özgey;allah'ta seni güldürsün deli kız nasıl güldüm nası güldüm..
demek çakmak gösterince kaçıomuş he bu basur..allahm yaa
ne günlere kaldıkkk:)))))
hunyyy;sanada ayrı bi güldüm yani ne ayarsın sen kızım yaa
sana tepiği var teyzesi dio yhaa deli:)))
bu arada hemoroide yakalann arkadaşlarım çoook büyük geçmişler olsun.
hamilelkte bu hastalıklara kabız,hemoroid..vb çok normal
çok oturmaktan çok ayakta kalmaktan baharatlı acıdan çok oluo dikkat ediniz..
misafirim geldi ilk fırsatta gelicem yine
öptüm herkesiii:)))
canım çok geçmiş olsun düzelirsin inşallahselam kızlar biz geldik
yaa bütütn gece döndüm durdum sol kolum çoooooooooooooook ağrıyo
bu sıcakta soğuk aldım galiba:gitme:
öyle bi sızı ki nereye koycam bilemiyorum parmak uçları dahi sızlıyo yaa
geçenlerde de aynı şey diz kapaklarıma olmuştu ayağa kalkamamıştım:sinifsinif:
eşim de bu bebiş senin iliğini kemiğini sömürdü diyoomafoldumben
canım gözün aydın maşallah:)kızlar ben geldım...
geçmısı okuyamıyarum..sayfalar 2 saatte ancak acılıyor..ozet gecın neler oldu topıkte bakam...
ben gıttım kontrole..ayrıntılı organ taramamda oldu dun..
bebek maşallah ıyı..saglıklı
çok sükür..
bırde dun 23+3 çıktı
bugun 23+4 oldu..bıraz onde çıktı ayrıntılıda...
canım hoşgeldinSlm ben 20 haftalık olamama rağmen daha yeni yeni hissetmeye başladım.oda dalgalanma şeklinde değil ani bir atış yada sert bir hareket yaparsa hissedebiliyorum.Endişelenmeni gerektirecek birşey yok anca 22. haftadan sonra net hissedebilecekmişiz.
canım sende hoşgeldin aramızamerhaba herkese...
.. bende 2011 ocak anesi olucam inş.. uzun zmandır merak ettiklerimi kk dn takip ediyorum .. ama benimle aynı şeyleri yaşayn bi sürü arkadaşımın olması süper..
Canım elbiseleri kışlık mı yoksa yazlık mı aldın?c.tesi günü ge-be isimli mağazadan 3 tane elbise aldım,2 tanesi indirimdeydi,diğeri ise yeni sezondu,bayramda eşimin memleketine gideceğiz,düğün var,onu da orda giyerim dedim ama çok pahalı arkadaşlar aldıktan sonra kötü oldum :kedi: hatta internet sitesi de var,güzel şeyler var indirimde.
Canım elbiseleri kışlık mı yoksa yazlık mı aldın?
nasıl bişey?
yaaaaaaaaaaaagözün aydın canım
bugünlerde topik sakin herkes bunalım takılıyor -tatlicadiarzu-
gule gule gıy canımmc.tesi günü ge-be isimli mağazadan 3 tane elbise aldım,2 tanesi indirimdeydi,diğeri ise yeni sezondu,bayramda eşimin memleketine gideceğiz,düğün var,onu da orda giyerim dedim ama çok pahalı arkadaşlar aldıktan sonra kötü oldum :kedi: hatta internet sitesi de var,güzel şeyler var indirimde.
saol dırım cım....suhancığım gözün aydın canım
bebish,hera,anjelic,demada hoşgeldiniz kızlar
canım çok geçmiş olsun düzelirsin inşallah
bende 50 ile başladım 51.5-52 küsür gidiyoruz.
bundan sonra artar heralde
canım gözün aydın maşallah:)
canım hoşgeldin
canım sende hoşgeldin aramıza
kızlar bende bayrama lastikli büyüyen streç kot alayım diyorum
üzerinede gömlek tunik alkisalkisalkis
boşu boşuna kıyafet almayım,
lolis aynı durum bendede var malesef
inşallah kot bulabilirim bedenime göre vereliniortak
katılıyorummmCnm hoşbulduk..Kot almayı düşünüyosan lcw ye bak mutlaka.Hem fiyat olarak uygun hemde kesimleri çok güzel..Bende tulum almayı düşünüyorum bayrama..
akannehir akannehir akannehirSelam kızlar bende temizlik yapıyorum yarın misafirim gelecek.Evim iki katlı anam ağlıyo daha 2 oda bitirdim :'( Zaten geç başladım bitiremiycem herhalde .Akşama yemek yapıcam bi de.Ara ara okuyorum yazdıklarınızı
kışında kullanabılırsın o zaman..2 si yazlık bayram için aldığım kısa kollu ama hafif triko gibi.
yaaaaaaaaaaaa
kımse yohhh muu yanii..
gule gule gıy canımm
resım de ısterız gobus topıgıne..
saol dırım cım....
lcw da kot var...
katılıyorummm
akannehir akannehir akannehir
kışında kullanabılırsın o zaman..
canım lcw ye bakıyorum sürekliCnm hoşbulduk..Kot almayı düşünüyosan lcw ye bak mutlaka.Hem fiyat olarak uygun hemde kesimleri çok güzel..Bende tulum almayı düşünüyorum bayrama..
canım Allah kolaylık versin sana akannehirSelam kızlar bende temizlik yapıyorum yarın misafirim gelecek.Evim iki katlı anam ağlıyo daha 2 oda bitirdim :'( Zaten geç başladım bitiremiycem herhalde .Akşama yemek yapıcam bi de.Ara ara okuyorum yazdıklarınızı
2 si yazlık bayram için aldığım kısa kollu ama hafif triko gibi.
Güle güle kullan cnm aldıklarını..Bende çok fazla aldım bi anda ne olduysa hala giymediklerim bile var ama gözüm tulumlarda bi tane alcam kot tulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?