2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz annem gile yakın ev tutacağız annem içinde iyi olur kendi eviyle de ilgilenir dün kaynanam gildeydik kaynanamın kaynanası :)) süper babaannemiz doğumdan sonra hastaneden çıkınca buraya gelirsin zaten dedi bende neden benim evim yok mu dedim çok istersen sen gelirsin dedim kaynanam hiç bir şey demedi akşam kocişe dedim babaannen böyle söyledi diye ben kendi evimde rahat ederim dedim hem bebeğin eşyalarını taşıyamam birde dedim oda hak verdi bana nasıl istersen öyle yaparız dedi :asigim:

evet hayrancım ben bu gidişimde bile sorun yaşayabilirdim allahtan karnım çok belli değildide hamile değilim dedim sordular chek in bankolarındaki baynlar hamilelik var mı diye
sanıyorum 32. ci haftadan sonra dr raporu gerekli 34 den sonrada ne olursa olsun almıyolar uçağa erken doğum riskinden dolayı

iyi ya fiyatı iyiyiş yatagın sağolun cevaplar için

canım biz visco yatağıyla beraber 220 ye aldık sunny baby markası da

hayrancım benim ilk aşımda ağrı olmadı bunda da olmaz inşallah
doktorda normal derse ağrıya çekecez artık napalım

ay ağda diyorsunuz da benim canım tatlıdır zaten şimdi daha çok hassaslaşmış dün kociş bacağıma ağrı girdi diye biraz masaj yaptı onda bile çok kötü oldum nasıl doğurcam bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

bencede en doğru yöntem o değilmi zaten gidip paşa paşa evimizde kalalım ne o oraya taşın buraya taşın çok gelmek istiyorlarsa gelsinler benim evim fazla büyük değil2+1 şahsen çok kişinin gelmesini istemiyorum eminim benide zorlamaya çalışacaklar kaynana orda kalayım diye ama yemezler hiç bir şeye karıştırmamamk en iyisi

[
benimki önce pek bi ilgisiz durdu çok canımızı sıktı ama şimdi hazırlıklara başlamış sevindimlülülülülülü
bornoz seti,ana kucağı falan almış
yelek ördürüyomuş neye ihtiyacın varsa söyle sen kendini üzme ben herşeyi yaparım diyoakannehir
ammmaaaaa neymiş efendim annemlerde doğurup 2-3 gün bilemedin 1 hafta sonra eve gelirmişim o da buraya gelip bana yardımcı olurmuş
kıçını deviip yatar bilmiyoz sanki:dilcikar:
bizim evin yalıtımı da pek iyi değil o yüzden özellikle babam havalar iyice düzelene kadar bi yere göndermem diyo
hem 6 saat yol el kadar bebeeyle nasıl gelirim
eşim biz sana fikrini sormadık böyle karar verdik böyle olcak dedi:mymeka:

kaynanam gelsin kalsın bana yararı olur hatta seviyorum kaynanamı ama babaannemiz çok konuşuyor ya her şeye o karışıyor kaynanam o sanki ama ben hep ağzının payını veriyorum hiç çekmem lafımı yüz vermeye gelmiyorlar kaydirigubbakcemile3 hep bebek içinde zor olur kendi evinin ortamına alışsın kaynanam gilde kalırsam babaanne hep yanımda olacak biliyorum çenebaz sütümü keser sinirden vallahi bide kiracıları var oda çok bilmiş şimdiden şöle yap böle yap offf offff

benim kayınvalidede tık yok hazırlık falan bile
aklına gelmiyordur.aman gelmesinde karşılığını
ister kat kat
yapmazsa diyecek lafıda olmaz bana.
böylede düşünmek lazım.

ay en iyisi ufaktan cevabını vermek lazım yoksa tepene çıkarlar gerçekten
bebilerimiz için en doğrusu neyse ona karar wermeliyiz bencede onun bunun gönlü olucak diye en değerli zamanımını başkalarına göre ayarlamak saçma
bende doğumumu istanbulda düşündüğüm için annemde kalırım ilk zaman muhtemelen
bizim için en uygunu öyle olucak gibi gözüküyo kayınvaldemin de istanbulda ewi war
ama tadilata başlıyolar kaynım oturcak o ewde, ben doğurcam başlamayın dedim ama uymadı zamanları napiim
bende gider annemde kalırım rahat rahat isteyen gelir görür bide bizim aile apartmanı teyzem fln da orda o nedenle rahat geçiririm diye düşünüyorum
eşimin de birikmiş yıllık izni war doğum izniyle de birleştirince 20 gün fln oluyo yarı kırkımızı çıkarır döneris ewimize kısmetse

Herkese merhaba güzel hamişler a.s.

Ben nerdeyse 6 aylık olacam ama hala tetenoz aşısını yaptırmadım..Geç mi kaldım acaba? Kaçıncı haftalarda yaptırmak gerekiyormuş biliyormusunuz kızlar?

benim kayınvalidede tık yok hazırlık falan bile
aklına gelmiyordur.aman gelmesinde karşılığını
ister kat kat
yapmazsa diyecek lafıda olmaz bana.
böylede düşünmek lazım.

aslında ilk zamanlarki tepkisinden dolayı ben de hiç bişey yapma senin bişeyini istemiyorum ben dedim ondan mı yaptı ne
bi de öbür iki geliniyle kapışmışlar ondan benim kımetimi anladı arayıp sormaya başladı
yoksa hiç oralı olmazdı
dün söyledi onları aldığını çok şaşırdım ben de

Ben nerdeyse 6 aylık olacam ama hala tetenoz aşısını yaptırmadım..Geç mi kaldım acaba? Kaçıncı haftalarda yaptırmak gerekiyormuş biliyormusunuz kızlar?

20 ci haftalarda yapılıyo ilk dozu diye biliyorum ben daha erken yaptırmıştım ilkini
ama çok geç kalmış sayılmazsın bence bi sağlık ocağına görün vakit kaybetmeden

ne güzel herkesin annesi yanında olucak benim ablam olucak doğumda başımda keşke annemde olsaydı o günü görseydisenağlamainşallah hepimiz sağ salim kucaklarız yavrumuzu :Saruboceq:

ben sağlık ocağına gittiğimde 5. ayın dolsun öyle gel demişlerdi 5. ay biter bitmez gittik ilkini vurulduk 2. ciyide bir ay sonraya gün vermişlerdi

selam kıslarrr
yha burda biraz önce bi fırtına başladı
hortummu demeliyiz bilmiorum herşeyi heryeri talan etti geçti
khvaltı yapıoduk o sırada kalktık pencereleri falan kapattık,
ağaçları kırdı,eşimin işyerinin yandaki binanın çatısını falan uçurmuş
bizim evin bacası düşmüş paramparça olmuşş
nasıl korktum anlatammmm
arada yağmur hızlanıp geçioo
bi an ölüm geldi aklımaa
bebeğim geldi,
çok korktummmmmm:gitme:

canım benim getirme aklına öyle şeyler

burada da yağmur başladı dedim geri kesildi hava bir acayip bugün sıkıcı

geçmiş olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…