- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.401
allahım bidaha acı yaşatmasın allahıma emanet hepimizin meleğini korusunseni çok ii anlayabilorum bnde çok ama çok endişeliyim çünkü inş alllahh bebişlerimizi koruyup kucağımıza wericek
tmm cnm umarım herşey yolunda gider kaydirigubbakcemile510+4 oluyorum canım o da 11. hafta olmuş oluyor zaten
bizim sıradaki ense kalınlığı ölçümü inşallah sorun yoktur 18 inde gideceğim
bizim kahverengi akıntı sorunumuz bugün itibariyle tekrar hortladıYarın sabah tekrar doktora gidicez. Muhmtemeln yarın ve cuma işe gelmiycem
denizcim şimdi gördüm tekrar yazdığını:))) dogru 11. hafta olmuş oluyor ama biraz daha büyüse daha kolay olmazmıydı? ... Benimkinin 13. haftaya vermesinin bi sebebide o gün sana cinsiyet tahmini yapacağım bir taşla iki kuş olsun dedi:)
bir ay sonra gel dedi doktor ense ölçümünü yaparız dedi o zaman olmazsa zaten bir kaç hafta sonra yine çağırır erkekse zaten cinsiyeti de belli olurmuş canım
sende hoşgeldin aramıza umarım her şey yolunda gider hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza :Saruboceq:
canım senin ikiz mi olcakalkisalkisalkis
hayırlı haberlerini bekleriz:) ayyy evet ya erkek bebişler daha çabuk gösteryorlarmış.. önce sağlıklı olsun diyorum hep... içim kız istiyor ama sanki erkekmiş gibi hissediorumyerimseniben
canım aynı sorun bendede war 2 gün oldu biteli.kaç haftalıksın.progestan alıomusun
7+3 teyiz 1,5 haftadır yoktu bu sorun. Yaklaşık 15 gündür progestan ullanıyorum 12. haftaya kadar devam edicez hapa. Ultrasonla baktğında kan olan bir kısım görmüştü doktor. Bakalım omu gitti bu akıntıyla yoksa yenisi mi geldi bilmiyorumkismile[/QUOT
bnmde ulrasonda gördü içimde kanama olduğunu we bir tanede çatlamayan yumurta war dedi bnm de kontolum 2 hafta sonra çok endişeliyim bnde,keseyi gördük henüz kalpı de 2 hafta snra duyucaz sen duymuşsundr kalpi
merhaba kızlar geceyı yıne bebişimle beraber hastanede serum alarak gecırdık bulantılar bıtsın baska bısey ıstemıyorum 3 kılo verdım bu arada zaten 50 kıloydum gecse bulantılar bende karnımı doyurmak ıstıyorum artık 15 gundur açımmmmmmmm.Allahım bebişimi saglıkla korusun
merhaba kızlar yine bir aksilik çıkmazsa bende ocak annesi olacağım. 8+2 haftalık hamileyim ve tahmini doğum tarihim 11 ocak.hamile olduğumu yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim acaba erken mi davranıyorum diye.çünkü ilk gebeliğim şubat 21'de bebeğin karnımda ölmesiyle son buldu :çok üzgünüm: Rabbime şükürler olsun ki çok kısa bir zaman sonra tekrar hamile kaldım.ilk kontrolüm 24 mayıs'ta idi.doktorumuz herşeyin normal olduğunu bebeğin kalp atışlarının gayet iyi olduğunu söyledi.zira yaptırmamı istediği testlerde oldukça temiz çıktı.vitamin hapı ve aspirin verdi.fakat kontrolden geldiğim günün akşamı karnımda adet sancısına benzer bir ağrı başladı.ertesi gün hemen doktorumu aradım ve hemen gelmemi söyledi.gittim tekrar baktı ultrasonla ve çok küçük bir ihtimal düşük tehlikesi var dedi.düşük hapı diyerek progynex 200 mg hap verdi ve 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.kısmetse cuma günü tekrar gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tugçecim ben de 5+4 haftalığım ve benim de hiç bulantım veya kokulara duyarlılığım yok.. ayy biz kilo almayız inşallah ilk 3 ay içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?