- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.921
günaydın herkese,
ben bugün evdeyim malum hemoroid devam ediyor,ayaklarım bacaklarım ağrıyor o yüzden işe gitmedim bugün dinleneyim azıcık.
Günaydın kızlar
Tatil bitti okul başladı yazik ki...
kızlar günaydın Antalya ya sonbahar geldi geceden beri yağmur yağıyor kızımın ayı EYLÜL e girmiş bulunmaktayız :))
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza listedeki bilgileri özelime mesaj atın ekleyeyim sizi de bazen burda gözden kaçırıyorum mesajları a.s.
güne yağmurla güzel başladım ama wc ye gidene kadar
büyük tuvaletimde zorlandım biraz sonra temizlerken peçeteye kan geldi kanattım herhalde dedim ama fazlada zorlamamıştım dünde konuşmuştuk bu konuyu sonra peçeteyi rahim girişine koydum kan ordan geliyordu doktorumu aradım normal dedi geçen sefer ki yerden olabileceğini söyledi gel muayeneye dedi bende yarın hastanede randevum var zaten dedim hem paramız yok hemde eşim uzakta bugün inşallah kötü bişi değildir senağlama
kızlar günaydın Antalya ya sonbahar geldi geceden beri yağmur yağıyor kızımın ayı EYLÜL e girmiş bulunmaktayız :))
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza listedeki bilgileri özelime mesaj atın ekleyeyim sizi de bazen burda gözden kaçırıyorum mesajları a.s.
büyük tuvaletimde zorlandım biraz sonra temizlerken peçeteye kan geldi kanattım herhalde dedim ama fazlada zorlamamıştım dünde konuşmuştuk bu konuyu sonra peçeteyi rahim girişine koydum kan ordan geliyordu doktorumu aradım normal dedi geçen sefer ki yerden olabileceğini söyledi gel muayeneye dedi bende yarın hastanede randevum var zaten dedim hem paramız yok hemde eşim uzakta bugün inşallah kötü bişi değildir senağlama
canım elevit kabız mı yapıyormuşBende müzmin kabızlık sorunu vardı.Hamile kalır kalmaz metabolizmam hızlandı kabızlığım da geçmişti. Taa ki elevit kullanmaya başlayana kadar. Şimdi korkarak kullanıyorum. 3-4 günde bir defa alıyorum eleviti. Vitaminleri meyvelerden almaya çalışıyorum.Yeterli değildir tabii ama hemoroid daha kötü. Bir de yeni hamile kaldığımda doktorum kabız olmamaya çalış demişti. O yüzden sorun yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum.
deniz çok geçmiş olsunkızlar günaydın Antalya ya sonbahar geldi geceden beri yağmur yağıyor kızımın ayı EYLÜL e girmiş bulunmaktayız :))
Geçmiş olsun canım. Önemli birşey olsaydı doktorun zaten mutlaka gel derdi aklına kötü şeyler getirme
hunny,neva,manolya,hogatoee günaydın kızlar
nasılsınız?
öğretmen olan arkadaşların yeni öğretim yılı hayırlı olsun
hogatoee canım kızkardeşin 15 aya kadar yine iyi idare etmiş
bakıcı iyi davranmassa,zaten çocuk kötü davranacaktır,hareketlerinden anlarsınız
yinede güvenmek çok zor,sen ne yapmayı düşünüyorsun?
neva canım inşallah seninkide geçer
benim kaç gündür rüyalarıma giriyor
bende çok etkilendim
hunyy canım maşallah bugün keyiflisin
bebeğinede maşallah :)
Bende müzmin kabızlık sorunu vardı.Hamile kalır kalmaz metabolizmam hızlandı kabızlığım da geçmişti. Taa ki elevit kullanmaya başlayana kadar. Şimdi korkarak kullanıyorum. 3-4 günde bir defa alıyorum eleviti. Vitaminleri meyvelerden almaya çalışıyorum.Yeterli değildir tabii ama hemoroid daha kötü. Bir de yeni hamile kaldığımda doktorum kabız olmamaya çalış demişti. O yüzden sorun yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun canım. Önemli birşey olsaydı doktorun zaten mutlaka gel derdi aklına kötü şeyler getirme
geçmiş olsun cnmm..
dokorununda dediği gibi önemli değildir inşş sakın stres yapma biliosun herşeyin başı stres yerimseniben
yarın gidince öprenirsin nasılsa geçen seferde biliosun önemli bişii değildi. bugün kendini fazla yorma bol bol dinlenmeye bak a.s.
canım elevit kabız mı yapıyormuş
bende sıkıntıdayım
bi gün kaysı yemeyim kabız oluyorum okadar kötü
deniz çok geçmiş olsun
doktorun normal demiş,sende stres yapmamaya çalış canım
Allahın izniyle yavruna bişey olmaz inşallah
günaydın canım
Bende müzmin kabızlık sorunu vardı.Hamile kalır kalmaz metabolizmam hızlandı kabızlığım da geçmişti. Taa ki elevit kullanmaya başlayana kadar. Şimdi korkarak kullanıyorum. 3-4 günde bir defa alıyorum eleviti. Vitaminleri meyvelerden almaya çalışıyorum.Yeterli değildir tabii ama hemoroid daha kötü. Bir de yeni hamile kaldığımda doktorum kabız olmamaya çalış demişti. O yüzden sorun yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum.
gulşencım...bılmemkı...ocagı tutturamıycam galıba...aralıkta gelıcek sankı benım oglan...saglıkla gelsınde nasıl gelırse gelsın...canım gözün aydınn
maşallah bebişine
seninki ocağı beklemicek sanırım şu topikte ikiz bekleyenler dışında ilk sen doğuracan gibime geliyo canımcım
elüfff.hoşgeldınnnn..bende lcww dan aldım bırseyler..tshor falan..Selam herkesee
lcw den bende hamile elbisesi, tişörtü fln aldım ama her mağazasında her ürün bulunmuyor o nedenle ben bikaç mağazaya birden bakıyorum ara ara internette bi kot jile beğenmiştim hiçbi mağazaında bulamadım
birde C&A mağazasında da hamile ve yenidoğan koleksiyonu var, fiyatlar da lc ayarında
şekercim nasılsın canım?
canım benım.....ıstırahat et ...kızlar günaydın Antalya ya sonbahar geldi geceden beri yağmur yağıyor kızımın ayı EYLÜL e girmiş bulunmaktayız :))
inş hmn geçer cnmm çok zor oluoeyvahedigeldismile benim 1 gün sürdü Allah dan hemen geçti. inş seninde geçer
dinlenmene bak nasılsa daha öğrenciler yok yerimseniben
hunny,neva,manolya,hogatoee günaydın kızlar
nasılsınız?
öğretmen olan arkadaşların yeni öğretim yılı hayırlı olsun
hogatoee canım kızkardeşin 15 aya kadar yine iyi idare etmiş
bakıcı iyi davranmassa,zaten çocuk kötü davranacaktır,hareketlerinden anlarsınız
yinede güvenmek çok zor,sen ne yapmayı düşünüyorsun?
neva canım inşallah seninkide geçer
benim kaç gündür rüyalarıma giriyor
bende çok etkilendim
hunyy canım maşallah bugün keyiflisin
bebeğinede maşallah :)
Bugün dinlen bebeğine kendine vakit ayır bence.Müzik falan dinle sen sakin olursan bebekte sakin olur.İnşallah önemli birşey değildir.Allah şifa versinkızlar günaydın Antalya ya sonbahar geldi geceden beri yağmur yağıyor kızımın ayı EYLÜL e girmiş bulunmaktayız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?