- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.681
canım benim gündüzde geliyo çok su içiyorum çünkü gece wc ye kalktığımda bile su içmeden yatmıyorum ee sonuç çıkıyo ozaman 2 saat sonra bidaha wc ye :))kızlar bu bence doğum öncesi aalıştırmalar ben çok kalkmıyorum gecede 2 defa wcye gidiyorum ama neden gece anlamış değilim gündüz bu kadar çok gelmiyor
kızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı
ben meryem suresi ve yasin okuyorum cnm doğumu kolaylaştırması için bilmiyorumkismilekızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı
sağol cnm opuyorumnanaktanbulantı derken ekşime derken inşallah sağlıkla kucağımıza alınca unuturuz bu dertleri nasılsa yeterki bebişlerimiz iyi olsun:Saruboceq:çitos geçmiş olsun canım . bulantılar kusmalar bitiyor ,ekşimeler yanmalar başlıyor ,, sağlıklı gelsinde bebeklerimizzz bu günlerde geçeçek inş...
h.g canım
maşallah uyu valla 3 ay sonra görürüz uykuyu rüyamızda artık
ben dün gece saymadım ama sanırım 10 defa uyandım bu gece biraz daha uyudum neyseki 5 kez falan kalkmışımdır
benim oğluş gece ne zaman uyansam ayakta ne yapacaz doğumdan sonra bilmem
ewet yaa son bikaç gündür dikkat ediyorum da gündüz de çoğunlukla uyanık,sürekli tepikliyo
gece yatarken de iyice coşuyo bisüre uyumakta zorluk çekiyorum tuvalete su içmeye fln ne zaman kalksam da hep uyanık doğunca napças bilmem
doktora sordum son gittiğimde normaldir hareketli olması çok iyi dedi
bide artık tesadüf diyodum bi süredir ama doktor tesadüf değil artık dış etkenlere tepki weriyo özellikle anneye babaya tepki werir anlamaya çalışın onu fln dedi çok duygulandım
mesela geçen gece istanbuldan döndüğümde biz yatarken o uyuyodu sessizdi eşim tutturdu uyansın ben onu özledim diye başladı karnımı okşamaya konuşmaya
uyandı o konuştukça hep aynı yere tekme atmaya başladı çok şaşırdık sonra uyuyalım dedik sesimiz kesilince çok şiddetli vurmaya başladı konuştuk sakinledi fln çok ilginç yaa
ewet yaa son bikaç gündür dikkat ediyorum da gündüz de çoğunlukla uyanık,sürekli tepikliyo
gece yatarken de iyice coşuyo bisüre uyumakta zorluk çekiyorum tuvalete su içmeye fln ne zaman kalksam da hep uyanık doğunca napças bilmem
bide artık tesadüf diyodum bi süredir ama doktor tesadüf değil artık dış etkenlere tepki weriyo özellikle anneye babaya tepki werir anlamaya çalışın onu fln dedi çok duygulandım
mesela geçen gece istanbuldan döndüğümde biz yatarken o uyuyodu sessizdi eşim tutturdu uyansın ben onu özledim diye başladı karnımı okşamaya konuşmaya
uyandı o konuştukça hep aynı yere tekme atmaya başladı çok şaşırdık sonra uyuyalım dedik sesimiz kesilince çok şiddetli vurmaya başladı konuştuk sakinledi fln çok ilginç yaa
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:cnm ne kadar güzel değilmi bizi artık işittiğini biliyorum bende sakin olması için onunla konuşup sakinleştirmeye çalışıyorm çünkü bazen arkası kesilmeyen tekmeler atıyor.
cnm ne kadar güzel değilmi bizi artık işittiğini biliyorum bende sakin olması için onunla konuşup sakinleştirmeye çalışıyorm çünkü bazen arkası kesilmeyen tekmeler atıyor.
benim küçük kelebeğim de çok hareketli bugünlerde canımı acıtıyor bazen tekmeleri seviyorum karnımı konuşuyorum biraz duruyor
babasının sesini duyduğu zaman hemen hareketleniyor babacı mı olacak ne kız nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?