- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.641
anladım,
o arkadaşda bu topiğe gelio bazen..
ama hamiş deil,yeni oldu onun bebeği..
olmaz mı??
günaydıınnzemuszemus
kızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti
kızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti
canım olumsuz dogum hıkayelerıde var..ama ıstısna..bunları dınleme derım..bizim bir akrabamızı öyle bir kestilerki İStanbulda bir hastanede afedersenin kızın vajinasının şekli değişti ve çatır çatır dikmişler çok canını yakmışlar...İnsan böyle şeyler duyunca etkileniyor.Birde dikişte ve kestiklerinde çok acıyor diyorlar ama hakikaten acıyormu?
yıne olumsuz bır hıkaye..Ben ilk doktorumla konuştuğumda bana dediki eğer kendini kestirmeyeceksen bir kağıda imza atarsın ve bebeğine birşey olursa ve yablış yırtılırsan ben mesuliyet kabul etmem dedi.Bende öylemi sen ne işe yarayacaksın o zman dedim.
Şimdiki doktorumla daha konuşamadım ama bu muhanede görüşücem.Çok iyi konuşmak gerek normal doğumda,ama Allah nasip ederse normal doğum istiyorum sezeryan daha zor......
Bu arada o akrabamız İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde doğum yaptı.Lavman bile yapmamışlar kıza,doğumdan sonra yürüyemedi çok tedavi gördü tam bir baytarın eline düştü yani......
canım benım ılk cocuk erkek...arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama neden ihtiyacı olanlara vermiyorsunuz ne biliyim çocuk yuvalarına nebiliyim kırsal kesimde yaşayan kişilere eminimki her kıyafet hala tertemizdir sonuçta bebekler üst baş yırtmıyorlar a.s.
gecmıs olsun canım..umarım bebeişin zamanını doldururda gelır..tşk ederim canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor sürekli şimdide sağ böbreğimde genişleme varmış buda erken doğumu tetikliyormuş dikkatli olmam gerekliymiş haftaya tekrar gidicem ultrasona giricem açılma falan varmı diye
canım bu aylarda olurmus ..nette ookumustum...normaldır yazıyordukızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti
canım bende olmadı ama okumuştum burun kanamalarınız olur diye normal sanırımkızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti
günaydın kızlarr uykusuzluk problemi sarmış topiği bendede var benimki sıcaktan oluyo ama biliyorum terlemekten uyuyamıyorum gece bide wc işi var tabikiakannehir
denizcim ne güzel rüya görmüşsün allah hayırlara çıkarsın gerçi yorumu belli senin kızın ardından oğluşda çok beklemicek sankim zemuszemus
canım bende olmadı hiç ama amcamın kızından hatırlıyorum hamileyken onunda burnu çok kanardıbilmiyorumkismile
canım bende olmadı hiç ama amcamın kızından hatırlıyorum hamileyken onunda burnu çok kanardıbilmiyorumkismile
maşallah denizcim ben camı açsamda farketmiyo hiç esinti yok çünkü burda hafif bi serinti var dışarıda tabi ama evin içi hala serinlemedi..
evet canım bi doğsalardı ikincileri düşünürdük sonra ama bende çok ara vermek istemiyorum bakalım zaman ne gösterecek
gulsencım naber..napıyorsun..bebekın nasıl bakam..
doktora gıttınmı bu aralar..isimi kesınlestımı..babanız kabul ettımı..akannehir
dilekkk kuşum napıyon rastlaşamadık nezamandır
emiri naptın alıştımı kreşe artık
napim canım zaman geçiriyorum evde işte
bebişim iyi teyzesi cumartesi gittim dr a 930 gr olmuş tosunum
şeker testimizi yaptırdık işte sonucu göstermeye gidicem öğleden sonra gerçi yüksek çıkmamış normal sınırlar içerisinde ama kanım düşük çıktı sanırım göstermekte fayda var..bide dr la konuşmamı gereken şeyler vardı onları soracam..
isim konusundada hala kesinleşmedi canım geçende bi sordum eşime 2011 yazdıracam ismini diyo :))
bakalım ama içimden bi ses kerem olacak diyo aklinialirimsmile
sen naptın isimi kesinleştirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?