2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet kuşum daha yeni hissettim hareketlerini:)))

herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....

hadi bakalım git gör bebişiniii ayy süper bir duygu

dua ediyorum arkadaşım merak etme düzelmiştir canım banada suyun fazla gibi demişti en son gittiğimde..

hoşgeldin canım..babanı kaybettiğini bilmiyordum ya gözümden mi kaçmış yada hatırlayamadım galiba (başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sağlık sıhat versin uzun ömürler nasip etsin inş.. bende iyiyim bugün yolu yarıladık 20 hafta olduk hemde ilk defa bebişimin hareketlerini hissettim onun sevincini yaşıyorum bugün:)))sen nasılsın canımcım bugün

kısslaar ben kaçar temizliğe başlayayım
hadi görüşürz..

kolay gelsin canım..

bunlar nasıl yapılıyor bende istiyorummmmm

ozgey canım kucuk insan diye bir site var oraya giriyorsun üye oluyorsun sonra profilinde veriyor bu çizelgeyi sana canımcım..opuyorumnanaktan

hala geçmedimi kabız cnm yaaa biraz hafifledimi bari..yumuşama oldumu..?? ay sorma ya iş çok evet dahada derinlere insek tam bayram temizliği olcak.:)))valla oda güzel sürekli yağmur yağsın camlarda kalsın

doğuma doğru zaten yapılcak bizdede işte tşaınabiliriz doğum öncesi kasım gibi falan taşınırsak zaten gerek kalmıcak ama şimdi en azından bayramdan önce biraz temizlim dedi annem.. valla nasıl başlancak bitcek kolay gelsin sanada

bu arada hayran ve çitoş ya ben geçmişi okuyorum okyuroum bitmiyor başınız sağolsun kim öldü bilmiyorum ama üzüldüm mekanları cennet olsun inşş rahmetlilerin.. allah kalanlara sağlık sıhat uzun ömürler versin inş..daha şimdi suhan yazınca farkettim kusura bakmayın kızlar

benimde işim bitti geldimhihoyyyt
suhancım gözün aydın cnm kızını görmüşün kocaman olmuştur artık yerim ben onlarııı:asigim:
karnım acıktı yine yemek yiyeli 2 saat olmadı zırt pırt acıkıyom yaw bu gidişle 20 kg alıcam doğuma kadar:tomato:

sağol cnm önemli değil 4 yıl oldu annemi kaybedeli dün hayranın yazısını okuyunca acım depreşti işte:çok üzgünüm:

kendi yazdığım yazıya gülcem geldi :roflol::roflol:bebişleri yerim dedim ardından karnımın acıktığının farkına vardım :roflol::roflolc başında kalmaktan manyadım iyice :roflol:sırnaşık şey

selammm citosummm kızımı gördüm tabii kocammannn olmuş.. kıpırdak baya... resim bile doğru düzgün çekilemedi.. bende acıkıyorum ama az az yemeye çalışıyorum... bundan sonra kiloları 2şer 2 şer alıcazzzzz..
senin bebişte tosun olucak bu gidişleeopuyorumnanaktan

kocaman maşallah kızına cnmbende az az sık yiyorum cnm ekmek ve hamur işinden olduğunca uzak kalmaya çalışıyorum dktr amcamız fazla almamaya gayret et dedi şekerim yükselmemesi için dikkat ediyorum ama çabuk acıkıyorum işte:sinifsinif:

ya kızlar bayramda ne giyeceksiniz karar verdiniz mi?bugün hamile pantolonuna bakmak için lcw'ye gittim hiç hoşuma gitmedi ve çok büyük bedenler kalmış.ben o pantolonların içine 2 kere sığarım.
terziye sordum beline olan pantolonunun kemer ve fermuarını iptal edip yerine lastikli esnek penye dikebilirim dedi.bu şekilde mi yaptırsam acaba yoksa büyük beden normal kotmu alsam şaştım kaldım.CADIARZU

ben önceden almıştım hamile kıyafeti onu giyerim kumaş pantolon üstünede tunik almıştımbayanssulusmilekotla rahat ediceksen kot al cnmCADIARZU

Bende çok bunaldım arkadaşlar.Yani eşimin ailesi eşim bi de misafir bi de onun gürültücü çocuğu.Görümcemle o çocuk bilgisayarı bırakmıyor iki dakka zaten.Kendi evimde sığıntı gibi oldum.Yemekleri yapıyorlar ediyorlar oturup kalkıyorlar ben öyyyle kenarda ayy içim sıkıldı.Zaten 1 ay içinde gelen çocuklu misafirlerin hepsinden ayrı yorum bebekle doğumla ilgili.Bugünde durumumuz kötü olduğu için özel düşünmemeliymişim.O parayla çocuğa başkabirşey alabilirmişim.Devlethastanesinde ucuza doğum yapmalıymışım bilmem ne.Eşim zaten ailemi şikayet etmiş elaleme.O kadar gururuma dokunduki ben neler çekiyorum kaç aydır ailesinden ağzımı açmıyorum.Bende açıcam ağzımı yumucam gözümü artık

ben önceden almıştım hamile kıyafeti onu giyerim kumaş pantolon üstünede tunik almıştımbayanssulusmilekotla rahat ediceksen kot al cnmCADIARZU

kumaş pantolon hayatta giyemem hep kot giyiyorum.elbiseyede para vermek istemiyorum açıkçası malum yaz bitiyor kışın elbiseyi rahat giyemem.aldığım şeyin işime yaramasını istiyorum buaralar elimiz biraz dar boşyere masraf yapmak istemiyorum

ben elbise aldım kızlar diz üstü ama altına hamile çorabı aldım kalınca biraz.. gayet hoş duruyor.. elbise göğüs bölgesinden sonra bol 50 tlydi sanırsam...

allah sana dayanma gücü versin cnm bunların arasında fıttırmazsan iyidir :1shok:zaten hamilelik zor birde bu insanlarla uğraşıyon ben burda okurken sinir oluyom senin halini düşünemiyorum bileklava:

ayyyyyyyyyyyyyyy...
çok sıkıcııııııııııııııııııııııııııı durummmmmmmmmmmmm................

ben elbise aldım kızlar diz üstü ama altına hamile çorabı aldım kalınca biraz.. gayet hoş duruyor.. elbise göğüs bölgesinden sonra bol 50 tlydi sanırsam...
gulegule gıy cıcını...

men geldım.selamunaleyküm..

normalde bende kumaşı çok giymem ama hamilelikte rahat oluyor o yüzden tercih ediyorum boshayallersmilefazla kilo almadınsa giydiğin kotlarından birinede penye diktirebilirsin cnm hem masraf etmemiş olursunCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…