2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide anneci benden başkasına tepki vermiyor kaydirigubbakcemile3ben oğlum canım dedimmi başlıyor taklalar atmaya eşimi çağırıyorum gel tepik atıyor diye elini karnıma koyunca duruyor sanki onu dinliyor o ne zaman elini çekse başlıyor yine tepmeğe ancak karşıdan bakmayla yetiniyor kocikimkaydirigubbakcemile3

slm kızlar,
evet bebeklerimiz bizi anlıyor uyuduğunu hissettiğimde elimi karnıma koyup uyuyor musun uykucu hadi kalk oynayalım diyorum yavaş yavaş başlıyor hareketlerine durdurabilene aşk olsun birde babasıyla 1-2 gündür aramız limoni,babası elini karnıma koyuyor konuşuyor hiç tepki vermiyor,elini çekince ben elimi koyuyorum bana tepki veriyor çok ilginç demek ki benim hislerime göre hareket ediyor ,oğlum anneci olacak galiba :roflol:

belgun şimdi okudum yazdıklarını yoğunluktan kaçırıyorum bazen yazılanları...
senin adına çok sevindim,demiştik biz sana hiç bir şey çıkmayacak kızın sağlıklı olacak diye bak gördün mü maşallah sonuçlar güzel çıkmış,gönül rahatlığıyla alışverişini yap canım,canın ne istiyorsa onu al abart şımart boşver,Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

saat 1 olmuş yaa
neysem kızlar ben kaçayım ufak ufak kociş 2 gibi gelir dr a gidecez sonuçlar için sonrada alışverişe bakalım belki park yatağını alabilirim bugün begenirsem
hadi görüşürz kendinize ve meleklerinize cici bakın:asigim:

merhaba kızlar.bikaç gündür yazamıyordum.herkes iyidir umarım.biz iyiyiz çok şükür.oğlum özellikle geceleri çok hareketli maşaallah.
bebeği için örgü falan yapan varmı.netten modellere bakıyorum hepsi birbirinden şahane ama bende o kadar yetenek ne gezer.hele şu converse patikler yokmu içim gidiyor yapılışı kolaya benziyor ama kendime güvenemiyorum açıkçası :çok üzgünüm:

ben battaniye başladım hala bitiremedim elime almıyorum bu aralar doğru dürüst :hulya:

bende annemlere son ziyaretimde annemin başlayacağı basit model bi battaniyeyi öğrenip kendim başladım
3yumaktan olucak battaniye 2 yumağını bitirdim kısmetse bugün 3.ye başlarım
bebe arabası we oto koltuğunda üzerine örtmek için düşündük beyaz üzerine bebek arabasının renkleriyle süslemeler yapıcam
uğur böcekleri we çiçekler kondurucam battaniyenin üzerine içim gidiyo ama ağırlaştıkça da kollarımı çok yoruyo uzun öremiyorum
bide aşının 2.sini de yaptırdım kolum ağrıyo biras

canım öenmli olan kendi emeğinle bişeyler yapmak belki benim ördüğüm de annemlerin yaptığı gibi çok güzel bişey olmaz ama kendim yapmış olurum en azından
denemekte fayda var bence, bazı sitelerde dergilerde fln detaylı modelleri de anlatılıyo inceleyerek deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…