2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar geçmiş çok fazla bakamadım.okumaya çalışacam.umarım herkes iyidir....[
QUOTE=hayran;15394132]kızlar sizlerde de burun kanaması oluyor mu 2. oldu bu ama çok bişey değildi kanadı azıcık geçti[/QUOTE]
canım hamilelikte kılcak damarlar inceldiği için burun kanamaları çok normal,endişe etme....

Canım sanırım devrik cümle kurmuşum,lavman filan ne demek biliyorum :)bu başına gelenler hep aynı kişiye oldu.Hastanede öyle birmuhamele gördüki..hem lavman yaptmadılar(çom afedersin doğumda olan olmuş),hem doğumda hırpalandı,hemde doğurduktan sonra sakatlandı yürüyemedi onu demeye çalıştım.konunun devamında da iyi doğum hikayeleride var.Allah nasip ederse kim ne anlatırsa anlatsın normal doğum istiyorum.Senin anlattıklarında bana çok güç verdi teşekkürederim.Alalh hepimizi hayırlı doktorlara ve hastanelere düşürsün....

kızlar merhabalarrrrr:smiley-cool:
belgüncümbak ben sana dememişmiydinnn bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum diyeeee.sen hep içini ferah tut inşallah sağlıkla alırsın kucağınaa

evet canım çok sağol inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaa opuyorumnanaktan

selam kızlarrr:))) dağlar kadar ütü yaptım bugün.. doktor şu ütüyü yasaklasada rahat etsem :))

bende şimdi yapıyorum dinlene dinlene ne güzel olurdu cidden ütü de yasak olsa kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin kızlarrr valla geçen akşam bende öle bir gaza geldim allahtan kuzi bizdeydi baya baya yaptım ütü ama gömlekleri ona bıraktım en sonunda bende deli gibi ne bulsam ütülüyorum çarşaf havlu vs.. ama o gün çok ağrım oldu böle ben ayakta durdukça aşağı doğru basınç hissetmiştim ve bıraktım en sonunda ayyy ütüde yasaklansın:)))

hiç bişey zor gelmiyo şu ütü kadar.. bide piskopata bağlayıp donlarımızı bile ütülüyorum haliyle yap yap bitmiyoo..

ayy yok ben bu sıcakta okadar uğraşamam fenalık basıyo zaten tişörtler pantolonlar atletler fln ütülü olsun yeter
ayy yakında da bebişlerin cicilerini yıkayıp ütüliicez tek tek minicik minicik yıka ütüle eşleştir kalıpla fln yorucu ama keyifli olur tahminimce :asigim:

dinlene dinlene yapıorum :))) çarşaf ilk zamanlar ütülüodum ama artık bıraktım:)) benim koçiş sürekli gömlek pantolon giyiyo ve hergün işe ayrı giyiyor eve gelip dışarı çıkarken ayrı.. haftada 3 makine açiyorum ve sadce çorap ütülemiorum allah sonumu hayır etsin..

ayy evet onlar bide minicik olur ama eminim ilk aylar zevkle yaparız.. sonrasında ?? ben kesin sıkılırımm

Canım ben 2 gün önce o şekildeydim.göğüs kafesiden aşağıya doğru bir yanma inanamazsın.Gece kocişle nöbetci eczane aradık ama deydi GAVİCON diye bir ilaç var miğde için o yanmalara ve ekşimeler muhteşem geliyor tavsiye ederim.Çok geçmiş olsun...
Canım gözün aydın :))))çok çom geçmiş olsun Allah birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın......
kızlar bebekleriniz için kuran okuyormusunuz
ben bebek için en az 1 hatim okunması gerektiğini duydum okumaya da gayret ediyorum bunun dışında okuduğunuz bir şey var mı
Canım ben şunu duymuştum doğuma giderken suya 17kere meryem suresi okuyup içince doğumun kolay oluyormuş...
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı allaha şükür herşeyi çok iyi prensesimin.
Canım gözün aydın.Maşallah prensesine....Darısı başıma....

naısl yakaladın nasıl yakaladın ayağınııı ahh yerim yaaaa :))))

canım bebeğim aşağıda oynaşıyordu canım acıdı biraz bende yukarı çıksın diye elimle yokladım topuğuydu büyük ihtimal parmaklarıma geldi sonra yavrum gıdıklandı mı ne kaydı parmaklarımın arasından çok güzeldi ya :asigim:

Herkese merhaba

20 sayfa civarı okudum sanırım maşallah size yetişemiyorum ben :))

@Belgun, teşekkür ederim çok çok umarım bulabilirim ben de gönlüme göre bir doktor. Senin de kızının maşallahı varmış, benim oğluş o kadar hareket etmiyor valla :)

@LaL, geçmiş olsun o taramalar olup bitene kadar endişeler bitmiyor ne yazık ki bebişine nazar değmesin maşallah
Bu arada pozitif düşün her şeyi, sıkma canını. Eminim ki her şey yolunda gidecek senin için.

@Sabeg, oğluşun ismiyle yürüsün şimdiden, ona da bir nazar boncuğu
Bir de Gaviscon'un likitini tavsiye ederim, daha da iyi etkisini göreceksin. Paylaştığın yazı çok güzeldi ayrıca sancılarla ilgili, teşekkürler.

@Citoz, şimdiden geçmiş olsun umarım bir an önce her şey yerine oturur evinizde.

@aa1 hoşgeldin, sürecini sağlıkla tamamlayıp aynı şekilde bebişini kollarının arasına almanı dilerim.

@gelincik, sıkma canını bir arkadaşım 16 eylül'de yaptı doğumu, erken doğum olabilir demişlerdi, doktoru 2 hafta dinlendirdi ve dikkat edince de her şeyi zamanında geldi. Bebişi de zamanında doğdu, yeter ki kendini üzme moralini yüksek tut ve mümkün olduğunca dinlen.

@loliss, hoşgeldin :)

@Green Pearl, geçmiş olsun bu tarama da bitmiş, her bir aşamadan sonra insan bir kez daha derin bir nefes alıyor sanki değil mi?

@yine Belgun, inanılmaz sevindim canım, allah gönlüne göre versin, sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin canım.

Biz de şeker taramamızı bitirdik ama bu zamana kadar hiç tetanoz iğnesi falan olmadık, kimse bir şey söylemedi, bazılarınız ikinci dozu oluyoruz ya da olduk diye yazmışsınız. Umarım geç kalmadım çok? Gerçi nefret etmişimdir çocukluğumdan beri aşılardan ama bebişim için her şeye değer tabi :asigim:

Benim minik sıpam da aynısını yapıyor, sanki bıraksam aşağıdan çıkıverecek. kaydirigubbakcemile3 Doktor normal ağrı çekmen aşağı doğru duruyordur ayakları ve vuruyordur, tekmeleri de güçleniyor tabi demişti. Ben de karnımın üzerinden seviyorum "oğluşum hadi çık biraz yukarı annecik taşıyamıyor böyle bitanem" dediğimde duyuyor beni sanki ve değiştiriyor yerini :asigim:

belgunnnn canım çook geçmiş olsun,şimdi okudum yazdığını.çok şükür bebeğin gayet sağlıklıymış,bundan sonra da daha da sağlıklı olsun,zor günler göstermesin inşallah allah.
kızlar geçmişe baktım ama kim ne yazmış hatırlayamadım,ama inşallah herkes iyidir.
benim hergün çok akıntım geliyor,kaç gündür sıkınıtıdayım aslında.doktora gittiğimizde geçen sefer suyun az demişti,bir de hergün az az akıntım oluyor,doktorumu aradım böyle gitmesi tehlikeli sürekli dinlenmen lazım dedi,aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum,içimi ferah tutuyorum ama korkmuyorum değil.
buarada bebeğimin tekmeleri beni de öylemutlu ediyorki,sesleri de tanımaya başladı sanki artık,babasının sesini duyunca çok tepki veriyor ama elini koyduğu an eşim duruyorohaoldumsmile

Çok teşekkürederim.Bende gaviscon aldım evet çok iyi geldi...
Sancılarla ilgili yazı benimde çok hoşuma gitti.İnşallah normal doğumdan korkan tüm arkadaşlarımız o yazıyı okumuştur....Beni çok etkiledi....

belgüün bu arada fotoğrafta çok güzel çıkmışsın kızın da sana benzerse babasının işi war kaydirigubbakcemile3

ah canım benim çok sağol sen güzel bakıyorsun o resimde kuzenimin düğünündeydik daha taze bir aylık hamistimmm:))))ahh ahhh yüzüm gözüm çöktü şimdi çirkinleştimm vallaa olsun kızım ii olsunda hiçç önemli dğeil doğduktan sonra beraber kokoşlaşırız yine kızımla:)))

ay bende şu çarşafları bırakabilsem:)))))benim kocişte öle işte hergün yeni bir gömlek giyiyor okadar çok gömleği oluyorki üffffff bende haftada 3 kere makinayı çalıştırıyorum valla ütülerde iki haftada birikiyor ayy allah yardım etsin bize valla birde çoraplara girişirsek işimiz var ya delirmedim daha:)))))

:))))ah yafrumm ay çok güzell maşallah

amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin teşekkür ederim. bu arada ben tetenoz olmadım olmıcamda doktorumda gerek görmedi zaten hangi doktora sorduysam sadece devletin çıakrdığı bir uygulama yani hamileler kendi bilir biz olun yada olmayın demiyoruz dedi.

sağol cambazcım..benimde bir ara akıntım çok olmuştu geçen aydı galiba çok zorluk çekmiştim sonra doktoruma söledim neden sölemiyorsun kızım dedi şimdiye kadar sölememen hata dedi bana bir ilaç verdi fitil alttan birde pişik olduğu için krem vermişti bacak aram için sonra geçti. içini ferah tut canım ama doktoruna bir sor istersen ilaç versin vermediyse gerçekten faydası oluyor ve kurutuyor. geçmiş olsun canım. bizim kızda babası elini koyunca duruyor yavaşlıyor ama baba çekince elini başlıyor kudurmaya:))))

Son düzenleme:

ayyyy ne güzel yaa:))) benim o kadar net bişey olmadı daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…