- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.761
,sabeg ve banu çok sağolunopuyorumnanaktan
sabegcim ben renne kullanıyordum bu gittiğimde gavicon yazdı dktrum ilk zaman iyi geliyordu ama bugün nolduysa hiç bişi fayda etmedi taki istifra edesiye kadar ne varsda çıktı kurtuldum şimdi iyi oldum dün hamsi kızartması yemiştim acaba o mu dokundu bilemedim belkide midem üşüdü bilmiyorumkismile
sabeg ve banu çok sağolunopuyorumnanaktan
sabegcim ben renne kullanıyordum bu gittiğimde gavicon yazdı dktrum ilk zaman iyi geliyordu ama bugün nolduysa hiç bişi fayda etmedi taki istifra edesiye kadar ne varsda çıktı kurtuldum şimdi iyi oldum dün hamsi kızartması yemiştim acaba o mu dokundu bilemedim belkide midem üşüdü bilmiyorumkismile
belgunnnn canım çook geçmiş olsun,şimdi okudum yazdığını.çok şükür bebeğin gayet sağlıklıymış,bundan sonra da daha da sağlıklı olsun,zor günler göstermesin inşallah allah.
kızlar geçmişe baktım ama kim ne yazmış hatırlayamadım,ama inşallah herkes iyidir.
benim hergün çok akıntım geliyor,kaç gündür sıkınıtıdayım aslında.doktora gittiğimizde geçen sefer suyun az demişti,bir de hergün az az akıntım oluyor,doktorumu aradım böyle gitmesi tehlikeli sürekli dinlenmen lazım dedi,aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum,içimi ferah tutuyorum ama korkmuyorum değil.
buarada bebeğimin tekmeleri beni de öylemutlu ediyorki,sesleri de tanımaya başladı sanki artık,babasının sesini duyunca çok tepki veriyor ama elini koyduğu an eşim duruyorohaoldumsmile
selam kızlarrr:))) dağlar kadar ütü yaptım bugün.. doktor şu ütüyü yasaklasada rahat etsem :))
sabeg ve banu çok sağolunopuyorumnanaktan
canım kendini çok yorma ve bol bol su iç inşallah bişicik olmaz oğluşunabelgunnnn canım çook geçmiş olsun,şimdi okudum yazdığını.çok şükür bebeğin gayet sağlıklıymış,bundan sonra da daha da sağlıklı olsun,zor günler göstermesin inşallah allah.
kızlar geçmişe baktım ama kim ne yazmış hatırlayamadım,ama inşallah herkes iyidir.
benim hergün çok akıntım geliyor,kaç gündür sıkınıtıdayım aslında.doktora gittiğimizde geçen sefer suyun az demişti,bir de hergün az az akıntım oluyor,doktorumu aradım böyle gitmesi tehlikeli sürekli dinlenmen lazım dedi,aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum,içimi ferah tutuyorum ama korkmuyorum değil.
buarada bebeğimin tekmeleri beni de öylemutlu ediyorki,sesleri de tanımaya başladı sanki artık,babasının sesini duyunca çok tepki veriyor ama elini koyduğu an eşim duruyorohaoldumsmile
kızlar bebek arabası aldınız mı?
kızlar ben geldim
bugün işler acayip yoğundu... çokk yoruldum valla...
bu akşam yeni evimize mobilyacı gelicek ve kızımızın odasının ölçülerini alacak :))) beğendiğimiz bir model var internetten onu yaptıracağız kısmetse...
denizcim, geçen gün verdiğin internet sayfasındaki cibinliği almaya karar verdim. birde ellerinde şu anda yok ama gelirse tavan lambasını da alacağım. (funna baby - daisy)
bizim bebişin sağı solu hiç belli olmuyor valla. bir bakıyorsun kıpır kıpır, bir bakıyorsun tık yok ! :))
ama bende konuşmalarımıza tepki verdiğini hissediyorum artık iyice.
babası masal okumaya başlayacak artık kızıma. babasının sesini tanıması için önemliymiş. bakalım ne tepki verecek bizim ufaklık :)))
çitoscum çok geçmil olsun. benimde birkaç gündür midem de yanma var. bir de bazen reflü de olduğu gibi yediklerim ağzıma geliyor sanki. özellikle akşam yemeklerinden sonra... doktoruma söylesem " çok mu yiyorsun, az ye " der şimdi :))))
sabeg, bende balığın sadece kızartmasını yiyebiliyorum. ama patates kızartması falan yemiyorum. balığı da yememiz lazım ne yapalım. kızartma falan yiyicez artık....
canım dedim ya...Ben yasak olmasına rağmen herşeyi yiyorum.Önceden herşeyden tiksindiğim için aklıma yatanı yiyordum.şimdide iştahım çok açıldı tavuk hariç ,birde löp et hariç, içim ne isterse onu yiyorum....:kediuba gibi olucam sanırım ama ,amannnn kaç kere hamile kalıcam yiyorum.Doğumdan sonra spor yaparım....
eşimle tek kavgamız bu bizimde ! donlarımıza kadar ütüleme artık yeter diyor ama benim içime sinmiyor yaa...
dediğin gibi doktor yasaklasa da kurtulsak :)) ama hiç zannetmiyorum !!! bizim doktor elinden gelse günde 24 saat hareket verir bize :)))
kilo durumları nasıl gidiyor bu arada ?
ben bu ay 3 kilo aldım sanırım. eğer öyleyse 25 haftada 5-6 kilo almış olacağım sanırım.
sağol cnm sanada geçmiş olsun opuyorumnanaktanben hala dolaptan içiyorum suyu eşimde kızıyor bana kendine hiç dikkat etmiyorsun diye içim yanıyor napıyım:kedi:geçmiş olsunn iki gündür benimde miğdem berbat.. ne yesem çıkarmak istiyorum ama hafiften boğazımda agrıyor muhtemelen bende üşüttüğüm için..
heheeee çok güldüm :roflol:dondamı ütülüyonuz:roflol::roflol:ben kıyafetlerimi ancak yetiştiriyorum siz hangi ara fırsat buluyonuzsırnaşık şeyeşimle tek kavgamız bu bizimde ! donlarımıza kadar ütüleme artık yeter diyor ama benim içime sinmiyor yaa...
dediğin gibi doktor yasaklasa da kurtulsak :)) ama hiç zannetmiyorum !!! bizim doktor elinden gelse günde 24 saat hareket verir bize :)))
kilo durumları nasıl gidiyor bu arada ?
ben bu ay 3 kilo aldım sanırım. eğer öyleyse 25 haftada 5-6 kilo almış olacağım sanırım.
banada yasak kızartma falan ama canım çok çekti komşudan kokular gelince bende dayanamayıp yaptım:kedi:bugünde fazlasıyla çektim ama yakında yiyecemi sanmam:1ninca:canım hamsi yapmış olabilir.dr banada kızartma çikolota acı ve baharattan uzak dur dedi...o dedi ama ben hiç birinden uzak durmuyorum,bir yandan yiyorum bir tandan yanıyorum:kedi:
sağol cnm opuyorumnanaktanben ağzımı açıp bişi demem dktra yoksa beni ultrasonun içine sokar valla çokmu yiyorsun diyedelikafaduldenzaten her gittiğimde sorgu sual ediyor ne yiyip içtiğimi bende bol bol yeşillik yiyorum diyomçitoscum çok geçmil olsun. benimde birkaç gündür midem de yanma var. bir de bazen reflü de olduğu gibi yediklerim ağzıma geliyor sanki. özellikle akşam yemeklerinden sonra... doktoruma söylesem " çok mu yiyorsun, az ye " der şimdi :))))
sabeg, bende balığın sadece kızartmasını yiyebiliyorum. ama patates kızartması falan yemiyorum. balığı da yememiz lazım ne yapalım. kızartma falan yiyicez artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?