- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.881
canım benim göbekte kaşıntım var bitekkimler aktif görünmüo yineee(
yeni gelen arkadaşım adını hatırlayamadım hani kaşıntım oluo sizdede oluomu diyen;
canım kaşıntı sadece göbek bacak bel kısmında falanmı oluo yani allerjik deilde kilo alımından kaynaklanan çatlak oluşumuna sebebyet verecek olan kaşıntı mı onu anlamaya çalışıorumm:))
canım gözün aydın,çok geçmiş olsun,inşallah tamamen kurtulursunuzslm diyorum kimse slmımı almıyor gruplaşma var sanırım !!!!
bu arada beni tanıyan bi kaç arkadaş vardı onlara son durumdan haberdar etmek istedim bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey normal çıktı bebeğimin beynindeki kistte yok olma derecesine gelmiş Allahıma şükürler olsun rabbim kimseye yaşatmasın zor bi dönemdi benim için......
slm diyorum kimse slmımı almıyor gruplaşma var sanırım !!!!
bu arada beni tanıyan bi kaç arkadaş vardı onlara son durumdan haberdar etmek istedim bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey normal çıktı bebeğimin beynindeki kistte yok olma derecesine gelmiş Allahıma şükürler olsun rabbim kimseye yaşatmasın zor bi dönemdi benim için......
canım benim göbekte kaşıntım var bitek
çatlak oluşumuna sebebiyet verecek kaşıntı mı bu?
canım gözün aydın,çok geçmiş olsun,inşallah tamamen kurtulursunuz
canım lütfen böyle alınganlıklar yapmayalım ama :sm_confused:
ben de herkese cevap yazmaya çalışıyorum genelde
benimde mesajlarım cevapsız kalabiliyo bazen
arkadaşlar da görmemiş olabilir
selam canmm seni gördüğüme çok sevinedimmm
verdiğin habere daha çok sevindim
maaşallah bebeğine canım
rabbim aynı korkuları bi daha yaşatmasın hiç birimize canmmm bak gördünmü geçti herşey öçok şükür inan çok mutlu oldum haberinee....
bu arada bnde kimler aktif görünmüo onedenle geç yazıorummm
canım çok sevindim hadi hayırlısı daha da iyi olacak inşallah
sağol teşekkürederim hoşbulduk.maşallah.....dvd nı her zman ızlersın artık...
olsun..gerı gelmıs kılolar..
bende aldım bu ay ..annem bana ıyı baktı 4 gun..
oku ..banada anlatttttttt akannehir
ancak baslarsın hıssetmeye canım..bu haftalarda hıssedebılırsın her an...
hoşgeldın...opuyorumnanaktan
sağol canım hoşbulduk...suhancığım gözün aydın canım
bebish,hera,anjelic,demada hoşgeldiniz kızlar
canım çok geçmiş olsun düzelirsin inşallah
bende 50 ile başladım 51.5-52 küsür gidiyoruz.
bundan sonra artar heralde
canım gözün aydın maşallah:)
canım hoşgeldin
canım sende hoşgeldin aramıza
kızlar bende bayrama lastikli büyüyen streç kot alayım diyorum
üzerinede gömlek tunik alkisalkisalkis
boşu boşuna kıyafet almayım,
lolis aynı durum bendede var malesef
inşallah kot bulabilirim bedenime göre vereliniortak
Cnm hoşbulduk..Kot almayı düşünüyosan lcw ye bak mutlaka.Hem fiyat olarak uygun hemde kesimleri çok güzel..Bende tulum almayı düşünüyorum bayrama..
Fazla kilolardan dolayı olan bir kaşıntı değil canım...Şuan sadece hafif karnım çıktı iç karnım genişmiş o yüzden fazla kilom yok ama ellerim,ayaklarım,kollarım inanılmaz kaşınıyor.Acaba başkasında da oluyormu diye merak ettim.....kimler aktif görünmüo yineee(
yeni gelen arkadaşım adını hatırlayamadım hani kaşıntım oluo sizdede oluomu diyen;
canım kaşıntı sadece göbek bacak bel kısmında falanmı oluo yani allerjik deilde kilo alımından kaynaklanan çatlak oluşumuna sebebyet verecek olan kaşıntı mı onu anlamaya çalışıorumm:))
Çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim bende bir kaç gün sonra detaylı ultrasona girecem.Umarım benimde sonuçlarım iyi çıkar...slm diyorum kimse slmımı almıyor gruplaşma var sanırım !!!!
Evet canım göbekte olan kaşıntılar çatlak oluşacağı zaman oluyormuş sakın kaşımayın diyorlar...canım benim göbekte kaşıntım var bitek
çatlak oluşumuna sebebiyet verecek kaşıntı mı bu?
canım gözün aydın,çok geçmiş olsun,inşallah tamamen kurtulursunuz
canım lütfen böyle alınganlıklar yapmayalım ama :sm_confused:
ben de herkese cevap yazmaya çalışıyorum genelde
benimde mesajlarım cevapsız kalabiliyo bazen
arkadaşlar da görmemiş olabilir
sağol canımm inan okadar mutluyumki anlatamam sana rabbim sağlıkla kimseyi sınamasın çok zor bi dönemdi inş bundan sonrası rahat olur sen neler yaptın bebiş nasıl
hamişlik nasıl gidiyor????
aramıza h.g arkadaşım evet muhabbet güzeldir herkes kendinden bişi bulabiliyo burdaa ee ortak noktamız çokk :))Herkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....
sende h.g arkadaşımmerhaba herkese...
.. bende 2011 ocak anesi olucam inş.. uzun zmandır merak ettiklerimi kk dn takip ediyorum .. ama benimle aynı şeyleri yaşayn bi sürü arkadaşımın olması süper..
kızlar ben geldım...
geçmısı okuyamıyarum..sayfalar 2 saatte ancak acılıyor..ozet gecın neler oldu topıkte bakam...
ben gıttım kontrole..ayrıntılı organ taramamda oldu dun..
bebek maşallah ıyı..saglıklı
çok sükür..
bırde dun 23+3 çıktı
bugun 23+4 oldu..bıraz onde çıktı ayrıntılıda...
Selam herkesee
lcw den bende hamile elbisesi, tişörtü fln aldım ama her mağazasında her ürün bulunmuyor o nedenle ben bikaç mağazaya birden bakıyorum ara ara internette bi kot jile beğenmiştim hiçbi mağazaında bulamadım
birde C&A mağazasında da hamile ve yenidoğan koleksiyonu var, fiyatlar da lc ayarında
şekercim nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?