2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya hamile iken grip olmak çok kötü arkadaşlar.. ben oldum çok fena.... siz de dikkat edin aman ço zor oluyor ilaç içmeden .

geçmiş olsun canım seni anlıyorum ilk hamileliğim de gribe ve öksürüğe yakalanmıştım resmen ölmüştüm öksür öksür kus canım çıkıyodu.inşallah çabuk atlatırsın canım

tugçecim ben de 5+4 haftalığım ve benim de hiç bulantım veya kokulara duyarlılığım yok.. ayy biz kilo almayız inşallah ilk 3 ay içinde

bulantı olmaması ne güzel işte ben o kadar çok bulantı ve kusma yaşıyorum kız kardeşimin de ikiz hamileliği olmuş ve yok denecek kadar az bulantısı olmuştu.bana diyor ki abla bu gidişle bu kadar öğürtü ve kusmaya dikkat et bebek ağzından çıkcak galiba diyo.aman olmasın bulantı ne güzel işte yaaa

kızlar yardımcı olurmusnuz ya bu hafta we günlerinizi yazıo resmler de yazılarınızın altında onu nasıl yapıcam ben

inş öledir canm...bel ağrın warmı die sormuştum..bide kanaman alttamı üsttemi onu sölemişmiydi doktr

Geçen hafat evde dinlenmiştim o zaman bel ağrım yoktu ama şimdi sandalye tepesinde yamuk yumuk oturmaktan çok çok hafif ağrı oluyor arada. Kanama tam kesenin altında üçgen şeklindeydi ama çok küçük değildi kesenin 1/3 ü kadar falandı gayet net görülüoyrdu ultrasonda. Bu akıntı dışında bir şikayetim yok zaten. Bulantım falan olmadı şimdiye kadar. İştahımında maşallahı var her zamanki gibi(gerçi şimdilik kilo almadım ama :) )

bnmde dinlenince pek olmuor bel ağrım ama bende çalıştığım için sandelye tepesinde kopuo ağrıdan,bnmde kanama alttaydı,altta olması ii demişti doktr..aynn bnmde bulantım falan yok, şimdiden 1 kilo aldm yemektenzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…