- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.621
herkese iyi akşamlar bu arada.dün hastanedeydim şeker yükleme testi için.sonucum iyi çıktı çok şükür,bu aşamayı da atlatmış olduk.darısı yaptıracak arkadaşların başına.
herkese iyi akşamlar bu arada.dün hastanedeydim şeker yükleme testi için.sonucum iyi çıktı çok şükür,bu aşamayı da atlatmış olduk.darısı yaptıracak arkadaşların başına.
tşk ederim canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor sürekli şimdide sağ böbreğimde genişleme varmış buda erken doğumu tetikliyormuş dikkatli olmam gerekliymiş haftaya tekrar gidicem ultrasona giricem açılma falan varmı diye
Herkese kocaman günaydınlar...
Biz eşimle gece hiç uyuyamadık hala gözümden uyku akıyor.Sizler nasılsınız?
Herkese kocaman günaydınlar...
Biz eşimle gece hiç uyuyamadık hala gözümden uyku akıyor.Sizler nasılsınız?
herkese günaydınnnnnnnnnnn
günaydın herkesee
dün akşam rüyamda kızımız doğmuş ve nüfus cüzdanını çıkarmaya çalışıyorduk akşam vakti bir binaya giriyoruz eski bir bina iki adam var mesaileri bitmiş yatıyorlar:)) bizim manavı görüyoruz bize yardımcı oluyor sonra kendimiz kimlik sırasında buluyorum annemler falanda var neyse sıra geliyor doğum tarihini soruyorlar hatırlamıyoruz bir türlü :)) kaynanam o gün işin yoğundu işten gelince oldu bir beyanın son günüydü diyor :)) bende ssk nın son günüydü tamam diyorum doğum tarihi 23 eylül diyoruz kadına hazırlayıp veriyor pembe kimlik yanında da boş mavi kimlik veriyor ikinci çocuğa bununla gelin kolay olsun diyor ee diyoruz erkek olacağı ne malum olmazsa değiştiririz sorun değil diyor :)))
günaydın,
hayır olsun inşallah biri gelmeden ikincisini görmüşsün erkek olacak ikincisi demekki :)
herkese kocaman günaydınlar...
Biz eşimle gece hiç uyuyamadık hala gözümden uyku akıyor.sizler nasılsınız?
günaydın herkesee
dün akşam rüyamda kızımız doğmuş ve nüfus cüzdanını çıkarmaya çalışıyorduk akşam vakti bir binaya giriyoruz eski bir bina iki adam var mesaileri bitmiş yatıyorlar:)) bizim manavı görüyoruz bize yardımcı oluyor sonra kendimiz kimlik sırasında buluyorum annemler falanda var neyse sıra geliyor doğum tarihini soruyorlar hatırlamıyoruz bir türlü :)) kaynanam o gün işin yoğundu işten gelince oldu bir beyanın son günüydü diyor :)) bende ssk nın son günüydü tamam diyorum doğum tarihi 23 eylül diyoruz kadına hazırlayıp veriyor pembe kimlik yanında da boş mavi kimlik veriyor ikinci çocuğa bununla gelin kolay olsun diyor ee diyoruz erkek olacağı ne malum olmazsa değiştiririz sorun değil diyor :)))[/QUOTE
GÜNAYDIN CNM...ALLAH RÜYANI HAYRA ÇIKARSIN CNM...
günaydın herkesee
dün akşam rüyamda kızımız doğmuş ve nüfus cüzdanını çıkarmaya çalışıyorduk akşam vakti bir binaya giriyoruz eski bir bina iki adam var mesaileri bitmiş yatıyorlar:)) bizim manavı görüyoruz bize yardımcı oluyor sonra kendimiz kimlik sırasında buluyorum annemler falanda var neyse sıra geliyor doğum tarihini soruyorlar hatırlamıyoruz bir türlü :)) kaynanam o gün işin yoğundu işten gelince oldu bir beyanın son günüydü diyor :)) bende ssk nın son günüydü tamam diyorum doğum tarihi 23 eylül diyoruz kadına hazırlayıp veriyor pembe kimlik yanında da boş mavi kimlik veriyor ikinci çocuğa bununla gelin kolay olsun diyor ee diyoruz erkek olacağı ne malum olmazsa değiştiririz sorun değil diyor :)))
günaydın herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?