2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sibushcum, birlikte mi gitsek doktora acaba ? ikimiz bir olursak çok üstümüze gelemez belkiiii diyeceğim ama ikimizinden hakkından gelir kesin !!!

sen bu kızartma ve makarna olayından pek bahsetme Kahraman Bey'e istersen :)))

bende bayramda ev baklavalarını fazla kaçırdım galiba yaa, o kadar da dikkat ettim of yaaa....

ama önemli olan bebişlerin kilosu. onlar ne durumda acaba çok merak ediyorum. senin bebiş benden 2 hafta kadar büyük. kiloyu bulmuştur herhalde...

oh ohhh gelsin kilolarrrr:))) bende catır catır herşeyi yiyorum valla:))) şimdiye kadar taktım ama bu ay saldım birazcık:) napayım bi patates kızartması bi makarna bide ıspanaklı börekk.. yemeden duramıyorummm

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA şimdi tartıya çıktım....ŞOKTAYIM
3,500 kilo filan almışım.Hergün tartının yanından geçip geçip duruyordum ama içimden hiç üstüne çıkmak gelmiyordu.Hadibir çıkayım dedim çıkmaz olaydımmmmmmmmmmmohaoldumsmile
Bende yiyorum bende(((( ama biraz önceki sahne benim için tam bir dram oldu...amannnnn diyip diyip duruyorum ama tartıya çıkınca hiç aman diyemiyorum bak.......neyse....ne yapalım aldım artık ,spor planları yapmam şart......eyvahedigeldismile

hahahah bu arada bunları yazarkende hala elimde çikolata var .bir yandan onu yiyorum ,bir yandan da yazıyorum....

kahraman paşa 10 kişiye birden yeter valla:))) başlarda kastım ama sıkıldım artık dikkat etmekten hamileyim kilo almakta hakkım valla...aman napayım tek dert bu olsun.. bebiş tahminimde 1 kilo olmustur artıkınn...

begümcüm 3.500 gramın hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :))) çikolatayı da götüürrr ohh afiyet olsun. :))) spora da doğumdan sonra başla bence. elinde gofretle yürüyüşe çıkamayacağına göre, kasma hiç istersen :)))

sibush ya seni ne zaman görsem aklıma ıspanaklı börek geliyor. oofff anneme söyleyeyim de yapsın barii, yiycem valla, yanına da ayran :))))

mide sorunu yaşayanlar geçmişş olsunnn.benim yanmalarıma iiyi gelmiyor hiçbir ilaç...ne gaviscon ne rennie ne soda ne de süttt kıslarrr ilk üç ay da çok çektim şimdi akşam yemeklerinden sonra çok yanıyorr....
sizin aldığınız kilolar ne kiii ben onca dikkat etmeme rağmen 52 ile hamile kaldımm sabah 64 geldim tartıda yatıp ölmeliyimmmmm.allhtan boy uzun da azcık kaldırıo kilomu:a015:

canım valla, bende aynı durumdayım boyum uzun olmasa yuvarlanarak yürüyeceğim herhalde :)))

ahaahha bunu söyleyen tek sen değilsinnn herkezde bi ıspanaklı börek cagrısımı yapıorum artık.. ama inan 3 günde bir migrostan alıyor eve gelince tekrar fırına koyuyor veeeeeeeeeeeee çatlayana kadar yiyorum.. kısmetse cuma izmire geliyorum artıkın kayınvalideme yaptırırımm..

bende boyda yok 1,65im topitop gibi oldum aynıakannehir

kendinize haksızlık etmeyin kızlar, kısa değilsiniz siz de...

ben 175'im. dün tartıldım 73.8'im :))) 80 kilo falan olur muyum acaba doğuma kadar !!!!!!! :)))

ayyy börek filan deme bana ne olur.sibush...biz doğumdan önce yanyana gelirsek ortalık karışır ben sana söyleyeyim.Ne yesek diye çıldırırız....cokacimcoook
hahaha sorma yaaaa..kilolardan dolayı yakınırken birbaktım birşey çiğniyorum ,elimde de çikolata..ayyy ne güldüm evde kendi kendime..
müge bu arada edit yaptım ama sen daha önce cevap yazmışsın..kelebekli yatak örtüsünümü aldın dimi:))))) tahmin etmiştim,dayanamayacağını biliyordum......
Canım hamilelik yasak filan dinlemiyor.için çekince hiçbirşey durduramıyor seni.....
Canım şuan kaç haftalık hamilesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…