- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.921
evet canım 70 110 park yatağımız iç yatağınıda alırken aldık visco bebek yatağı cici topiğinde var resmi uyku seti alacağız şimdide
canım 2 saatlik yere bişi demezler sanırım ben hem uçakla gidecektim hem baya uzak o yüzden gitme dedi bana yoksa cesaretim var arabayla ankaraya gidelim diyorum eşime bişi olmaz diyorumda dinletemiyorum malesef :))hoşgeldin canım ben de bayramı düşünüyorum gelse de gezsem diyorum ama hiç hesaplamamıştım
sen 33 haftalıksan ben de 34 haftalık oluyorum sanırım izin vermezler gerçi benim gidiceem yerler 2 saatlik belki bi cesaret iyi olursam gezerim sempatiksalakcinni
anladım canım bende bi araştırmaya gireyim ozamanCanım park yataklar içinde uyku seti var onlardan düşünüyoruz bakıyorum bende bu aralar birde yedek nevresim takımı alacağım
şekercim hangi marka hanki renk kaça aldın? uyku seti olarak da parkyatakların ebatlarına göre oluyo eni 60-70-80 diye değişiyo parkyatakların
parkyatak uyku seti diyeceksin biçok çeşit oluyo zaten
14 kişiyiz çekilişe katılacak bugün başka katılmak isteyen olursa eklerim yarın katılacaklar çekiliş topiğinde konuşuruz kuralları
beeennn
burnumu kapatıp ağzıma zorla tıkıyo yemekleri
allahtan son 1 haftadır iştahım baya düzeldi de kurtuldum bu eziyettenkafamçokkarıştı
seninki de mi öyle
gurbacım ben harp içindeyim
eşim sabahtan akşama kadar yararlı şeyler yememi istiyor
acıkınca meyve yoğurt süt iç diyor.
ama işte benim arasıra canım kötü şeyler çekiyor
pilav gibi şalgamm gibii
bizimki bu tür bir harpp
ayyy ben de bayramda 33 haftalık oluyorum memlekete nasıl gitcem:çok üzgünüm:
6 saatlik yol
ben gidip dönmiycam ama orda kalcam doğuma kadar doğurup gelirim artıkınzemuszemus
canım 2 saatlik yere bişi demezler sanırım ben hem uçakla gidecektim hem baya uzak o yüzden gitme dedi bana yoksa cesaretim var arabayla ankaraya gidelim diyorum eşime bişi olmaz diyorumda dinletemiyorum malesef :))
anladım canım bende bi araştırmaya gireyim ozaman
kuzum pierre cardin gri turuncu rengi boyutu 115 e 80 fiyatıda 235 artı bide yatak aldık içine visco oda 70 lira
canım kapıdan rahat geçmesi için genelde 70 e 110 öneriyorlar kapının eni zaten 80 olur genelde zorlanırsın
Bende 29. haftamda falan oluyorum ama bende orada kalıcam.Orada doğurucam inşallah da eşimsiz o kadar zaman naparım bilmiyorum.Ben ona sarılmadan uyuyamam bile :gitme:
canım ya satıcı bişey söylemedi bizde aldıktan sonra aklımıza geldi kapıdan geçecek mi acaba diye daha kurmadık adam gelip kuracakmış sizede öğretirim dedi bi gelsin bakalım
kutunun üzerinde ölçüler bu ama netteki sayfada 70 e 110 yazıyo oda aynısı gibi gözüküyo bi kuralım bakalım inş. sorun yaşamayız
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin park yatak YENİ !!!!!-Oranj
benimki bunun tıpkısının aynısı
aslında mavisi falan daha güzel ama bu rengi tercih ettim belkim 2 ci bebiş kız olur diye onada kullanırım
yaa valla ağlıyasım geliyo bazen sinirden
işten gelir gelmez dolabı acıp ne yedim ne yemedim onu kontrol ediyo yaaaalsanaalsanasmile
susadım bi su içeyim diyorum benden önce mutfağa firlayip süt getiriyo:2:
yahu susayan insana süt verilir mi ohaoldumsmile
2 hafta önce doktor kontrolunde hemsire beni sedyeye yatirip muayene için hazırlarkene bi de baktım sessizce doktora şikayet ediyo süt içmiyo et yemiyo balık yemiyo diye:mymeka:
elevit ve ferrum fort kullanıyodum onları içerken bile midem alt üst oluyoken şimdi sevgili kocam sayesinde bu listeye calcimax ve marincap de eklendi
valla şekerim biz de aynı şeyi düşünüyoruz
artık hafta da bi gelir eşim hasret gideririz
zatan ocakta doğum iznine çıkıyo:roflol:
doğum ocak başinda olursa şubatta beraber döneriz
anneme kalsa kışı orda çıkarırız ama bilemiyorum hele bi o gün gelsin de...
senin kayınvaliden bişey diyo mu bu duruma
Bende 29. haftamda falan oluyorum ama bende orada kalıcam.Orada doğurucam inşallah da eşimsiz o kadar zaman naparım bilmiyorum.Ben ona sarılmadan uyuyamam bile :gitme:
ben sağa sola zor yatarken yüzüstü çok zor herhalde nefes almak güç oluyorhayırlı sabahlar hepinizeee
bende bin çeşit rüya gördüm yine,
uykumu alamadım ama uyyamadım iştee
arkadaşım gelcek gbiydi gelmedi oda
sizler nasılsınız???
deniz,pıtış ne kız???
:))))
kızlar ne zamandır sorucam ben hep unutuorum,
benim gbi YÜZÜSTÜ yatan varmı içinizde??
doktoruma birbuçk ay önce sormuştum yan yat artık,bebeğin gelişimine engel olursun demişti.ama ne zaman kendime gelsem yüzüstü hemde çok rahat şekilde uyanıorum..
ama korkuourmm
bebim kendimi toparladıktan sonra kıpramaya başlıo:))kaydirigubbakcemile2
canım eğer kaşar peynir yiyebilirsen kuymak diğer adıyla mıhlama var köy kahvaltılarında sunulurhanımlar mısır unuyla kahvaltılık bi tarif bileniniz var mı yhaaaaaa
koca gogulda bi şey yok yani
:kedi: canım benim de acıma oluyo doktora sordum normal dedi o bende çok önceden başladı ikiz olduğu içinay çok güldüm pıtış kutu kuş kuku şeyim ağrıyorrrr işte yaaa delikafadulden
canım be yeni tetanoz oldum acısı hala geçmedi 4. gün bugün ama azaldışimdi herkes öğrendi delikafadulden
yok canım üşüttüğümü sanmıyorum ben normalde çok soğuk su içerdim ama bu sene dolaptan doğru dürüst içmedim alıştım sonra üstüme başımada dikkat ediyorum haftaya bugün sabah tetanoz aşımız var 3,30 gibi de doktor muayenemiz bakalım ne dicek gerekirse alttan baksın artık en son bakmıştı yine rahimde yumuşama falan yok demişti
çok şirin canımkızlar güzek kızıma bu elbiseyı örmeye basladımm ben bayıldım
canım ben normalde hep ağda yapardım ama riski göze alamıyorum erken doğumu tetiklediğini duymuştum bir yerden doğru mu bilmiyorum zaten erken doğum olacak daha da eren olursa sıkıntı olur benim ben jilet kullanıyorum artık sonra yine dönüş yaparız ya da lazer epilasyonGünaydın kızlar bugün detaylı organ taraması için gittiğim Prof kontrole çağırmıştı oraya gidicek inşallah kızımı bı kez daha gorucem 4 boyutlu:) Sabah Agdaya gittim nasıl canım yandı minik kuşum da anladı heralde kızın kolunu tekmeledi cok şaşırdık gülmekten yarıldik :))
benkızlar yeme içme konusunda kocasiyla harp içinde olan var mi???:gitme:
çıldırıciim yakında alsanaalsanasmile
canım pilav ve şalgam kötü değil kigurbacım ben harp içindeyim
eşim sabahtan akşama kadar yararlı şeyler yememi istiyor
acıkınca meyve yoğurt süt iç diyor.
ama işte benim arasıra canım kötü şeyler çekiyor
pilav gibi şalgamm gibii
bizimki bu tür bir harpp
kızlar galiba 7. aydan sonra uçak yolculuğu yapmak doktoor raporuyla oluyor yanlış bilmiyorsam havalimanlarında böyle bir uygulama var galibacanım 2 saatlik yere bişi demezler sanırım ben hem uçakla gidecektim hem baya uzak o yüzden gitme dedi bana yoksa cesaretim var arabayla ankaraya gidelim diyorum eşime bişi olmaz diyorumda dinletemiyorum malesef :))
anladım canım bende bi araştırmaya gireyim ozaman
kuzum pierre cardin gri turuncu rengi boyutu 115 e 80 fiyatıda 235 artı bide yatak aldık içine visco oda 70 lira
yaa valla ağlıyasım geliyo bazen sinirden
işten gelir gelmez dolabı acıp ne yedim ne yemedim onu kontrol ediyo yaaaalsanaalsanasmile
susadım bi su içeyim diyorum benden önce mutfağa firlayip süt getiriyo:2:
yahu susayan insana süt verilir mi ohaoldumsmile
2 hafta önce doktor kontrolunde hemsire beni sedyeye yatirip muayene için hazırlarkene bi de baktım sessizce doktora şikayet ediyo süt içmiyo et yemiyo balık yemiyo diye:mymeka:
elevit ve ferrum fort kullanıyodum onları içerken bile midem alt üst oluyoken şimdi sevgili kocam sayesinde bu listeye calcimax ve marincap de eklendi
canım fiyatlar uygun daha uygun olanlarıda vardı hatta onların modellerini daha çok begendim ama naylon dedi kumaşı için o yüzden bunun kumaşı daha iyi diye bundan aldım 170 e 150 falanda var hemde baya güzeller yaniiyi ya fiyatı iyiyiş yatagın sağolun cevaplar için
güzelmiş canım hayırlı olsun
evet 2 bebek için de iyi düşünmüş
benimde aklımda olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?