2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sabeg ve banu çok sağolunopuyorumnanaktan
sabegcim ben renne kullanıyordum bu gittiğimde gavicon yazdı dktrum ilk zaman iyi geliyordu ama bugün nolduysa hiç bişi fayda etmedi taki istifra edesiye kadar ne varsda çıktı kurtuldum şimdi iyi oldum dün hamsi kızartması yemiştim acaba o mu dokundu bilemedim belkide midem üşüdü bilmiyorumkismile

,
dün hamsi günüydü galiba denizde hamsi yedi diye okudum yanlış hatırlamıyorsam...bizde hamsi yedikkk akşammmmm:):)

kızlar ben geldim

bugün işler acayip yoğundu... çokk yoruldum valla...

bu akşam yeni evimize mobilyacı gelicek ve kızımızın odasının ölçülerini alacak :))) beğendiğimiz bir model var internetten onu yaptıracağız kısmetse...

denizcim, geçen gün verdiğin internet sayfasındaki cibinliği almaya karar verdim. birde ellerinde şu anda yok ama gelirse tavan lambasını da alacağım. (funna baby - daisy)

bizim bebişin sağı solu hiç belli olmuyor valla. bir bakıyorsun kıpır kıpır, bir bakıyorsun tık yok ! :))

ama bende konuşmalarımıza tepki verdiğini hissediyorum artık iyice.

babası masal okumaya başlayacak artık kızıma. babasının sesini tanıması için önemliymiş. bakalım ne tepki verecek bizim ufaklık :)))

geçmiş olsunn iki gündür benimde miğdem berbat.. ne yesem çıkarmak istiyorum ama hafiften boğazımda agrıyor muhtemelen bende üşüttüğüm için..

Cambazz yatıp dinlenme şansın varsa mutlaka değerlendir, bir de bol sıvı alman gerekiyor özellikle de suyun azalıyorsa. Ama en önemlisi mümkün olduğunca pozitif düşünmen, sen ne kadar pozitif düşünürsen bebişin o kadar iyi etkilenecek bundan dolayısı ile bu sana da yarayacak ona da. Sakın sıkmayın canınızı olur mu?

Benim minişim de babasının sesini iyi tanıyor ama aynı şekilde sanki ona inat eşim elini koyunca hareketsizleşiyor sıpa:)) Acaba bebişlerimiz bizim dokunmamıza alışıyor da babaları dokununca farklı geliyor durup algılamaya mı çalışıyorlar diye düşünüyorum bazen kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr:))) dağlar kadar ütü yaptım bugün.. doktor şu ütüyü yasaklasada rahat etsem :))

eşimle tek kavgamız bu bizimde ! donlarımıza kadar ütüleme artık yeter diyor ama benim içime sinmiyor yaa...

dediğin gibi doktor yasaklasa da kurtulsak :)) ama hiç zannetmiyorum !!! bizim doktor elinden gelse günde 24 saat hareket verir bize :)))

kilo durumları nasıl gidiyor bu arada ?

ben bu ay 3 kilo aldım sanırım. eğer öyleyse 25 haftada 5-6 kilo almış olacağım sanırım.

canım hamsi yapmış olabilir.dr banada kızartma çikolota acı ve baharattan uzak dur dedi...o dedi ama ben hiç birinden uzak durmuyorum,bir yandan yiyorum bir tandan yanıyorum:kedi:

çitoscum çok geçmil olsun. benimde birkaç gündür midem de yanma var. bir de bazen reflü de olduğu gibi yediklerim ağzıma geliyor sanki. özellikle akşam yemeklerinden sonra... doktoruma söylesem " çok mu yiyorsun, az ye " der şimdi :))))

sabeg, bende balığın sadece kızartmasını yiyebiliyorum. ama patates kızartması falan yemiyorum. balığı da yememiz lazım ne yapalım. kızartma falan yiyicez artık....

canım kendini çok yorma ve bol bol su iç inşallah bişicik olmaz oğluşuna
aynen benim sıpada öyle babasının sesine uzaktan tepki veriyor ama karnıma elini koyarsa hiç kıpraşmıyorlülülülülülüsırnaşık şey

kızlar bebek arabası aldınız mı?

biz hala almadık canım beklemedeyiz zaten yerimiz yok evde biraz değişiklikle yappılcak ondan sonra almayı düşünüyorum koyacak yerim olcak ozaman son ay falan alırım büyük ihtimalle gerçi hediyede gelebilir çok samimi bir arkadaşımız benden dedi ama bakalım sende almadın galiba daha

oda takımı hayırlı olsun şimdiden canım güle güle kullansın şimdiden bende sölim eşime biraz masal okusun kızına konuşuyor genelde şarkılar sölüyor gerçi bizimkide sakin sakin dinliyor:)

Mügecan kilo deme aman diyim :)) Ben baya kilolu hamile kaldım büyük zorluk oluyor o yüzden, mümkün olduğunca kilo almamaya çalışıyorum :sinifsinif:

Herkese keyifli bir akşam diliyorum, yavaştan işleri toparlayıp mesaiyi bitirip eve geçip ev mesaisine başlıycam, daha ne yemek yaparım onu bile bilmiyorum mafoldumben

Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin, yarın işten fırsat buldukça uğrarım opuyorumnanaktan

belgüncüm, bzizimki de hamile kaldığımı öğrendiğimiz ilk günden beri kızımıza "annesinin kuzusu, babasının aşkı buuu" diye muhteşem sesi ile aynı şarkıyı söyleyip duruyor ama bizim ufaklık sıkıldı bence artık :))) farklı besteler yapması lazım babasının :))) şansını masal okuyarak denesin bir de :))

canım dedim ya...Ben yasak olmasına rağmen herşeyi yiyorum.Önceden herşeyden tiksindiğim için aklıma yatanı yiyordum.şimdide iştahım çok açıldı tavuk hariç ,birde löp et hariç, içim ne isterse onu yiyorum....:kediuba gibi olucam sanırım ama ,amannnn kaç kere hamile kalıcam yiyorum.Doğumdan sonra spor yaparım....

Mügecim bu arada o kelebekli takımımı aldın...hahaha dayanamayacağını tahmin etmiştim.....hayırlı olsun...

Son düzenleme:

begümcüm :))) şu rahatlık bana da geçse süper olurdu :))

gerçi ben o kadar dikkat ediyorum ama bu ay 3 kilo aldım sanırım. ama ben doktorumdan çok korkuyoruuummm !!! çok kızıyor fazla kilo alınca !!!! eyvahedigeldismile

sağolun kızlar canımı sıkmıyorum ama.
belguncum biz de daha almadık ama artık bakalım istiyoruz ama neye bakıcaz aklımızda hiç model yok,o yüzden sordum.

kilo durumum beter valla:))) sanırım 4 kilo aldım bu ay.. son iki haftadır bol kızartma ve bol makarna yedimm üstünedee tatlılarrr:))) bide gece acıkmaya ve atıştırmaya başladım... pazartesi randevum şimdiden kendimi hazırlıyorummm sevgili doktorumun fırcalarına.. ben 60 ile başladım 3 kilo almıştım bu ayla beraber 4 kilo aldıysam eğer 7 kilo almış olacağım 27. haftamda:)))

geçmiş olsunn iki gündür benimde miğdem berbat.. ne yesem çıkarmak istiyorum ama hafiften boğazımda agrıyor muhtemelen bende üşüttüğüm için..
sağol cnm sanada geçmiş olsun opuyorumnanaktanben hala dolaptan içiyorum suyu eşimde kızıyor bana kendine hiç dikkat etmiyorsun diye içim yanıyor napıyım:kedi:

heheeee çok güldüm :roflol:dondamı ütülüyonuz:roflol::roflol:ben kıyafetlerimi ancak yetiştiriyorum siz hangi ara fırsat buluyonuzsırnaşık şey

canım hamsi yapmış olabilir.dr banada kızartma çikolota acı ve baharattan uzak dur dedi...o dedi ama ben hiç birinden uzak durmuyorum,bir yandan yiyorum bir tandan yanıyorum:kedi:
banada yasak kızartma falan ama canım çok çekti komşudan kokular gelince bende dayanamayıp yaptım:kedi:bugünde fazlasıyla çektim ama yakında yiyecemi sanmam:1ninca:

sağol cnm opuyorumnanaktanben ağzımı açıp bişi demem dktra yoksa beni ultrasonun içine sokar valla çokmu yiyorsun diyedelikafaduldenzaten her gittiğimde sorgu sual ediyor ne yiyip içtiğimi bende bol bol yeşillik yiyorum diyomtabbi yeşilliğin yanında yediklerimi bi duysa:mymeka:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…