- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.361
arkadaşlar dün doktora gittim:))))))) bebişimin pıt pıtlarını duymak bir yana ilk hareketlerinide gördüm:) coook mutluyumm Allahım ne güzel bir duygu bu böyle:)) yeni bir sat ayarladılar bebişim 9+2deymiş.. doğumunuda 3 ocak dedi doktor.. kızlar benim bebiş hızlı buyuyor bu gidişle aralık annesi olacağım galiba:)))
bu arada hala doktor arayışında olanlar varsa izmirde Kahraman Koldayı şiddetle tavsiye ediyorum ilk randevumdu kendisiyle işte budur dedim. görüşme tam 1 saat 10 dakika sürdü. Benim soru sormama gerek kalmadan merak ettiğim etmediğim her konu hakkında bilgi verdi.
arkadaşlar dün doktora gittim:))))))) bebişimin pıt pıtlarını duymak bir yana ilk hareketlerinide gördüm:) coook mutluyumm Allahım ne güzel bir duygu bu böyle:)) yeni bir sat ayarladılar bebişim 9+2deymiş.. doğumunuda 3 ocak dedi doktor.. kızlar benim bebiş hızlı buyuyor bu gidişle aralık annesi olacağım galiba:)))
bu arada hala doktor arayışında olanlar varsa izmirde Kahraman Koldayı şiddetle tavsiye ediyorum ilk randevumdu kendisiyle işte budur dedim. görüşme tam 1 saat 10 dakika sürdü. Benim soru sormama gerek kalmadan merak ettiğim etmediğim her konu hakkında bilgi verdi.
merhabalar:) bende Ocak annesi olacağım inşALLAH. meleğimizi gördük bugün. hamdolsun.. ne güzel bir duyguymuş
8 hafta 2 günlüğüm canım :)
barim bende yazayım:) yaşım 25, sat 5 nisan, kilom 52, bebeğimin tahmini doğum tarihi 12 Ocak 2011 :) hayırlısıyla inşALLAH:) bizide eklermisiniz?
bende uzun suredir bu sitedeyim fakat pek sık giremiyordum bende ocak annesi olucam insallah yasım 28 son adet tarihim 3 nısan kılom 52 benide eklerseniz sevinirim
oyy minicik daha. biz size göre abla yada abiyiz:) inşALLAH tabi:) mide bulantıların başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?