- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.881
günaydın cnm nasıl oldun bilmiyorumkismilesen izne çıktınmı yoksa iştemisin hala :uhm:
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE TAŞ YADA HERHANGİ BİŞEY YOK SADECE NORMALDE BÜTÜN GEBELERDE OLAN BÖBREK YOLLARINDAKİ GENİŞLİK BENDE DAHA FAZLA BUDA İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNA ÇEVİRİYORMUŞ ZATEN SIK SIK ENFEKSİYON GEÇİRİYORUM VE MANTAR AYNI ŞEKİLDE BU ENFEKSİYON İÇERDE KASILMALARA NEDEN OLUYORMUŞ O YÜZDEN AÇILMA OLABİLİR DEDİ DOKTORUMA BAŞTAN BERİ GÜVENİYORUM BİR ARA Bİ SIKINTI OLDU AMA ŞUAN GERÇEKTEN İYİYİZİLK BAŞTAN BERİ HERŞEY SERBESTTİ AMA ŞUAN DIŞARI ÇIKMAM BİLE KISITLI KENDİNİ YORMUCAKSIN DEDİ HATTA RAPOR VERDİ BU SALI TEKRAR GİDİCEM NASİPSE RAPORUM YENİLENECEK DOKTORUM ÖYLE HERŞEYİ KISITLAYAN BİRİ DEĞİLDİR KOSKOCA DOÇ. ÜNİDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ YANLIŞ Bİ UYGULAMA YAPMAZ HERHALDE ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN SAĞSAĞLİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP EYLESİN...
pekı üroloji doktoru gördumu böbreklerını eger şişme ilerliyorsa cok tehlıkleı olabılır sayet ben bırkac gun gecıkseydım böbregım iflas edecekmıs ve acık amelıyatla almak zorunda kalıcaklarmıs.İhmal etmeye gelmez canım cok dıkkatet
bne de seni görünce cips geliyo aklımagünaydın canım opuyorumnanaktan
kız seni görünce lolipop şeker aklıma geliyor bende ismin onu çağrıştıyorcokacimcoook
hımmm belki bi ihtimal ondandır demiştimşimdi herkes öğrendi delikafadulden
yok canım üşüttüğümü sanmıyorum ben normalde çok soğuk su içerdim ama bu sene dolaptan doğru dürüst içmedim alıştım sonra üstüme başımada dikkat ediyorum haftaya bugün sabah tetanoz aşımız var 3,30 gibi de doktor muayenemiz bakalım ne dicek gerekirse alttan baksın artık en son bakmıştı yine rahimde yumuşama falan yok demişti
ben herkeste aynı etkiyi bırakıyorum anlaşılanşirine resminde çook ama çoook tatlı çıkmışsın saçların çok şeker olmuş bayırlıd resmenn:))
deniz başka şeydendir o acı yhaa:))))))
çitos,duduş mu var bide,hey allhm du da neler öğrences:))
gelincik hoşgeldin canım,bol dinlenn:))
lolişş bnde aradığım tarifi yeni buldum,bnde dha khvaltı ypmadım,sırf açkarna o şerbeti içmemek için bugünde sallıorum şeker yükleme işini,dünde bugüne sallamıştım:)))
lolipop dedi çitos canım çekti rocconun mavi olanından geçen komşumun bebeğinin elinde vardı o zaman gördüm nası güsel kokuo öle o,bugün gne aldirim kocişe bari:))
kızlar güzek kızıma bu elbiseyı örmeye basladımm ben bayıldım
canım üriter usg çekildim böbreklerim normal çıktı boyutları falan sadece kanallarda sıkıntı var okadar üroloji doktoru görmedi usg yi çekende zaten uzm dı oda sorun yok dedi şimdi bi antibiotik kullanıyorum(( içmek istemiyorum ama sancım olmuyor iki gündür çok şükür
Günaydın herkesee hawa serinledi burda nihayet arada yağmur çiseliyo ne güsel
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE TAŞ YADA HERHANGİ BİŞEY YOK SADECE NORMALDE BÜTÜN GEBELERDE OLAN BÖBREK YOLLARINDAKİ GENİŞLİK BENDE DAHA FAZLA BUDA İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNA ÇEVİRİYORMUŞ ZATEN SIK SIK ENFEKSİYON GEÇİRİYORUM VE MANTAR AYNI ŞEKİLDE BU ENFEKSİYON İÇERDE KASILMALARA NEDEN OLUYORMUŞ O YÜZDEN AÇILMA OLABİLİR DEDİ DOKTORUMA BAŞTAN BERİ GÜVENİYORUM BİR ARA Bİ SIKINTI OLDU AMA ŞUAN GERÇEKTEN İYİYİZİLK BAŞTAN BERİ HERŞEY SERBESTTİ AMA ŞUAN DIŞARI ÇIKMAM BİLE KISITLI KENDİNİ YORMUCAKSIN DEDİ HATTA RAPOR VERDİ BU SALI TEKRAR GİDİCEM NASİPSE RAPORUM YENİLENECEK DOKTORUM ÖYLE HERŞEYİ KISITLAYAN BİRİ DEĞİLDİR KOSKOCA DOÇ. ÜNİDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ YANLIŞ Bİ UYGULAMA YAPMAZ HERHALDE ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN SAĞSAĞLİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP EYLESİN...
ay çok güldüm pıtış kutu kuş kuku şeyim ağrıyorrrr işte yaaa delikafadulden
burda bile hava kapalı yağmur yağsam mı yağmasam mı diyor hava bunaltıcı
günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık geldik bizde herkes iyidir umarım
benim tahliller iyi şekerim yokmuş hamd olsun
kan uyuşmazlığı iğnemde gelecek ayın 25 inde inş.
bu arada bayramdada yerinden kıpırdama dedi dr um ay nasıl zaman geçecek burda bilmiyorum
şu yağmurlardan bu tarafada gönderin neolur yaa
gözün aydın canımgünaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık geldik bizde herkes iyidir umarım
benim tahliller iyi şekerim yokmuş hamd olsun
kan uyuşmazlığı iğnemde gelecek ayın 25 inde inş.
bu arada bayramdada yerinden kıpırdama dedi dr um ay nasıl zaman geçecek burda bilmiyorum
şu yağmurlardan bu tarafada gönderin neolur yaa
Dün gece bir yağmur çıktı bir fırtına allahım ev başımıza yıkılacak dedim.Bugünde hava kapalı ama yağmur yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?