- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.861
ağlama dünürüm tepikten acıyordur benimde acıyor çünkü bazen oturamıyorum bile kalkıp dolaşıyom birde karnımı okşuyom pozizyon değiştirsin diye :sinifsinif:eee artık 1 kgluk piliç büyüklüğündeler duduşlarımız napsın demikaydirigubbakcemile3günaydın çitosum dünürüm ay sorma aşağıya vurduğundan mı başka bir şeyden mi normalde yatakta dönerken ağrı oluyordu sonra geçerdi ama bu sabah işe geldim daha yeni yeni geçiyor mafoldumben
günaydııınnmirmirmirmir
çok açım geçmişe dalınca kahvaltıyı da unuttum çenebazlar siziiilaelaelaelaelae
deniiz ptışı senle benden başka kimse bilmiyodu heraldesırnaşık şey
hava sıcak diye dikkat etmiyo musun acaba belki üşüdüdüğünden acıyodur:uhm:
günaydın canım opuyorumnanaktangünaydııınnmirmirmirmir
çok açım geçmişe dalınca kahvaltıyı da unuttum çenebazlar siziiilaelaelaelaelae
deniiz ptışı senle benden başka kimse bilmiyodu heraldesırnaşık şey
hava sıcak diye dikkat etmiyo musun acaba belki üşüdüdüğünden acıyodur:uhm:
herkese günaydınnn nasılsınız kızlar bebişler nasıl???
bende kendime dikkat etmeye çalışıyorum iki iş yapıyorum yatıyorum korktum vallahi erken doğumdan((
gelıncık sana gecmıste yazdıklarımı okudunmu
ay canım neden olabilir ki zaten 5. ayda ilişkide yasaklanmıştı yaramazlık da yapmıyoruz kişirine resminde çook ama çoook tatlı çıkmışsın saçların çok şeker olmuş bayırlıd resmenn:))
deniz başka şeydendir o acı yhaa:))))))
çitos,duduş mu var bide,hey allhm du da neler öğrences:))
gelincik hoşgeldin canım,bol dinlenn:))
lolişş bnde aradığım tarifi yeni buldum,bnde dha khvaltı ypmadım,sırf açkarna o şerbeti içmemek için bugünde sallıorum şeker yükleme işini,dünde bugüne sallamıştım:)))
lolipop dedi çitos canım çekti rocconun mavi olanından geçen komşumun bebeğinin elinde vardı o zaman gördüm nası güsel kokuo öle o,bugün gne aldirim kocişe bari:))
şirine resminde çook ama çoook tatlı çıkmışsın saçların çok şeker olmuş bayırlıd resmenn:))
deniz başka şeydendir o acı yhaa:))))))
çitos,duduş mu var bide,hey allhm du da neler öğrences:))
gelincik hoşgeldin canım,bol dinlenn:))
lolişş bnde aradığım tarifi yeni buldum,bnde dha khvaltı ypmadım,sırf açkarna o şerbeti içmemek için bugünde sallıorum şeker yükleme işini,dünde bugüne sallamıştım:)))
lolipop dedi çitos canım çekti rocconun mavi olanından geçen komşumun bebeğinin elinde vardı o zaman gördüm nası güsel kokuo öle o,bugün gne aldirim kocişe bari:))
evet burasıda aynen öyle hava karardı benimde içim karardıboshayallersmilebenim iznim haftaya başlıyor artık ve ben ne zaman istersem o zaman başlıycak çalışma hayatımkaydirigubbakcemile3Bu gün çok sıkıcı değilmi hanımlar havalar berbat olmaya başladı iş yapasımda yok hiç boş boş oturuyorum sabahta yataktan kazınarak uyandım zaten aralık sonunda izne çıkacağım ve 6 ayda işimden uzak kalacağım off ne zor şey bu hamilelik sırtım ağrıyor belim ağrıyor gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum
günaydın cnm nasıl oldun bilmiyorumkismilesen izne çıktınmı yoksa iştemisin hala :uhm:herkese günaydınnn nasılsınız kızlar bebişler nasıl???
bende kendime dikkat etmeye çalışıyorum iki iş yapıyorum yatıyorum korktum vallahi erken doğumdan((
gelıncık sana yazmıstım bunu gecmıste
canım öncelıkle gecmıs olsun cokmu agrın varkı belkı okumussundur bende böbrek sorunları yuzunden 14haftada amelıyat olmak zorunda kaldım üreterım yanı ıdrarı böbrekten ıdrar kesesıne tasıyan kanal tasla tıkanmıstı ve yapısıklıklar vardı kapalı amelıyat yaptılar ve üretere tekrar kapanmasın dıye tel taktılar eğer böbregınde sısme varsa buyuk bır ıhtımalle üretere bebek baskı yapıyordur doktorun ıyı bır doktormu bu işin çözümü var çünku her nekadar amleıyatta olsa erken dogumdan ıyıdır üretere tel takarak ıdrar akısını saglayıp böbregın şişmesını engelleyebılırlırler.agrılarında azalır hem ben cok cektım ıyı bılıyorum :bendede tel bır ay takılı kaldı sonra lokal anestesı ıle cıkardılar.Allaha çok şükür atlattık bolbol su içmen gerekıyor en az gunde 3 lıtre ne kadar cok ıdrara cıkarsan ıltahapı o kadar kolay atarsın.bırde merak etmeben o kadar amelıyat oldum agrı cektım telle durdum bır ay acılma falan olmadı yanı Allaha emanet bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?