2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba.. Surekli takip ediyorum kizlar ama pek yazamiyorum. Herkes iyi umarim bir sorun yoktur..
Dun cok endiselendim sabah kalktigimda sol gogsumden sut gelmis giyisimde bi damlacik leke vardi daha cok erken diye dusunuyorum ve bugun yine ayni sekilde bi damla sut gelmis.. Korkuyorum ya cogalirsa diye cunku sut gelmesi dogumu baslatiyor diye biliyorum.. Sizlerinde sutu geliyor mu

kızlarr ben çıktımm
ctesi inş görüşürüss kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn
sizi özliycemm :gitme:
çok yazmayınn heee :jeyyar: okuması zor oluooooooo

h.g tatlım
bende hiç gelmedi henüz o yüzden bilmiyorum ama endişelenme bence normaldir diye düşünüyorum.dr unu bi ara istersen ona göre yönlendirir seni hemde için rahatlamış olur..

benden gelmiyo canım gogle a hamilelikte süt gelmesi yaz arat ilk çıkan yere tıkla
orda bilgi veriyo ama bi doktoruna da danış yinede istersen

merhaba kızlarrrr:)
nezamandır yazamıyorum. sadece okumakla yetiniyorum. bi tembellik çöktü sormayın gitsin:)
bu arada bugün bizde doktor teyzemizi ziyaret edicez. bizim randevumuzda 5'te hihi.. çok özledim oğluşumuuu..hoş hep içiçeyiz ama
yazdım ve kaçayım. işler beni bekler hoşçakalınnn güzeller

h.g tatlım
bende hiç gelmedi henüz o yüzden bilmiyorum ama endişelenme bence normaldir diye düşünüyorum.dr unu bi ara istersen ona göre yönlendirir seni hemde için rahatlamış olur..

benden gelmiyo canım gogle a hamilelikte süt gelmesi yaz arat ilk çıkan yere tıkla
orda bilgi veriyo ama bi doktoruna da danış yinede istersen

Yurt disinda yasiyorum doktorla pek iletisim kuramiyorum malesef.. Burda oyle kolay olmuyo surekli ya mesguller ya ulasilmaz durumdalar. Su kucukinsan sitesine baktim bu haftada ilk sutunuz gelebilir diye yaziyor biraz rahatladim ama iste insan pimpirikli oluyo

Canım inşallah güzel haberlerle çıkarsın doktordan ,seninde iyi haberlerini bekliyoruzualarımız seninle....Sende benim içi,n dua et dün çok ağrım oldu(((

Canım inşallah senin de içini ferahlatır doktorun. Sorunsuz problemsiz döneriz hepimiz. Ağrıyı kafana takma, ara ara hepimizde oluyor.

kıylar bebişlerın topıkıne ordugum patık resmını yolladım...
bırde gobuş topıgıne gobek resmı koyucam sımcık..bakın bakam...begencenız mı...

bakıyorum bakıyorum hemencikkk:))

üff temizlik derdi bayram öncesi kızlar yaaa bende cmt yaptım biraz hatta baya yorganlaırmı falan ben yaza girince yıkayıp kaldırmıştım zaten. annem gelcek bugün birkaç gün kalırım dedi mutfağım temizlencek camlarım silincek bayram öncesi belki perdeler yıkanır gerçi taşınma ihtimalimizde var evde sigarada içilmiyor perdeler temiz diyor annem ama kararsız kaldık valla sonra küçük halılar var yıkancak cibinlik yıkancak ütüler birikcek koltukların yastıklar krem onlar yıkancak havalar bozulmadan ancak kuururrr ayyyyy iiki annem var geliyorda nasıl yardım ediyor kadıncağız kıyamam ya..allah hepimize kolaylık versin

slm kızlar
lal bendende gelmedi canım ama bahçe kliniğindeki doktorlara sor istersen
hala cevap veriyorlarmı bilmiyorum ama

doktora gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelir

doktordan gelen arkadaşlarında gözü aydın

kızlar yoğun olduğum için tek tek cevap veremedim
şuanda afedersiniz ishal olabilmek için
kayısı,süt,suyu karışık yiyip içiyorum :jeyyar:
tam iyi olmuşken ertesi gün tekrar kabız oluyorum :1shok:

belguncuğum gözüm korktu valla
ne çok iş var öyle
gerçi bizdede durum aynı
perdelerin kesin yıkanması lazım
camlara gelince inşallah sürekli yağmur yağarda silmek zorunda kalmayız :jeyyar:

canım kolay gelsin sen saydıkça benim içim fena oldu bütün o işler bende de war çünkü
ama benimkiler doğuma doğru yapmayı düşünüyolar eylülde yoğunuz sözdü nişandı alışwerişti
ekim kasım gibi yaparız diyo annem bakalım nası başlancak da nası bitçek boshayallersmile

dktra gidecek arkadaşlarım hepinizde hayırlı haberle dönersiniz inşallahh:Saruboceq:
temizlik yapacak olanlarda hepicinize kolay gelsinolumunekankayizsmile
gesmeye gideceklerede iyi eğlencelerrr:a015:
kızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın -tatlicadiarzu-mal girişi yapıyorum kafam şişti-tatlicadiarzu-

yemeğimiz yiyip geldik

ay benimde halılarım yıkanacak ama evim müsait değil kaynanama söyledim koridorla mutfağın halısı çok kirlendi sizin burada yıkasak olur mu dedi salondakileri de gönder hepsini yıkarız biz dayınla dedi Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…