2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar yine bir aksilik çıkmazsa bende ocak annesi olacağım. 8+2 haftalık hamileyim ve tahmini doğum tarihim 11 ocak.hamile olduğumu yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim acaba erken mi davranıyorum diye.çünkü ilk gebeliğim şubat 21'de bebeğin karnımda ölmesiyle son buldu :çok üzgünüm: Rabbime şükürler olsun ki çok kısa bir zaman sonra tekrar hamile kaldım.ilk kontrolüm 24 mayıs'ta idi.doktorumuz herşeyin normal olduğunu bebeğin kalp atışlarının gayet iyi olduğunu söyledi.zira yaptırmamı istediği testlerde oldukça temiz çıktı.vitamin hapı ve aspirin verdi.fakat kontrolden geldiğim günün akşamı karnımda adet sancısına benzer bir ağrı başladı.ertesi gün hemen doktorumu aradım ve hemen gelmemi söyledi.gittim tekrar baktı ultrasonla ve çok küçük bir ihtimal düşük tehlikesi var dedi.düşük hapı diyerek progynex 200 mg hap verdi ve 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.kısmetse cuma günü tekrar gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sende hoş geldin aramıza umarım her şey yolunda gider hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza :Saruboceq:

bnmde war cnm düşük tehlikem we bnde çok kokuorum bnde 5+2 yim bnde progestan kullanıorum umarım herşy ii olur daha kalp aışınıda duyamadk 2 hafta snra duyabileceğimizi söledi doktr zman geçmek bilmior

slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgelmişiniz sağlıkla alın inşallah bebişlerinizi:Saruboceq:
kızlar az önce kocaman böcek gördüm çok korktum irkildim kasığıma ağrı girdi bebişime bişi olmaz dimi korkunca :çok üzgünüm:

hiç olumsuz şeyler düşünme bakalım bebişide üzme:) o kasılmalar sürekli oluyor zaten rahim genişlediği için hiç üzülme canım...

bizim sıradaki ense kalınlığı ölçümü inşallah sorun yoktur 18 inde gideceğim
bizimde kontrol var yarın yeniden kalp atışlarını dinliycek inşallah düzelmiştirbilmiyorumkismile
sen kaç haftalık oluyon o zaman cnm daha erken dimi 11,14 arası oluyor sanırımCADIARZU

Yeni gelen hmişler hepiniz hoşgelmişsiniz.. Rabbim inşallah miniklerimize hayırlısıyla saglıkla kavuşmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…