2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar dün doktora gittim:))))))) bebişimin pıt pıtlarını duymak bir yana ilk hareketlerinide gördüm:) coook mutluyumm Allahım ne güzel bir duygu bu böyle:)) yeni bir sat ayarladılar bebişim 9+2deymiş.. doğumunuda 3 ocak dedi doktor.. kızlar benim bebiş hızlı buyuyor bu gidişle aralık annesi olacağım galiba:)))

bu arada hala doktor arayışında olanlar varsa izmirde Kahraman Koldayı şiddetle tavsiye ediyorum ilk randevumdu kendisiyle işte budur dedim. görüşme tam 1 saat 10 dakika sürdü. Benim soru sormama gerek kalmadan merak ettiğim etmediğim her konu hakkında bilgi verdi.

canım benim çok sevindim

canım gözün aydın darısı başıma pıt pıt duymak için çok sabırsızlanırorum

bende uzun suredir bu sitedeyim fakat pek sık giremiyordum bende ocak annesi olucam insallah yasım 28 son adet tarihim 3 nısan kılom 52 benide eklerseniz sevinirim

barim bende yazayım:) yaşım 25, sat 5 nisan, kilom 52, bebeğimin tahmini doğum tarihi 12 Ocak 2011 :) hayırlısıyla inşALLAH:) bizide eklermisiniz?

bende uzun suredir bu sitedeyim fakat pek sık giremiyordum bende ocak annesi olucam insallah yasım 28 son adet tarihim 3 nısan kılom 52 benide eklerseniz sevinirim

sizde hoşgeldiniz ekliyorum listemize opuyorumnanaktan

benimde o haftalarda yoktu. mide bulantılarım benimde 6. haftadan sonra başladı. bende ne güzel hiç midem bulanmıyor diyordum ama.. bigün bi başladı:) senmisin onu diyen. 2 haftadır başımı kaldıramıyorum yastıktan. bugün biraz daha iyi gibiyim bebeğimi görünce moralim düzeldi sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…