- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.381
merhaba kızlar yine bir aksilik çıkmazsa bende ocak annesi olacağım. 8+2 haftalık hamileyim ve tahmini doğum tarihim 11 ocak.hamile olduğumu yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim acaba erken mi davranıyorum diye.çünkü ilk gebeliğim şubat 21'de bebeğin karnımda ölmesiyle son buldu :çok üzgünüm: Rabbime şükürler olsun ki çok kısa bir zaman sonra tekrar hamile kaldım.ilk kontrolüm 24 mayıs'ta idi.doktorumuz herşeyin normal olduğunu bebeğin kalp atışlarının gayet iyi olduğunu söyledi.zira yaptırmamı istediği testlerde oldukça temiz çıktı.vitamin hapı ve aspirin verdi.fakat kontrolden geldiğim günün akşamı karnımda adet sancısına benzer bir ağrı başladı.ertesi gün hemen doktorumu aradım ve hemen gelmemi söyledi.gittim tekrar baktı ultrasonla ve çok küçük bir ihtimal düşük tehlikesi var dedi.düşük hapı diyerek progynex 200 mg hap verdi ve 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.kısmetse cuma günü tekrar gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım gözün aydın darısı başıma pıt pıt duymak için çok sabırsızlanırorum
canım benim çok sevindim
yok canım mide bulantım yok henüz,,çok istedim olsun kilo almıyım die ama istediğimden olmadı:))
slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgelmişiniz sağlıkla alın inşallah bebişlerinizi:Saruboceq:
kızlar az önce kocaman böcek gördüm çok korktum irkildim kasığıma ağrı girdi bebişime bişi olmaz dimi korkunca :çok üzgünüm:
bende sendenim:)) ben bitirdim 2 ay ama tık yok:) ne bulantı ne başka şey.. En azından böylede hamilelğin tadını çıkarmış oluyoruz sorunsuz..
canım senin ve bebişininde güzel haberlerini bekliyoruz
bizim sıradaki ense kalınlığı ölçümü inşallah sorun yoktur 18 inde gideceğim
iyice pimpirikli oldum canım bişi olucak diye ödüm kopuyo:)hiç olumsuz şeyler düşünme bakalım bebişide üzme:) o kasılmalar sürekli oluyor zaten rahim genişlediği için hiç üzülme canım...
bizimde kontrol var yarın yeniden kalp atışlarını dinliycek inşallah düzelmiştirbilmiyorumkismilebizim sıradaki ense kalınlığı ölçümü inşallah sorun yoktur 18 inde gideceğim
iyice pimpirikli oldum canım bişi olucak diye ödüm kopuyo:)
rabbim bebişlerimizi korusun:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımm aklına kötü şeyler getirme inşallah bu sefer bebeğin seni hiç bırakmayacak tatlım:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizimde kontrol var yarın yeniden kalp atışlarını dinliycek inşallah düzelmiştirbilmiyorumkismile
sen kaç haftalık oluyon o zaman cnm daha erken dimi 11,14 arası oluyor sanırımCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?