- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.161
slm kızlarr herkese günaydınn
huunnyy eliff annelere kaçıyomuşsunuz ohh negüzell bu defa kıskanmıyorumm bende gidecem pazartesi inşallahkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
ooo gözün aydın şekercim ne güsel
a.s.gulsenn napıyon kuşumm...bebişin napıyor...
huunnyy eliff annelere kaçıyomuşsunuz ohh negüzell bu defa kıskanmıyorumm bende gidecem pazartesi inşallahkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
saol canımcımm sabırsızlıkla bekliyorum bende bi 10 gün kadar trabzonda olucam çok özledimm tadını çıkarabilsem barii..
kurbanda gidemeyiz sanırım çünkü bebişim epey büyümüş oluyo ozaman yolculuk vermez dr belkide..
cicilerine baktım az önce çokk güzellerriyi günlerde kullansın bebişin
bende gideyim alacam inşallah orda heryeri biliyorum..
napim canım temizlik yapıcam bugün kalkasım hiç yokk ama baya kirlendi evimm daha zamanımda yok bugün yapmam lazım pazartesiden sonra yokum çünkü..
bebiş iyidir teyzesi oynayıp duruyo içerlerde..
sen nasılsın canım..
canım bende bugün gideceğim eşimin işi yoğun ilk defa yalnız gideceğim inşallah güzel haberlerle döneriz benim dün yine kanamam olmuştu merak ediyorum baya
elıf annenler yakınmı sıze...
günaydınn kızlarrrrr:lepi:
bugün anneme gidicem eşimden izin çıktı hayret dedim:1shok:
hamile olduğumdan beri herşeye tmm delikafadulden
artık ctesi gelirim, kardeşimle beraber gelices, birasda o bende kalıcak okular açılacak bidaha zor olur dedi
artık ben sizsiz siz bensiz napıcas bilmemm :gitme:
ilk aklıma siz geldinis nasıl ayrı kalıcas dedimm CADIARZU
canım ciciler pek güselll oğluşun hayırlı günlerde kullansın inşş opuyorumnanaktan
kız Allah iyiliğini versin sahurda da burdasın hee :jeyyar: e bidaha bende gelirimm kaynatırıss sırnaşık şey
günaydın bugün kızmızı görücez.
DOktorumuz telefonda özellikle ayın 1-2 si gibi gel detaylı ultrason var demişti. Yoksa biz salı gitmeyi planlıyorduk. Geçen sefer %90 kız demişti artık bugün kesinleşir heralde
günaydın kızlar,,,
dün doktora gittim bebeğim kocaman olmuş 250 gram ve 23 cm ve bize süpriz yapmıyor erkek olmakta kararlı ve çok hareketliydi ayaklarıyla oynuyordu kafasını çeviriyordu el sallıyordu müthiş bir duygu
günaydın belgüncüm ne güzel bir duygu değil mi benim göbek yükselip iniyor artık elimi koymadan da hissedebiliyırum süper bir şey
ayy canım hadi gözün aydınn gerçekten çok güsel bi duyguuu boshayallersmile opuyorumnanaktan
Kızlar bende dün çok yoruldum.Bugünde yorucu bi gün olacak galiba misafirimizin çocuğu çok gürültü yapıyor.Son bir ayda o kadar çocuklu misafirim olduki hep büyük büyük ama kafam şişti.Görümcem gece bizde kaldı.Dün işim yokken bile giremedim çünkü görümcem pcyi kapıp bırakmıyor.Bu sabahta az işim var dedimde anca kalktı.Kayınvalidemleri de çağırıcaz.Gene işim iş.
belgun sonunda hissettin demek hareketleri darısı henüz hissetmeyenlerin başına
gözün aydın canımm harika bi duygu gerçekten
belgün gözünaydın gerçekten süper bi duygu tarifi yok
İnşallah canım ben birşey çıkmayacağından eminim
şov yapacak bugün bizim ufaklıklar. Son gittiğimizden beri epey hareketlendi durmuyor yerinde
benim kızda iki gündür güzellik uykusuna yatıyor dün akşam artık uyandırdım karnımı salladım sonra sinirlendi mi ne peşpeşe tekmeledi bir güzel sabah biraz oynadı sonra geri durdu şimdide dönüyor içimde yer beğeniyor sanırım yine uykuya dalacak
herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....
canım ya kanamam da olmuştu ya korkuttu beni oynamayınca hak etti yani korkutmasın annesinidenızcım...hareketlendıler artık...
bundan sonra tadını çıkarmak lazım..
karnını salla ma kız..uyusun bebek ...uyandırma kızını..
belgun cum sen yenımmı hıssettın kuşum hareketlerı...
yoksa artık daha mı guçlendı senın bebişin...
herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....
Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 5 ay 13 gün
Kalan süre: 3 ay 22 gün
Doğum tarihi: 24.12.2010
Burcu: Oğlak
kızlar yaptım..tesekkur ederım...Şeniz
canım ya kanamam da olmuştu ya korkuttu beni oynamayınca hak etti yani korkutmasın annesinilmaz: kaydirigubbakcemile3
bugün doktora gidecek 3 kişi olduk zemuszemus benim ki 3,30 da
aslında sende haklısın..korkma canım..bırsey olmaz...canım ya kanamam da olmuştu ya korkuttu beni oynamayınca hak etti yani korkutmasın annesinilmaz: kaydirigubbakcemile3
evet ya..onden gıdıyor...bakalım ne zaman dogururuz denızcım...hayırlısıyla ınşallah kuşumm...oo senin oğlanın maşallahı var önden önden gidiyor
bizimde aralık olur gibi hissediyorum
canım...bende her gun az az yapıyorum canım...dilekk alıntı yapamadım canım yaa
sen ne çok iş yapmışsın aman dikkat et kendine havalar sıcak ama üşütmeyesin sularda
ben senin yaptığının çeyreğini yapsam yeterdi bana :))
oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden
allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin ona ve hepinizeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?