2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allahm öldürcek bu hatun biizi:)) yazıya bak bi yaf:)))delikafadulden

Mugecannnn su kelebekli cibinlikten almissin sanırım nerden aldın internetten mı ? Ben de kızıma kelebek seklinde bı beşik gördüm onu almayı planlıyorum icine de bunu alırsam süper olucak...

Canım sana çok geçmiş olsun.Çok şükür bebişin sağlıklıymış....
Mugecannnn su kelebekli cibinlikten almissin sanırım nerden aldın internetten mı ? Ben de kızıma kelebek seklinde bı beşik gördüm onu almayı planlıyorum icine de bunu alırsam süper olucak...

CAnım mügenin aldığı yer burası burda değişik ürünlerde bulabilirsin
Funnababy bebek odasi rnleri, bebeginiz iin dizayn ediyoruz! | Ana Sayfa

ayy böreklerden konuşmuşsunuz yine canım çekti ama bnmki patatesli börek çekti anneme diyimde sabah kahvaltıya yapsın bari:kedi:

bu arada şeker yüklemesi için banada 5 ekime gün verdiler.sabah kahvaltı yapıcakmışım ama gitmeden 1 saat kadar önce yapmalıymışım aç karnına olmuo yani.

günaydın güzrl anneler ve tatlı bebişleri bır gun sabah gırdım aksama kadar ne çok seyyazmıssınız hızınıza yetısmek pek mumkun gorunmuyor valla

Son düzenleme:
günaydın herkese işe yeni geldim dün gece hiç uyuyamadım sabah ezanından sonra yatabildim biraz saatim çaldıkça erteledim pıtışım çok ağrıyor :gitme:

hayırlı sabahlar hepinizeee
bende bin çeşit rüya gördüm yine,
uykumu alamadım ama uyyamadım iştee
arkadaşım gelcek gbiydi gelmedi oda
sizler nasılsınız???
deniz,pıtış ne kız???
:))))

kızlar ne zamandır sorucam ben hep unutuorum,
benim gbi YÜZÜSTÜ yatan varmı içinizde??
doktoruma birbuçk ay önce sormuştum yan yat artık,bebeğin gelişimine engel olursun demişti.ama ne zaman kendime gelsem yüzüstü hemde çok rahat şekilde uyanıorum..
ama korkuourmm
bebim kendimi toparladıktan sonra kıpramaya başlıo:))kaydirigubbakcemile2

Günaydınn kızlarr..
güldenimm sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimmm canımmm... Oğluşumaaa iyi bakk.. üşütme kendini...
bende yavaş yavaş alışverişe başladım bu hafta istanbula düğüne gidiyoruz. Orada da bol bol gezip bişeyler bakayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…