2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam hoşgeldin aramıza. ismide çok güzelmiş kızının. amin inş rabbim sağlıkla kucağımız aalmayı nasip etsin bebişlerimizi

Belgüncüğüm, ne kadar güzel bir rüya görmüşsün öyle... Allah hayıra çıkarsın...Bebeğin sana sağlıklı olduğunun haberini bu şekilde vermiş bence :))

sağol canımcım evet bak bu şekilde malum oldu bebişimin sağlıklı olduğu bana

herkese merhaba şimdi doktordan geliyorum erken doğum tehlikem varmış ((

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. rabbim sağlık sıhat versin hepimize

kız ne güzel bir rüya görmüşsün öle sennn hayır olsun..hadi bakalım ikinciside erkek gelcek galiba:)

ah benim ccanım yaaa çok zor durumun gerçekten burdan ne sölesek boş yaşayamadan bilemicez ama bence de dönüşü yok artık vermişsiniz kreşe pes etmeyin canım elbet alışacaktır. ben çok çocuk biliyorum ilk aylar zorlanıpta sonra kreşten çıkmak sitemeyen:)))onu anladığını belli et dile getir ama onun için kreşinde önemli olduğunu bilsin en azından anlayabildiği kadar onun hep yanıdna olduğunu destekçisi olduğunu anlasın ama tavizin olmasın bu konuda.. kıyamam yaaaa yerim onu ben emiiii..allah sabırlar versin canım kolaylıklar versin tez zamanda inş.

geçmiş olsun kuşum dikkat et kendine sabah yazmışsın sen şimdi nasıl miğdenin durumu??saçlı derler bbek için, miğdesi yanınca annenin

kızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı

ben dua ediyorum bol bol her namazımdan sonra namazın dışında yatarken dua ediyorum bildiğim tüm dualarıda okuyorum onun için. okuyabildiğim kadar yasin okumaya çalışıyorum rabbim dualarımızı duyuyordur diye düşünüyorum.

hadi inş güzel haberlerle sonuçlarla dönersin canımcım sende. kendine ii bak

maşallah oğluna canım. ahh ahhh sen converse modelleri örmekten bahsediyorsun bense sadece bakıyorum içim gide gide hiç örgü örmedim yani tek sıra öle örmüşümdür zamanında ama şimdi vaktim olmuyor ve unuttum biri gösterse kaparım yine gerçi ama gözlerim zaten bozuk ver bütün gün pc başında çalışıyorum birde akşam eve gidince birşeyler örmeye kalksam hepten kötü olcak gözüm biliyorum o yüzden başlayamıyorum. üzülme canım olduğu kadar yaparsın sende önemli olan kendi emeğinle bebeğine bişiler yapabilmek.ben yapamıyorum ama manevi anneannesi var bizim kızın sağolsun allah razı olsun örüyor bol bol:)))

ben battaniye başladım hala bitiremedim elime almıyorum bu aralar doğru dürüst :hulya:

ohhh hadi bakalım bitirince paylaş bizlede bizde görelim kuşum

bizimde dün doktor kontrolümüz vardı allaha şükür herşeyi çok iyi prensesimin.

hadi gözün aydın canım çok sevindim.maşallah süpanallah.

bu arada tek tek yorumlarınızı okudum herkesden allah razı olsun herkese teşekkür ederim canlarım çok çok sağolun bu bir kaç aylık sıkıntılı dönemimde yılmadan dinlediniz dua ettiniz yardımcı olmaya çalıştınız en önemlisi moral verdiniz bana desteklerinizi esirgemediniz.allahım kimseye başedebileceğinden fazla dert vermezmiş allahım hiç birimize sıkıntı vermesin herbirinizi tek tek kucakladım mis kokulu öptüm rabbim hepimize sağlık sıhat versin hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımız aalmayı ve büyütmeyi nasip etsin inş...

Son düzenleme:
sağol canım kustum ancak öyle rahatladım :sinifsinif:şimdi biraz daha iyiyim seninde gözün aydın cnm prensesini görmüşün kocaman bir maşallah ta kızına citos teyzesindena.s.

sağol canım kustum ancak öyle rahatladım :sinifsinif:şimdi biraz daha iyiyim seninde gözün aydın cnm prensesini görmüşün kocaman bir maşallah ta kızına citos teyzesindena.s.

ah canım yaa dikkat et neyse iyi olda kusmuş ol... Bu arad akızımı göremedim canım ya sadece sonucu alabildim.cumartesi görücem inş:))) bizdende size kocaman öpücüklerrr

belgüncüm;nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam canım,,çook büyük geçmiş olsun,rabbim sana tekrarını ve hiçkimseye yaşatmasın artık inşallah..allah'm dualarını kabul etti,sağ sağlim kucağımıza almayıda nasip eder inşallahh canımmmmmmm
kızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı

hayrancım;
ben geçen gün sölicektim ama unutmuşum,
yusuf suresininde bebeğe çok faydalı olduğunu biliorum.
biliorsunuz haz.yusuf çok güselmiş.
hz.yusuf gbi kendi güsel,kalbi güsel huyu güsel evlat sahbi olabilmek için bol okunmalıymış.ben oğlumda çok okurdum.
yeni hatırladım,yine başladım.okurdum yanlış oldu aslında,netten açıp dinliorum ben.
namazlarımın arkasından dua ediorum evlatlarım için..yağmur yağarken çok dua ederim..
kuran okumayı kem küm biliorum ama yasini şerifi çok okumaya çalışıorum.
cumaları cuma suresini dinlerim.diğer sureleri falan okurum..
rabbim hepimizin evladını hayırlı salih insanlardan eylesin inşallah..alınyazılarını güsel hayırlı yazılardan yazsın inşallah..
bi yerde okumuştum,hamilelik boyunca 6defa hatim indirince hatırlamıorum bişey oluodu,9kere indirince hafız olurmuş o bebek..
:Saruboceq:

selam canım yeni gördüm kusura bakma
çok iyiyim allah şükür kıımı özledim sadece:kedi:
sen nasılsın pıtışın acıyo mu yinenaniknanik

iyiyim canım sağol bende prensesimi özledim çoookk bir hafta var daha görmeme

her akşam uzandıktan sonra dönerken oluyor daha önce doktora sorduğumda normal demişti ama artık hep oluyor bakalım bu sefer ne diyecek

allah allah çok garip yaa bazen bende de oluyo ama anlık bi acı hemen geçiyo
bi de bizimki artık alttan tekemlere başladı kızım çıkcan mı diyorum sırnaşık şey
hayırlısıyla bi doğurup kurtulsaydık:Saruboceq:

belgün kuşuuum çook sevindim minik kuşun iyi olmasına
bak rüyan hayra çıktı
allahım başka acılar vermesin,hayırlısıyla çıkarıp kurtulalım şu minik sıpaları:Saruboceq:sırnaşık şey

benimki aşağı vurduğu zaman maf ediyor beni oynuyorum biraz yukarı çıksın diye geçen ayağını yakaladım çok şekerdi yaa
:asigim:

selam kızlar..:)) belgünümmmmm yuppiiii hihoyyyt bak gördün mü herşey yolundaaa.... Eeee artıkk tadını çıkar kızının...Allaha çok şükür sorunsuz atlattın..Çokkkkk sevindim canımmm .....

sağol canımcım allah razı olsun. dualarımızı birbirimizden bebişlerimizden eksik etmeyelim. yusuf suresini bende okuyim yada dinlim en azından.

belgün seni öpesim var ohaoldumsmile

:)gel kuşum öpimm kocamannnnn:))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bak burdan öptüm say canımcım

aminnnnnn canımcım yaaa aminnnn rüyam hayra çıktı evet birde sağsağlim doğuralım bu bızdıkları hepberaber ohlayalım inş.:)))

canımmm kuzucummm evet şükürler olsun rabbime allah cümlenizden razı olsun..artık tadını çıkarcam evet:))))))sağol canımcım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kızlar merhabalarrrrr:smiley-cool:
belgüncümbak ben sana dememişmiydinnn bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum diyeeee.sen hep içini ferah tut inşallah sağlıkla alırsın kucağınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…