2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende kaçtım..
doktora gıdecek arkadaslar guzel haberlerınızı beklıyoruz...öptüm by by..

benimkide 3:00'de ama oradan dışarı bir yerlere gidebilirz onun için belki sonuçları yarın sabaha yazabilirim
ben geri işe döneceğim belki akşam çıkarız dedi eşim ya da cumartesi altıma giyecek uzun bir şeyler almam lazım havalar serinliyor her şey sıkmaya başladı
ağzını açıp kapıyordu geçen gittiğimizde resimdeki hali gibi bakalım şimdi napcak bende merak ediyorum kelebeğimi
vallahi çok merak ediyorum doğum zamanlarımızı hikayelerimizi hayırlısıyla gelir o günler inşallah

hadi bakalımm herkes annesini öslemiş anlaşılann opuyorumnanaktan
herkes annesine slmımı söölesinn

kıylar bebişlerın topıkıne ordugum patık resmını yolladım...
bırde gobuş topıgıne gobek resmı koyucam sımcık..bakın bakam...begencenız mı...

hemen bakıyorum cnmm iyi günlerde kullanısınn bebişinn opuyorumnanaktan

oh maşşallah hamarat seniii:jeyyar: kolay gelsin cnmm bu sıcaklarda bu halinle uğraşıosun ya braavooo alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım hadi güle güle git gel inş cnm anneye selamlar:))))özlicezz seniii yaaaa opuyorumnanaktan

cnmm bende sizi özliycemm opuyorumnanaktan
valla burdan kalmamak için bulaşıklar yarım kaldı gelip bakayım dedim takıldım kaldım

bu arada bende geri kalmadım hemen girdim üye olup çizelgemi aldım:)))))

Cinsiyeti: Kız
Geçen süre:4 ay 17 gün
Kalan süre:4 ay 18 gün
Doğum tarihi:20.01.2011
Burcu: Oğlak

maşşallah canım sende yolu yarılamışsınn alkisalkisalkis

herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....

hadi hayırlısı canımm gelince haber ver bebiş nasıl pozlar verdi zemuszemus

kımse yoh miii
bende kaçıcam bırazdan..temüzlük yapam bende...
bu akşam oglana dogumgunu pastası begenmeye gıtcez....

canım şimdiden doğumgününüs kutlu olsunnn alkisalkisalkis
nice uzun uzun sağlıklı başarılı hayırlı senelereee a.s. :hooray:

Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 5 ay 13 gün
Kalan süre: 3 ay 22 gün
Doğum tarihi: 24.12.2010
Burcu: Oğlak

kızlar yaptım..tesekkur ederım...Şeniz

oy maşşallah sen başı çekcen ardından biz Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin cnmm opuyorumnanaktan

canım ya kanamam da olmuştu ya korkuttu beni oynamayınca hak etti yani korkutmasın annesini lmaz: kaydirigubbakcemile3

bugün doktora gidecek 3 kişi olduk zemuszemus benim ki 3,30 da

hadi bakalım hepiniz inş hayırlı güsel haberlerle dönersiniss opuyorumnanaktan

Ben de varım. Saat 3'te randevu almış eşim. Geçen perşembe gittiğimizde suyun az, bol su iç iki hafta sonra gel demişti ultrason uzmanı. En fazla bir hafta bekleyebildik. Bugün saat 3'te giricem ultrasona bakalım. 1 Haftadır su tuluğu gibi oldum.İnşallah düzelmiştir. Sizin için dua ediyorum.Benim için siz de dua edin kızlar

canım sende inşallah güzel haberle gelirsin içtiğin sular yaramıştır inşallah

güzel haberle gel inşallah canım..dualarımız seninle..

hoşgeldın..gıt gelde bıze bebişini anlat..napıyormus annesının karnısında...zemuszemus
Çok merak ediyorum dün çünkü kasıklarım çok battı.Umarım iyidir.bugünde daha kıpırdamadı beyfendi...
canım ya kanamam da olmuştu ya korkuttu beni oynamayınca hak etti yani korkutmasın annesini lmaz: kaydirigubbakcemile3

bugün doktora gidecek 3 kişi olduk zemuszemus benim ki 3,30 da
benimde 15:30 da desene yanı saatlerde kavuşacağız bebeğimize....
ohhh dr a gidcek olanlar gözünüz aydın ne güzel bebişleri göreceksinizz
evet kavuşma zamanı geldi....
benimkide 3:00'de ama oradan dışarı bir yerlere gidebilirz onun için belki sonuçları yarın sabaha yazabilirim
bende doktordan sonra alışverişe çıkıcam bebişime birşeyler bakıcam...

tamam ama büyük bir ihtimal geç yazarım.Bende çok merak ediyorum neler yapıcağını..

Canım inşallah güzel haberlerle çıkarsın doktordan ,seninde iyi haberlerini bekliyoruzualarımız seninle....Sende benim içi,n dua et dün çok ağrım oldu(((

Selam kızlarr işler okadar yoğunduki birkaçgün giremedim...
geçmişi okuduğum kadarıyla hayran ve çitoş başınız sağolsun.. bende babamı kaybettim biliyorsunuz.. hem mutluluk hem de üzüntüyü birarada yaşadık.. öldüğü gün bebeğimin cinsiyetini öğrendik.. Allah rahmet eylesin hepsine...
Sabeg, İkoerd,Demada ve Ecrin sizlerde hoşgeldiniz topiğimizea.s.
hogatoee ve deniz sizlere de geçmiş olsun.. 5. aya kadar geldik bundan sonra meleklerimize allahın izniyle hiçbirşey olmaz ..opuyorumnanaktan
eee kızlar herkes daha daha iyidir inşallah...

mekanı cennet olsun canımm..
Allah başka acı göstermesin sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…