- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.721
deniz kaç kişi olduk çekiliş için 10 oldumuki?
merhaba kızlar ben de inşallah ocak ayında anne olacağım beni de listeye eklerseniz sevinirim sat 23 Nisan, doğum 27 ocak 2011 kızım olcak ismini de Ayşe koycaz inşallha .Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin hepimizin bebişlerini
Belgüncüğüm, ne kadar güzel bir rüya görmüşsün öyle... Allah hayıra çıkarsın...Bebeğin sana sağlıklı olduğunun haberini bu şekilde vermiş bence :))
herkese merhaba şimdi doktordan geliyorum erken doğum tehlikem varmış((
günaydın herkesee
dün akşam rüyamda kızımız doğmuş ve nüfus cüzdanını çıkarmaya çalışıyorduk akşam vakti bir binaya giriyoruz eski bir bina iki adam var mesaileri bitmiş yatıyorlar:)) bizim manavı görüyoruz bize yardımcı oluyor sonra kendimiz kimlik sırasında buluyorum annemler falanda var neyse sıra geliyor doğum tarihini soruyorlar hatırlamıyoruz bir türlü :)) kaynanam o gün işin yoğundu işten gelince oldu bir beyanın son günüydü diyor :)) bende ssk nın son günüydü tamam diyorum doğum tarihi 23 eylül diyoruz kadına hazırlayıp veriyor pembe kimlik yanında da boş mavi kimlik veriyor ikinci çocuğa bununla gelin kolay olsun diyor ee diyoruz erkek olacağı ne malum olmazsa değiştiririz sorun değil diyor :)))
canım napem..hıç hamılelıgımı dusunemıyorum bıle..emırle ılgılenmekten..burayada gıremıyorum pek..
emır çok zorluyor..dun krese zorla bıraktık...babasını bogucaktı nerdeyse..oyle sarıldı boynuna..ogretmenı zorla aldı..bende ellerını ayırdım.oplumun pskıkolojısını bozmaktan korkuyorum..ama bu kadar aglattıktan sonra gerı adım atmıyoruz..aglamakla işlerını halletmesın dıye..saat 10:30 dan sonra alısıyor..oyunlara katılıyor..sarkı hıkaye..çok sevıyormus..ama hersey gıdene kadar..bırde kahvaltıya kadar..
bu sabahta aynısı oldu..evden zor çıkardık.hatta zorlama oldu bıraz..
krese teslım ederken yıne babayı boguyordu nerdeyse..zor ayırdık..
tek soyledıgı evden cıkarken ve krese gırmeden "anna bana sarılırmısın""
gelde dayan
ıçın çok kotu oluyor..ama sarıldıktan sonra yapısıyor resmen..aslında bızım ıçın sanırım erkenmıs kres..daha mantıklı dusunmuyor..evden ayrılınca gerı gelemeyecegını -annesını bırdaha goremeyecegını dusunuyor canım yaa..ama 1 sene daha bekleseydık daha olgun dusunurdu..çocuksulugu gecerdı dıye dusunuyorum..kaynanam tutturdu ver dıye..aklıma gırdı 1 yldır..
bende evde kardesıyle 1 yıl gecırsın..seneye verırım dıyordum..yok efendım baskalarının kı gıdıyormus "istıklal marsını okuyormus""sarkı soyluyormus""sıır okuyormuıs""kaynanacıgım çok mıllete ozenır..özentı hastalıgı var...üstelık cocuklarınıda buyuturken hep mılletle kıyaslamıs..
onun oglu, bunun kızı vs..
kaç gundur sınırımden aglıyorum şarıl şarıl gulsenn..
nasıl dustum tuzagına..ustelık emır çok akıllı zekı ve cumle ıçınde kafanı karıstıracak kelımeler kullanabılen bır cocuk..çok ılgılendım çunku..işimi guucumu bıraktım onunla oyun oynadım..1,5 yasından berı puzzle yapıyoruz..ve çok basarılı..ne bıleyım..tıyatro ,sınema,gosterı vs..hıçbırseyden eksık degıl..üstelık ben çok çenesı duşuk bır bayanım..konusmaktan hiç bıkmam..ne sorarsa cevaplarım..anlatmam gereken ,ogrenmesı gereken herseyı konusurum..
kres ortamı ıllakı çok ıyı..dısıplın var..ve orada ogrenecegı çok sey var..ama yınede 1 sene sonra gıtseydı daha kolay olurdu..anlatsam anlardı..ama sımdı "ben senı almaya gelıcem desemde "korkusu geçmıyor canım...
ogretmen kucagına alıp arkasını donup gıderken "ogretmenım annemı arayalım mı "dıyor.ogretmen çocuklar çok agladıgında annelerını arıyorda..onu bıldıgı ıçın yanı..çok yazdım yıne bak..çenem dustu yıne..
evde otururyoum sonuçta .çalıssam mecbur kalırdı gıtmeye..
neyse artık alamam kresten..bu işe basladık yarım bırakamayız..ama babası daha kotu oluyor..ona kalsa alıcak olmassa..
günaydın kızlarrr
gelincik204 çok geçmiş olsun cnm umarım bebişin vaktinden önce gelmeza.s.
kızlar benim midem çok fena ekşiyor hatta cayır cayır yanıyor mide şurubu içtim maden suyu içtim geçmedi birde oğluşum tepik atıyor kaburgama doğru çok acıttı sıpa
kızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı
saat 1 olmuş yaa
neysem kızlar ben kaçayım ufak ufak kociş 2 gibi gelir dr a gidecez sonuçlar için sonrada alışverişe bakalım belki park yatağını alabilirim bugün begenirsem
hadi görüşürz kendinize ve meleklerinize cici bakın:asigim:
merhaba kızlar.bikaç gündür yazamıyordum.herkes iyidir umarım.biz iyiyiz çok şükür.oğlum özellikle geceleri çok hareketli maşaallah.
bebeği için örgü falan yapan varmı.netten modellere bakıyorum hepsi birbirinden şahane ama bende o kadar yetenek ne gezer.hele şu converse patikler yokmu içim gidiyor yapılışı kolaya benziyor ama kendime güvenemiyorum açıkçası :çok üzgünüm:
ben battaniye başladım hala bitiremedim elime almıyorum bu aralar doğru dürüst :hulya:
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı allaha şükür herşeyi çok iyi prensesimin.
14 kişi olduk canım
sağol canım kustum ancak öyle rahatladım :sinifsinif:şimdi biraz daha iyiyim seninde gözün aydın cnm prensesini görmüşün kocaman bir maşallah ta kızına citos teyzesindenselam hoşgeldin aramıza. ismide çok güzelmiş kızının. amin inş rabbim sağlıkla kucağımız aalmayı nasip etsin bebişlerimizi
sağol canımcım evet bak bu şekilde malum oldu bebişimin sağlıklı olduğu bana
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. rabbim sağlık sıhat versin hepimize
kız ne güzel bir rüya görmüşsün öle sennn hayır olsun..hadi bakalım ikinciside erkek gelcek galiba:)
ah benim ccanım yaaa çok zor durumun gerçekten burdan ne sölesek boş yaşayamadan bilemicez ama bence de dönüşü yok artık vermişsiniz kreşe pes etmeyin canım elbet alışacaktır. ben çok çocuk biliyorum ilk aylar zorlanıpta sonra kreşten çıkmak sitemeyen:)))onu anladığını belli et dile getir ama onun için kreşinde önemli olduğunu bilsin en azından anlayabildiği kadar onun hep yanıdna olduğunu destekçisi olduğunu anlasın ama tavizin olmasın bu konuda.. kıyamam yaaaa yerim onu ben emiiii..allah sabırlar versin canım kolaylıklar versin tez zamanda inş.
geçmiş olsun kuşum dikkat et kendine sabah yazmışsın sen şimdi nasıl miğdenin durumu??saçlı derler bbek için, miğdesi yanınca annenin
ben dua ediyorum bol bol her namazımdan sonra namazın dışında yatarken dua ediyorum bildiğim tüm dualarıda okuyorum onun için. okuyabildiğim kadar yasin okumaya çalışıyorum rabbim dualarımızı duyuyordur diye düşünüyorum.
hadi inş güzel haberlerle sonuçlarla dönersin canımcım sende. kendine ii bak
sağol canım kustum ancak öyle rahatladım :sinifsinif:şimdi biraz daha iyiyim seninde gözün aydın cnm prensesini görmüşün kocaman bir maşallah ta kızına citos teyzesindena.s.
kızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı
günaydın canım nasılsın
selam canım yeni gördüm kusura bakma
çok iyiyim allah şükür kıımı özledim sadece:kedi:
sen nasılsın pıtışın acıyo mu yinenaniknanik
iyiyim canım sağol bende prensesimi özledim çoookk bir hafta var daha görmeme
her akşam uzandıktan sonra dönerken oluyor daha önce doktora sorduğumda normal demişti ama artık hep oluyor bakalım bu sefer ne diyecek
allah allah çok garip yaa bazen bende de oluyo ama anlık bi acı hemen geçiyo
bi de bizimki artık alttan tekemlere başladı kızım çıkcan mı diyorum sırnaşık şey
hayırlısıyla bi doğurup kurtulsaydık:Saruboceq:
belgüncüm;nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam canım,,çook büyük geçmiş olsun,rabbim sana tekrarını ve hiçkimseye yaşatmasın artık inşallah..allah'm dualarını kabul etti,sağ sağlim kucağımıza almayıda nasip eder inşallahh canımmmmmmm
hayrancım;
ben geçen gün sölicektim ama unutmuşum,
yusuf suresininde bebeğe çok faydalı olduğunu biliorum.
biliorsunuz haz.yusuf çok güselmiş.
hz.yusuf gbi kendi güsel,kalbi güsel huyu güsel evlat sahbi olabilmek için bol okunmalıymış.ben oğlumda çok okurdum.
yeni hatırladım,yine başladım.okurdum yanlış oldu aslında,netten açıp dinliorum ben.
namazlarımın arkasından dua ediorum evlatlarım için..yağmur yağarken çok dua ederim..
kuran okumayı kem küm biliorum ama yasini şerifi çok okumaya çalışıorum.
cumaları cuma suresini dinlerim.diğer sureleri falan okurum..
rabbim hepimizin evladını hayırlı salih insanlardan eylesin inşallah..alınyazılarını güsel hayırlı yazılardan yazsın inşallah..
bi yerde okumuştum,hamilelik boyunca 6defa hatim indirince hatırlamıorum bişey oluodu,9kere indirince hafız olurmuş o bebek..
:Saruboceq:
belgün seni öpesim var ohaoldumsmile
belgün kuşuuum çook sevindim minik kuşun iyi olmasına
bak rüyan hayra çıktı
allahım başka acılar vermesin,hayırlısıyla çıkarıp kurtulalım şu minik sıpaları:Saruboceq:sırnaşık şey
selam kızlar..:)) belgünümmmmm yuppiiii hihoyyyt bak gördün mü herşey yolundaaa.... Eeee artıkk tadını çıkar kızının...Allaha çok şükür sorunsuz atlattın..Çokkkkk sevindim canımmm .....
benimki aşağı vurduğu zaman maf ediyor beni oynuyorum biraz yukarı çıksın diye geçen ayağını yakaladım çok şekerdi yaa
:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?