- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.801
ühühühühü
herkes burda maşşallah topiğimise :))
bnde geldim gaari:))
CAnım gel,bence kayınvaliden den önce bize gel birlikte yapıp yiyelim .:)))))ay sanırım şimdi gidip ıspnak alıp börek yapıcam......cokacimcoookahaahha bunu söyleyen tek sen değilsinnn herkezde bi ıspanaklı börek cagrısımı yapıorum artık.. ama inan 3 günde bir migrostan alıyor eve gelince tekrar fırına koyuyor veeeeeeeeeeeee çatlayana kadar yiyorum.. kısmetse cuma izmire geliyorum artıkın kayınvalideme yaptırırımm..
Hoşgeldin canım....ühühühühü
herkes burda maşşallah topiğimise :))
bnde geldim gaari:))
CAnım gel,bence kayınvaliden den önce bize gel birlikte yapıp yiyelim .:)))))ay sanırım şimdi gidip ıspnak alıp börek yapıcam......cokacimcoook
Hoşgeldin canım....
begümcüm yatak örtüsünü değil de cibinliği alıyorum. bir de lambasını. ben uyku seti almıştım linenes'ten. kelebekli tabii ki tahmin edeceğin üzere :))) bu cibinlikle çok güzel olucak. resimlerini ekleyeceğim...
***bu arada, annemle eşimin kızmayacağını bilsem yatak örtüsü, nevresim takımı ne varsa alıcam da....:)) belki doğumdan sonra alırım heheheh :))
canım cuma izmirdeyim.. bir hafta sonra yemek içeren bütün tekliflere acıgımm:)))
hoşbuldukkk
güsel annişlerrrrzemuszemus
göbişler bebişler acıkmaya başlamış anlaşılan yemek mevzusu okudum sayfalardırcokacimcoook
herkese şimdiden afiyet bal olsun,bebişlerimise kan olsun,can olsunnnhihoyyyt
topikte kilo rekoru başak ve bnde korkarımmmm:uhm:
sibush herkesin canını ıspanaklı börek istetip kaçtı....:)
Kızlar bu arada birşey sırucam karnınızdayken bebeklerinize dua yada müzik dinletiyormusunuz?Eğer yapıyorsanız hangileri.....
yha kıslar ben bişiy sorucam,denizliye çok yakın bi yerde oturuorum..alışverişimi oradan yapıcam doğal olarak.ama ben istiroum ki bi mağaza olsun hem güsel hem uygun fiyatlı hemde kozmatikten tekstile kadar herşeyi orada bulabileyimama denizlide böle biyer bilmiorum-ki yok sanırsam zaten..geçen eşime kozmatik ürünlerini set halinde alalım dedim,(eşim geçen hafta istanbula iş için gitmişti)o da dediki istanbula gidelim,herşeyi ordan alıp gelelim dedi:uhm:
bnde salakladım tabi bu cevap üstüne.çünkü istanbulu ne ben ne eşim bilmioruz,akrabam çok ama kimseyede yük olmak istemem zaten..ayrıca bu maddi sıkıntılar içinde ayranım yok içmeye..hesabı olacak...
bne güldüm geçtim tabi,hayali bile bi an için güsel geldi:))
eşimde tamam izmire gidem o zaman dedi
(izmiri avucumuzun içi gbi bilioz ya biz karı koca:))
bnde oluuur dedim:)))
yine güsel bi avuntuydu bu benm için...
sizler napıcaksınız??
ayrı ayrı yerlerden beyendikçe mi alacaksınız??
birçok ürünü olan mağazalardanmı seçim yapıcaksınız eksiklerinizi çook merakediorum..
maalesef denizlide iyi bebek markalarının bayilikleri yok,bazı mağazalarda bazı markaları buluosun ama fiyat farkı çok oluo(
ne şanslısınız izmir istanbul bursa gbi yerde yaşayanlar yhaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?