2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

begümcüm yatak örtüsünü değil de cibinliği alıyorum. bir de lambasını. ben uyku seti almıştım linenes'ten. kelebekli tabii ki tahmin edeceğin üzere :))) bu cibinlikle çok güzel olucak. resimlerini ekleyeceğim...

***bu arada, annemle eşimin kızmayacağını bilsem yatak örtüsü, nevresim takımı ne varsa alıcam da....:)) belki doğumdan sonra alırım heheheh :))

CAnım gel,bence kayınvaliden den önce bize gel birlikte yapıp yiyelim .:)))))ay sanırım şimdi gidip ıspnak alıp börek yapıcam......cokacimcoook
ühühühühü
herkes burda maşşallah topiğimise :))
bnde geldim gaari:))
Hoşgeldin canım....

CAnım güle güle,sağlıklı günlerde kullan....

hoşbuldukkk
güsel annişlerrrrzemuszemus
göbişler bebişler acıkmaya başlamış anlaşılan yemek mevzusu okudum sayfalardırcokacimcoook
herkese şimdiden afiyet bal olsun,bebişlerimise kan olsun,can olsunnnhihoyyyt

kızlar ben de gidiyorum. kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.

yarın sabah hiç kaçarı yok kahvaltıda ıspanaklı börek yiyorum :))))

öpüldünüz :)

canıımm dediklerin doğruuu duaların yerindee ama sadece bebişlere yarasa keşkede bizde tombalak olmasak:))))

yha kıslar ben bişiy sorucam,denizliye çok yakın bi yerde oturuorum..alışverişimi oradan yapıcam doğal olarak.ama ben istiroum ki bi mağaza olsun hem güsel hem uygun fiyatlı hemde kozmatikten tekstile kadar herşeyi orada bulabileyimama denizlide böle biyer bilmiorum-ki yok sanırsam zaten..geçen eşime kozmatik ürünlerini set halinde alalım dedim,(eşim geçen hafta istanbula iş için gitmişti)o da dediki istanbula gidelim,herşeyi ordan alıp gelelim dedi:uhm:
bnde salakladım tabi bu cevap üstüne.çünkü istanbulu ne ben ne eşim bilmioruz,akrabam çok ama kimseyede yük olmak istemem zaten..ayrıca bu maddi sıkıntılar içinde ayranım yok içmeye..hesabı olacak...
bne güldüm geçtim tabi,hayali bile bi an için güsel geldi:))
eşimde tamam izmire gidem o zaman dedi
(izmiri avucumuzun içi gbi bilioz ya biz karı koca:))
bnde oluuur dedim:)))
yine güsel bi avuntuydu bu benm için...
sizler napıcaksınız??
ayrı ayrı yerlerden beyendikçe mi alacaksınız??
birçok ürünü olan mağazalardanmı seçim yapıcaksınız eksiklerinizi çook merakediorum..
maalesef denizlide iyi bebek markalarının bayilikleri yok,bazı mağazalarda bazı markaları buluosun ama fiyat farkı çok oluo(
ne şanslısınız izmir istanbul bursa gbi yerde yaşayanlar yhaaa...

sibush herkesin canını ıspanaklı börek istetip kaçtı....:)
Kızlar bu arada birşey sırucam karnınızdayken bebeklerinize dua yada müzik dinletiyormusunuz?Eğer yapıyorsanız hangileri.....

bu arada geçen deniz bi link vermişti bebek ürünleri blunan
herkes bayıldımm falan die yorumlar eklemişti bilen varmı oranın adını ben unuttum bakmayı o gün

sibush herkesin canını ıspanaklı börek istetip kaçtı....:)
Kızlar bu arada birşey sırucam karnınızdayken bebeklerinize dua yada müzik dinletiyormusunuz?Eğer yapıyorsanız hangileri.....

ben müzik falan dinletmiorum
tabiki kendim dinliorum ama özellikle bebeğime dinletmiorumm
ama dua dinlerim netten
yasini şerif cuma suresi
amenerrasulu
tebareke
özellikllede yusuf suresini bebeklerinize çok okuyun hamişken die biliorum
bikaç sayfa öncede yazamıştım,haz.yusuf çok güselmiş yha,
bebeklerimiz de onun gbi güsel yüzlü güsel huylu olsun die okunurmuşş..oğlumddad dinlerdim,kızım içinde başladım dinlemeye
ben sağ elimi karnıma koyup dinliorum,yada okuorum
rabbim kabuleder inşallah:Saruboceq:

canımm izmir çok yakın sizee.. zaten kayınvaliden bu taraftaydı demi?? izmirde ben hello baby diye bir mağazadan toplu alıcam herşeyi .. toplu alınca hem fiyat daha uygun oluyor ve indirim yapma sansımız olacak ki bide peşin alırsak dahada uygun oluyor.. internetten magazanın web sitesine bakabilirsin canım.. ayyy sımdı cıkmam lazım koçiş bekliyor ben sonra daha ayrıntılı yazarımcanımm öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…