- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.201
günaydıııınnopuyorumnanaktan
ahh canımmm az kaldı du bitiyo ramazan rahat rahat içersin suyunu
bu tuvalet işide sinir ediyo beni akşama kadar evde dururum sık sık gelmez dışarı adım attım mı kuduruyo sankim 5 dk bire düşüyo bide gidiyosun azcık bişiakannehir
ayynen öyle oluyo bende de dışarı bi çıkiim fenaa sempatiksalakcinni
temizlik warmış canım kolay gelsin çok yorma kendini
oo senin oğlanın maşallahı var önden önden gidiyor
bizimde aralık olur gibi hissediyorum
Herkese merhaba.. Surekli takip ediyorum kizlar ama pek yazamiyorum. Herkes iyi umarim bir sorun yoktur..
Dun cok endiselendim sabah kalktigimda sol gogsumden sut gelmis giyisimde bi damlacik leke vardi daha cok erken diye dusunuyorum ve bugun yine ayni sekilde bi damla sut gelmis.. Korkuyorum ya cogalirsa diye cunku sut gelmesi dogumu baslatiyor diye biliyorum.. Sizlerinde sutu geliyor mu
Herkese merhaba.. Surekli takip ediyorum kizlar ama pek yazamiyorum. Herkes iyi umarim bir sorun yoktur..
Dun cok endiselendim sabah kalktigimda sol gogsumden sut gelmis giyisimde bi damlacik leke vardi daha cok erken diye dusunuyorum ve bugun yine ayni sekilde bi damla sut gelmis.. Korkuyorum ya cogalirsa diye cunku sut gelmesi dogumu baslatiyor diye biliyorum.. Sizlerinde sutu geliyor mu
bu arada bende geri kalmadım hemen girdim üye olup çizelgemi aldım:)))))
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre:4 ay 17 gün
Kalan süre:4 ay 18 gün
Doğum tarihi:20.01.2011
Burcu: Oğlak
h.g tatlım
bende hiç gelmedi henüz o yüzden bilmiyorum ama endişelenme bence normaldir diye düşünüyorum.dr unu bi ara istersen ona göre yönlendirir seni hemde için rahatlamış olur..
benden gelmiyo canım gogle a hamilelikte süt gelmesi yaz arat ilk çıkan yere tıkla
orda bilgi veriyo ama bi doktoruna da danış yinede istersen
ayynen öyle oluyo bende de dışarı bi çıkiim fenaa sempatiksalakcinni
temizlik warmış canım kolay gelsin çok yorma kendini
saol canımm bugün oruç tutmuyorum kendimide iyi hissediyorum yavaş yavaş yaparım artıkk çenem düştü çıkma üzeri yaa :))
hadi öptüm sizi görüşürz..
günaydınn h.g canımma.s.
Canım inşallah güzel haberlerle çıkarsın doktordan ,seninde iyi haberlerini bekliyoruzualarımız seninle....Sende benim içi,n dua et dün çok ağrım oldu (((
kıylar bebişlerın topıkıne ordugum patık resmını yolladım...
bırde gobuş topıgıne gobek resmı koyucam sımcık..bakın bakam...begencenız mı...
ıyıyım kuşum..
bende dun kılımlerımı yıkadım..
bugun yastıkalrı yıkıyorum...makınede yıkamıyorum...sabahtan deterjanlı suya bastırıyorum...bır ben gıdıp çiğnıyorum ayaklarımla..bırde oğlum..akşama kadar bır ben bır oo...sonra bol su duruluyoruz...
havalar ıyıce sogumadan yıkamaya calısıyorum..yorgan ve battaneıyelerı yıkadım çoktan...
malum bebek ıçın gelenler kalırlar..
kaynanam ,annem ,akynım.eşimin akrabalar...
ıste boyle ya...benımde kalkıp temızlık yapmam lazım gulsencım...
cumartesı oğlanın dogum gunu...
ev kalktı gıdıyor...
bırazdan temızlık yapcam bende kuşum...
sen bebegın ısmını kesınlestırdın mı...
üff temizlik derdi bayram öncesi kızlar yaaa bende cmt yaptım biraz hatta baya yorganlaırmı falan ben yaza girince yıkayıp kaldırmıştım zaten. annem gelcek bugün birkaç gün kalırım dedi mutfağım temizlencek camlarım silincek bayram öncesi belki perdeler yıkanır gerçi taşınma ihtimalimizde var evde sigarada içilmiyor perdeler temiz diyor annem ama kararsız kaldık valla sonra küçük halılar var yıkancak cibinlik yıkancak ütüler birikcek koltukların yastıklar krem onlar yıkancak havalar bozulmadan ancak kuururrr ayyyyy iiki annem var geliyorda nasıl yardım ediyor kadıncağız kıyamam ya..allah hepimize kolaylık versin
şuanda afedersiniz ishal olabilmek için
kayısı,süt,suyu karışık yiyip içiyorum :jeyyar:
tam iyi olmuşken ertesi gün tekrar kabız oluyorum :1shok:
canım kabızlık durumunu doktoruna söyledin mi? hamileliğin başından beri bende de o sorun war
aklıma gelmemişti söylemek 4.ayda fln söyledim ihmale gelmes hamilelikte kabızlık istemiyoz dedi
bi şurup werdi her sabah iç diye şurubu kullandığım zamanlar hep düzenliydim
şusıralar pek içmiyorum zaten düzene girdi gibi pek gerek kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?