2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada geçen deniz bi link vermişti bebek ürünleri blunan
herkes bayıldımm falan die yorumlar eklemişti bilen varmı oranın adını ben unuttum bakmayı o gün
Daisy Karyola | Funnababy
canım burası kurcalarsan çok güzel şeyler var....

amin canım inşallah kabul eder.bende internetten dua dinletiyorum ama özellikle olan birşey varmı diye merak ettim...yusuf suresini de mutlaka dinleetcem çokkkk sağol.....

sağolasın canım,evet duymuştum birinizden bu ismi,biraz evvel bakmaya çalıştım ama pek anlamadım itesi çok güsel deil,bnde tam öle bi yer istiorum işte..izmir bize yakın,ama bilmioruz işte..halamlar var ama onlarında bebekle mebekle işi olmuoki en fazla semt olarak bilirler oryaı,işi olmasa canım halam götürü bizi her yere ama gece gündüz çalışıo garibim..yani oraya gelmek deil sorunda bide bize bu bebek mağazaları falan gezdirecek adam lazım.eşimin halasıda var o da iyi bilir izmiri,gezdirir eli de boş aslında ama bilmiorum ki..du ben bi konuşiyim eşimle..
aslında benm bebeğimden çok benim alınacaklarım var ama napiim heves işte,her evlatta ayrı oluo bu heyecan:))
sağolasın bilgiler için yinedeeesengözlerimebaksanab

bende boyda yok 1,65im topitop gibi oldum aynıakannehir
CNM BOYUN İYİ AMA YA....BENDE 170İM
kendinize haksızlık etmeyin kızlar, kısa değilsiniz siz de...

ben 175'im. dün tartıldım 73.8'im :))) 80 kilo falan olur muyum acaba doğuma kadar !!!!!!! :)))
çok iyiymiş boyun cnm allahtan boy var...ben de herhal 70 olcxam doğuma kadar
topikte kilo rekoru başak ve bnde korkarımmmm:uhm:
yaneeee:1shok:

hoşgeldin fıstıkım biz de yemek yedik geldikkk şimdiii

Ben öleyim o zaman 1.59 um delikafadulden Karnımdan değili kalçalarımdan kilo alıyorum bide. Göbek önden popo arkadan akannehir

canım kızım olsaydı beyna koyacaktım beyna iki el arasındaki sevgi demek b harfiyle başlayan kız ismlerine bak bence çok hoş oluyorlar
behrem bürge benan belinay vs

Son düzenleme:
hunny'cimmmmmmmmmmdelikafadulden
hoşgeldin balımmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnn
benim bi yarım saat bişim var gelicem sonra görüşelim olurmu??
evindesindir umarım...
öptüm şimdilik

canım kızım olsaydı beyna koyacaktım beyna iki el arasındaki sevgi demek b harfiyle başlayan kız ismlerine bak bence çok hoş oluyorlar
behrem bürge benan belinay vs

delikafadulden ilk defa duyuyorum beynayı.Eşim gelince sorarım hoşuma gitti.Kaç site gezdim saydığın isimlerden çoğunu görmedim ya

:teytey:
cemoşum bana küs herhalde selam bile vermiyorrrrrrrrrrrrrr beni görmüyor bile anlamadımmm:uhm:
gülden hoşgeldin cnm bidenem

hiiiiiiiiiii
olurmu öle şey balım nası söz o öyleee??
sen onlineların içinde yoktun vallahi şimdi gördümmm
nete oturduun zaman faceden bi sohbet listene arada aktif yapsan buluşmala daha kolay olacakkkk:))

biraz görüşelim yarın arkadaşım gelecek,mutfağı toplayıp kahvaltıya yapıcak bişiler bulmam gerek:)
peynir ve diğer ürünleri yemeyen dokunmayan eve sokmayan biri olarak kahvaltıya misafir geleceği zaman çok sıkıntı yaşıorum
tavsiyeleriniz olabilirmi bana bu konuda????
tekrar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

cnm çevrimiçi olunca çokkk arkadaş yazıo sıkılıveriom ondn yani balım...cvp vermesen ayıp oluo....
demek sen peynir yemiyon balımmm seni gidi seni...
omlet,patatesli yumurta,fırında yumurtalı sucuklu ekmek,ekmekle yapılan pizza vs....
haftasonları ben hep eşime bole şeyler yaparım cnm
işine yarar belkimmmopuyorumnanaktan

hımm
sağol canım anladım bnde sadece sizin açin açık tutuodum gelirseniz görün die
bnde aynı durumda yazmayınc ayıp oluo die açmam geneldeee
patatesli yumurta favorim benmde:))
biraz mısır unu var evde
onla bişiler yapıyim diorum,annem kömbe yapar çok güsel
nasıl yapıldıını unuttum
epey olmuştu yapmayalı
nettede o tarifi bulamadım
mısır unuyla tariflere bakıcam artıkın
hiç bulamazsam dediğin gbi yaparım:))
sen nasılsınnnnn

slm kıslarrrrrr
sempatiksalakcinni ayy 1 saattir geçmişi okuyorumm gözlerim şaşı oldu resmennnn sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
bis çok iyiyis dün hastaneye gitmiştim şeker yüklemesi yapıldı sonuç güsell :lepi:
idrar testi yapıldı ağrım vardı iltihap olabilir şüphesiyle ve çıktı azda olsa iltihap varmış doktorum hemen bi suda eritmek için toz yazdı bu iyi gelir geçirir dedi :lepi:
ayrıntılı tarama için bugüne gün vermişlerdi ve gittim Allah ıma binlerce şükür paşam çok sağlıklı herşey normal dedi doktorumm maşşallahh :lepi:

bizde bu kadar delikafadulden
bende çok gzer oldumm bu arada hergün biyerde bugünde kahvaltıya halama gittimm teeee akşam geldimmmm delikafadulden ama iyi geriyo hem yürüyüş oluo hem hava almış oluyorum hemde bebeişime değişiklik oluyo :lepi:

denizcimm senin ikinci hemen gelicek galiba delikafadulden
belgunummm inann çok sevindimmmmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

merhaba kızlar..naıslsınız
doktoragıden gelen varmı bu arada..
hrkes nasıl bakalım..

ben gittim güsel haberlerle geldimm herkesden aynı performansı bekliyorummm :lepi: rabbim herkese nasip etsinnnn olumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile canım geçmiş olsun dikkat et bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama doktorum geçer dedi inşş erken gelem demess benim sıpa sempatiksalakcinni

ewett yaa benim sıpada babasını bilio o elini koysun hemen duruyoo taa 5 dk sonra başlıo tepiklemeye delikafadulden

selam kızlarrr:))) dağlar kadar ütü yaptım bugün.. doktor şu ütüyü yasaklasada rahat etsem :))

:roflol: :roflol: ay çok güldüm yaaa hakkaten yasaklarlar mı ki CADIARZU :1shok: delikafadulden

hunny'cimmmmmmmmmmdelikafadulden
hoşgeldin balımmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnn
benim bi yarım saat bişim var gelicem sonra görüşelim olurmu??
evindesindir umarım...
öptüm şimdilik

canımmmmmmmmmm cemoşummm sırnaşık şey hoşbuldukkk Şeniz ya sizi çok ösledimm geldimmm kaç gündür giremedimm durumları biliosun ama artık iyi delikafadulden
ewdeyim ama hafatasonu anneme gidicem kayınvalideme filan 1 hafta takılıcam yerimseniben ama sonra yine buraya sırnaşık şey
maşşallah topikde güsel haberlerden geçilmio herkesin şeker yüklemesi filan iyi çıkmışş herkesde heyecan dorukta görünüyo örgüler çekilişler Allah bosmasınnn :lepi:
sen nasılsınnn ?? bebiş nasılll
cemoşum bana küs herhalde selam bile vermiyorrrrrrrrrrrrrr beni görmüyor bile anlamadımmm:uhm:
gülden hoşgeldin cnm bidenem

başakcımmm hoşbulduk canımmm ya sizleri çok ösedimmmm sırnaşık şeyolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
senin nasıl gidiyo canımmm ben yanma için gaviscon kullanıyorum iyi geldi bide 3 yastıkla filan yat bende sanki otururu gibi yatıyorumm kafamçokkarıştı

dilekcim buarada emir hala alışamamış ama inşş alışıcak sonra görüceksin bak okuldan oyunu bırakıpda gelmek istemicek sırnaşık şey gamyoncuiremsu hiç taviz verme lmaz: yoksa yüz bulursa bu sefer hiç alışamassss a.s inşş alışırrr

iyi cnm çok sevindimmm.ben bişi sorucam şeker yüklemesi aç mı yapıldı?..benim dr um tok karnına yaptır sağlık ocağında ve 26.haftadan sonra diyo da...

aç karnına şeker yüklemesi yaptırmanı ben de tavsiye etmem.çünkü şekerli suyu içince çok fena miden bulanabilir.ben hafif bir kahvaltı yapıp gittim.şekeri bir bardağa dolduruyorlar,bardağın neredeyse tamamı şekerle doluyor,bir parmak kadar bir boşluk kalıyor.üstüne de suyu koyuyorlar.karıştırıp içiyorsun.bir nefeste içtim,aksi taktirde yudum yudum içemezdim.bir saat bekledikten sonra kan ve idrar testi veriyorsun.bu bir saat süresince kusmak,wc'ye gitmek,birşeyler yiyip içmek yasak.

canım ben aç karnına içtim sonrasında yine bişii yiyip içmek yok tabi
ama bende bişii olmadı benim miğde sağlam o zamannn delikafadulden
ama 1 saat bekletim kan alıyolar artık o zaman bulanmaya başlamıştı tansiyonum filan düştü galiba açlıktan ama ben normaldede açlığa dayanamamm yani normal şartlarda da aynı sı olurdumm sempatiksalakcinni
ama çokda zor gelmedi bana
başakcım inşş seninde rahat geçer ama ime sorduysamn herkes aç dio hatta hastanede de açsın dimi die sordularr aç olsan daha iyii yerimseniben çokda dayanılmıycak gibi değil ama yanına çikolata gofret gibi bişiler al hatta sonrasında ayran filan iç iyi gelioo deneyimm tecrübe delikafadulden

hunyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hunyyyyyyyyyyyyyy
hunyyyyyyyyyyyyyyyy
bişe yazzzzzzzzzzz

bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişşşşşşşşşşşşşşş
bebeişşşşşşş
bebeişşş
bebeiş
beb
be
b
..........
sempatiksalakcinni nerdesin cemoşummmm

başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
başakkkkkkkkkkkkk
başakkkkkk
başakkk
başak
baş
ba
b
...............
sempatiksalakcinni nereye gittinis gıı başakımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…