2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anladım,
o arkadaşda bu topiğe gelio bazen..
ama hamiş deil,yeni oldu onun bebeği..
olmaz mı??

canım arkadaşlarında fikrini alalım ama biz kendi topiğimizde sürekli konuştuklarımız arasında yapıyoruz 2011 ocak anneleri diye birbirimizi tanıyoruz bayadır konuşuyoruz çünkü ama yinede arkadaşların fikrinide alalım

günaydın kızlarr uykusuzluk problemi sarmış topiği bendede var benimki sıcaktan oluyo ama biliyorum terlemekten uyuyamıyorum gece bide wc işi var tabikiakannehir

denizcim ne güzel rüya görmüşsün allah hayırlara çıkarsın gerçi yorumu belli senin kızın ardından oğluşda çok beklemicek sankim zemuszemus

canım olumsuz dogum hıkayelerıde var..ama ıstısna..bunları dınleme derım..
normal dogum en guzelı..
çok kesılse bıle eskı halıne donebıliyor kuşun..delikafadulden
kesılırken hıç ama hıç hıssetmıyorsun..
bu kadar buyutmeye gerek yok..normal dogum çok rahat..allah nasıp ed3rse ıkıncıyıde normal dogurucam..

yıne olumsuz bır hıkaye..
lavmanın yuruyememekle ne ılgısı var sabeg cıgım yaa..
lavman kaın bagırsagı boşalmaya yarayan bır ıslen..dogum oncesı popodan bır sıvı enjekte edılıyor..anlamıyorsun bıle...bıraz yuruyup wc ye gıdıyorsun..gıtmesende koşa koşa götüruyor wc ye senı lavman..baska bır deyısle müsil gıbı..cırcır olmus gıbı wc yw zor atıyorsun kendını..
bunun amacıda ıkınırken bagırsakların boş olması..yoksa ıkınmada wc.nı yapmaman ıçın..
yanı kızın dogumdan sonra yuruyememesıne lavman yapmamaları neden nasıl olmus anlamadım..dogum sonrası 6 ay kabızlık cektım..buda her dogum sonrası olabılecek bırsey zaten..
canım benım ılk cocuk erkek...
allah ızın verırse ıkıncıde erkek..ben suan vermem canım..
ıkıncıde kullansın oyle..ana saglık ta çok var ıhtıyacı olan..oraya verıcem..gelen gıden ıhtıyacı olana onlar verıyor..

gecmıs olsun canım..umarım bebeişin zamanını doldururda gelır..
kızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti
canım bu aylarda olurmus ..nette ookumustum...normaldır yazıyordu
kardesımdede oluyor arada..

kızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti
canım bende olmadı ama okumuştum burun kanamalarınız olur diye normal sanırım

dün yatmadan duş aldım pencereyi açmadık hasta olurum diye rahatça uyumuşum sonra gece eşim terlemiş sanırım pencereyi hafif açmış panjur kapalı ve perde çekili olmasına rağmen sabaha karşı üşüdüm hayret ettim bende iki gündür maşallah güzel uyuyorum

ay sağol canım ama önce kızımı bir doğurup büyütsem

Allah hayırlı doktorların eline düşürsün yani dua etmekten başka yapacağımız bir şey yok. Ben acısında falan değilimde iz kalırsa diye çok korkuyordum

canım bende olmadı hiç ama amcamın kızından hatırlıyorum hamileyken onunda burnu çok kanardıbilmiyorumkismile

gulsencım naber..napıyorsun..bebekın nasıl bakam..
doktora gıttınmı bu aralar..isimi kesınlestımı..babanız kabul ettımı..akannehir

maşallah denizcim ben camı açsamda farketmiyo hiç esinti yok çünkü burda hafif bi serinti var dışarıda tabi ama evin içi hala serinlemedi..

evet canım bi doğsalardı ikincileri düşünürdük sonra ama bende çok ara vermek istemiyorum bakalım zaman ne gösterecek

burası hala yaz mevsiminde gündüzleri felaket sıcak geceleri de sıcak aslında ama dün nasıl serin geldi anlamadım ama eşim terlemiş bana özeldi sanırım kaydirigubbakcemile3

gulsencım naber..napıyorsun..bebekın nasıl bakam..
doktora gıttınmı bu aralar..isimi kesınlestımı..babanız kabul ettımı..akannehir

napim canım zaman geçiriyorum evde işte
bebişim iyi teyzesi cumartesi gittim dr a 930 gr olmuş tosunum
şeker testimizi yaptırdık işte sonucu göstermeye gidicem öğleden sonra gerçi yüksek çıkmamış normal sınırlar içerisinde ama kanım düşük çıktı sanırım göstermekte fayda var..bide dr la konuşmamı gereken şeyler vardı onları soracam..

isim konusundada hala kesinleşmedi canım geçende bi sordum eşime 2011 yazdıracam ismini diyo :))
bakalım ama içimden bi ses kerem olacak diyo aklinialirimsmile

sen naptın isimi kesinleştirdin mi

dilekkk kuşum napıyon rastlaşamadık nezamandır
emiri naptın alıştımı kreşe artık

canım napem..hıç hamılelıgımı dusunemıyorum bıle..emırle ılgılenmekten..burayada gıremıyorum pek..
emır çok zorluyor..dun krese zorla bıraktık...babasını bogucaktı nerdeyse..oyle sarıldı boynuna..ogretmenı zorla aldı..bende ellerını ayırdım.oplumun pskıkolojısını bozmaktan korkuyorum..ama bu kadar aglattıktan sonra gerı adım atmıyoruz..aglamakla işlerını halletmesın dıye..saat 10:30 dan sonra alısıyor..oyunlara katılıyor..sarkı hıkaye..çok sevıyormus..ama hersey gıdene kadar..bırde kahvaltıya kadar..
bu sabahta aynısı oldu..evden zor çıkardık.hatta zorlama oldu bıraz..
krese teslım ederken yıne babayı boguyordu nerdeyse..zor ayırdık..
tek soyledıgı evden cıkarken ve krese gırmeden "anna bana sarılırmısın""
gelde dayan
ıçın çok kotu oluyor..ama sarıldıktan sonra yapısıyor resmen..aslında bızım ıçın sanırım erkenmıs kres..daha mantıklı dusunmuyor..evden ayrılınca gerı gelemeyecegını -annesını bırdaha goremeyecegını dusunuyor canım yaa..ama 1 sene daha bekleseydık daha olgun dusunurdu..çocuksulugu gecerdı dıye dusunuyorum..kaynanam tutturdu ver dıye..aklıma gırdı 1 yldır..
bende evde kardesıyle 1 yıl gecırsın..seneye verırım dıyordum..yok efendım baskalarının kı gıdıyormus "istıklal marsını okuyormus""sarkı soyluyormus""sıır okuyormuıs""kaynanacıgım çok mıllete ozenır..özentı hastalıgı var...üstelık cocuklarınıda buyuturken hep mılletle kıyaslamıs..
onun oglu, bunun kızı vs..
kaç gundur sınırımden aglıyorum şarıl şarıl gulsenn..
nasıl dustum tuzagına..ustelık emır çok akıllı zekı ve cumle ıçınde kafanı karıstıracak kelımeler kullanabılen bır cocuk..çok ılgılendım çunku..işimi guucumu bıraktım onunla oyun oynadım..1,5 yasından berı puzzle yapıyoruz..ve çok basarılı..ne bıleyım..tıyatro ,sınema,gosterı vs..hıçbırseyden eksık degıl..üstelık ben çok çenesı duşuk bır bayanım..konusmaktan hiç bıkmam..ne sorarsa cevaplarım..anlatmam gereken ,ogrenmesı gereken herseyı konusurum..
kres ortamı ıllakı çok ıyı..dısıplın var..ve orada ogrenecegı çok sey var..ama yınede 1 sene sonra gıtseydı daha kolay olurdu..anlatsam anlardı..ama sımdı "ben senı almaya gelıcem desemde "korkusu geçmıyor canım...
ogretmen kucagına alıp arkasını donup gıderken "ogretmenım annemı arayalım mı "dıyor.ogretmen çocuklar çok agladıgında annelerını arıyorda..onu bıldıgı ıçın yanı..çok yazdım yıne bak..çenem dustu yıne..
evde otururyoum sonuçta .çalıssam mecbur kalırdı gıtmeye..
neyse artık alamam kresten..bu işe basladık yarım bırakamayız..ama babası daha kotu oluyor..ona kalsa alıcak olmassa..

Son düzenleme:

canımevet..tosuncuk olucak senın oğlun..
seker yuklemendeıyıdır ınşallah..ısım 2011 mı delikafadulden
puhahaha...kerem olur adı merak etme..ben emırdede kabul ettıremedım kocişe..ama sonunda baska ısım bulamadı kendısı..emır kaldı..
ıkıncıye ısım yohh...o ısımsız...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…