2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

misaifirimi uğurladımm
geldimmm
nevacım güle güle giy aldıklarını canım
gebenin modellerini bnde çok beyeniorum ama hem burda mağazası yok hem çok pahalıı
bnde bayramda giycek bişiler arıorummm
acaba hafif bollama kot alsam terziye versem terzi bel kısmını penye kumaşla ayarlayabilirmi hamiş pantolonu gbi?*yoksa o aldığım badileri giyemeyeceğimm....
bide bayramda nişan olcak gbi,kuzeniminde düğünü var yaaa ben ne giycemmm yardım edin..aldıklarınızı göbüş topiğine ekleyinn nolur fikir olsun bizedeeee(((
offf
ağlamak istiorumm
haykırmak istiorum yhaaaaaaaaaa((

kimler aktif görünmüo yineee(
yeni gelen arkadaşım adını hatırlayamadım hani kaşıntım oluo sizdede oluomu diyen;
canım kaşıntı sadece göbek bacak bel kısmında falanmı oluo yani allerjik deilde kilo alımından kaynaklanan çatlak oluşumuna sebebyet verecek olan kaşıntı mı onu anlamaya çalışıorumm:))

slm diyorum kimse slmımı almıyor gruplaşma var sanırım !!!!
bu arada beni tanıyan bi kaç arkadaş vardı onlara son durumdan haberdar etmek istedim bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey normal çıktı bebeğimin beynindeki kistte yok olma derecesine gelmiş Allahıma şükürler olsun rabbim kimseye yaşatmasın zor bi dönemdi benim için......

canım benim göbekte kaşıntım var bitek
çatlak oluşumuna sebebiyet verecek kaşıntı mı bu?

canım gözün aydın,çok geçmiş olsun,inşallah tamamen kurtulursunuz

canım lütfen böyle alınganlıklar yapmayalım ama :sm_confused:
ben de herkese cevap yazmaya çalışıyorum genelde
benimde mesajlarım cevapsız kalabiliyo bazen
arkadaşlar da görmemiş olabilir

Son düzenleme:

selam canmm seni gördüğüme çok sevinedimmm
verdiğin habere daha çok sevindim
maaşallah bebeğine canım
rabbim aynı korkuları bi daha yaşatmasın hiç birimize canmmm bak gördünmü geçti herşey öçok şükür inan çok mutlu oldum haberinee....
bu arada bnde kimler aktif görünmüo onedenle geç yazıorummm

alınganlık değil canım çoğu kez aynı şey olduda onun için yazdım canım ayrıca çok tşk ederim.....

canım çok sevindim hadi hayırlısı daha da iyi olacak inşallah

sağol canımm inan okadar mutluyumki anlatamam sana rabbim sağlıkla kimseyi sınamasın çok zor bi dönemdi inş bundan sonrası rahat olur sen neler yaptın bebiş nasıl
hamişlik nasıl gidiyor????

sağol teşekkürederim hoşbulduk.
sağol canım hoşbulduk...
Cnm hoşbulduk..Kot almayı düşünüyosan lcw ye bak mutlaka.Hem fiyat olarak uygun hemde kesimleri çok güzel..Bende tulum almayı düşünüyorum bayrama..

Fazla kilolardan dolayı olan bir kaşıntı değil canım...Şuan sadece hafif karnım çıktı iç karnım genişmiş o yüzden fazla kilom yok ama ellerim,ayaklarım,kollarım inanılmaz kaşınıyor.Acaba başkasında da oluyormu diye merak ettim.....
Çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim bende bir kaç gün sonra detaylı ultrasona girecem.Umarım benimde sonuçlarım iyi çıkar...
Evet canım göbekte olan kaşıntılar çatlak oluşacağı zaman oluyormuş sakın kaşımayın diyorlar...

Son düzenleme:
sağol canımm inan okadar mutluyumki anlatamam sana rabbim sağlıkla kimseyi sınamasın çok zor bi dönemdi inş bundan sonrası rahat olur sen neler yaptın bebiş nasıl
hamişlik nasıl gidiyor????

hamdolsun iyiyim canım seni gördüm çok daha iyi oldum darısı belgünün başına inşallah yhaa onnda biraz sıkıntısı vardı hayırlısıyla oda tamamen atlatıcak inşallah.ne olsun cnm buralardayız işte bizde..sen çok nadir geliosun,neden canım,epey oldu görüşemyeli?

Herkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....
aramıza h.g arkadaşım evet muhabbet güzeldir herkes kendinden bişi bulabiliyo burdaa ee ortak noktamız çokk :))
merhaba herkese...
.. bende 2011 ocak anesi olucam inş.. uzun zmandır merak ettiklerimi kk dn takip ediyorum .. ama benimle aynı şeyleri yaşayn bi sürü arkadaşımın olması süper..
sende h.g arkadaşım

canım gözün aydınn
maşallah bebişine
seninki ocağı beklemicek sanırım şu topikte ikiz bekleyenler dışında ilk sen doğuracan gibime geliyo canımcım

canım bizede oluyo bazen ya kimse olmuyo ya dalgınlık üzme kendini..
maşallah bebişine
ohh kistte gitmişş hadi gözün aydın
rabbim tekrarını yaşatmasın
böyle şeylerle sınav etmesin bizi:Saruboceq:

Selam herkesee
lcw den bende hamile elbisesi, tişörtü fln aldım ama her mağazasında her ürün bulunmuyor o nedenle ben bikaç mağazaya birden bakıyorum ara ara internette bi kot jile beğenmiştim hiçbi mağazaında bulamadım
birde C&A mağazasında da hamile ve yenidoğan koleksiyonu var, fiyatlar da lc ayarında
şekercim nasılsın canım?

slm canım resimlerini ekle göbüş topiğinede görelim bizde...
sıcaklardan çok bunaldım tatlım ya bi türlü serinlemiyo buralar gelecek hafta memlekete g,idecez ancak ozaman serinlerim heralde..
bi yandan yemek yapıyorum o yüzden hemen yazamadım canım ancak gördüm yazdığınıcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…