- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.181
ben geri işe döneceğim belki akşam çıkarız dedi eşim ya da cumartesi altıma giyecek uzun bir şeyler almam lazım havalar serinliyor her şey sıkmaya başladıbenimkide 3:00'de ama oradan dışarı bir yerlere gidebilirz onun için belki sonuçları yarın sabaha yazabilirim
ağzını açıp kapıyordu geçen gittiğimizde resimdeki hali gibi bakalım şimdi napcak bende merak ediyorum kelebeğimiaslında sende haklısın..korkma canım..bırsey olmaz...
bugun doktor donusu bızede yaz ..kızın ne yaramazlıklar yapıyor bakalım...
evet ya..onden gıdıyor...bakalım ne zaman dogururuz denızcım...hayırlısıyla ınşallah kuşumm...
canım...bende her gun az az yapıyorum canım...
yorulmadan..ama usuyor ayaklarım..sonrada karnım agrıyor aslında...
dogum gunu mesajına tesekkur ederız teyzesı..senın bebeişinde dogum gunlerını kutlıycaz burdan..
slm kızlarr herkese günaydınn
huunnyy eliff annelere kaçıyomuşsunuz ohh negüzell bu defa kıskanmıyorumm bende gidecem pazartesi inşallahkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
zap zup allah yardımcın olsunn ne çok misafir ağırladın ramazanda maşallah
kıylar bebişlerın topıkıne ordugum patık resmını yolladım...
bırde gobuş topıgıne gobek resmı koyucam sımcık..bakın bakam...begencenız mı...
ıyıyım kuşum..
bende dun kılımlerımı yıkadım..
bugun yastıkalrı yıkıyorum...makınede yıkamıyorum...sabahtan deterjanlı suya bastırıyorum...bır ben gıdıp çiğnıyorum ayaklarımla..bırde oğlum..akşama kadar bır ben bır oo...sonra bol su duruluyoruz...
havalar ıyıce sogumadan yıkamaya calısıyorum..yorgan ve battaneıyelerı yıkadım çoktan...
malum bebek ıçın gelenler kalırlar..
kaynanam ,annem ,akynım.eşimin akrabalar...
ıste boyle ya...benımde kalkıp temızlık yapmam lazım gulsencım...
cumartesı oğlanın dogum gunu...
ev kalktı gıdıyor...
bırazdan temızlık yapcam bende kuşum...
sen bebegın ısmını kesınlestırdın mı...
canım hadi güle güle git gel inş cnm anneye selamlar:))))özlicezz seniii yaaaa opuyorumnanaktan
bu arada bende geri kalmadım hemen girdim üye olup çizelgemi aldım:)))))
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre:4 ay 17 gün
Kalan süre:4 ay 18 gün
Doğum tarihi:20.01.2011
Burcu: Oğlak
herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....
kımse yoh miii
bende kaçıcam bırazdan..temüzlük yapam bende...
bu akşam oglana dogumgunu pastası begenmeye gıtcez....
Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 5 ay 13 gün
Kalan süre: 3 ay 22 gün
Doğum tarihi: 24.12.2010
Burcu: Oğlak
kızlar yaptım..tesekkur ederım...Şeniz
canım ya kanamam da olmuştu ya korkuttu beni oynamayınca hak etti yani korkutmasın annesinilmaz: kaydirigubbakcemile3
bugün doktora gidecek 3 kişi olduk zemuszemus benim ki 3,30 da
saol canımcımm sabırsızlıkla bekliyorum bende bi 10 gün kadar trabzonda olucam çok özledimm tadını çıkarabilsem barii..
kurbanda gidemeyiz sanırım çünkü bebişim epey büyümüş oluyo ozaman yolculuk vermez dr belkide..
cicilerine baktım az önce çokk güzellerriyi günlerde kullansın bebişin
bende gideyim alacam inşallah orda heryeri biliyorum..
oo maşallah canım hemde 10gün herkesle hasret giderirsin artık
ewet kurbanda zor olucak bizim için biyere kıpırdanamayız muhtemelen
insanın bildiği yerlerden alışweriş yapması daha iyi oluyo zaten
bende iki sene oluyo çorludayım ama hala burdan pek bişey alamıyorum
zaten yalnız alışweriş yapmayı da sewmem onedenle hep annemlere gittiğimde hallediyorum o işleri
elıf annenler yakınmı sıze...
yok canım ben tekirdağ çorluda onlar istanbulda 2 saat yol gidiyorum
oo maşallah canım hemde 10gün herkesle hasret giderirsin artık
ewet kurbanda zor olucak bizim için biyere kıpırdanamayız muhtemelen
insanın bildiği yerlerden alışweriş yapması daha iyi oluyo zaten
bende iki sene oluyo çorludayım ama hala burdan pek bişey alamıyorum
zaten yalnız alışweriş yapmayı da sewmem onedenle hep annemlere gittiğimde hallediyorum o işleri
bende sevmiyorum yanlız alışverişi canımm bana eşim yarenlik ediyo saolsun yanımda kimse olmayınca bunalsada sesini çıkarmıyo saolsun opuyorumnanaktan
10 gün su gibi akıp gidecek ama olsunnn çok özledim herkesi hatta serinliğini bile :))
Ben de varım. Saat 3'te randevu almış eşim. Geçen perşembe gittiğimizde suyun az, bol su iç iki hafta sonra gel demişti ultrason uzmanı. En fazla bir hafta bekleyebildik. Bugün saat 3'te giricem ultrasona bakalım. 1 Haftadır su tuluğu gibi oldum.İnşallah düzelmiştir. Sizin için dua ediyorum.Benim için siz de dua edin kızlar
yok canım ben tekirdağ çorluda onlar istanbulda 2 saat yol gidiyorum
ohh göz açıp kapayıncaya kadar geçer ne güzell
biz otobüsle gitsek sanırım bi 18 20 saat sürer baya dolanıyomuş çünkü ben hiç gitmedim..
ama adandan uçakla 1 saat 20 dk. sürüyo..
uçakta ayrı bi dert zaten beni çok fena tutuyoo bakalım nasıl geçecek bu defaakannehirakannehir
Ben de varım. Saat 3'te randevu almış eşim. Geçen perşembe gittiğimizde suyun az, bol su iç iki hafta sonra gel demişti ultrason uzmanı. En fazla bir hafta bekleyebildik. Bugün saat 3'te giricem ultrasona bakalım. 1 Haftadır su tuluğu gibi oldum.İnşallah düzelmiştir. Sizin için dua ediyorum.Benim için siz de dua edin kızlar
canım sende inşallah güzel haberle gelirsin içtiğin sular yaramıştır inşallah
Çok merak ediyorum dün çünkü kasıklarım çok battı.Umarım iyidir.bugünde daha kıpırdamadı beyfendi...hoşgeldın..gıt gelde bıze bebişini anlat..napıyormus annesının karnısında...zemuszemus
benimde 15:30 da desene yanı saatlerde kavuşacağız bebeğimize....canım ya kanamam da olmuştu ya korkuttu beni oynamayınca hak etti yani korkutmasın annesinilmaz: kaydirigubbakcemile3
bugün doktora gidecek 3 kişi olduk zemuszemus benim ki 3,30 da
evet kavuşma zamanı geldi....ohhh dr a gidcek olanlar gözünüz aydın ne güzel bebişleri göreceksinizz
bende doktordan sonra alışverişe çıkıcam bebişime birşeyler bakıcam...benimkide 3:00'de ama oradan dışarı bir yerlere gidebilirz onun için belki sonuçları yarın sabaha yazabilirim
hadi bakalımm herkes annesini öslemiş anlaşılann opuyorumnanaktan
herkes annesine slmımı söölesinn
hemen bakıyorum cnmm iyi günlerde kullanısınn bebişinn opuyorumnanaktan
oh maşşallah hamarat seniii:jeyyar: kolay gelsin cnmm bu sıcaklarda bu halinle uğraşıosun ya braavooo alkisalkisalkis alkisalkisalkis
cnmm bende sizi özliycemm opuyorumnanaktan
valla burdan kalmamak için bulaşıklar yarım kaldı gelip bakayım dedim takıldım kaldım
maşşallah canım sende yolu yarılamışsınn alkisalkisalkis
hadi hayırlısı canımm gelince haber ver bebiş nasıl pozlar verdi zemuszemus
canım şimdiden doğumgününüs kutlu olsunnn alkisalkisalkis
nice uzun uzun sağlıklı başarılı hayırlı senelereee a.s. :hooray:
oy maşşallah sen başı çekcen ardından bizAllah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin cnmm opuyorumnanaktan
hadi bakalım hepiniz inş hayırlı güsel haberlerle dönersiniss opuyorumnanaktan
ohh göz açıp kapayıncaya kadar geçer ne güzell
biz otobüsle gitsek sanırım bi 18 20 saat sürer baya dolanıyomuş çünkü ben hiç gitmedim..
ama adandan uçakla 1 saat 20 dk. sürüyo..
uçakta ayrı bi dert zaten beni çok fena tutuyoo bakalım nasıl geçecek bu defaakannehirakannehir
ewet çabuk geçiyo zaman ama bu sefer de eşimi özlüyorum aklım onda kalıyo
ooo sizin baya uzakmış bana iki saat bile artık zor geçiyo tek başıma gittiğimde
tuvaletim geliyo sık sık artık uzun tutunca sancılanıyorum, midem fena oluyo
bide otobüste yanıma oturan kişinin durumuna göre de değişiyo yolculuğun seyri
bide ramazan olduğundan dışarda su içemiyorum ama içim de yanıyo sıcakta
ne dertliymişim ben yaa
ewet çabuk geçiyo zaman ama bu sefer de eşimi özlüyorum aklım onda kalıyo
ooo sizin baya uzakmış bana iki saat bile artık zor geçiyo tek başıma gittiğimde
tuvaletim geliyo sık sık artık uzun tutunca sancılanıyorum, midem fena oluyo
bide otobüste yanıma oturan kişinin durumuna göre de değişiyo yolculuğun seyri
bide ramazan olduğundan dışarda su içemiyorum ama içim de yanıyo sıcakta
ne dertliymişim ben yaa
ahh canımmm az kaldı du bitiyo ramazan rahat rahat içersin suyunu
bu tuvalet işide sinir ediyo beni akşama kadar evde dururum sık sık gelmez dışarı adım attım mı kuduruyo sankim 5 dk bire düşüyo bide gidiyosun azcık bişiakannehir
Selam kızlarr işler okadar yoğunduki birkaçgün giremedim...
geçmişi okuduğum kadarıyla hayran ve çitoş başınız sağolsun.. bende babamı kaybettim biliyorsunuz.. hem mutluluk hem de üzüntüyü birarada yaşadık.. öldüğü gün bebeğimin cinsiyetini öğrendik.. Allah rahmet eylesin hepsine...
Sabeg, İkoerd,Demada ve Ecrin sizlerde hoşgeldiniz topiğimizea.s.
hogatoee ve deniz sizlere de geçmiş olsun.. 5. aya kadar geldik bundan sonra meleklerimize allahın izniyle hiçbirşey olmaz ..opuyorumnanaktan
eee kızlar herkes daha daha iyidir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?