2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim şimdi gördüm tekrar yazdığını:))) dogru 11. hafta olmuş oluyor ama biraz daha büyüse daha kolay olmazmıydı? ... Benimkinin 13. haftaya vermesinin bi sebebide o gün sana cinsiyet tahmini yapacağım bir taşla iki kuş olsun dedi:)

bir ay sonra gel dedi doktor ense ölçümünü yaparız dedi o zaman olmazsa zaten bir kaç hafta sonra yine çağırır erkekse zaten cinsiyeti de belli olurmuş canım

bir ay sonra gel dedi doktor ense ölçümünü yaparız dedi o zaman olmazsa zaten bir kaç hafta sonra yine çağırır erkekse zaten cinsiyeti de belli olurmuş canım

hayırlı haberlerini bekleriz:) ayyy evet ya erkek bebişler daha çabuk gösteryorlarmış.. önce sağlıklı olsun diyorum hep... içim kız istiyor ama sanki erkekmiş gibi hissediorumyerimseniben

sende hoşgeldin aramıza umarım her şey yolunda gider hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza :Saruboceq:

hoşbulduk canım(ben ve bebişim)
inşaallah canım herşey yolundadır ve güzel haberler veririm burdan.Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

canım senin ikiz mi olcakalkisalkisalkis

evet canım nasipse inşallah ikiz olacak ben daha önce bi kimyasal gebelik olup düşük olmuştu bide geçen yıl martta 7haftalık düşük yapmıştım.Allahıma şükür düşenin yerine de verdi ama çok zor olacak.bir kızım var4yaşında kız kardeşimin ve görümcemin ikizleri var ikiz büyütmek çok zor.ama Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin de bakmaya da kolaylık verir inşallah.opuyorumnanaktan

hayırlı haberlerini bekleriz:) ayyy evet ya erkek bebişler daha çabuk gösteryorlarmış.. önce sağlıklı olsun diyorum hep... içim kız istiyor ama sanki erkekmiş gibi hissediorumyerimseniben

bende erkek hissediyorum ama eşimle inatlaştık gibi o erkek diyor ben kız kaydirigubbakcemile3 tabiki eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun ama bugünlerde erkek kız iddaasına girdik resmen kaydirigubbakcemile3

canım aynı sorun bendede war 2 gün oldu biteli.kaç haftalıksın.progestan alıomusun

7+3 teyiz 1,5 haftadır yoktu bu sorun. Yaklaşık 15 gündür progestan ullanıyorum 12. haftaya kadar devam edicez hapa. Ultrasonla baktğında kan olan bir kısım görmüştü doktor. Bakalım omu gitti bu akıntıyla yoksa yenisi mi geldi bilmiyorumkismile

canım çok geçmiş olsun benim de kusma günde en az iki defa oluyo bulantının sayısını da hatırlamıyorum bugün dru arayayım randevu alayım dedim randevum haziranın 26sına diye.gıcık hemşire bulantı çok olursa acile gelin serum taktırın dedi.yakın tarihe randevu vermedi.ben günlük kullanmak için bi ilaç yok mu dedim metpamid dedi onu aldım amaprospektüsünde çok iç açıcı şeyler yazmıyo sen metpamid mi kullanıyodun yada drun sana ne öneriyo ne yapıyosun bide bu sıcakta hergün 50km git 50km gel ölüyom yaa bi elimde poşet bi elimde kolonya arkadaşım tinerciere benedin diyosırnaşık şey

tugçecim ben de 5+4 haftalığım ve benim de hiç bulantım veya kokulara duyarlılığım yok.. ayy biz kilo almayız inşallah ilk 3 ay içinde

hayırlı olsun canım.ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip setsin inşallah.progynex ve çocuk aspirini ben de kullanıyorum birde önce günlüktü şimdi 2günde bir iğne vuruluyorum clexane isminde kan cıvıtıcıymış.inşallah hayırlıyla sorunsuz bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

slm deniz,
listedeki bengusu ismi yerine neva10 yazabilir misin,yeni kullanıcı adım artık neva10 oldu,teşekkürler,en yakın zamanda gebelik çizelgemi tekrar yapacağım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…