- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.661
burası hala yaz mevsiminde gündüzleri felaket sıcak geceleri de sıcak aslında ama dün nasıl serin geldi anlamadım ama eşim terlemiş bana özeldi sanırım kaydirigubbakcemile3
canımevet..tosuncuk olucak senın oğlun..
seker yuklemendeıyıdır ınşallah..ısım 2011 mı delikafadulden
puhahaha...kerem olur adı merak etme..ben emırdede kabul ettıremedım kocişe..ama sonunda baska ısım bulamadı kendısı..emır kaldı..
ıkıncıye ısım yohh...o ısımsız...:gitme:
günaydın annecikler ,maşallah bebişler hızla büyüyor ,, herkes uykusuzluktan şikayetçi bende aksine çok uyuyorum bende var galiba bir anormallikk akannehir yeni kalktım gözlerim şişmiş uyumaktan ..bilmiyorumkismile gerçi bende ilk aylarda uyuyamıyordum bulantı ve sıcaklardann .. hamileliğin en zevkli zamanları doya doya tadını çıkarın , gerçi benim erken doğum riskim olduğu için ben kendime zehir ediyorum günlerimi..
dün 2. düzey ultrasonumu yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi ..
Biz isim olarakta Yaren düşünüyoruz , yıllardır hazır olan ismimiz.Allah nasip ederse Yaren olacak ismi kızımın.. denizcim listeye ekle istersen.
günaydın kızlarrr
gelincik204 çok geçmiş olsun cnm umarım bebişin vaktinden önce gelmeza.s.
kızlar benim midem çok fena ekşiyor hatta cayır cayır yanıyor mide şurubu içtim maden suyu içtim geçmedi birde oğluşum tepik atıyor kaburgama doğru çok acıttı sıpa
kızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti
Bende de arada bir oluyor.Az az
canım olumsuz dogum hıkayelerıde var..ama ıstısna..bunları dınleme derım..
normal dogum en guzelı..
çok kesılse bıle eskı halıne donebıliyor kuşun..delikafadulden
kesılırken hıç ama hıç hıssetmıyorsun..
bu kadar buyutmeye gerek yok..normal dogum çok rahat..allah nasıp ed3rse ıkıncıyıde normal dogurucam..
yıne olumsuz bır hıkaye..
lavmanın yuruyememekle ne ılgısı var sabeg cıgım yaa..
lavman kaın bagırsagı boşalmaya yarayan bır ıslen..dogum oncesı popodan bır sıvı enjekte edılıyor..anlamıyorsun bıle...bıraz yuruyup wc ye gıdıyorsun..gıtmesende koşa koşa götüruyor wc ye senı lavman..baska bır deyısle müsil gıbı..cırcır olmus gıbı wc yw zor atıyorsun kendını..
bunun amacıda ıkınırken bagırsakların boş olması..yoksa ıkınmada wc.nı yapmaman ıçın..
yanı kızın dogumdan sonra yuruyememesıne lavman yapmamaları neden nasıl olmus anlamadım..dogum sonrası 6 ay kabızlık cektım..buda her dogum sonrası olabılecek bırsey zaten..
canım benım ılk cocuk erkek...
allah ızın verırse ıkıncıde erkek..ben suan vermem canım..
ıkıncıde kullansın oyle..ana saglık ta çok var ıhtıyacı olan..oraya verıcem..gelen gıden ıhtıyacı olana onlar verıyor..
gecmıs olsun canım..umarım bebeişin zamanını doldururda gelır..
canım bu aylarda olurmus ..nette ookumustum...normaldır yazıyordu
kardesımdede oluyor arada..
canım bende olmadı ama okumuştum burun kanamalarınız olur diye normal sanırım
dün yatmadan duş aldım pencereyi açmadık hasta olurum diye rahatça uyumuşum sonra gece eşim terlemiş sanırım pencereyi hafif açmış panjur kapalı ve perde çekili olmasına rağmen sabaha karşı üşüdüm hayret ettim bende iki gündür maşallah güzel uyuyorum
ay sağol canım ama önce kızımı bir doğurup büyütsem
hayrancım normal bir durum bu burundaki damarlar ince olduğu için ve bizimde damarlarımız hamilelikten dolayı genişlediği için olabilir hafif bir üşütme ve burun akıntısında daha belirginleşebilir. gönlünü ferah tut.
Tünaydın kızlaar
bende bol uyuyorum nedense daha yeni kalktım gece çok uykum bölünüyo wcye gitmekten terlemekten gündüz de geç kalkıyorum
Dilekçim sinir oluyorum böyle kıyaslayan beynini yiyen dediğim dedik kaynanalara alışırsa senin için de rahatlık olur belki ama alışana kadar da durum seni çok üzücek anlaşılan
h.g canım
maşallah uyu valla 3 ay sonra görürüz uykuyu rüyamızda artık
ben dün gece saymadım ama sanırım 10 defa uyandım bu gece biraz daha uyudum neyseki 5 kez falan kalkmışımdır
benim oğluş gece ne zaman uyansam ayakta ne yapacaz doğumdan sonra bilmem
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm geleli çok olduuu ama ben buraya yazana kadarrrrrrrr bir türlü yazamadım yaaa iş yerindeki yoğunluktan tam bir topiğe yazıyorum sonra iş sonra diğer topiğe geçiyorum okuyorum yine iş ay buradaki geçmişi okumaya çalıştım bir yandan da neyse sonunda yazıyorummm..
kızlar sonucu aldık genetikmiş ve benden kaynaklanıyormuş babamızın sonucu önemsememişler o yüzden o daha çıkmamış bile iki gün sonra alcak annem sonucunu eşimin ama genetik uzmanı zaten sizde çıktığı için eşiniz temizdir dedi. neyse aminosentez sonucumda bebeğimin 15.kromozomunun p kolunda artış saptanmıştı ve dünkü sonuca gelince benimde 15.kromozomumun p kolunda artış görülmüş. yani kızım genetiğini anasından almış doktorda güldü anasının kızı olacak dedi. içiniz rahat olsun 3,5 ayınız kalmış bundan sonrasını iyi keyifle geçirin bebeğiniz gayet sağlıklı bu sonuca göre ve hiçbir zekasal bedensel özrü yok bu 15.kromozom bebeğinizi etkilemiyor sağlık açısından dedi. sadece taşıyıcı olcakmış benim gibi. yani yarın öbür gün rabbim nasip ederse bebişi olcağı zaman onunda böle bir riski olabilecek ama oda taşıyıcı olacak tabi herşey rabbimden arakdaşlar ve herşeyi allah bilir. bukadar olur ya ikimizinde aynı kromozomu aynı kolu ikimizdede artış:))))))gülsemmi ağlasammı bilemedim dün inanın. sürekli sorduğum bebeğim ii dimi ii olcak dimi. bana gönlün rahat olsun organ taraması güzel çıkmış aminosentez güzel çıktı bu sonuç güzel çıktı herşey güzel bebeğin normal ve sağlıklı bizim tettiklerimize göre ve bundan sonrası allahın işi dedi. nasıl rahatladım o belirsizlik kafamdan çıkınca anlatamam arkadaşlar. doktor bebekte genetik bir bozukluk yada o kromozomda eksiklik gözükmemişti zaten sadece artış görülmüştü ve sebebini araştırdık sonuçta sizde yada eşinizde değil kendi kendine bebekte oluşan bir sonuç çıksaydı bugün o daha çelişkili olurdu daha detaya inmek gerekirdi falan dedi. ama sizdede beebeğinizdeki gibi bir bozukluk yada eksiklik görülmedi fazlalık şapka gibi tepesinde dedi. peki bu ne dediğimde herşey olabilirdi ama hasta olmadığınız için ve sadece taşıyıcı oldunuzdan bir hastalık olarak değerlendiremeyiz dedi. şu anda yaşadığınız geçirdiğiniz bir hastalık varmı yok zihinsel engeliniz varmı yok o yüzden sadece taşıyıcısınız dedi..içiniz rahat olsun tekrar tekrar söleyip durdu. ben hep dua ediyordum allahım bişi varsa bebeğim iyi olcak madem bende çıksın yeterki bebeiğim iyi olsun diye ve nitekimde öle oldu. en azından benim bebeğim rabbim o günleri gösterirde anne olacağı zamana geldiğinde bilinçli olcak.dün sabah gördüğüm rüyada buymuş demekki buna işaretmiş ilk defa bebeğimi rüyamda gördüm huzurla uyandım rabbim ilk defa gösterdi tüm rüyam buna işaretmiş.. hihoyyyt hihoyyyt herkesden hepinizden dualarınız içni allah razı olsun. rabbim yavrularımızı sağlıkla ve sıhatle doğurmayı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin hepimize inş. opuyorumnanaktan şimdi etrafımdaki herkes kocamda dahil küçük belgün geliyorrr diye hem seviniyorlar hemde yandık diye dalgasını geçiyorlar:))))))))
sütü deniyem bide hemde ne fena midem ters duruyor sanki içimde :bbo:citos canım bide süt deneseydin bazden iyi geliyo yanmasına bikaç yudum iç bekle biraz geçmezse bikaç yudum daha iç mide yanması çok fena yaa
yok gülüm sabahtan içtim olmazsa bidaha içeyim bari kafamçokkarıştıbiraz bekle canım ilacı yeni mi içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?