2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar neyi farkettim galiba bebeklerim duyabiliyor artık çünkü ne zaman elimi karnıma koysam ve onlarla konuşsam hemen tekmeler geliyor ve ikisi birden tepki veriyorlar

kızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı

Belgun çok sevindim canım herşeyin yolunda olduğuna , anasının kızı kendin gibi bir kızın olacak inş..Bir problem olsaydı doktorun dediği gibi sendede olurdu sende maşallah sağlıklı bir anne adayısın . bebeğinde sağlıkla gelecek inş. canımm.

çitos geçmiş olsun canım . bulantılar kusmalar bitiyor ,ekşimeler yanmalar başlıyor ,, sağlıklı gelsinde bebeklerimizzz bu günlerde geçeçek inş...

belgüncüm yazını ağlayarak okudum yanlış anlama bu gözyaşı sevinç gözyaşı rabbim duanı kabul etti çok şükür inşallah bundan sonrası hiç bir sıkıntı yaşamazsın sağlıkla alırsın kucağına kızını:1hug:

kızlar bu bence doğum öncesi aalıştırmalar ben çok kalkmıyorum gecede 2 defa wcye gidiyorum ama neden gece anlamış değilim gündüz bu kadar çok gelmiyor
canım benim gündüzde geliyo çok su içiyorum çünkü gece wc ye kalktığımda bile su içmeden yatmıyorum ee sonuç çıkıyo ozaman 2 saat sonra bidaha wc ye :))
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı

ben duymadım böyle bişey ama okumaya başladım içimden gelmişti inşallah bitirebilirim doğuma kadar:Saruboceq:

ben meryem suresi ve yasin okuyorum cnm doğumu kolaylaştırması için bilmiyorumkismile

çitos geçmiş olsun canım . bulantılar kusmalar bitiyor ,ekşimeler yanmalar başlıyor ,, sağlıklı gelsinde bebeklerimizzz bu günlerde geçeçek inş...
sağol cnm opuyorumnanaktanbulantı derken ekşime derken inşallah sağlıkla kucağımıza alınca unuturuz bu dertleri nasılsa yeterki bebişlerimiz iyi olsun:Saruboceq:

ewet yaa son bikaç gündür dikkat ediyorum da gündüz de çoğunlukla uyanık,sürekli tepikliyo
gece yatarken de iyice coşuyo bisüre uyumakta zorluk çekiyorum tuvalete su içmeye fln ne zaman kalksam da hep uyanık doğunca napças bilmem
doktora sordum son gittiğimde normaldir hareketli olması çok iyi dedi
bide artık tesadüf diyodum bi süredir ama doktor tesadüf değil artık dış etkenlere tepki weriyo özellikle anneye babaya tepki werir anlamaya çalışın onu fln dedi çok duygulandım
mesela geçen gece istanbuldan döndüğümde biz yatarken o uyuyodu sessizdi eşim tutturdu uyansın ben onu özledim diye başladı karnımı okşamaya konuşmaya
uyandı o konuştukça hep aynı yere tekme atmaya başladı çok şaşırdık sonra uyuyalım dedik sesimiz kesilince çok şiddetli vurmaya başladı konuştuk sakinledi fln çok ilginç yaa

cnm ne kadar güzel değilmi bizi artık işittiğini biliyorum bende sakin olması için onunla konuşup sakinleştirmeye çalışıyorm çünkü bazen arkası kesilmeyen tekmeler atıyor.

cnm ne kadar güzel değilmi bizi artık işittiğini biliyorum bende sakin olması için onunla konuşup sakinleştirmeye çalışıyorm çünkü bazen arkası kesilmeyen tekmeler atıyor.
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

benim küçük kelebeğim de çok hareketli bugünlerde canımı acıtıyor bazen tekmeleri seviyorum karnımı konuşuyorum biraz duruyor
babasının sesini duyduğu zaman hemen hareketleniyor babacı mı olacak ne kız nasılsa

evet insan nasıl duygulanıyo karnımı okşayınca ve onunla konuşunca başlıyo hareket etmeye
biz arada babamızada küsüyoruz o maç izlerken bebişim kıpırdıyo elini koyuyo babası ama aklı maçta tabii küs oğlum babaya diyorum hiç kıpırdamıyo elini çekiyo başlıyo kıpırdamaya gerçekten çok ilginç deneyimler yaşatıyo meleklerimiz bize:asigim::asigim:

ewet artık bol bol konuşmamız lazımmış canım daha huzurlu hissediyolarmış kendilerini annelik ne kadar mucizevi bişeymiş
artık mesela biraz eğiliim hemen sağdan soldan pıtpıt vuruyo rahatsız oluyo sanırım hanımefendi kaydirigubbakcemile3
önceki akşam karnıma küçük peluş bi oyuncak fil koydum, çok hareketliydi çünkü karnımı zıplatıp duruyodum
kardeşim eşim tiyatro gibi oturduk onu izledik fili nasıl zıplatıyo dalgalandırıyo karnımın bi sağı yükseliyo bi solu ben zaten sürekli hissediyorum ama babasıyla teyzesi bu yöntemle çok net gördüler hareketlerini çok mutlu oldular

ewet yaa kızlar babacı olur derler ya sanırım benimki de öyle olucak her akşam babayla yatmadan bi sohbet-tepik seansları var
günün en güzel dakikaları benim için de eşim için de onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…