- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.141
sağol canım teşekkürler dur bende bakayım senin cicişleremerhaba kızlar.alışveriş topiğimize ben de oğlumun bir kaç parça kıyafetini ekledim.
denizcim yatağınız çok şirin,güle güle kullanın.
a.s. biz biraz erken bekliyoz canım kız bebişler erken gelirmiş aralık gibi içime doğuyorHadi sağlıcakla gelsin inş.Bu arada Eylül bebek benimle aynı günde doğmuş olacak inş bende 6ocakta doğmuşum:)
günaydınn kızlarrrrr:lepi:
bugün anneme gidicem eşimden izin çıktı hayret dedim:1shok:
hamile olduğumdan beri herşeye tmm delikafadulden
artık ctesi gelirim, kardeşimle beraber gelices, birasda o bende kalıcak okular açılacak bidaha zor olur dedi
artık ben sizsiz siz bensiz napıcas bilmemm :gitme:
ilk aklıma siz geldinis nasıl ayrı kalıcas dedimm CADIARZU
canım güle güle git gel annene çok selam söle bizlerden fazla özletme kendini opuyorumnanaktan
canım bende bugün gideceğim eşimin işi yoğun ilk defa yalnız gideceğim inşallah güzel haberlerle döneriz benim dün yine kanamam olmuştu merak ediyorum bayagünaydın bugün kızmızı görücez.
DOktorumuz telefonda özellikle ayın 1-2 si gibi gel detaylı ultrason var demişti. Yoksa biz salı gitmeyi planlıyorduk. Geçen sefer %90 kız demişti artık bugün kesinleşir heralde
maşallah canım oğluşunagünaydın kızlar,,,
dün doktora gittim bebeğim kocaman olmuş 250 gram ve 23 cm ve bize süpriz yapmıyor erkek olmakta kararlı ve çok hareketliydi ayaklarıyla oynuyordu kafasını çeviriyordu el sallıyordu müthiş bir duygu
günaydın canım kolay gelsinherkese günaydın bugün işim çok yine ara ara bakıcam hoş sohbetler herkesezemuszemus
cancer ve başak sağolun kızlar rabbim size ve bebişlerinize uzun ömür versin:Saruboceq:
Günaydın herkeseee
hunny annene gidiyomuşşsun gözün aydın bende bugün anneme gidiyorum :dance:
ama gitme sebebim dişçiye gitmek o kısmı pek eğlenceli olmuyo ama olsun bebiş mağazaları gezer rahatlatırım kendimi
sana da iyi gezmeler canımm
ayy dişçiden çok korkarım ben geçmiiş olsun cnmm
bende baktım küçük insan aCinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 4 ay 21 gün
Kalan süre: 4 ay 14 gün
Doğum tarihi:16.01.2011
Burcu: Oğlak
kızlar benim çizelge de bu :lepi:
günler ne çabuk geçiooooboshayallersmile
maşallahhh...günaydın kızlar,,,
dün doktora gittim bebeğim kocaman olmuş 250 gram ve 23 cm ve bize süpriz yapmıyor erkek olmakta kararlı ve çok hareketliydi ayaklarıyla oynuyordu kafasını çeviriyordu el sallıyordu müthiş bir duygu
bende baktım küçük insan a
ama nerden yaptınız bulamadım..nerden yaptın hunnyy...
maşallahhh...
canım üye olunca bilgilerini giriyorsun sonra bebeğim diye bir sayfan oluyor orada çıkıyor
Herkeseee kocamannn günaydınnnnnnn kızımla benden:)))) bugün nasılsınız güzeller güzeli anneler ve bebişleri?? opuyorumnanaktan okadar yoğunumki işyerinde günlerdir doğrudüzgün giremiyorum girsemde sayfaları bile okuyamıyorum özledim hepiniziii valla.. biz bugün yolu yarıladık 20. haftamız yolun yarısına gelmiş bulunmaktayız allahın izniyle geri kalan 20 haftayıda sağlıkla atlatırız ve sağlıkla bebişimi kucağıma alırım inş.. ve kızım bana yolu yarılamanın şerefine hediye verdi galiba alkisalkisalkis 3 gündür hafif bişiler hissediyor gibiydim hatta hissediyordum ama bağırsak hareketlerimi değilmi bir türlü anlayamıyordum ilk bebek olduğundan algılama sorunu yaşadım:)))ama dün gece yemek sonrası pıt pıt kıpır kıpır hareketlerini rabbime şükürler olsunki çok şiddetli olmasada elimi karnıma koyunca yine hissettim ve emin oldum sonra yarım çikolata yedim ooo bizimki coştu:))))))))) hihoyyyt çok değişik hani ben daha şiddetli sanıyordum ama ileride galiba.. şu anda daha hafif ama sık sık hissediyorum arada duruyor sonra yine başlıyor..bir o yana birbu yana pıt pıt taktım adını pıt pıt hareketleri kızımın başladım konuşmaya aman amann karnında doydu anneye hareketlermi yapıyorsunn senn eşimde şaşırdı geldi elledi pıt yaptı yine nasıl şaşırdı sevindi anlatamam tabi hafif geldi ona birazdaha büyüsün bakalım dedi ama yarım saat sonra bizimki dahada hareketlenince bende baktıki kızımızla baya baya sohbet ediyorum geldi kafasını koydu bekledi hissetti :)))çok güzel bir duyguymuş hareketleri daha fazla hissedebildiğimde eminimki dahada etkilencez:)))) işte böle kızlar ben biraz geçmişide okuyim baya birikmiş yine nasıl bitcek bilmem:))) bayanssulusmile
bende baktım küçük insan a
ama nerden yaptınız bulamadım..nerden yaptın hunnyy...
maşallahhh...
canım üye olunca bilgilerini giriyorsun sonra bebeğim diye bir sayfan oluyor orada çıkıyor
Kızlar bende dün çok yoruldum.Bugünde yorucu bi gün olacak galiba misafirimizin çocuğu çok gürültü yapıyor.Son bir ayda o kadar çocuklu misafirim olduki hep büyük büyük ama kafam şişti.Görümcem gece bizde kaldı.Dün işim yokken bile giremedim çünkü görümcem pcyi kapıp bırakmıyor.Bu sabahta az işim var dedimde anca kalktı.Kayınvalidemleri de çağırıcaz.Gene işim iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?