2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler ve sevimli bebişleriopuyorumnanaktan
güldencim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim hep böyle mutlu haberlerle dön kuşumzemuszemus
denizcim senin bebişte benimki gibi hep aşağıya tepik atıyor anlaşılan büyüdükçe tepiklerde acıtıyor sıpalarınkaydirigubbakcemile3
bebish22 canım yüz üstü uyumak bebeğinin kan akışını yavaşlatır oksijenin az gitmesi demek ona çok zararlı sırt üstü bile yatmak zararlı özellikle sola yatmamızı söylüyor dktrlar bebeğin iyi gelişmesi için bacak arana yastık felan koy dönerken hissedrsin o zaman yüz üstü yatmazsın:hulya:

dirimin pcyede izin çıksada gelse ne yapıyor acaba çok merak ediyorum umarım bebişte o da iyidirbilmiyorumkismile

günaydın çitosum dünürüm ay sorma aşağıya vurduğundan mı başka bir şeyden mi normalde yatakta dönerken ağrı oluyordu sonra geçerdi ama bu sabah işe geldim daha yeni yeni geçiyor mafoldumben

günaydııınnmirmirmirmir
çok açım geçmişe dalınca kahvaltıyı da unuttum çenebazlar siziiilaelaelaelaelae
deniiz ptışı senle benden başka kimse bilmiyodu heraldesırnaşık şey
hava sıcak diye dikkat etmiyo musun acaba belki üşüdüdüğünden acıyodur:uhm:

günaydın çitosum dünürüm ay sorma aşağıya vurduğundan mı başka bir şeyden mi normalde yatakta dönerken ağrı oluyordu sonra geçerdi ama bu sabah işe geldim daha yeni yeni geçiyor mafoldumben
ağlama dünürüm tepikten acıyordur benimde acıyor çünkü bazen oturamıyorum bile kalkıp dolaşıyom birde karnımı okşuyom pozizyon değiştirsin diye :sinifsinif:eee artık 1 kgluk piliç büyüklüğündeler duduşlarımız napsın demikaydirigubbakcemile3

şimdi herkes öğrendi delikafadulden

yok canım üşüttüğümü sanmıyorum ben normalde çok soğuk su içerdim ama bu sene dolaptan doğru dürüst içmedim alıştım sonra üstüme başımada dikkat ediyorum haftaya bugün sabah tetanoz aşımız var 3,30 gibi de doktor muayenemiz bakalım ne dicek gerekirse alttan baksın artık en son bakmıştı yine rahimde yumuşama falan yok demişti

günaydın canım opuyorumnanaktan
kız seni görünce lolipop şeker aklıma geliyor bende ismin onu çağrıştıyorcokacimcoook

Bu gün çok sıkıcı değilmi hanımlar havalar berbat olmaya başladı iş yapasımda yok hiç boş boş oturuyorum sabahta yataktan kazınarak uyandım zaten aralık sonunda izne çıkacağım ve 6 ayda işimden uzak kalacağım off ne zor şey bu hamilelik sırtım ağrıyor belim ağrıyor gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum

herkese günaydınnn nasılsınız kızlar bebişler nasıl???
bende kendime dikkat etmeye çalışıyorum iki iş yapıyorum yatıyorum korktum vallahi erken doğumdan ((

şirine resminde çook ama çoook tatlı çıkmışsın saçların çok şeker olmuş bayırlıd resmenn:))
deniz başka şeydendir o acı yhaa:))))))
çitos,duduş mu var bide,hey allhm du da neler öğrences:))
gelincik hoşgeldin canım,bol dinlenn:))
lolişş bnde aradığım tarifi yeni buldum,bnde dha khvaltı ypmadım,sırf açkarna o şerbeti içmemek için bugünde sallıorum şeker yükleme işini,dünde bugüne sallamıştım:)))
lolipop dedi çitos canım çekti rocconun mavi olanından geçen komşumun bebeğinin elinde vardı o zaman gördüm nası güsel kokuo öle o,bugün gne aldirim kocişe bari:))

ben çalışabildiğim kadar çalışayım diyordum ama artık zorlanmaya başladım masama sığmıyorum rahat olmuyor doktorun normal vereceği raporu kullanacağım çalışabilir raporu almayacağım daha taşınacağız birsürü işim var off offf

gelıncık sana yazmıstım bunu gecmıste
canım öncelıkle gecmıs olsun cokmu agrın varkı belkı okumussundur bende böbrek sorunları yuzunden 14haftada amelıyat olmak zorunda kaldım üreterım yanı ıdrarı böbrekten ıdrar kesesıne tasıyan kanal tasla tıkanmıstı ve yapısıklıklar vardı kapalı amelıyat yaptılar ve üretere tekrar kapanmasın dıye tel taktılar eğer böbregınde sısme varsa buyuk bır ıhtımalle üretere bebek baskı yapıyordur doktorun ıyı bır doktormu bu işin çözümü var çünku her nekadar amleıyatta olsa erken dogumdan ıyıdır üretere tel takarak ıdrar akısını saglayıp böbregın şişmesını engelleyebılırlırler.agrılarında azalır hem ben cok cektım ıyı bılıyorum :bendede tel bır ay takılı kaldı sonra lokal anestesı ıle cıkardılar.Allaha çok şükür atlattık bolbol su içmen gerekıyor en az gunde 3 lıtre ne kadar cok ıdrara cıkarsan ıltahapı o kadar kolay atarsın.bırde merak etmeben o kadar amelıyat oldum agrı cektım telle durdum bır ay acılma falan olmadı yanı Allaha emanet bebişlerimiz

ay canım neden olabilir ki zaten 5. ayda ilişkide yasaklanmıştı yaramazlık da yapmıyoruz ki

canım tesekkur ederız kızımın verdıgı güzellıktır belkıde:))

evet burasıda aynen öyle hava karardı benimde içim karardıboshayallersmilebenim iznim haftaya başlıyor artık ve ben ne zaman istersem o zaman başlıycak çalışma hayatımkaydirigubbakcemile3

herkese günaydınnn nasılsınız kızlar bebişler nasıl???
bende kendime dikkat etmeye çalışıyorum iki iş yapıyorum yatıyorum korktum vallahi erken doğumdan ((
günaydın cnm nasıl oldun bilmiyorumkismilesen izne çıktınmı yoksa iştemisin hala :uhm:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE TAŞ YADA HERHANGİ BİŞEY YOK SADECE NORMALDE BÜTÜN GEBELERDE OLAN BÖBREK YOLLARINDAKİ GENİŞLİK BENDE DAHA FAZLA BUDA İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNA ÇEVİRİYORMUŞ ZATEN SIK SIK ENFEKSİYON GEÇİRİYORUM VE MANTAR AYNI ŞEKİLDE BU ENFEKSİYON İÇERDE KASILMALARA NEDEN OLUYORMUŞ O YÜZDEN AÇILMA OLABİLİR DEDİ DOKTORUMA BAŞTAN BERİ GÜVENİYORUM BİR ARA Bİ SIKINTI OLDU AMA ŞUAN GERÇEKTEN İYİYİZ İLK BAŞTAN BERİ HERŞEY SERBESTTİ AMA ŞUAN DIŞARI ÇIKMAM BİLE KISITLI KENDİNİ YORMUCAKSIN DEDİ HATTA RAPOR VERDİ BU SALI TEKRAR GİDİCEM NASİPSE RAPORUM YENİLENECEK DOKTORUM ÖYLE HERŞEYİ KISITLAYAN BİRİ DEĞİLDİR KOSKOCA DOÇ. ÜNİDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ YANLIŞ Bİ UYGULAMA YAPMAZ HERHALDE ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN SAĞSAĞLİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP EYLESİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…