- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.841
bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişşşşşşşşşşşşşşş
bebeişşşşşşş
bebeişşş
bebeiş
beb
be
b
..........
sempatiksalakcinni nerdesin cemoşummmm
başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
başakkkkkkkkkkkkk
başakkkkkk
başakkk
başak
baş
ba
b
...............
sempatiksalakcinni nereye gittinis gıı başakımmmm
facedeyiz cnmohaoldumsmileohaoldumsmile
facedeyiz cnmohaoldumsmileohaoldumsmile
allahm öldürcek bu hatun biizi:)) yazıya bak bi yaf:)))delikafadulden
Canım sana çok geçmiş olsun.Çok şükür bebişin sağlıklıymış....slm kıslarrrrrr
sempatiksalakcinni ayy 1 saattir geçmişi okuyorumm gözlerim şaşı oldu resmennnn sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
bis çok iyiyis dün hastaneye gitmiştim şeker yüklemesi yapıldı sonuç güsell :lepi:
idrar testi yapıldı ağrım vardı iltihap olabilir şüphesiyle ve çıktı azda olsa iltihap varmış doktorum hemen bi suda eritmek için toz yazdı bu iyi gelir geçirir dedi :lepi:
ayrıntılı tarama için bugüne gün vermişlerdi ve gittim Allah ıma binlerce şükür paşam çok sağlıklı herşey normal dedi doktorumm maşşallahh:lepi:
bizde bu kadar delikafadulden
bende çok gzer oldumm bu arada hergün biyerde bugünde kahvaltıya halama gittimm teeee akşam geldimmmm delikafadulden ama iyi geriyo hem yürüyüş oluo hem hava almış oluyorum hemde bebeişime değişiklik oluyo :lepi:
denizcimm senin ikinci hemen gelicek galiba delikafadulden
belgunummm inann çok sevindimmmmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ben gittim güsel haberlerle geldimm herkesden aynı performansı bekliyorummm :lepi: rabbim herkese nasip etsinnnn olumunekankayizsmile
bilmiyorumkismile canım geçmiş olsun dikkat et bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama doktorum geçer dedi inşş erken gelem demess benim sıpa sempatiksalakcinni
ewett yaa benim sıpada babasını bilio o elini koysun hemen duruyoo taa 5 dk sonra başlıo tepiklemeye delikafadulden
:roflol: :roflol: ay çok güldüm yaaa hakkaten yasaklarlar mı ki CADIARZU :1shok: delikafadulden
canımmmmmmmmmm cemoşummm sırnaşık şey hoşbuldukkk Şeniz ya sizi çok ösledimm geldimmm kaç gündür giremedimm durumları biliosun ama artık iyi delikafadulden
ewdeyim ama hafatasonu anneme gidicem kayınvalideme filan 1 hafta takılıcam yerimseniben ama sonra yine buraya sırnaşık şey
maşşallah topikde güsel haberlerden geçilmio herkesin şeker yüklemesi filan iyi çıkmışş herkesde heyecan dorukta görünüyo örgüler çekilişler Allah bosmasınnn :lepi:
sen nasılsınnn ?? bebiş nasılll
başakcımmm hoşbulduk canımmm ya sizleri çok ösedimmmm sırnaşık şeyolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
senin nasıl gidiyo canımmm ben yanma için gaviscon kullanıyorum iyi geldi bide 3 yastıkla filan yat bende sanki otururu gibi yatıyorumm kafamçokkarıştı
dilekcim buarada emir hala alışamamış ama inşş alışıcak sonra görüceksin bak okuldan oyunu bırakıpda gelmek istemicek sırnaşık şey gamyoncuiremsu hiç taviz vermelmaz: yoksa yüz bulursa bu sefer hiç alışamassss a.s inşş alışırrr
Mugecannnn su kelebekli cibinlikten almissin sanırım nerden aldın internetten mı ? Ben de kızıma kelebek seklinde bı beşik gördüm onu almayı planlıyorum icine de bunu alırsam süper olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?