2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar bu arada.dün hastanedeydim şeker yükleme testi için.sonucum iyi çıktı çok şükür,bu aşamayı da atlatmış olduk.darısı yaptıracak arkadaşların başına.

iyi cnm çok sevindimmm.ben bişi sorucam şeker yüklemesi aç mı yapıldı?..benim dr um tok karnına yaptır sağlık ocağında ve 26.haftadan sonra diyo da...

canım öncelıkle gecmıs olsun cokmu agrın varkı belkı okumussundur bende böbrek sorunları yuzunden 14haftada amelıyat olmak zorunda kaldım üreterım yanı ıdrarı böbrekten ıdrar kesesıne tasıyan kanal tasla tıkanmıstı ve yapısıklıklar vardı kapalı amelıyat yaptılar ve üretere tekrar kapanmasın dıye tel taktılar eğer böbregınde sısme varsa buyuk bır ıhtımalle üretere bebek baskı yapıyordur doktorun ıyı bır doktormu bu işin çözümü var çünku her nekadar amleıyatta olsa erken dogumdan ıyıdır üretere tel takarak ıdrar akısını saglayıp böbregın şişmesını engelleyebılırlırler.agrılarında azalır hem ben cok cektım ıyı bılıyorum :bendede tel bır ay takılı kaldı sonra lokal anestesı ıle cıkardılar.Allaha çok şükür atlattık bolbol su içmen gerekıyor en az gunde 3 lıtre ne kadar cok ıdrara cıkarsan ıltahapı o kadar kolay atarsın.bırde merak etmeben o kadar amelıyat oldum agrı cektım telle durdum bır ay acılma falan olmadı yanı Allaha emanet bebişlerimiz

Herkese kocaman günaydınlar...
Biz eşimle gece hiç uyuyamadık hala gözümden uyku akıyor.Sizler nasılsınız?

günaydın canım eğer çalışmıyorsan bol bol uyu tatlım
biz de tetanoz aşısından dolayı dün çok kötüydük hafif bir kırgınlık da oldu
bugün de ağrım var ama en azından kırgınlık geçti kolumun ağrısı hafifledi bugün oynatabiliyorum kolumu aman ne zormuş bu aşı ya

günaydın herkesee

dün akşam rüyamda kızımız doğmuş ve nüfus cüzdanını çıkarmaya çalışıyorduk akşam vakti bir binaya giriyoruz eski bir bina iki adam var mesaileri bitmiş yatıyorlar:)) bizim manavı görüyoruz bize yardımcı oluyor sonra kendimiz kimlik sırasında buluyorum annemler falanda var neyse sıra geliyor doğum tarihini soruyorlar hatırlamıyoruz bir türlü :)) kaynanam o gün işin yoğundu işten gelince oldu bir beyanın son günüydü diyor :)) bende ssk nın son günüydü tamam diyorum doğum tarihi 23 eylül diyoruz kadına hazırlayıp veriyor pembe kimlik yanında da boş mavi kimlik veriyor ikinci çocuğa bununla gelin kolay olsun diyor ee diyoruz erkek olacağı ne malum olmazsa değiştiririz sorun değil diyor :)))

günaydın,

hayır olsun inşallah biri gelmeden ikincisini görmüşsün erkek olacak ikincisi demekki :)

hayırlar olsun cnm güzel bir rüya görmüşsün ikinci bebeğide bu araya sıkıştırmışsınkaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrr
deniz:rüyan hayırlara vesile olsun inşallah
bnde bu gece karman çorman gördüm yine bişiler...pöff
hayatım boyunca gördüğüm rüyaların haddi hesabı yok valla yhaa..
bu uykusuzluk sorunu neden hepimizde var anlam veremiorum,
ben oğluma hamişkene bi uyurdum bi uyurdumm aklınız durur:))
şimdi resmen tırsıorum yhaaa,oğlum çok usludur maaşallahh bebekliğinden beri,kızım titiz olcak,uykusuz gecelermi beklio yoksa bizi die aklıma gelmio deil vallahi

henüz kahvaltı bile yapmadık biz daha
sizler yaptınızmı??
pazara gidicez bugün,
memleketten geldik,ev tam takırrr:))
pazardaki tüm meyveleri alıp gelmek istiorum:))))
gün içinde gelirim tekrarrr...
hepiniz hoşçakalınnn

ha bu arada
deniz, bir arkadaş daha katılacak gbi çekilişe, dün bahsettim,düşünecekti..bugün haber veririm.gün bitti sayılır,kuralları mı desem ne desem bilmiorum ama çekilişin ayrıntıları belirlendimi??
hepimiz belirsizlik içerisindeyiz:/
hadi cevap bekliorum,,hoşçakalınnnnn:)))))))

hayırlara gitsin canım rüyan erkek çocuk görmenin iyi olduğunu biliyorum ben de

sağolun kızlar opuyorumnanaktan

bebish 30 eylüle kadar katılacaklar bildirecek ondan sonra ki hafta katılacaklar arasında çekiliş topiğinde konuşuruz limiti falan sonra hediyeleşmeye başlarız
katılacak arkadaşın bizim topikte olması lazım bu arada

kızlar herkese günaydııın :)) yine uykusuz bir gecenin ardından gözlerimi açık tutmaya çalışıyorum :)

denizcim rüyan hayır olsun inşallah. ikinci bebeğin sinyallerini de almışsın bu arada bence :)) cinsiyeti de erkek olacak galiba :))

ay bunu hayırlısıyla bir çıkarsam kaydirigubbakcemile3
aslında ikinci çocukla arasında fazla yaş olsun istemiyorum 3 kardeşiz biz hep 2 yaş var aramızda arkadaş gibi büyüdük beraber geziyoruz falan güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…