2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese,
ben bugün evdeyim malum hemoroid devam ediyor,ayaklarım bacaklarım ağrıyor o yüzden işe gitmedim bugün dinleneyim azıcık.

günaydın herkese,
ben bugün evdeyim malum hemoroid devam ediyor,ayaklarım bacaklarım ağrıyor o yüzden işe gitmedim bugün dinleneyim azıcık.

inş hmn geçer cnmm çok zor oluoeyvahedigeldismile benim 1 gün sürdü Allah dan hemen geçti. inş seninde geçer
dinlenmene bak nasılsa daha öğrenciler yok yerimseniben

Günaydın herkese. okula başlayan tüm öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun. Benim kızkardeşim de öğretmen. 15 aylık bir oğlu var. Dün yeni bir bakıcı geldi eve, bugün bakıcıyla yalnız kalacak. Ne yapacaklar çok merak ediyorum. Çalışan annelerin problemi işte. Biz ne yapacağız bakalım. Anneannem hep hastanede olduğu için annem elimize geçmiyor bir türlü.

Bende müzmin kabızlık sorunu vardı.Hamile kalır kalmaz metabolizmam hızlandı kabızlığım da geçmişti. Taa ki elevit kullanmaya başlayana kadar. Şimdi korkarak kullanıyorum. 3-4 günde bir defa alıyorum eleviti. Vitaminleri meyvelerden almaya çalışıyorum.Yeterli değildir tabii ama hemoroid daha kötü. Bir de yeni hamile kaldığımda doktorum kabız olmamaya çalış demişti. O yüzden sorun yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum.

kızlar günaydın Antalya ya sonbahar geldi geceden beri yağmur yağıyor kızımın ayı EYLÜL e girmiş bulunmaktayız :))

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza listedeki bilgileri özelime mesaj atın ekleyeyim sizi de bazen burda gözden kaçırıyorum mesajları a.s.

güne yağmurla güzel başladım ama wc ye gidene kadar

büyük tuvaletimde zorlandım biraz sonra temizlerken peçeteye kan geldi kanattım herhalde dedim ama fazlada zorlamamıştım dünde konuşmuştuk bu konuyu sonra peçeteyi rahim girişine koydum kan ordan geliyordu doktorumu aradım normal dedi geçen sefer ki yerden olabileceğini söyledi gel muayeneye dedi bende yarın hastanede randevum var zaten dedim hem paramız yok hemde eşim uzakta bugün inşallah kötü bişi değildir senağlama

Geçmiş olsun canım. Önemli birşey olsaydı doktorun zaten mutlaka gel derdi aklına kötü şeyler getirme

hunny,neva,manolya,hogatoee günaydın kızlar
nasılsınız?
öğretmen olan arkadaşların yeni öğretim yılı hayırlı olsun
hogatoee canım kızkardeşin 15 aya kadar yine iyi idare etmiş
bakıcı iyi davranmassa,zaten çocuk kötü davranacaktır,hareketlerinden anlarsınız
yinede güvenmek çok zor,sen ne yapmayı düşünüyorsun?

neva canım inşallah seninkide geçer
benim kaç gündür rüyalarıma giriyor
bende çok etkilendim

hunyy canım maşallah bugün keyiflisin
bebeğinede maşallah :)

geçmiş olsun cnmm..
dokorununda dediği gibi önemli değildir inşş sakın stres yapma biliosun herşeyin başı stres yerimseniben
yarın gidince öprenirsin nasılsa geçen seferde biliosun önemli bişii değildi. bugün kendini fazla yorma bol bol dinlenmeye bak a.s.

canım elevit kabız mı yapıyormuş
bende sıkıntıdayım
bi gün kaysı yemeyim kabız oluyorum okadar kötü

deniz çok geçmiş olsun
doktorun normal demiş,sende stres yapmamaya çalış canım
Allahın izniyle yavruna bişey olmaz inşallah

Geçmiş olsun canım. Önemli birşey olsaydı doktorun zaten mutlaka gel derdi aklına kötü şeyler getirme

günaydın canım

günaydınn cnmmm opuyorumnanaktan
ewett bugün pozitif yüklüyümm :sm_cool: :sm_cool: maşallah bana ve bebişimeee kaydirigubbakcemile3 Allah hepimisi sağlıklı mutlu etsin inşallah aklinialirimsmile

Senveben tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Basur problemi çeken arkadaşlara allah şifa versin.
Hunnycim hani kaynanamı çekiştirdiğim gün var ya o akşamı eşim bana bir iyi davrandı.Eski günlerdeki gibi sohbet ettik.Oturduk.Çok güzeldi.Burada birbirimize dua edince allah hemen yardım ediyor ya.Bir de dün ne oldu delikafadulden bugün misafirim gelecek kaçgündür temizlik yapıyorum.Eşimin ailesi bana biri gelsin benim ailemde dahil gelirler hoşgeldine.Gece 11 e kadar otururlar.İnsanları sıkıntıdan öldürürlere.Hemde yalnız kalamam misafirimle.Hele benim annem iyice daralıyor neyse.Eşimle arkadaşımız geliyor kalmaya oyüzden 3 4 gün gene siteye pek giremem.Gene sizi çok özliycem ve anlatıcak çok şeyim birikecek herhalde.Neyse delikafadulden eşime dün yarın size gelicez demişler.Normalde çat diye ben uyurken gelirler.Aaa dedim içimden nasıl haber vermişler ve asıl bomba eşim demişki gelmeyin :lepi::lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey delikafadulden
Ayy eşim anlatırken zevkten dört köşe oldum ama belli etmemeye çalıştım.Ayıp mı olduki ya dedi.sırnaşık şey Dedimki ayıp olmuş aşkım ne yaptın ya dedim :sm_cool: Akşama doğru gelin falan de dedim.Çünkü misafir yorgun oluyor.Onlar gelip oturuyorlar insanların başına.Uyutmuyorlar da:lepi: neyse eşim böyle de dedi ya ohh :CüvCüv:
En azından hadlerini bilmiş olurlar.Ben genede eşime iyi davrandımki artım olsun
Darısı seninde başına hunnycim.Allah seninde sorunlarını çözmeni nasip etsin ve de bütün eşinin ailesiyle problemi olanlara a.s.

canım bende kullanıyorum elevit i ama Allah a şükür bi sorun olmadı bende ama çok su içiyorum belki ondandırr
dirim in dediği gibi eleviti al ama kayısı da tüket belki o zaman olmassın tekrardan geçmiş olsun cnmm

teşekkür ediyorum kızlar içim rahat bebişimde oynuyor Allaha şükür inşallah kötü bir şey değildir sadece tekrarlaması korkuttu ilaçlarıda düzenli alıyorum yarın bakalım ne diyecek

Aa inanmıyorum benide elevit kabız yapıyordur belkide ama içmediğim de de çok yorgun oluyorum mecburen içiyorum.Hurma yemeye çalışıyorum ben.Hurmanın içinde neredeyse elevitteki kadar vitamin varmış.

canım gözün aydınn
maşallah bebişine
seninki ocağı beklemicek sanırım şu topikte ikiz bekleyenler dışında ilk sen doğuracan gibime geliyo canımcım
gulşencım...bılmemkı...ocagı tutturamıycam galıba...aralıkta gelıcek sankı benım oglan...saglıkla gelsınde nasıl gelırse gelsın...
elüfff.hoşgeldınnnn..bende lcww dan aldım bırseyler..tshor falan..

canım benım.....ıstırahat et ...
doktoruna gıt...
eylul ayına gırdık...kızının ısmı...a.s.

Deniz çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla bi problem yoktur içini ferah tutmaya çalış
doktora gitmek isterken para olmaması çok kötü oluyo çok iyi anlayabiliyorum
Ben de listede kayıtlı değilim bi ara sana msj atarım
şimdi hastaneye gidiyorum bu sitede bi topikten tanışıp kaynaştığım arkadaşım doğum yaptı gece
onu ziyarete gidicem çok heycanlıyım bebiş sewicem :dance:

inş hmn geçer cnmm çok zor oluoeyvahedigeldismile benim 1 gün sürdü Allah dan hemen geçti. inş seninde geçer
dinlenmene bak nasılsa daha öğrenciler yok yerimseniben

inş geçer canım,acılı bi bekleyiş bu kafamçokkarıştı

bende hiç olmadı demir hapından sonra başladı kabızlık,doktorumda söylemişti dikkat et diye dikkat ediyordum ama son 3 gün pis boğazlığım yüzünden oldu ne olduysa acılı şeyler yedim malesef,bundan sonra tövbeler olsun :kedi:

denizcim geçmiş olsun,kendine dikkat et hatta izin alabilirsen eve gidip istirahat et .

günaydın dirimcim,evet rüyana girecek kadar kötü bir şey ama dikkat edersen bir şey olmaz,bol bol sıvı al,kuru şeyler yeme,mutlaka çorba iç sulu yemek ye,ne yapalım Allah daha da kötüsünü vermesin,sabretmekten başka yapacağım bir şey yok :1hug:

bu arada balık mevsimi açılmış bugünden itibaren ve bundan sonra balık bol olur havalarda serinliyor mutlaka bebeklerimiz için balık yiyelim,akıllı olsun yavrucaklar

Bugün dinlen bebeğine kendine vakit ayır bence.Müzik falan dinle sen sakin olursan bebekte sakin olur.İnşallah önemli birşey değildir.Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…