- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.221
denızcım...hareketlendıler artık...
bundan sonra tadını çıkarmak lazım..
karnını salla ma kız..uyusun bebek ...uyandırma kızını..
belgun cum sen yenımmı hıssettın kuşum hareketlerı...
yoksa artık daha mı guçlendı senın bebişin...
evet kuşum daha yeni hissettim hareketlerini:)))
herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....
hadi bakalım git gör bebişiniii ayy süper bir duygu
Ben de varım. Saat 3'te randevu almış eşim. Geçen perşembe gittiğimizde suyun az, bol su iç iki hafta sonra gel demişti ultrason uzmanı. En fazla bir hafta bekleyebildik. Bugün saat 3'te giricem ultrasona bakalım. 1 Haftadır su tuluğu gibi oldum.İnşallah düzelmiştir. Sizin için dua ediyorum.Benim için siz de dua edin kızlar
dua ediyorum arkadaşım merak etme düzelmiştir canım banada suyun fazla gibi demişti en son gittiğimde..
Selam kızlarr işler okadar yoğunduki birkaçgün giremedim...
geçmişi okuduğum kadarıyla hayran ve çitoş başınız sağolsun.. bende babamı kaybettim biliyorsunuz.. hem mutluluk hem de üzüntüyü birarada yaşadık.. öldüğü gün bebeğimin cinsiyetini öğrendik.. Allah rahmet eylesin hepsine...
Sabeg, İkoerd,Demada ve Ecrin sizlerde hoşgeldiniz topiğimizea.s.
hogatoee ve deniz sizlere de geçmiş olsun.. 5. aya kadar geldik bundan sonra meleklerimize allahın izniyle hiçbirşey olmaz ..opuyorumnanaktan
eee kızlar herkes daha daha iyidir inşallah...
hoşgeldin canım..babanı kaybettiğini bilmiyordum ya gözümden mi kaçmış yada hatırlayamadım galiba
kısslaar ben kaçar temizliğe başlayayım
hadi görüşürz..
kolay gelsin canım..
bunlar nasıl yapılıyor bende istiyorummmmm
ozgey canım kucuk insan diye bir site var oraya giriyorsun üye oluyorsun sonra profilinde veriyor bu çizelgeyi sana canımcım..opuyorumnanaktan
slm kızlar
lal bendende gelmedi canım ama bahçe kliniğindeki doktorlara sor istersen
hala cevap veriyorlarmı bilmiyorum ama
doktora gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelir
doktordan gelen arkadaşlarında gözü aydın
kızlar yoğun olduğum için tek tek cevap veremedim
şuanda afedersiniz ishal olabilmek için
kayısı,süt,suyu karışık yiyip içiyorum :jeyyar:
tam iyi olmuşken ertesi gün tekrar kabız oluyorum :1shok:
belguncuğum gözüm korktu valla
ne çok iş var öyle
gerçi bizdede durum aynı
perdelerin kesin yıkanması lazım
camlara gelince inşallah sürekli yağmur yağarda silmek zorunda kalmayız :jeyyar:
hala geçmedimi kabız cnm yaaa biraz hafifledimi bari..yumuşama oldumu..?? ay sorma ya iş çok evet dahada derinlere insek tam bayram temizliği olcak.:)))valla oda güzel sürekli yağmur yağsın camlarda kalsın
canım kolay gelsin sen saydıkça benim içim fena oldu bütün o işler bende de war çünkü
ama benimkiler doğuma doğru yapmayı düşünüyolar eylülde yoğunuz sözdü nişandı alışwerişti
ekim kasım gibi yaparız diyo annem bakalım nası başlancak da nası bitçek boshayallersmile
doğuma doğru zaten yapılcak bizdede işte tşaınabiliriz doğum öncesi kasım gibi falan taşınırsak zaten gerek kalmıcak ama şimdi en azından bayramdan önce biraz temizlim dedi annem.. valla nasıl başlancak bitcek kolay gelsin sanada
bu arada hayran ve çitoş ya ben geçmişi okuyorum okyuroum bitmiyor başınız sağolsun kim öldü bilmiyorum ama üzüldüm mekanları cennet olsun inşş rahmetlilerin.. allah kalanlara sağlık sıhat uzun ömürler versin inş..daha şimdi suhan yazınca farkettim kusura bakmayın kızlar