2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy burda da gece şimşekler çaktı nasıl korktum eşime sarıldım
yazık o da uyuyo gözünü bile açmadan korkma aşkım diyo
neden korktum diyorum korkma korkma diyo deli yaaa:roflol:

ah canımm geçmiş olsunn
dua et aklına kötü şeyler getirme

ne güzel herkesin annesi yanında olucak benim ablam olucak doğumda başımda keşke annemde olsaydı o günü görseydisenağlamainşallah hepimiz sağ salim kucaklarız yavrumuzu :Saruboceq:

canım benim yaaa derler ya hep onlar bi yerlerden bizi izliyo diye öyle düşün
bebişin anneannesini yanından,cennetten geliyo inşallah:1hug:

off çok şükür geçti yhaa
denizin sölediği gbi sıkıcı bugün hava
hava açık olsa
ama çokda soğuklar gelmese
kış gelse ama üşümesek
bunalmasak:))))

bu arada yhaaa
öfff
hepimiz hemen hemen aynı dertten muzdaripiz yhaaa
aklıma geldikçe bnde sinir oluorum şu kayınvalidemgile
oğlumdada böle yaptılar uyuz ettiler bni
kaç aylık olduk,kaç aydır cinsiyette belli bi iğne yok iğne şurda dursun bi lafı bile yok
ev yaptırıolar yha
sıkıntıdalar
sanki bişey alın dicez de
allahm yhaa
valla her gittiğimizde orda oturan görümcemin çocuklara bişey aldıklarını dene bi bakalım olcakmı dediklerini gördükçe sinir oluorum.
he bide bazen biz anlamayalım die öbür odada verip giydirmezler mi salağız yha biz anlamayız yhaa iyice fitil oluorum yhaa
hayrı,evladı herkesin,alır,alsın
güle güle giysin
lafa geldimi bi oğlan aramayla buldular
icraata geldimi kızlardan başkası yok
bide beş parmağın hangisini kessen kanamaz derler kardeşler için
yalan yhaa
hikaye yani bunlar
ayrımcılık var işte
beş parmağın hanginin boyu aynı
onu sorunca gülüp geçerler
sinir oluourm

burdada hava bir açıyo bi kapatıyor sabah fırtına koptu sonra yağmur şuan iyi serin
ama ben çok sıkılıyorum böyle havalarda zaten gezmeyede gidemiyorum ((

evet canım ya
uzun bir süre annen gelemezmi yanına doğumda

Annem gelir ama bizim burada doğal gaz yok elektrikle çok pahalı oluyor.Aşağı katı mı ısıtıcam yukarıyımı bebek için çok zor olur.Annemler istanbulda hastane desen yakın doğal gaz var.Kırkım çıkmadan yola çıkmam zaten de.Erkendende gelmek istemiyorum.Eşimin ailesi yardımdan çok iş çıkarıyorlar bana evin heryerini dağıtıyorlar.Onlara mı hizmet edicem,bebeğemi bakıcam,temizlik mi yapıcam , eşimle mi ilgilencem yani.Onlar bebek sevmeye gelcek öööyle oturup huzurumu kaçıracaklar.Görmek isterlerse istanbula onlarda gelir.Eşimde akrabaları hep istanbulda zaten.

düşünün oğlumun doğumuna bir ay kala
kayınvalidem almış bi üçlü çorap,bi penye battaniye bide çoraplı don ve üst geldi
(annemde kalıorum o zmaanlar)
bunları oğlana aldım dedi,
düşünün benm doğum çantam hazır annem herşeyini hazırladı beklemedeyiz..
daha vakti var almıcadımda erken merken gelirse cıbıldacık kalmasın ortada die aldım dedi
...............
sölicek bişey bulamıorum.................
neyse akşamı eşimle msnde konuşuorz..eşim dediki aşkım ablamın hediyelerini beyendinmi dedi:!!!!!!!!!!!
ne hediyesi dedim,
battaniye çorap falan almış yha dedi
bnde şaşırdım tabi
(meğer yurtışındaki görümcem bebeği göremicem benden hatıra olsun die alıp yollamış annesiyle onları,kaynanam ben aldım havalarında)
eşimse ablasıyla konuştuunda ablası inşallah beyenir demiş öle konşulmuş konu)

annem hamile kaldıımda örgüye başlamıştı,kaynanam çekemediğinden gelip gidip laf ediodu,erken daha bazarda hepsi dolu,parasıyla deilmi
ne acele bu
bi sizinmi olcak çocuk
bişey olursa kucağı boş kalır örmeyin şunları
der der beni fitil ederdiii

Benim artık canıma tak eden ne biliyor musunuz?Düğünde de nişanda da herşeyde benim ailem yapıyor.Eşyaları düzüyor ediyor.Onlar misafir gibi gelip tadını çıkarıp gidiyorlar.Bebek oluncada tüm eşyaları benim ailem hazırlıyor.Onlar bebek sevmeye gelip tadını çıkaracaklar gıcık oluyorum.Tamam durumları yok ama bi yün alda bi patik ör yani hiç olmadı klava:

Bizim bebiş her iki tarafında ilk torunu kaynanam örgü yapıyor satın alıyor annemde öyle hatta benim beğendiğim bir model vardı ipinin renginide ben beğendim onu örmüş kaynananm saç bandı da yapmış iki tane biri kızıma biri bana anne kız takarsınız dedim diyor çok hoşuma gitti

ben geldım kızlar..
nasılsınız..

hoşgeldin canım, sen nasılsın?

ben çalıştığım için öğle yemeğimi yeni yiyebiliyorum daha... ( aç kaldı kuzucuğum valla

bu arada bir de size bakayım dedim...

kayınvalide muhabbetleriniz okudum.

neden böyle olduğunu bilmiyorum ama kız anneleri daha meraklı oluyor...

bizde bebeğin nerdeyse tüm eksiklerini tamamladık. kayınvalidem "bebek bir ortaya çıksın yaparız bizde birşeyler " diyor. üstelik bu ilk torunu...

neyse herkesin keyfi bilir...yapacak birşey yok !!!

ÇEKİLİŞ LİSTESİ

[table="head"]|***KK Nick***|***Bebişin Cinsiyeti***|***Hediye Ulaşım Durumu***|

1|beyficey|ERKEK|
2|belgun|KIZ|
3|cambazz|ERKEK|
4|loliss|KIZ|
5|sibush|KIZ|
6|_bulut_|KIZ|
7|buurcuum|KIZ|
8|deniz1958|KIZ|
9|mugecan35|KIZ|
10|hunny|ERKEK|
11|bebish22|KIZ|
12|sabeg|ERKEK|
13|ozgey|ERKEK|
14|tatlicadi2|ERKEK|

[/table]

Hoşgeldin canım iyiyiz biz seni sormalı

ıdare ederım canım..
emırı krase bıraktıktan sonra..doktora gıtım..aylık kontrole..
seker yukleme hemogram elıza ıdrar tahlıllerı yazdı..
off dedım yaa...
bebek 28+1 çıktı..
boyu posu uzunda gramı az geldı bana..
800 gram cıvarı dedı..
ben ayy azmıs dedım..
ama doktor hayır normal dedı..
bırde ne yemelıyım ne ıçmelıyım fıkır ıstedım..
2 tane kıtap cık verdı ccanım..
geldım yumuldum yımeklere..
bebeişim buyusun dıye..
noormalde SAT tarıhıme gore 10-11 gun onde gıdıyor..ama neden kılosu az anlamadım..mafoldumben

canım benım kayınvalıde ıyıdır çok hoştur ama herseye cok burnunu sokar..
hep adamı yonlendırır..sülalesı boyle maleseff...
senın kayınvalıden senın bebek askere gıdıerken bırseyler alıcak galıba..hıç acelesı yokhh

denız bebeişlere hedıyemı alıyonus cancan..

adilemircim, burnunu sokma olayına hiç girmeyelim derim :))) hep kendi istediği olsun ister bizimki de :)))

kontrole gitmişsin, bebişin iyi olmasına çok sevindim. kilosu da az değil bence de... doktor da normal dediğine göre endişe etme bence.

şu kitapcıkları okuduktan sonra bizede bir özet geçsen ne yiyip ne içmemiz gerekiyormuş acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…