2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben elbise aldım kızlar diz üstü ama altına hamile çorabı aldım kalınca biraz.. gayet hoş duruyor.. elbise göğüs bölgesinden sonra bol 50 tlydi sanırsam...
güle güle giy cnm bayramda giyince resmini eklersin aklinialirimsmile

ve aleyküm selam hoşgeldinbuyrunnnnnnnnn

selam canım
bende geldim
inşallah iş gelmez artık ya
nerdeyse 5 olmuş :Saruboceq:
sen nasılsın?
canım göbüş topiğine resim koymuşsun
yasaklı olduğu için göremedim göbeğini
ama çok çıkmamış yorumlara göre
maşallah canım
eh 6.aydan sonra çıkmaya başlıyo dimi artık
bendede çok belli değil sanki
çok merak ediyorum acaba nereye kadar şişecek karnım :icecream:

ben elbise aldım kızlar diz üstü ama altına hamile çorabı aldım kalınca biraz.. gayet hoş duruyor.. elbise göğüs bölgesinden sonra bol 50 tlydi sanırsam...

canım uyguna almışsın
merak ettim
resmini eklersen sonra
örnek olur bizede
güle güle giyin

biz geldik teyzoşlar prensesim gayet sağlıklı 24 ünde görmüştük en son 100 gramdan fazla almış maşallah ama pek bir sakindi bugün zaten önceden de yazdığım gibi bugünlerde güzellik uykusuna yatıyor ya da nazlanıyor kıpraşmıyor kanama da geçen sefer ki yerden olmuş dedi önemli bir şey değil kendini yorma ani hareketler yapma dedi rahim ağzımda falan bir şey yok yani

canım gözün aydın
rahatlamışsınızdır artık,maşallah sağlığı da yerindeymiş
bizimkide pek bi hareketsiz canım ya
ben tepikleride hissetmiyorum daha
soruyorlar ama ben de tık yok yani :sm_confused:

kızlar bişey sorucam
hangi balık türlerinden yiyorsunuz?
bi sitede hamileler için somon gibi derin su balıklarından kaçınılmalıdır demiş
bi sitede de çok faydalıdır demiş,birinde uskumru gibi balıklar yenmeli
birindede yine kaçının demiş
kafam karıştı iyice

cnm gözün aydın...hayırlı haberlerle dön inş.boshayallersmile
cnm harika bi duygu gerçekten bende bugüne kadar çok olmasa da hissettimm harika bişi...bu arada göbeğin çok tatlı büyümüş cnm masallh:ecrin_bebek:

herkese merhabalar...
Bugün doktora gidip ayrıntılı taramaya girecem.bebeğimin bütün organlarını görecem bu muhteşem bir duygu....
cnm iyi haberlerle dön inşallhh:kedi:
cnm dualarımız senle...ne güzel bugün hepimiz dr a gitmişizzz:2:

kızlarr ben çıktımm
ctesi inş görüşürüss kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn
sizi özliycemm :gitme:
çok yazmayınn heee :jeyyar: okuması zor oluooooooo
cnm özlicem seni:çok üzgünüm:
cnm çok sevindimm bebeğinin iyi olmasınasositososito..ama dikkat et kendine...yorma sakınnn

kıslar ben alaşehirde bi dr a gittim bugünn.bizim inatçı bebiş yine pozisyon uygun diildi göremedik cinsiyeti.birde tetanoz aşısı vuruldumm.şeker yüklemesi de 1 ay sonra...son adet tarihime göre 28 ocak görünen doğumum 23 ocağa çekilmişti şimdide 10 u 15 i diyor bu dr...ben anlamıyorum ya..çabuk büyüyor herhalde inat yavrum benim

Ben de geldim kızlar....Günlerdir sadece okuyorum takip ediyorum ama yazamadım hiç.Okul başladı zaten öğlene kadar okuldayım.Okulda iki hamileyiz arkadaşım da 28. haftada.Bizi yan yana görenler çok gülüyo boy boy diye :))Gerçi bana hiç 5 aylık gibi değilsin diyolar:))
Kabızlık sorunu bende de oluyo zaman zaman kayısıyla falan geçiştiriyorum çok da zorlamıyo şimdilik...

Seninki de çok inatçı çıktı canım ya bi türlü göstermedi annesini de merakta bıraktı :) Olsun sağlıklı olsun da...Doğum da öne çekildiğine göre maşallah sağlıklı tosuncuk....

cnm ama sadece omega 6 somon balığında var balıklardan....

sağol canım ben baya bir hissediyordum ellemeden bile dünden beri durgun ama az önce süt içtim vurmaya başladı tekrar
ben daha hiç balık yemedim ya semiz otu cevizle geçiştirdim ama bu hafta sonu kociş balık yemeye götürecek mevsimine girdik bundan sonra yerim bol bol
sağol canım a.s.
inatçı çıktı senin kuzuda
bizim doktor daha hiç doğum tarihi ile ilgili bir şey demedi son aylara doğru belli olur zaten değişir duru bu zamanlarda

güle güle giy cnm bayramda giyince resmini eklersin aklinialirimsmile

ve aleyküm selam hoşgeldinbuyrunnnnnnnnn
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni buyurdummmmmmmmmmm..nasılsın..ıyımısın...ne yemek yaptınn..

Seninki de çok inatçı çıktı canım ya bi türlü göstermedi annesini de merakta bıraktı :) Olsun sağlıklı olsun da...Doğum da öne çekildiğine göre maşallah sağlıklı tosuncuk....

saol cnm niye hiç pozisyon denk gelmio anlamıyorumm..sağlıklı olsun da farketmez cinsiyet.okulun açılmasını hiç istemiyordum ama iyi geçio seminerler...asıl zoru çocuklar gelince..

canım artık hıssedersın bu gunlerde...aslında o hareketlıdır sen hıssetmıyorsundur canım....

saol cnm niye hiç pozisyon denk gelmio anlamıyorumm..sağlıklı olsun da farketmez cinsiyet.okulun açılmasını hiç istemiyordum ama iyi geçio seminerler...asıl zoru çocuklar gelince..

canım ayrıntılı ultrasıona gırdınmı
onda belkı gorebılırdı...

kıslar dr garip bişi yaptı kolumu falan kaldırdı tepki ver be eğerken kolunu falan dedi benimde anlamadığım garip bişiler yaptı yani...sonrada büyük ihtimal kız dedi...ne tuhaf dimi?ultrason olmadan garip bir yolla cinsiyet tahmini yaptı..yanılmam kolay kolay ilerde görürüz zaten ultrason da da dedi.merak ediyorum bu garip yöntem doğru sonuç vercekmiii

Hamile kadığımdan beri ben de hiç balık yiyemedim hatta doktoruma sorduğumda bu sıcaklarda biz bile yiyemiyoruz ki sana nasıl ye diyeyim havalar serinleyince yersin dedi.Zaten artık balık sezonu da açıldı bol bol yeriz :)

bende pişirme derdinden yiyemiyorum ama balık yağı hapı kullanıyorum cnm dr um ısrarla öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…