2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm nasıl oldun bilmiyorumkismilesen izne çıktınmı yoksa iştemisin hala :uhm:

çitoscum işe başlamıştık tam bebişimle sorunları biliyosun doktor dinlenmen gerekli dedi rapor verdi şimdide erken doğum riski diyor rapor yenilenecek zaten 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılacam anlıcam hamileliğim boyunca hep raporluydum :))) diyeceğim

pekı üroloji doktoru gördumu böbreklerını eger şişme ilerliyorsa cok tehlıkleı olabılır sayet ben bırkac gun gecıkseydım böbregım iflas edecekmıs ve acık amelıyatla almak zorunda kalıcaklarmıs.İhmal etmeye gelmez canım cok dıkkatet

canım üriter usg çekildim böbreklerim normal çıktı boyutları falan sadece kanallarda sıkıntı var okadar üroloji doktoru görmedi usg yi çekende zaten uzm dı oda sorun yok dedi şimdi bi antibiotik kullanıyorum (( içmek istemiyorum ama sancım olmuyor iki gündür çok şükür

günaydın canım opuyorumnanaktan
kız seni görünce lolipop şeker aklıma geliyor bende ismin onu çağrıştıyorcokacimcoook
bne de seni görünce cips geliyo aklıma
gerçi bu aralar hiçbiriiz yiyecek dışında bişey düşünmüyoruz kii:roflol:

hımmm belki bi ihtimal ondandır demiştim
sana yine doktor yolları göründü desenesempatiksalakcinni

ben herkeste aynı etkiyi bırakıyorum anlaşılan
eee şeker gibi karıyım canııımmnaniknanik
biz yaptık kahvaltımızı sana da afiyet olsun
ben de yarın gitcem doktora aç gitsem de onu da aradan çıkarsam mı acaba:uhm:
ama dayanamam galibadelikafadulden

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan keyifler nasıl bugün biraz hava iç karartıcı ondan bir dengesizlik var üzerimde benim ve çok uykum var :) canım börek çekti annemin kıymalı böreğiniiii üfffff kaç sayfa börek yazısı okudum:)))

bu arada

gelincik çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine rabbim şifanı versin olsun sen ii ol bebişin ii olsunda raporlu ol gerekrise tüm hamilelik boyunca.

özgey sorma ya al bendende okadaar sırtım belim hep ağrıyor oturamıyorum şirkette sürekli kalkıp yürümek zorunda kalıyorum ağrı göğsüme vuruyor. bayramdan sonra normalde iznim ama ben son 3 haftaya kadar sorun olmazsa çalışmayı düşünüyorum ama ağrılarım oldukça acaba diyorum çalışabilecekmiyimmm

bebish canımcım valla mısır unuyla yapılan bizim yörede kuymak var sabah kahvaltısında süper gidiyor ama içinde peynir var laz yemeği anlayacağın:)))

suhan nezaman istanbuldasın canımcım????

lolis bende seni görünce sosis geliyor aklıma yaaaa acıkıyorum :)

bu arada çitos ve deniz dünürler günaydın kocaman öpücüklerr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mrb güzel annelerr nasılsınız
ben çok şükür iyiyim oğlumda çok şükür iyi
yiyoruz içiyoruz büyüyoruz.:)

havalar brdada çok bunaltıcı ve acayip sıcakk
yağmur sıcagı diyorlar ama daha yagmurun yagdığı yok
hayırlısıyla yagsaydı.

sakın ayaklarını üşütme sıkı sıkı giy çoraplarını birde bol su iç su yerıne lımonata meyva suyu ıctım dıye dusunme ama gunde 3lıtre su içmen gerekıyor böbreklerın calısması o kanalın tamamen kapanmaması için insaşşah atlatıcas bu gunlerıde bende ayda bır kontrole gıdıyorum böbreklerım için Allaha cok şukur ağrı yok bendede cok nadır ara sıra oluyor

Allah şifa versin canım.Bende aynı senin gibiyim.Artık enfeksiyon kaptığımı kendim anlıyorum.Devamlı su içmeye çalışıyorum.Antibiyotik bile hemen geçirmiyor.
Bir de beni ıkındırıyor gibi oluyo idrar yolu enfeksiyonu.Çok zorluyordu.Allaha şükür şimdi iyiyim.Hatta hamileliğimin ilk ayında kum düşürdüm ben.Allah daha vermesin ya çok zorl oluyor

belgun bende son 4 haftaya kadar çalışmak istiyorum ama ilk defa bu gün yapamıyacakmışım gibi geldi yatım dinlenesim var ama izin alıncada evde sıkılıyorum gittiğim yerde sıkılıyorum çalışmam en hayırlısı ama inşallah sonuna kadar dayanırım...
citos kendi işin galiba ne güzel benim kendi işim olsa hergün 1-2 saat geç giderdim bu bile yeter bana

ay çok güldüm pıtış kutu kuş kuku şeyim ağrıyorrrr işte yaaa delikafadulden

Benimde çok ağrıyor.Ayıptır söylemesi taa alt tarafı..Doğum kanalları genişlediği içinmiş o ağrılar.Bi de benim bebeğim kafasını kasıklarıma koyuyor.Bastırıyor böyle öyle bir kasık ağrısı çekiyorum ki.Ordan onu çıkarasıya eşimle canımız çıkıyor

günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık geldik bizde herkes iyidir umarım
benim tahliller iyi şekerim yokmuş hamd olsun
kan uyuşmazlığı iğnemde gelecek ayın 25 inde inş.
bu arada bayramdada yerinden kıpırdama dedi dr um ay nasıl zaman geçecek burda bilmiyorum

şu yağmurlardan bu tarafada gönderin neolur yaa

günaydın canım
evet o yagmurlar buraya gelsin
cnım doktur niye yerinden kıpırdama dedi sana.
birde dokturlarımızın katındaki 4 boyutluyamı girdin canım sen
.

gözün aydın canım
Dün gece bir yağmur çıktı bir fırtına allahım ev başımıza yıkılacak dedim.Bugünde hava kapalı ama yağmur yok.

burda da yağmurlar başlasa keşke ya ama biz ev taşıyacağımız zaman olmasın oda ta kasımda

kızlar bu arada oğlumun park yatağını aldık dün

denizcim sana sorucam sende almıştım bunun içine biz ne alıcaz sermek için uyku seti yada nevresim mii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…