- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.701
bizimkide anneci benden başkasına tepki vermiyor kaydirigubbakcemile3ben oğlum canım dedimmi başlıyor taklalar atmaya eşimi çağırıyorum gel tepik atıyor diye elini karnıma koyunca duruyor sanki onu dinliyor o ne zaman elini çekse başlıyor yine tepmeğe ancak karşıdan bakmayla yetiniyor kocikimkaydirigubbakcemile3benim küçük kelebeğim de çok hareketli bugünlerde canımı acıtıyor bazen tekmeleri seviyorum karnımı konuşuyorum biraz duruyor
babasının sesini duyduğu zaman hemen hareketleniyor babacı mı olacak ne kız nasılsa
saat 1 olmuş yaa
neysem kızlar ben kaçayım ufak ufak kociş 2 gibi gelir dr a gidecez sonuçlar için sonrada alışverişe bakalım belki park yatağını alabilirim bugün begenirsem
hadi görüşürz kendinize ve meleklerinize cici bakın:asigim:
merhaba kızlar.bikaç gündür yazamıyordum.herkes iyidir umarım.biz iyiyiz çok şükür.oğlum özellikle geceleri çok hareketli maşaallah.
bebeği için örgü falan yapan varmı.netten modellere bakıyorum hepsi birbirinden şahane ama bende o kadar yetenek ne gezer.hele şu converse patikler yokmu içim gidiyor yapılışı kolaya benziyor ama kendime güvenemiyorum açıkçası :çok üzgünüm:
ben battaniye başladım hala bitiremedim elime almıyorum bu aralar doğru dürüst :hulya:
çok iştahlı başlamıştın sıkıldın mı vaktin mi olmuyor?fisfisfis
merhaba kızlar.bikaç gündür yazamıyordum.herkes iyidir umarım.biz iyiyiz çok şükür.oğlum özellikle geceleri çok hareketli maşaallah.
bebeği için örgü falan yapan varmı.netten modellere bakıyorum hepsi birbirinden şahane ama bende o kadar yetenek ne gezer.hele şu converse patikler yokmu içim gidiyor yapılışı kolaya benziyor ama kendime güvenemiyorum açıkçası :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?