2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım 2 saatlik yere bişi demezler sanırım ben hem uçakla gidecektim hem baya uzak o yüzden gitme dedi bana yoksa cesaretim var arabayla ankaraya gidelim diyorum eşime bişi olmaz diyorumda dinletemiyorum malesef :))
Canım park yataklar içinde uyku seti var onlardan düşünüyoruz bakıyorum bende bu aralar birde yedek nevresim takımı alacağım
anladım canım bende bi araştırmaya gireyim ozaman
şekercim hangi marka hanki renk kaça aldın? uyku seti olarak da parkyatakların ebatlarına göre oluyo eni 60-70-80 diye değişiyo parkyatakların
parkyatak uyku seti diyeceksin biçok çeşit oluyo zaten

kuzum pierre cardin gri turuncu rengi boyutu 115 e 80 fiyatıda 235 artı bide yatak aldık içine visco oda 70 lira

beeennn
burnumu kapatıp ağzıma zorla tıkıyo yemekleri
allahtan son 1 haftadır iştahım baya düzeldi de kurtuldum bu eziyettenkafamçokkarıştı
seninki de mi öyle

yaa valla ağlıyasım geliyo bazen sinirden
işten gelir gelmez dolabı acıp ne yedim ne yemedim onu kontrol ediyo yaaaalsanaalsanasmile
susadım bi su içeyim diyorum benden önce mutfağa firlayip süt getiriyo:2:
yahu susayan insana süt verilir mi ohaoldumsmile

2 hafta önce doktor kontrolunde hemsire beni sedyeye yatirip muayene için hazırlarkene bi de baktım sessizce doktora şikayet ediyo süt içmiyo et yemiyo balık yemiyo diye:mymeka:

elevit ve ferrum fort kullanıyodum onları içerken bile midem alt üst oluyoken şimdi sevgili kocam sayesinde bu listeye calcimax ve marincap de eklendi

ayyy ben de bayramda 33 haftalık oluyorum memlekete nasıl gitcem:çok üzgünüm:
6 saatlik yol
ben gidip dönmiycam ama orda kalcam doğuma kadar doğurup gelirim artıkınzemuszemus

Bende 29. haftamda falan oluyorum ama bende orada kalıcam.Orada doğurucam inşallah da eşimsiz o kadar zaman naparım bilmiyorum.Ben ona sarılmadan uyuyamam bile :gitme:

canım kapıdan rahat geçmesi için genelde 70 e 110 öneriyorlar kapının eni zaten 80 olur genelde zorlanırsın

canım kapıdan rahat geçmesi için genelde 70 e 110 öneriyorlar kapının eni zaten 80 olur genelde zorlanırsın

canım ya satıcı bişey söylemedi bizde aldıktan sonra aklımıza geldi kapıdan geçecek mi acaba diye daha kurmadık adam gelip kuracakmış sizede öğretirim dedi bi gelsin bakalım
kutunun üzerinde ölçüler bu ama netteki sayfada 70 e 110 yazıyo oda aynısı gibi gözüküyo bi kuralım bakalım inş. sorun yaşamayız

Bende 29. haftamda falan oluyorum ama bende orada kalıcam.Orada doğurucam inşallah da eşimsiz o kadar zaman naparım bilmiyorum.Ben ona sarılmadan uyuyamam bile :gitme:

valla şekerim biz de aynı şeyi düşünüyoruz
artık hafta da bi gelir eşim hasret gideririz
zatan ocakta doğum iznine çıkıyo:roflol:
doğum ocak başinda olursa şubatta beraber döneriz
anneme kalsa kışı orda çıkarırız ama bilemiyorum hele bi o gün gelsin de...
senin kayınvaliden bişey diyo mu bu duruma

bize mağazada kurmayı gösterdiler basit zaten biz hiç kurmadık evde daha çantasında güzelce duruyor taşındığımız evde kuracağız ama 80 is eni kapıdan geçmez kurduktan sonra deneyin hemen kapıdan geçiyor mu diye olmazsa değiştirirsiniz

:))::)
Allahım yardımcın olsun gurbacımm
birde bunlar doğunca neolacakk
ilacı verdinmi
üşüyırmu falann filann gider bence.

Benim evim kayınvalideme yakın ama onlar daha bebeğe bi çorap bile almadılar pek bi ilgisizler.Kendi annem istanbulda onun yanında kalıcam inşallah.Annemde kışı burada çıkarırsın diyor.Eşim olmadı maaşsız bir ay izin alacak doğum ve sonrası yanımda olsun istiyorum.Bizim ev iki katlı ve yalıtımı hiç yok mutfak altta oturma odası üstte bebekle kış çok zor olacak.Bende orada geçirmeyi düşünüyorum kışı ama hayırlısı artık

ben sağa sola zor yatarken yüzüstü çok zor herhalde nefes almak güç oluyor
hanımlar mısır unuyla kahvaltılık bi tarif bileniniz var mı yhaaaaaa
koca gogulda bi şey yok yani
canım eğer kaşar peynir yiyebilirsen kuymak diğer adıyla mıhlama var köy kahvaltılarında sunulur

ay çok güldüm pıtış kutu kuş kuku şeyim ağrıyorrrr işte yaaa delikafadulden
:kedi: canım benim de acıma oluyo doktora sordum normal dedi o bende çok önceden başladı ikiz olduğu için
canım bebek büyüdükçe acıma olacak dedi doktor çünkü baskı yapmaya başlıyorlar artık

canım be yeni tetanoz oldum acısı hala geçmedi 4. gün bugün ama azaldı

kızlar güzek kızıma bu elbiseyı örmeye basladımm ben bayıldım
çok şirin canım

canım ben normalde hep ağda yapardım ama riski göze alamıyorum erken doğumu tetiklediğini duymuştum bir yerden doğru mu bilmiyorum zaten erken doğum olacak daha da eren olursa sıkıntı olur benim ben jilet kullanıyorum artık sonra yine dönüş yaparız ya da lazer epilasyon

kızlar yeme içme konusunda kocasiyla harp içinde olan var mi???:gitme:
çıldırıciim yakında alsanaalsanasmile
ben
zorla birşeyler yedirmeye çalışıyor ya da zararlı diye elimden alıyor

canım pilav ve şalgam kötü değil ki

kızlar galiba 7. aydan sonra uçak yolculuğu yapmak doktoor raporuyla oluyor yanlış bilmiyorsam havalimanlarında böyle bir uygulama var galiba

canım calcımaxı ben de içiyorum

iyi ya fiyatı iyiyiş yatagın sağolun cevaplar için
canım fiyatlar uygun daha uygun olanlarıda vardı hatta onların modellerini daha çok begendim ama naylon dedi kumaşı için o yüzden bunun kumaşı daha iyi diye bundan aldım 170 e 150 falanda var hemde baya güzeller yani
güzelmiş canım hayırlı olsun
evet 2 bebek için de iyi düşünmüş
benimde aklımda olsunn.

saol canım mavisini daha çok begendimde
2 ciyi düşündüğüm için 3 4 yıl sonra buna karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…