- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.781
kilo durumum beter valla:))) sanırım 4 kilo aldım bu ay.. son iki haftadır bol kızartma ve bol makarna yedimm üstünedee tatlılarrr:))) bide gece acıkmaya ve atıştırmaya başladım... pazartesi randevum şimdiden kendimi hazırlıyorummm sevgili doktorumun fırcalarına.. ben 60 ile başladım 3 kilo almıştım bu ayla beraber 4 kilo aldıysam eğer 7 kilo almış olacağım 27. haftamda:)))
canım dedim ya...Ben yasak olmasına rağmen herşeyi yiyorum.Önceden herşeyden tiksindiğim için aklıma yatanı yiyordum.şimdide iştahım çok açıldı tavuk hariç ,birde löp et hariç, içim ne isterse onu yiyorum....:kediuba gibi olucam sanırım ama ,amannnn kaç kere hamile kalıcam yiyorum.Doğumdan sonra spor yaparım....
Mügecim bu arada o kelebekli takımımı aldın...hahaha dayanamayacağını tahmin etmiştim.....hayırlı olsun...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA şimdi tartıya çıktım....ŞOKTAYIMbegümcüm :))) şu rahatlık bana da geçse süper olurdu :))
gerçi ben o kadar dikkat ediyorum ama bu ay 3 kilo aldım sanırım. ama ben doktorumdan çok korkuyoruuummm !!! çok kızıyor fazla kilo alınca !!!! eyvahedigeldismile
Bende yiyorum bendekilo durumum beter valla:))) sanırım 4 kilo aldım bu ay.. son iki haftadır bol kızartma ve bol makarna yedimm üstünedee tatlılarrr:))) bide gece acıkmaya ve atıştırmaya başladım... pazartesi randevum şimdiden kendimi hazırlıyorummm sevgili doktorumun fırcalarına.. ben 60 ile başladım 3 kilo almıştım bu ayla beraber 4 kilo aldıysam eğer 7 kilo almış olacağım 27. haftamda:)))
sibushcum, birlikte mi gitsek doktora acaba ? ikimiz bir olursak çok üstümüze gelemez belkiiii diyeceğim ama ikimizinden hakkından gelir kesin !!!
sen bu kızartma ve makarna olayından pek bahsetme Kahraman Bey'e istersen :)))
bende bayramda ev baklavalarını fazla kaçırdım galiba yaa, o kadar da dikkat ettim of yaaa....
ama önemli olan bebişlerin kilosu. onlar ne durumda acaba çok merak ediyorum. senin bebiş benden 2 hafta kadar büyük. kiloyu bulmuştur herhalde...
güle güle cnmben çıkıyorum kızlarrr allaha emanet olunnn öptüm hepinizi
begümcüm kendine ve bebişe dikkat et, görüşürüz :)
mide sorunu yaşayanlar geçmişş olsunnn.benim yanmalarıma iiyi gelmiyor hiçbir ilaç...ne gaviscon ne rennie ne soda ne de süttt kıslarrr ilk üç ay da çok çektim şimdi akşam yemeklerinden sonra çok yanıyorr....
sizin aldığınız kilolar ne kiii ben onca dikkat etmeme rağmen 52 ile hamile kaldımm sabah 64 geldim tartıda yatıp ölmeliyimmmmm.allhtan boy uzun da azcık kaldırıo kilomu:a015:
begümcüm 3.500 gramın hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :))) çikolatayı da götüürrr ohh afiyet olsun. :))) spora da doğumdan sonra başla bence. elinde gofretle yürüyüşe çıkamayacağına göre, kasma hiç istersen :)))
sibush ya seni ne zaman görsem aklıma ıspanaklı börek geliyor. oofff anneme söyleyeyim de yapsın barii, yiycem valla, yanına da ayran :))))
bende boyda yok 1,65im topitop gibi oldum aynıakannehirmide sorunu yaşayanlar geçmişş olsunnn.benim yanmalarıma iiyi gelmiyor hiçbir ilaç...ne gaviscon ne rennie ne soda ne de süttt kıslarrr ilk üç ay da çok çektim şimdi akşam yemeklerinden sonra çok yanıyorr....
sizin aldığınız kilolar ne kiii ben onca dikkat etmeme rağmen 52 ile hamile kaldımm sabah 64 geldim tartıda yatıp ölmeliyimmmmm.allhtan boy uzun da azcık kaldırıo kilomu:a015:
ühühühühü
herkes burda maşşallah topiğimise :))
bnde geldim gaari:))
ayyy börek filan deme bana ne olur.sibush...biz doğumdan önce yanyana gelirsek ortalık karışır ben sana söyleyeyim.Ne yesek diye çıldırırız....cokacimcoookoh ohhh gelsin kilolarrrr:))) bende catır catır herşeyi yiyorum valla:))) şimdiye kadar taktım ama bu ay saldım birazcık:) napayım bi patates kızartması bi makarna bide ıspanaklı börekk.. yemeden duramıyorummm
hahaha sorma yaaaa..kilolardan dolayı yakınırken birbaktım birşey çiğniyorum ,elimde de çikolata..ayyy ne güldüm evde kendi kendime..begümcüm 3.500 gramın hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :))) çikolatayı da götüürrr ohh afiyet olsun. :))) spora da doğumdan sonra başla bence. elinde gofretle yürüyüşe çıkamayacağına göre, kasma hiç istersen :)))
sibush ya seni ne zaman görsem aklıma ıspanaklı börek geliyor. oofff anneme söyleyeyim de yapsın barii, yiycem valla, yanına da ayran :))))
Canım hamilelik yasak filan dinlemiyor.için çekince hiçbirşey durduramıyor seni.....sağol cnm sanada geçmiş olsun opuyorumnanaktanben hala dolaptan içiyorum suyu eşimde kızıyor bana kendine hiç dikkat etmiyorsun diye içim yanıyor napıyım:kedi:
heheeee çok güldüm :roflol:dondamı ütülüyonuz:roflol::roflol:ben kıyafetlerimi ancak yetiştiriyorum siz hangi ara fırsat buluyonuzsırnaşık şey
banada yasak kızartma falan ama canım çok çekti komşudan kokular gelince bende dayanamayıp yaptım:kedi:bugünde fazlasıyla çektim ama yakında yiyecemi sanmam:1ninca:
sağol cnm opuyorumnanaktanben ağzımı açıp bişi demem dktra yoksa beni ultrasonun içine sokar valla çokmu yiyorsun diyedelikafaduldenzaten her gittiğimde sorgu sual ediyor ne yiyip içtiğimi bende bol bol yeşillik yiyorum diyomtabbi yeşilliğin yanında yediklerimi bi duysa:mymeka:sırnaşık şey
Canım şuan kaç haftalık hamilesin...mide sorunu yaşayanlar geçmişş olsunnn.benim yanmalarıma iiyi gelmiyor hiçbir ilaç...ne gaviscon ne rennie ne soda ne de süttt kıslarrr ilk üç ay da çok çektim şimdi akşam yemeklerinden sonra çok yanıyorr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?