2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün detaylı organ taraması için gittiğim Prof kontrole çağırmıştı oraya gidicek inşallah kızımı bı kez daha gorucem 4 boyutlu:) Sabah Agdaya gittim nasıl canım yandı minik kuşum da anladı heralde kızın kolunu tekmeledi cok şaşırdık gülmekten yarıldik :))

günaydın canım
evet o yagmurlar buraya gelsin
cnım doktur niye yerinden kıpırdama dedi sana.
birde dokturlarımızın katındaki 4 boyutluyamı girdin canım sen
.

canım bayram planlarını şimdiden yapacaktık biz o yüzden sordum yolculuk yapabilirmiyim diye ee bizim memleket baya uzakta 33 haftalık oluyorum ozamana doğuma az kalmış oluyo oyüzden gitme bi yere dedi ankaraya gidim dedim onada yok dedi :)) şimdi yeni planım bi urfa gezisi orası daha yakın enazından bakalım hayırlısı neolacak..

evet dr ların katındakine girdim kendi dr um gelip baktı canım

oo negüzell tekrar göreceksin meleğini
off bu ağda işi çok zor yaa ben en son gittiğimde kalabalıktı diye 2 kız girdi yanıma biri bi bacağımı diğeri diğer bacağımı valla feleğim şaştı acıdan hangisine yanacağımı şaşırmıştım şimdi bidahaki randevuyu düşünüyorum:bbo:

hıı anladım canım.
tahlillerin temiz çıkmış gözün aydın.

park yatak almışın gözün aydın
bende begendim burda bir magazada
sen nekadara aldın acaba

kızlar bu arada oğlumun park yatağını aldık dün

denizcim sana sorucam sende almıştım bunun içine biz ne alıcaz sermek için uyku seti yada nevresim mii ?

cnm bende düşünüyorum park yatak kızların oda ytakımı var yatak odasına almayı düşünüyorum bende içine sadece nevresim takımı oluyor galiba birde yatağın resmini koyarmısın cnm

hoşgeldin canım ben de bayramı düşünüyorum gelse de gezsem diyorum ama hiç hesaplamamıştım
sen 33 haftalıksan ben de 34 haftalık oluyorum sanırım izin vermezler gerçi benim gidiceem yerler 2 saatlik belki bi cesaret iyi olursam gezerim sempatiksalakcinni

şekercim hangi marka hanki renk kaça aldın? uyku seti olarak da parkyatakların ebatlarına göre oluyo eni 60-70-80 diye değişiyo parkyatakların
parkyatak uyku seti diyeceksin biçok çeşit oluyo zaten

ayyy ben de bayramda 33 haftalık oluyorum memlekete nasıl gitcem:çok üzgünüm:
6 saatlik yol
ben gidip dönmiycam ama orda kalcam doğuma kadar doğurup gelirim artıkınzemuszemus

hıı anladım canım.
tahlillerin temiz çıkmış gözün aydın.

park yatak almışın gözün aydın
bende begendim burda bir magazada
sen nekadara aldın acaba
saol canım ben dün bi mağazaya girdim ordan aldım çıktım
zaten çok büyük değil burası bana komşum orayı tavsiye etmişti
pierre cardin benim aldığım 235 e aldım canım ama eve geldim netten baktım 220 210 da satılıyo internetten alırsan
bende birşey sorayım onun içine yatak alınıyomu nasıl birşey tam bilmiyorumda bende park yatak alamayı düşünüyorum
evet canım alınıyo içinin yatağınıda aldık 70 liraya
cnm bende düşünüyorum park yatak kızların oda ytakımı var yatak odasına almayı düşünüyorum bende içine sadece nevresim takımı oluyor galiba birde yatağın resmini koyarmısın cnm

daha kurulmadı benimkisi canımcım ama netten bulur koyarım bende kurunca benimkisinide eklerim

Kızlaaarrrr,

Herkese günaydııınnn :)

Dün akşam ki yazışmaları okuyan herkesin aklına börek düştü sanırım :))

Ben bu sabah yedim ve rahatladım :)))

2 gün kaldı kızımı görmeme, ayy çok heyecanlıyım ya. Çok özledim valla :))

Denizcim çekiliş işimiz ne oldu?

Pek katılım yok galiba.... (

kızlar yeme içme konusunda kocasiyla harp içinde olan var mi???:gitme:
çıldırıciim yakında alsanaalsanasmile

beeennn
burnumu kapatıp ağzıma zorla tıkıyo yemekleri
allahtan son 1 haftadır iştahım baya düzeldi de kurtuldum bu eziyettenkafamçokkarıştı
seninki de mi öyle

kızlar yeme içme konusunda kocasiyla harp içinde olan var mi???:gitme:
çıldırıciim yakında alsanaalsanasmile

gurbacım ben harp içindeyim
eşim sabahtan akşama kadar yararlı şeyler yememi istiyor
acıkınca meyve yoğurt süt iç diyor.
ama işte benim arasıra canım kötü şeyler çekiyor
pilav gibi şalgamm gibii
bizimki bu tür bir harpp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…