- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.601
ne yapman gerekliymiş peki canım
canım bende idrar yolu enfeksyonu var ve şuan sağ böbreğimde genişleme varmış buda erken doğumu tetikliyor doktor evde dinlenmem gerektiğini söyledi haftaya tekrar çağırdı şuan bi sıkıntı yok ama böbrekteki genişlik bi sorun teşkil ediyormuş anne olmak çok zormuşşş çokkk
herkese merhaba şimdi doktordan geliyorum erken doğum tehlikem varmış((
herkese merhaba şimdi doktordan geliyorum erken doğum tehlikem varmış((
geçmiş olsun canım inşallah sorun olmaz sağlıkla alırsın kucağına bebişini
geçmiş olsun canım. ne oldu, neyin varmış da doktor böyle bir teşhis koydu ?
canım bende idrar yolu enfeksyonu var ve şuan sağ böbreğimde genişleme varmış buda erken doğumu tetikliyor doktor evde dinlenmem gerektiğini söyledi haftaya tekrar çağırdı şuan bi sıkıntı yok ama böbrekteki genişlik bi sorun teşkil ediyormuş anne olmak çok zormuşşş çokkk
Anladım canım...Umarım bizler içinde doğumlarımız kolay geçer....cnm kesmeyi ağrıyla bir kesiyorlar farketmiyorsun dikme işini uyuşturup dikiyorlar yada çok az hissediyorsun ben hissetmemiştin bebeğime bakıp sevinçten ağlıyordum o sırada:lepi:
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bebeğini zamanında sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.....herkese merhaba şimdi doktordan geliyorum erken doğum tehlikem varmış((
cnm çok geçmiş olsun inşallh geçer giderde atlatırsınnn...sıkma canını kendine dikkat etcanım bende idrar yolu enfeksyonu var ve şuan sağ böbreğimde genişleme varmış buda erken doğumu tetikliyor doktor evde dinlenmem gerektiğini söyledi haftaya tekrar çağırdı şuan bi sıkıntı yok ama böbrekteki genişlik bi sorun teşkil ediyormuş anne olmak çok zormuşşş çokkk
selamlar herkeseee biz geldiikopuyorumnanaktan
haftasonu annemler geldi boool bol gezdik hiç fırsat bulamadım girmeye
geçmiişi okudum gelincik dışında herkes iyi sanırım
inş senin de tehliken geçer canım hayırlısı olsun inş
eeeeee özlediniz mi bakalım bizikaydirigubbakcemile2
green pearl
hoşgeldin
sana ciciş topiğinde bişiy sormuştum canım gördünmü
green pearl
hoşgeldin
sana ciciş topiğinde bişiy sormuştum canım gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?