- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.241
güle güle giy cnm bayramda giyince resmini eklersin aklinialirimsmileben elbise aldım kızlar diz üstü ama altına hamile çorabı aldım kalınca biraz.. gayet hoş duruyor.. elbise göğüs bölgesinden sonra bol 50 tlydi sanırsam...
ve aleyküm selam hoşgeldinbuyrunnnnnnnnnayyyyyyyyyyyyyyy...
çok sıkıcııııııııııııııııııııııııııı durummmmmmmmmmmmm................
gulegule gıy cıcını...
men geldım.selamunaleyküm..
canım hiç söylemek aklıma gelmedişuanda afedersiniz ishal olabilmek için
kayısı,süt,suyu karışık yiyip içiyorum :jeyyar:
tam iyi olmuşken ertesi gün tekrar kabız oluyorum :1shok:
canım kabızlık durumunu doktoruna söyledin mi? hamileliğin başından beri bende de o sorun war
aklıma gelmemişti söylemek 4.ayda fln söyledim ihmale gelmes hamilelikte kabızlık istemiyoz dedi
bi şurup werdi her sabah iç diye şurubu kullandığım zamanlar hep düzenliydim
şusıralar pek içmiyorum zaten düzene girdi gibi pek gerek kalmıyo
hamilelikten öncede sık oluyordu zaten
bende söyleyim şurup versin,kaysı felanda fayda etmiyor bana ya :kedi:
evet hamilelikte kabız olmaman gerekiyormuş
ya sorma ne yumuşamasıevet kuşum daha yeni hissettim hareketlerini:)))
hadi bakalım git gör bebişiniii ayy süper bir duygu
dua ediyorum arkadaşım merak etme düzelmiştir canım banada suyun fazla gibi demişti en son gittiğimde..
hoşgeldin canım..babanı kaybettiğini bilmiyordum ya gözümden mi kaçmış yada hatırlayamadım galiba(başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sağlık sıhat versin uzun ömürler nasip etsin inş.. bende iyiyim bugün yolu yarıladık 20 hafta olduk hemde ilk defa bebişimin hareketlerini hissettim onun sevincini yaşıyorum bugün:)))sen nasılsın canımcım bugün
kolay gelsin canım..
ozgey canım kucuk insan diye bir site var oraya giriyorsun üye oluyorsun sonra profilinde veriyor bu çizelgeyi sana canımcım..opuyorumnanaktan
hala geçmedimi kabız cnm yaaa biraz hafifledimi bari..yumuşama oldumu..?? ay sorma ya iş çok evet dahada derinlere insek tam bayram temizliği olcak.:)))valla oda güzel sürekli yağmur yağsın camlarda kalsın
doğuma doğru zaten yapılcak bizdede işte tşaınabiliriz doğum öncesi kasım gibi falan taşınırsak zaten gerek kalmıcak ama şimdi en azından bayramdan önce biraz temizlim dedi annem.. valla nasıl başlancak bitcek kolay gelsin sanada
bu arada hayran ve çitoş ya ben geçmişi okuyorum okyuroum bitmiyor başınız sağolsun kim öldü bilmiyorum ama üzüldüm mekanları cennet olsun inşş rahmetlilerin.. allah kalanlara sağlık sıhat uzun ömürler versin inş..daha şimdi suhan yazınca farkettim kusura bakmayın kızlar
bi gün ishal bi gün kabızım kafamçokkarıştı
bende anlamadım
cam silme olayı bana çok zor geliyor zaten
diyorum ya hava yağışlı olursa iyi olur :hulya:
maşallah canımselammm citosummm kızımı gördüm tabii kocammannn olmuş.. kıpırdak baya... resim bile doğru düzgün çekilemedi.. bende acıkıyorum ama az az yemeye çalışıyorum... bundan sonra kiloları 2şer 2 şer alıcazzzzz..
senin bebişte tosun olucak bu gidişleeopuyorumnanaktan
gözün aydın seninde
ya kızlar bayramda ne giyeceksiniz karar verdiniz mi?bugün hamile pantolonuna bakmak için lcw'ye gittim hiç hoşuma gitmedi ve çok büyük bedenler kalmış.ben o pantolonların içine 2 kere sığarım.
terziye sordum beline olan pantolonunun kemer ve fermuarını iptal edip yerine lastikli esnek penye dikebilirim dedi.bu şekilde mi yaptırsam acaba yoksa büyük beden normal kotmu alsam şaştım kaldım.CADIARZU
canım bu sorunla bende karşı karşıyayım :hulya:
olmadı eteklerimden birini giyer
üzerinede gömlek giyerim diyorum eğer kafama göre hamilelik bulamassam
ramazanda hava soğukta olmaz şimdi
yazlıkta alamam,yaz bitti,hamileliklerde ateş pahası mübarek sempatiksalakcinni
terzinin dediği mantıklı aslında,lastik takıpta kullanabilirsin
ama ben pantolonlarımada kıyamıyorum şimdi
doğumdan sonra lastikli lastikli mi giyicez :kedi:
selam canımayyyyyyyyyyyyyyy...
çok sıkıcııııııııııııııııııııııııııı durummmmmmmmmmmmm................
gulegule gıy cıcını...
men geldım.selamunaleyküm..
ben elbise aldım kızlar diz üstü ama altına hamile çorabı aldım kalınca biraz.. gayet hoş duruyor.. elbise göğüs bölgesinden sonra bol 50 tlydi sanırsam...
biz geldik teyzoşlar prensesim gayet sağlıklı 24 ünde görmüştük en son 100 gramdan fazla almış maşallah ama pek bir sakindi bugün zaten önceden de yazdığım gibi bugünlerde güzellik uykusuna yatıyor ya da nazlanıyor kıpraşmıyor kanama da geçen sefer ki yerden olmuş dedi önemli bir şey değil kendini yorma ani hareketler yapma dedi rahim ağzımda falan bir şey yok yani
cnm gözün aydın...hayırlı haberlerle dön inş.boshayallersmilegünaydın bugün kızmızı görücez.
DOktorumuz telefonda özellikle ayın 1-2 si gibi gel detaylı ultrason var demişti. Yoksa biz salı gitmeyi planlıyorduk. Geçen sefer %90 kız demişti artık bugün kesinleşir heralde
cnm harika bi duygu gerçekten bende bugüne kadar çok olmasa da hissettimm harika bişi...bu arada göbeğin çok tatlı büyümüş cnm masallh:ecrin_bebek:Herkeseee kocamannn günaydınnnnnnn kızımla benden:)))) bugün nasılsınız güzeller güzeli anneler ve bebişleri?? opuyorumnanaktan okadar yoğunumki işyerinde günlerdir doğrudüzgün giremiyorum girsemde sayfaları bile okuyamıyorum özledim hepiniziii valla.. biz bugün yolu yarıladık 20. haftamız yolun yarısına gelmiş bulunmaktayız allahın izniyle geri kalan 20 haftayıda sağlıkla atlatırız ve sağlıkla bebişimi kucağıma alırım inş.. ve kızım bana yolu yarılamanın şerefine hediye verdi galiba alkisalkisalkis 3 gündür hafif bişiler hissediyor gibiydim hatta hissediyordum ama bağırsak hareketlerimi değilmi bir türlü anlayamıyordum ilk bebek olduğundan algılama sorunu yaşadım:)))ama dün gece yemek sonrası pıt pıt kıpır kıpır hareketlerini rabbime şükürler olsunki çok şiddetli olmasada elimi karnıma koyunca yine hissettim ve emin oldum sonra yarım çikolata yedim ooo bizimki coştu:))))))))) hihoyyyt çok değişik hani ben daha şiddetli sanıyordum ama ileride galiba.. şu anda daha hafif ama sık sık hissediyorum arada duruyor sonra yine başlıyor..bir o yana birbu yana pıt pıt taktım adını pıt pıt hareketleri kızımın başladım konuşmaya aman amann karnında doydu anneye hareketlermi yapıyorsunn senn eşimde şaşırdı geldi elledi pıt yaptı yine nasıl şaşırdı sevindi anlatamam tabi hafif geldi ona birazdaha büyüsün bakalım dedi ama yarım saat sonra bizimki dahada hareketlenince bende baktıki kızımızla baya baya sohbet ediyorum geldi kafasını koydu bekledi hissetti :)))çok güzel bir duyguymuş hareketleri daha fazla hissedebildiğimde eminimki dahada etkilencez:)))) işte böle kızlar ben biraz geçmişide okuyim baya birikmiş yine nasıl bitcek bilmem:))) bayanssulusmile
cnm iyi haberlerle dön inşallhh:kedi:herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....
cnm dualarımız senle...ne güzel bugün hepimiz dr a gitmişizzz:2:Ben de varım. Saat 3'te randevu almış eşim. Geçen perşembe gittiğimizde suyun az, bol su iç iki hafta sonra gel demişti ultrason uzmanı. En fazla bir hafta bekleyebildik. Bugün saat 3'te giricem ultrasona bakalım. 1 Haftadır su tuluğu gibi oldum.İnşallah düzelmiştir. Sizin için dua ediyorum.Benim için siz de dua edin kızlar
cnm özlicem seni:çok üzgünüm:kızlarr ben çıktımm
ctesi inş görüşürüss kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn
sizi özliycemm :gitme:
çok yazmayınn heee :jeyyar: okuması zor oluooooooo
cnm çok sevindimm bebeğinin iyi olmasınasositososito..ama dikkat et kendine...yorma sakınnnbiz geldik teyzoşlar prensesim gayet sağlıklı 24 ünde görmüştük en son 100 gramdan fazla almış maşallah ama pek bir sakindi bugün zaten önceden de yazdığım gibi bugünlerde güzellik uykusuna yatıyor ya da nazlanıyor kıpraşmıyor kanama da geçen sefer ki yerden olmuş dedi önemli bir şey değil kendini yorma ani hareketler yapma dedi rahim ağzımda falan bir şey yok yani
kıslar ben alaşehirde bi dr a gittim bugünn.bizim inatçı bebiş yine pozisyon uygun diildi göremedik cinsiyeti.birde tetanoz aşısı vuruldumm.şeker yüklemesi de 1 ay sonra...son adet tarihime göre 28 ocak görünen doğumum 23 ocağa çekilmişti şimdide 10 u 15 i diyor bu dr...ben anlamıyorum ya..çabuk büyüyor herhalde inat yavrum benim
kızlar bişey sorucam
hangi balık türlerinden yiyorsunuz?
bi sitede hamileler için somon gibi derin su balıklarından kaçınılmalıdır demiş
bi sitede de çok faydalıdır demiş,birinde uskumru gibi balıklar yenmeli
birindede yine kaçının demiş
kafam karıştı iyice
sağol canım ben baya bir hissediyordum ellemeden bile dünden beri durgun ama az önce süt içtim vurmaya başladı tekrarcanım gözün aydın
rahatlamışsınızdır artık,maşallah sağlığı da yerindeymiş
bizimkide pek bi hareketsiz canım ya
ben tepikleride hissetmiyorum daha
soruyorlar ama ben de tık yok yani :sm_confused:
ben daha hiç balık yemedim ya semiz otu cevizle geçiştirdim ama bu hafta sonu kociş balık yemeye götürecek mevsimine girdik bundan sonra yerim bol bolkızlar bişey sorucam
kafam karıştı iyice
sağol canım a.s.cnm gözün aydın...hayırlı haberlerle dön inş.boshayallersmile
cnm harika bi duygu gerçekten bende bugüne kadar çok olmasa da hissettimm harika bişi...bu arada göbeğin çok tatlı büyümüş cnm masallh:ecrin_bebek:
cnm iyi haberlerle dön inşallhh:kedi:
cnm dualarımız senle...ne güzel bugün hepimiz dr a gitmişizzz:2:
cnm özlicem seni:çok üzgünüm:
cnm çok sevindimm bebeğinin iyi olmasınasositososito..ama dikkat et kendine...yorma sakınnn
inatçı çıktı senin kuzudakıslar ben alaşehirde bi dr a gittim bugünn.bizim inatçı bebiş yine pozisyon uygun diildi göremedik cinsiyeti.birde tetanoz aşısı vuruldumm.şeker yüklemesi de 1 ay sonra...son adet tarihime göre 28 ocak görünen doğumum 23 ocağa çekilmişti şimdide 10 u 15 i diyor bu dr...ben anlamıyorum ya..çabuk büyüyor herhalde inat yavrum benim
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni buyurdummmmmmmmmmm..nasılsın..ıyımısın...ne yemek yaptınn..güle güle giy cnm bayramda giyince resmini eklersin aklinialirimsmile
ve aleyküm selam hoşgeldinbuyrunnnnnnnnn
canım kayısı sut falan ıse yaramadımı..ya sorma ne yumuşaması
bi gün ishal bi gün kabızım kafamçokkarıştı
bende anlamadım
cam silme olayı bana çok zor geliyor zaten
diyorum ya hava yağışlı olursa iyi olur :hulya:
maşallah canım
gözün aydın seninde
canım bu sorunla bende karşı karşıyayım :hulya:
olmadı eteklerimden birini giyer
üzerinede gömlek giyerim diyorum eğer kafama göre hamilelik bulamassam
ramazanda hava soğukta olmaz şimdi
yazlıkta alamam,yaz bitti,hamileliklerde ateş pahası mübarek sempatiksalakcinni
terzinin dediği mantıklı aslında,lastik takıpta kullanabilirsin
ama ben pantolonlarımada kıyamıyorum şimdi
doğumdan sonra lastikli lastikli mi giyicez :kedi:
sadece sebze yesen ...ekmek makarna pırınç çok yemesen..1 kasık yesen kabız yapıyor haklısın...
bende arada oluyor sımdılık..yanlıs dogumdan sonra tedbır alın...
hıç kabız olmayan ben dogum sonrası 6 ay çok cektım..
çok katı besşlenmeme ragmen..incir mincirde ıse yaramamıstı...
tedbırlı olmak lazım...
dırımcım sen ne yapmayı dusunuyorsun kabızlık ıçın...
arkadasın tavsıye ettıgı surubu kullansan..azıcık rahatlatır...
canım çıkmadı benım gobus oyle çok..6.ayı bekleyelım dırım cım..olumunekankayizsmilecanım göbüş topiğine resim koymuşsun
yasaklı olduğu için göremedim göbeğini
ama çok çıkmamış yorumlara göre
maşallah canım
eh 6.aydan sonra çıkmaya başlıyo dimi artık
bendede çok belli değil sanki
çok merak ediyorum acaba nereye kadar şişecek karnım :icecream:
canım...ne guzel bebısın uyuyor..maşallah ...agır kaldıröma.fırsat buldukca uzan..otur..çok dolanma...biz geldik teyzoşlar prensesim gayet sağlıklı 24 ünde görmüştük en son 100 gramdan fazla almış maşallah ama pek bir sakindi bugün zaten önceden de yazdığım gibi bugünlerde güzellik uykusuna yatıyor ya da nazlanıyor kıpraşmıyor kanama da geçen sefer ki yerden olmuş dedi önemli bir şey değil kendini yorma ani hareketler yapma dedi rahim ağzımda falan bir şey yok yani
ben çupra levrek mırmır yıyorum genelde..kızlar bişey sorucam
kafam karıştı iyice
ama somonun faydalı oldugunu bılıyorum...
norveç somonu al..
çok derın su balıgı degılkı canım somon...
faydalı oldugunu bılıyorum..bebeklerede cok yararlı..dogduktan sonra yanı...
oyyy..senın sıpanda hızlı buyuyor..erken gelıcek...acelecı bebiş...kaydirigubbakcemile2kıslar ben alaşehirde bi dr a gittim bugünn.bizim inatçı bebiş yine pozisyon uygun diildi göremedik cinsiyeti.birde tetanoz aşısı vuruldumm.şeker yüklemesi de 1 ay sonra...son adet tarihime göre 28 ocak görünen doğumum 23 ocağa çekilmişti şimdide 10 u 15 i diyor bu dr...ben anlamıyorum ya..çabuk büyüyor herhalde inat yavrum benim
Ben de geldim kızlar....Günlerdir sadece okuyorum takip ediyorum ama yazamadım hiç.Okul başladı zaten öğlene kadar okuldayım.Okulda iki hamileyiz arkadaşım da 28. haftada.Bizi yan yana görenler çok gülüyo boy boy diye :))Gerçi bana hiç 5 aylık gibi değilsin diyolar:))
Kabızlık sorunu bende de oluyo zaman zaman kayısıyla falan geçiştiriyorum çok da zorlamıyo şimdilik...
hoşgeldın canım...
Seninki de çok inatçı çıktı canım ya bi türlü göstermedi annesini de merakta bıraktı :) Olsun sağlıklı olsun da...Doğum da öne çekildiğine göre maşallah sağlıklı tosuncuk....
canım artık hıssedersın bu gunlerde...aslında o hareketlıdır sen hıssetmıyorsundur canım....canım gözün aydın
canım gözün aydın
saol cnm niye hiç pozisyon denk gelmio anlamıyorumm..sağlıklı olsun da farketmez cinsiyet.okulun açılmasını hiç istemiyordum ama iyi geçio seminerler...asıl zoru çocuklar gelince..
canım ayrıntılı ultrasıona gırdınmı
onda belkı gorebılırdı...
Hamile kadığımdan beri ben de hiç balık yiyemedim hatta doktoruma sorduğumda bu sıcaklarda biz bile yiyemiyoruz ki sana nasıl ye diyeyim havalar serinleyince yersin dedi.Zaten artık balık sezonu da açıldı bol bol yeriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?