- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #15.981
adilemircim, burnunu sokma olayına hiç girmeyelim derim :))) hep kendi istediği olsun ister bizimki de :)))
kontrole gitmişsin, bebişin iyi olmasına çok sevindim. kilosu da az değil bence de... doktor da normal dediğine göre endişe etme bence.
şu kitapcıkları okuduktan sonra bizede bir özet geçsen ne yiyip ne içmemiz gerekiyormuş acaba ???
Canım sana çok geçmiş olsun.Çok şükür bebişin sağlıklıymış....
CAnım mügenin aldığı yer burası burda değişik ürünlerde bulabilirsin
Funnababy bebek odasi rnleri, bebeginiz iin dizayn ediyoruz! | Ana Sayfa
Günaydınn kızlarr..
güldenimm sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimmm canımmm... Oğluşumaaa iyi bakk.. üşütme kendini...
bende yavaş yavaş alışverişe başladım bu hafta istanbula düğüne gidiyoruz. Orada da bol bol gezip bişeyler bakayım diyorum...
hayırlı sabahlar güzel anne adayları
deniz geçmiş olsun acıyan neren ben analmadım
pıtış nedir yaahu :))???
ay çok güldüm pıtış kutu kuş kuku şeyim ağrıyorrrr işte yaaa delikafadulden
günaydın güzel anneler ve sevimli bebişleriopuyorumnanaktan
güldencim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim hep böyle mutlu haberlerle dön kuşumzemuszemus
denizcim senin bebişte benimki gibi hep aşağıya tepik atıyor anlaşılan büyüdükçe tepiklerde acıtıyor sıpalarınkaydirigubbakcemile3
bebish22 canım yüz üstü uyumak bebeğinin kan akışını yavaşlatır oksijenin az gitmesi demek ona çok zararlı sırt üstü bile yatmak zararlı özellikle sola yatmamızı söylüyor dktrlar bebeğin iyi gelişmesi için bacak arana yastık felan koy dönerken hissedrsin o zaman yüz üstü yatmazsın:hulya:
kızlar güzek kızıma bu elbiseyı örmeye basladımm ben bayıldım
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE TAŞ YADA HERHANGİ BİŞEY YOK SADECE NORMALDE BÜTÜN GEBELERDE OLAN BÖBREK YOLLARINDAKİ GENİŞLİK BENDE DAHA FAZLA BUDA İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNA ÇEVİRİYORMUŞ ZATEN SIK SIK ENFEKSİYON GEÇİRİYORUM VE MANTAR AYNI ŞEKİLDE BU ENFEKSİYON İÇERDE KASILMALARA NEDEN OLUYORMUŞ O YÜZDEN AÇILMA OLABİLİR DEDİ DOKTORUMA BAŞTAN BERİ GÜVENİYORUM BİR ARA Bİ SIKINTI OLDU AMA ŞUAN GERÇEKTEN İYİYİZİLK BAŞTAN BERİ HERŞEY SERBESTTİ AMA ŞUAN DIŞARI ÇIKMAM BİLE KISITLI KENDİNİ YORMUCAKSIN DEDİ HATTA RAPOR VERDİ BU SALI TEKRAR GİDİCEM NASİPSE RAPORUM YENİLENECEK DOKTORUM ÖYLE HERŞEYİ KISITLAYAN BİRİ DEĞİLDİR KOSKOCA DOÇ. ÜNİDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ YANLIŞ Bİ UYGULAMA YAPMAZ HERHALDE ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN SAĞSAĞLİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP EYLESİN...
kızlar bu arada oğlumun park yatağını aldık dün
denizcim sana sorucam sende almıştım bunun içine biz ne alıcaz sermek için uyku seti yada nevresim mii ?
beyficey
belgun
cambazz
loliss
sibush
_bulut_
buurcuum
deniz1958
mugecan35
hunny
bebish22
sabeg
ozgey*
tatlicadi2
Herkese merhaba güzel hamişler a.s.
Ben nerdeyse 6 aylık olacam ama hala tetenoz aşısını yaptırmadım..Geç mi kaldım acaba? Kaçıncı haftalarda yaptırmak gerekiyormuş biliyormusunuz kızlar?
ÇEKİLİŞ LİSTESİ
[table="head"]|***KK Nick***|***Bebişin Cinsiyeti***|***Hediye Ulaşım Durumu***|
1|beyficey|ERKEK|
2|belgun|KIZ|
3|cambazz|ERKEK|
4|loliss|KIZ|
5|sibush|KIZ|
6|_bulut_|KIZ|
7|buurcuum|KIZ|
8|deniz1958|KIZ|
9|mugecan35|KIZ|
10|hunny|ERKEK|
11|bebish22|KIZ|
12|sabeg|ERKEK|
13|ozgey|ERKEK|
14|tatlicadi2|ERKEK|
[/table]
denız bebeişlere hedıyemı alıyonus cancan..
ÇEKİLİŞ LİSTESİ
[table="head"]|***KK Nick***|***Bebişin Cinsiyeti***|***Hediye Ulaşım Durumu***|
1|beyficey|ERKEK|
2|belgun|KIZ|
3|cambazz|ERKEK|
4|loliss|KIZ|
5|sibush|KIZ|
6|_bulut_|KIZ|
7|buurcuum|KIZ|
8|deniz1958|KIZ|
9|mugecan35|KIZ|
10|hunny|ERKEK|
11|bebish22|KIZ|
12|sabeg|ERKEK|
13|ozgey|ERKEK|
14|tatlicadi2|ERKEK|
[/table]
hoşgeldin canım, sen nasılsın?
ben çalıştığım için öğle yemeğimi yeni yiyebiliyorum daha...( aç kaldı kuzucuğum valla
bu arada bir de size bakayım dedim...
kayınvalide muhabbetleriniz okudum.
neden böyle olduğunu bilmiyorum ama kız anneleri daha meraklı oluyor...
bizde bebeğin nerdeyse tüm eksiklerini tamamladık. kayınvalidem "bebek bir ortaya çıksın yaparız bizde birşeyler " diyor. üstelik bu ilk torunu...
neyse herkesin keyfi bilir...yapacak birşey yok !!!
ben su halıyı yıkayım gıdıp..
gorusuruz...
mugecım..hergun 2-3 cevızde ye canım..çok faydalı bebişede sanada..
kıs senin dünür yok :sm_confused: çitos nerde oda gelmiomu?? :uhm:
eşime dedim şimdi sırası değil sonra bakarız dedi o yüzden ben katılamadım cnm:çok üzgünüm:kıs senin dünür yok :sm_confused: çitos nerde oda gelmiomu?? :uhm:
cumartesi günü mesaj atacağım canm katılanlara kime hediye göndereceklerini ama bu saklı kalacak
eşime dedim şimdi sırası değil sonra bakarız dedi o yüzden ben katılamadım cnm:çok üzgünüm:
vaayy herkese süpriz olacak desene :)))
Elfellacım, seninde dediğin gibi çok şükür bebeklerimizin ihtiyaçlarını kendimiz karşılayabiliyoruz, kimseye muhtaç değiliz. Ama hediye almak hoşuna gidiyor insanın. Bebeğine ve kendisine değer verildiğini hissediyor insan. Benim annem, kız kardeşim,kuzenlerim, halam, amcamın eşi bile bayramda kızıma hediye almışlar. "İlk bayram hediyesi" :)) diye :)) Ama diğer tarafta tık yok !!! Bebeği bırak bana bile birşey yok :)))
evet insanın çok hoşuna gidiyo bişiyler alınınca geçenlerde mesela çok güldüm aynı gün görümcem de kardeşim de mothercare e ayrı ayrı gidip hediye almışlar
görümcem küvet almış, kardeşim 2 li polar patik annemle teyzem de o gün beni bi mağazaya götürdüler bakınalım diye meğer ben yanlarındayken alıcaklarını seçmek istemişler
nasıl mutlu oldum anlatamam ama görümceme gösterirken kayınvaldemde gördü günah alınmaz daha çok erken bunlar yeter artar almayın artık dedi
şok oldum çok kırıldım görümcem benim yerime cevabını verdi dedi bunları bi günde değiştiricek kendin heves edip almıyosun diye biz de mi almicaz
aslında kayınvaldemle çok iyi geçiniyoruz, seviyorum bi problemimiz de yok normalde bana kıyafetler alırlar, şallar ördürür hediyeler verir zevkime güvenir alışwerişlere de beraber gideriz
başta da benden beter hevesliydi kız olsun diye dua eder bebek odaları fln bakar dururdu elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmedi ama neden böyle oldu anlamıyorum bi anda bıçak gibi kesildi
maddi durum desem alakası yok bilmiyorum bakalım düzelicekmi bidahaki ay da aynı olursa kırıldığımı dile getiricem
bak o zaman oldu canım :lepi:hem şu başımızdaki telaşe biter rahatça seçerim hediyemikaydirigubbakcemile2beni o zaman ilk sıraya yaz cnmkaydirigubbakcemile5bebişler doğduktan sonra tekrar yaparız canım belki ona katılırsın
eşime dedim şimdi sırası değil sonra bakarız dedi o yüzden ben katılamadım cnm:çok üzgünüm:
cumartesi günü mesaj atacağım canm katılanlara kime hediye göndereceklerini ama bu saklı kalacak
bak o zaman oldu canım :lepi:hem şu başımızdaki telaşe biter rahatça seçerim hediyemikaydirigubbakcemile2beni o zaman ilk sıraya yaz cnmkaydirigubbakcemile5
ya canım :sinifsinif: pardonn sen bakma bana
tabi istediğin zaman katılabilirsinn
ozaman bidahakine beraberiss :lepi:
:lepi: çok heycanlıııı
olumunekankayizsmileŞenizŞenizTamam canım benim kaydirigubbakcemile5
hem biz bir antrenman yapmış oluruz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?