2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın bugün işim çok yine ara ara bakıcam hoş sohbetler herkesezemuszemus
cancer ve başak sağolun kızlar rabbim size ve bebişlerinize uzun ömür versin:Saruboceq:

Günaydın herkeseee
hunny annene gidiyomuşşsun gözün aydın bende bugün anneme gidiyorum :dance:
ama gitme sebebim dişçiye gitmek o kısmı pek eğlenceli olmuyo ama olsun bebiş mağazaları gezer rahatlatırım kendimi

merhaba kızlar.alışveriş topiğimize ben de oğlumun bir kaç parça kıyafetini ekledim.

denizcim yatağınız çok şirin,güle güle kullanın.
sağol canım teşekkürler dur bende bakayım senin cicişlere
Hadi sağlıcakla gelsin inş.Bu arada Eylül bebek benimle aynı günde doğmuş olacak inş bende 6ocakta doğmuşum:)
a.s. biz biraz erken bekliyoz canım kız bebişler erken gelirmiş aralık gibi içime doğuyor

canım bende bugün gideceğim eşimin işi yoğun ilk defa yalnız gideceğim inşallah güzel haberlerle döneriz benim dün yine kanamam olmuştu merak ediyorum baya
maşallah canım oğluşuna
herkese günaydın bugün işim çok yine ara ara bakıcam hoş sohbetler herkesezemuszemus
cancer ve başak sağolun kızlar rabbim size ve bebişlerinize uzun ömür versin:Saruboceq:
günaydın canım kolay gelsin

günaydın kızlar hepinize opuyorumnanaktan

sana da iyi gezmeler canımm
ayy dişçiden çok korkarım ben geçmiiş olsun cnmm

Herkeseee kocamannn günaydınnnnnnn kızımla benden:)))) bugün nasılsınız güzeller güzeli anneler ve bebişleri?? opuyorumnanaktan okadar yoğunumki işyerinde günlerdir doğrudüzgün giremiyorum girsemde sayfaları bile okuyamıyorum özledim hepiniziii valla.. biz bugün yolu yarıladık 20. haftamız yolun yarısına gelmiş bulunmaktayız allahın izniyle geri kalan 20 haftayıda sağlıkla atlatırız ve sağlıkla bebişimi kucağıma alırım inş.. ve kızım bana yolu yarılamanın şerefine hediye verdi galiba alkisalkisalkis 3 gündür hafif bişiler hissediyor gibiydim hatta hissediyordum ama bağırsak hareketlerimi değilmi bir türlü anlayamıyordum ilk bebek olduğundan algılama sorunu yaşadım:)))ama dün gece yemek sonrası pıt pıt kıpır kıpır hareketlerini rabbime şükürler olsunki çok şiddetli olmasada elimi karnıma koyunca yine hissettim ve emin oldum sonra yarım çikolata yedim ooo bizimki coştu:))))))))) hihoyyyt çok değişik hani ben daha şiddetli sanıyordum ama ileride galiba.. şu anda daha hafif ama sık sık hissediyorum arada duruyor sonra yine başlıyor..bir o yana birbu yana pıt pıt taktım adını pıt pıt hareketleri kızımın başladım konuşmaya aman amann karnında doydu anneye hareketlermi yapıyorsunn senn eşimde şaşırdı geldi elledi pıt yaptı yine nasıl şaşırdı sevindi anlatamam tabi hafif geldi ona birazdaha büyüsün bakalım dedi ama yarım saat sonra bizimki dahada hareketlenince bende baktıki kızımızla baya baya sohbet ediyorum geldi kafasını koydu bekledi hissetti :)))çok güzel bir duyguymuş hareketleri daha fazla hissedebildiğimde eminimki dahada etkilencez:)))) işte böle kızlar ben biraz geçmişide okuyim baya birikmiş yine nasıl bitcek bilmem:))) bayanssulusmile

Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 4 ay 21 gün
Kalan süre: 4 ay 14 gün
Doğum tarihi:16.01.2011
Burcu: Oğlak

kızlar benim çizelge de bu :lepi:
günler ne çabuk geçiooooboshayallersmile
bende baktım küçük insan a
ama nerden yaptınız bulamadım..nerden yaptın hunnyy...

maşallahhh...

bu arada netım az once yıne gıttı..pc resetledım..sanırım ıçı vırus kaynıyor pc mın..

ayy canım hadi gözün aydınn gerçekten çok güsel bi duyguuu boshayallersmile opuyorumnanaktan
bende baktım küçük insan a
ama nerden yaptınız bulamadım..nerden yaptın hunnyy...

maşallahhh...

canım giriş yapıosun kayıt oluosun sonra bebeğim başlığı var oraya tıklıosun çıkıo opuyorumnanaktan
artık seninde çizelgen hazırolmuş oluo
sağ tarafta kayıt yeri var

Kızlar bende dün çok yoruldum.Bugünde yorucu bi gün olacak galiba misafirimizin çocuğu çok gürültü yapıyor.Son bir ayda o kadar çocuklu misafirim olduki hep büyük büyük ama kafam şişti.Görümcem gece bizde kaldı.Dün işim yokken bile giremedim çünkü görümcem pcyi kapıp bırakmıyor.Bu sabahta az işim var dedimde anca kalktı.Kayınvalidemleri de çağırıcaz.Gene işim iş.

canım üye olunca bilgilerini giriyorsun sonra bebeğim diye bir sayfan oluyor orada çıkıyor

offf.allah kolaylık versın canım....

slm kızlarr herkese günaydınn

huunnyy eliff annelere kaçıyomuşsunuz ohh negüzell bu defa kıskanmıyorumm bende gidecem pazartesi inşallahkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

zap zup allah yardımcın olsunn ne çok misafir ağırladın ramazanda maşallah

kıylar bebişlerın topıkıne ordugum patık resmını yolladım...
bırde gobuş topıgıne gobek resmı koyucam sımcık..bakın bakam...begencenız mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…