- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.821
Daisy Karyola | Funnababybu arada geçen deniz bi link vermişti bebek ürünleri blunan
herkes bayıldımm falan die yorumlar eklemişti bilen varmı oranın adını ben unuttum bakmayı o gün
ben müzik falan dinletmiorum
tabiki kendim dinliorum ama özellikle bebeğime dinletmiorumm
ama dua dinlerim netten
yasini şerif cuma suresi
amenerrasulu
tebareke
özellikllede yusuf suresini bebeklerinize çok okuyun hamişken die biliorum
bikaç sayfa öncede yazamıştım,haz.yusuf çok güselmiş yha,
bebeklerimiz de onun gbi güsel yüzlü güsel huylu olsun die okunurmuşş..oğlumddad dinlerdim,kızım içinde başladım dinlemeye
ben sağ elimi karnıma koyup dinliorum,yada okuorum
rabbim kabuleder inşallah:Saruboceq:
canımm izmir çok yakın sizee.. zaten kayınvaliden bu taraftaydı demi?? izmirde ben hello baby diye bir mağazadan toplu alıcam herşeyi .. toplu alınca hem fiyat daha uygun oluyor ve indirim yapma sansımız olacak ki bide peşin alırsak dahada uygun oluyor.. internetten magazanın web sitesine bakabilirsin canım.. ayyy sımdı cıkmam lazım koçiş bekliyor ben sonra daha ayrıntılı yazarımcanımm öptümm
CNM BOYUN İYİ AMA YA....BENDE 170İMbende boyda yok 1,65im topitop gibi oldum aynıakannehir
çok iyiymiş boyun cnm allahtan boy var...ben de herhal 70 olcxam doğuma kadarkendinize haksızlık etmeyin kızlar, kısa değilsiniz siz de...
ben 175'im. dün tartıldım 73.8'im :))) 80 kilo falan olur muyum acaba doğuma kadar !!!!!!! :)))
yaneeee:1shok:topikte kilo rekoru başak ve bnde korkarımmmm:uhm:
ben müzik falan dinletmiorum
tabiki kendim dinliorum ama özellikle bebeğime dinletmiorumm
ama dua dinlerim netten
yasini şerif cuma suresi
amenerrasulu
tebareke
özellikllede yusuf suresini bebeklerinize çok okuyun hamişken die biliorum
bikaç sayfa öncede yazamıştım,haz.yusuf çok güselmiş yha,
bebeklerimiz de onun gbi güsel yüzlü güsel huylu olsun die okunurmuşş..oğlumddad dinlerdim,kızım içinde başladım dinlemeye
ben sağ elimi karnıma koyup dinliorum,yada okuorum
rabbim kabuleder inşallah:Saruboceq:
bende boyda yok 1,65im topitop gibi oldum aynıakannehir
Ben öleyim o zaman 1.59 um delikafadulden Karnımdan değili kalçalarımdan kilo alıyorum bide. Göbek önden popo arkadan akannehir
canım kızım olsaydı beyna koyacaktım beyna iki el arasındaki sevgi demek b harfiyle başlayan kız ismlerine bak bence çok hoş oluyorlar
behrem bürge benan belinay vs
delikafadulden ilk defa duyuyorum beynayı.Eşim gelince sorarım hoşuma gitti.Kaç site gezdim saydığın isimlerden çoğunu görmedim ya
cemoşum bana küs herhalde selam bile vermiyorrrrrrrrrrrrrr beni görmüyor bile anlamadımmm:uhm:
gülden hoşgeldin cnm bidenem
:teytey:
hiiiiiiiiiii
olurmu öle şey balım nası söz o öyleee??
sen onlineların içinde yoktun vallahi şimdi gördümmm
nete oturduun zaman faceden bi sohbet listene arada aktif yapsan buluşmala daha kolay olacakkkk:))
biraz görüşelim yarın arkadaşım gelecek,mutfağı toplayıp kahvaltıya yapıcak bişiler bulmam gerek:)
peynir ve diğer ürünleri yemeyen dokunmayan eve sokmayan biri olarak kahvaltıya misafir geleceği zaman çok sıkıntı yaşıorum
tavsiyeleriniz olabilirmi bana bu konuda????
tekrar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
merhaba kızlar..naıslsınız
doktoragıden gelen varmı bu arada..
hrkes nasıl bakalım..
canım bende idrar yolu enfeksyonu var ve şuan sağ böbreğimde genişleme varmış buda erken doğumu tetikliyor doktor evde dinlenmem gerektiğini söyledi haftaya tekrar çağırdı şuan bi sıkıntı yok ama böbrekteki genişlik bi sorun teşkil ediyormuş anne olmak çok zormuşşş çokkk
bizimkide anneci benden başkasına tepki vermiyor kaydirigubbakcemile3ben oğlum canım dedimmi başlıyor taklalar atmaya eşimi çağırıyorum gel tepik atıyor diye elini karnıma koyunca duruyor sanki onu dinliyor o ne zaman elini çekse başlıyor yine tepmeğe ancak karşıdan bakmayla yetiniyor kocikimkaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr:))) dağlar kadar ütü yaptım bugün.. doktor şu ütüyü yasaklasada rahat etsem :))
hunny'cimmmmmmmmmmdelikafadulden
hoşgeldin balımmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnn
benim bi yarım saat bişim var gelicem sonra görüşelim olurmu??
evindesindir umarım...
öptüm şimdilik
cemoşum bana küs herhalde selam bile vermiyorrrrrrrrrrrrrr beni görmüyor bile anlamadımmm:uhm:
gülden hoşgeldin cnm bidenem
hunyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hunyyyyyyyyyyyyyy
hunyyyyyyyyyyyyyyyy
bişe yazzzzzzzzzzz
iyi cnm çok sevindimmm.ben bişi sorucam şeker yüklemesi aç mı yapıldı?..benim dr um tok karnına yaptır sağlık ocağında ve 26.haftadan sonra diyo da...
aç karnına şeker yüklemesi yaptırmanı ben de tavsiye etmem.çünkü şekerli suyu içince çok fena miden bulanabilir.ben hafif bir kahvaltı yapıp gittim.şekeri bir bardağa dolduruyorlar,bardağın neredeyse tamamı şekerle doluyor,bir parmak kadar bir boşluk kalıyor.üstüne de suyu koyuyorlar.karıştırıp içiyorsun.bir nefeste içtim,aksi taktirde yudum yudum içemezdim.bir saat bekledikten sonra kan ve idrar testi veriyorsun.bu bir saat süresince kusmak,wc'ye gitmek,birşeyler yiyip içmek yasak.
hunyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hunyyyyyyyyyyyyyy
hunyyyyyyyyyyyyyyyy
bişe yazzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?