2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

elfella sitesinden bişiy anlamadım lütfen sen çekip eklermisin resimlerini aldıklarının ??
bayramda düğün nişan falan var
kafayı yiycem bulamıorum bişiler hiç
yardımın olur belki..
eklemeni bekliorumm mümkünse..mafoldumben

buralarda bitürlü serinleyemedi yaa bide minibüslerin geçtiği caddede yol açlışması yapıyolar
çarşıya çıkmak için yokuş yukarı bisürü yol yürümek gerekiyo
gittim geldim telef oldum uzanıyorum
bayramda bare çok sıcak olmasa da gezerken bunalmasak

Herkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....
hoşgeldin cnmma.s.
merhaba herkese...
.. bende 2011 ocak anesi olucam inş.. uzun zmandır merak ettiklerimi kk dn takip ediyorum .. ama benimle aynı şeyleri yaşayn bi sürü arkadaşımın olması süper..
hoşgeldin cnmm.a.s.
Mrb arkadaşlar nasılsınız?
slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın?bebiş nasıl?:1hug:
yok cnm ne gruplaşması bazen gözden kaçabiliyor.bana cevap verilmediği zaman bende hemen alınganlık yapıyorum.hamilelikten kaynaklanıyor sanırım bu duygusallık.:kedi:
bebeğinin durumunun iyiye gitmesine sevindim.Rabbim tamamen geçmiş eder inşaallah.:Saruboceq:

serinlicek diyolar ama inşallah
sıcaklar insanları perişan etti bu sene yaa heryer kavruluyo
sıcak olan yerler daha bi beter aman canım çok güneşte çıkma dışarı allah korusun güneş çarpar ya

selamlaar
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz topiğimizi şenlerdirdinizopuyorumnanaktan
gelincik ne gruplaşması şekerim olur mu hiç öyle şy gözden kaçmıştır mesajin
gözün aydın bu aradaa.s.

yaaa ben iftara yine yanlızım ve hala hiç bişey pişirmedim siz neler yaptınız anlatın bakiimcokacimcoook

Herkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....

cnm hoşgeldin aramıza a.s.

merhaba herkese...
.. bende 2011 ocak anesi olucam inş.. uzun zmandır merak ettiklerimi kk dn takip ediyorum .. ama benimle aynı şeyleri yaşayn bi sürü arkadaşımın olması süper..

ewet ortak nokta çok olduğundan paylaşacak şeyde çok oluo zemuszemus
hoşgeldin aramıza a.s.

Kaydettim artık asla kaybetmem hatta ben ilk sorumu sorayım size:) ben acayip bir şekilde kaşınmaya başladım sizde de kaşıntı oluyormuydu?Hamilelikte normalmi?

canım bi arkadaşta da oluodu prof a filan gitti
vuslat yaren ismi gelince onunla ayrıntılı konuşursun cnm ama doktoruna danışsan iyi olur bazı değerler yüksek olduğu için olabiliomuş.

cnm gözünaydınn bak herşey yoluna giriyo inşş böyle devam eder
aaa :dilcikar: ne gruplaşması cnmm aşkolsunn burda hepimiz biriz herkes cvp yazmaya çalışıo eminim gözden kaçmıştır bazen bana da oluo bende yapabiliyorum
sakın bidaha bööle düşünmeee :teselli:

canım ben hazır yufkadan 25 dk da börek yaptım patatesli yanına da ayran buakşam başka bişii yokk sempatiksalakcinni tembelliğim tuttu bugün

kızlar merhabalarrrrr...giremedim ne zamandırrr 2 aydır evimde deildim batmış tabi yoğundum günlerdir anca bitti.yarın okul açılıooo mümkün olduğunca girmeye çalışıcağımmm.öpüyorum herkesii..

arkadaşlar günaydınnnn
bugün güne güsel başladım umarım hep ööle giderr :sm_cool:
hava çok güsel hafif bulutlu serin esioo

Arkadaşlar merhaba , ben bebeğimi hissetmeye başladım çok mutluyum :asigim: neden hissedemiyorum diye üzülüyordum

canım senin adına çok sevindim hadi gözünaydın opuyorumnanaktan
benim ilk bebeğim olmasına rağmen ben 17+4 de hissetmeye başlamıştım ve doktorum bile şaşırmıştı çok erken die ama hep diodu çok hareketli senin oğlan die ondan erken hissettim galibaa :1rolleyes:
darısı hissetmeyenlerin başına inşş

iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım. allah nasip ederse ocakta kız annesiyim :)

aramıza hoşgeldin ecrin inş hep beraber güsel bi hamilelik geçiririss opuyorumnanaktan
kızın hayırlı olsun bu arada kaydirigubbakcemile2

canım ilk iş günün hayırlı olsunn inşş güsel bi dönem geçirirsinnopuyorumnanaktan
ne güsel temizliğinde bitmişş:hulya: artık bebişinle rahat rahat oturursunn :CüvCüv:
fazla yorma zaten kendini dikkat et dinlenmene bak
okul zaten yoruyor insanı bişey yapmasanda ufaklıların gürültüleri yetio alsanaalsanasmile bugünlerin tadını çıkarmaya bak yerimseniben bayanssulusmile

teşekkür ederim cacer allah izin verirse 2. prensesim olcak. kullanıcı adımı yanlış yazmışım ECRİN olacaktı nerden değiştirebilirim acaba?

canım özelden mesaj göndericem o şekilde düzeltebilirsinn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…