- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.901
günaydın canım
evet o yagmurlar buraya gelsin
cnım doktur niye yerinden kıpırdama dedi sana.
birde dokturlarımızın katındaki 4 boyutluyamı girdin canım sen.
Günaydın kızlar bugün detaylı organ taraması için gittiğim Prof kontrole çağırmıştı oraya gidicek inşallah kızımı bı kez daha gorucem 4 boyutlu:) Sabah Agdaya gittim nasıl canım yandı minik kuşum da anladı heralde kızın kolunu tekmeledi cok şaşırdık gülmekten yarıldik :))
canım bayram planlarını şimdiden yapacaktık biz o yüzden sordum yolculuk yapabilirmiyim diye ee bizim memleket baya uzakta 33 haftalık oluyorum ozamana doğuma az kalmış oluyo oyüzden gitme bi yere dedi ankaraya gidim dedim onada yok dedi :)) şimdi yeni planım bi urfa gezisi orası daha yakın enazından bakalım hayırlısı neolacak..
evet dr ların katındakine girdim kendi dr um gelip baktı canım
kızlar bu arada oğlumun park yatağını aldık dün
denizcim sana sorucam sende almıştım bunun içine biz ne alıcaz sermek için uyku seti yada nevresim mii ?
denizcim sana sorucam sende almıştım bunun içine biz ne alıcaz sermek için uyku seti yada nevresim mii ?
günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık geldik bizde herkes iyidir umarım
benim tahliller iyi şekerim yokmuş hamd olsun
kan uyuşmazlığı iğnemde gelecek ayın 25 inde inş.
bu arada bayramdada yerinden kıpırdama dedi dr um ay nasıl zaman geçecek burda bilmiyorum
şu yağmurlardan bu tarafada gönderin neolur yaa
bende birşey sorayım onun içine yatak alınıyomu nasıl birşey tam bilmiyorumda bende park yatak alamayı düşünüyorum
Canım park yataklar içinde uyku seti var onlardan düşünüyoruz bakıyorum bende bu aralar birde yedek nevresim takımı alacağım
saol canım ben dün bi mağazaya girdim ordan aldım çıktımhıı anladım canım.
tahlillerin temiz çıkmış gözün aydın.
park yatak almışın gözün aydın
bende begendim burda bir magazada
sen nekadara aldın acaba
evet canım alınıyo içinin yatağınıda aldık 70 lirayabende birşey sorayım onun içine yatak alınıyomu nasıl birşey tam bilmiyorumda bende park yatak alamayı düşünüyorum
cnm bende düşünüyorum park yatak kızların oda ytakımı var yatak odasına almayı düşünüyorum bende içine sadece nevresim takımı oluyor galiba birde yatağın resmini koyarmısın cnm
denizcim senin park yatagın ölçüleri ney canım
70-110 iyi oluyor demişlerdide.
içinin yatagınıda aynı yerdenmi aldın.
kızlar yeme içme konusunda kocasiyla harp içinde olan var mi???:gitme:
çıldırıciim yakında alsanaalsanasmile
kızlar yeme içme konusunda kocasiyla harp içinde olan var mi???:gitme:
çıldırıciim yakında alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?