- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.901
Selam herkesee
lcw den bende hamile elbisesi, tişörtü fln aldım ama her mağazasında her ürün bulunmuyor o nedenle ben bikaç mağazaya birden bakıyorum ara ara internette bi kot jile beğenmiştim hiçbi mağazaında bulamadım
birde C&A mağazasında da hamile ve yenidoğan koleksiyonu var, fiyatlar da lc ayarında
şekercim nasılsın canım?
slm canım resimlerini ekle göbüş topiğinede görelim bizde...
sıcaklardan çok bunaldım tatlım ya bi türlü serinlemiyo buralar gelecek hafta memlekete g,idecez ancak ozaman serinlerim heralde..
bi yandan yemek yapıyorum o yüzden hemen yazamadım canım ancak gördüm yazdığınıcokacimcoook
hoşgeldin cnmma.s.Herkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....
hoşgeldin cnmm.a.s.merhaba herkese...
.. bende 2011 ocak anesi olucam inş.. uzun zmandır merak ettiklerimi kk dn takip ediyorum .. ama benimle aynı şeyleri yaşayn bi sürü arkadaşımın olması süper..
slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın?bebiş nasıl?:1hug:Mrb arkadaşlar nasılsınız?
yok cnm ne gruplaşması bazen gözden kaçabiliyor.bana cevap verilmediği zaman bende hemen alınganlık yapıyorum.hamilelikten kaynaklanıyor sanırım bu duygusallık.:kedi:slm diyorum kimse slmımı almıyor gruplaşma var sanırım !!!!
bu arada beni tanıyan bi kaç arkadaş vardı onlara son durumdan haberdar etmek istedim bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey normal çıktı bebeğimin beynindeki kistte yok olma derecesine gelmiş Allahıma şükürler olsun rabbim kimseye yaşatmasın zor bi dönemdi benim için......
buralarda bitürlü serinleyemedi yaa bide minibüslerin geçtiği caddede yol açlışması yapıyolar
çarşıya çıkmak için yokuş yukarı bisürü yol yürümek gerekiyo
gittim geldim telef oldum uzanıyorum
bayramda bare çok sıcak olmasa da gezerken bunalmasak
Herkese merhaba...
Bende Allah nasip ederse 2011 ocak annesiyim.Topiğinizi yeni keşfettim.Gördüğüm kadarıyla burda muhabbet çok güzel.....
merhaba herkese...
.. bende 2011 ocak anesi olucam inş.. uzun zmandır merak ettiklerimi kk dn takip ediyorum .. ama benimle aynı şeyleri yaşayn bi sürü arkadaşımın olması süper..
Kaydettim artık asla kaybetmem hatta ben ilk sorumu sorayım size:) ben acayip bir şekilde kaşınmaya başladım sizde de kaşıntı oluyormuydu?Hamilelikte normalmi?
slm diyorum kimse slmımı almıyor gruplaşma var sanırım !!!!
bu arada beni tanıyan bi kaç arkadaş vardı onlara son durumdan haberdar etmek istedim bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey normal çıktı bebeğimin beynindeki kistte yok olma derecesine gelmiş Allahıma şükürler olsun rabbim kimseye yaşatmasın zor bi dönemdi benim için......
selamlaar
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz topiğimizi şenlerdirdinizopuyorumnanaktan
gelincik ne gruplaşması şekerim olur mu hiç öyle şy gözden kaçmıştır mesajin
gözün aydın bu aradaa.s.
yaaa ben iftara yine yanlızım ve hala hiç bişey pişirmedim siz neler yaptınız anlatın bakiimcokacimcoook
Arkadaşlar merhaba , ben bebeğimi hissetmeye başladım çok mutluyum :asigim: neden hissedemiyorum diye üzülüyordum
Hoşgeldin..Hayırlı olsun ecin..
iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım. allah nasip ederse ocakta kız annesiyim :)
hoşgeldin ecin hayırlı olsun prensesin
teşekkür ederim hera tek cewap veren sen oldun :) bu arada yanlış yazmışım ECRİN olacaktı kızımın adı.
Arkadaşlar merhaba , ben bebeğimi hissetmeye başladım çok mutluyum :asigim: neden hissedemiyorum diye üzülüyordum
iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım. allah nasip ederse ocakta kız annesiyim :)
kızlar merhabalarrrrr...giremedim ne zamandırrr 2 aydır evimde deildim batmış tabi yoğundum günlerdir anca bitti.yarın okul açılıooo mümkün olduğunca girmeye çalışıcağımmm.öpüyorum herkesii..
teşekkür ederim cacer allah izin verirse 2. prensesim olcak. kullanıcı adımı yanlış yazmışım ECRİN olacaktı nerden değiştirebilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?