2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gecerım kusum..
sımdı oglanı uyuttum..
3 gundur balkonda halım var..emır halletmıstı..onu yıkıycam balkonda..
sonra okuyup anlayım bakayım..
soyle goz gesdırdım hastanede..
sabah 1 bardak sut..
peynır..
yumurta..
1 dılım kepğek ekmek..
oglen et yemegı..yanında sebze
yarım su bardagı yogurt..
1dılım.. kepeklı ekmek
1 porsıyon meyve..

akşam uzerı 1 bardak sut..

akşam: 1 porsıyon et yafda balık
1 porsıyon sebze
1 dılım ekmek
1 su bardagı meyve suyu

et yerıne kuru baklagıllerden de tercıh edebılıyorsun canım..

ben su halıyı yıkayım gıdıp..
gorusuruz...
mugecım..hergun 2-3 cevızde ye canım..çok faydalı bebişede sanada..

saol canımmm inan bu tahliller beni kasıyo ama sonucu iyi görünce çok rahatlıyorummm boshayallersmile

saol bitanecik dünürümmm olumunekankayizsmile Allah a şükür iyiyiss gelin kızım napıoo sende dikkat et kendine olumunekankayizsmile
hadi bakalım kızıma ciciler al annesi opuyorumnanaktan ama eklemeyi unutmaaa

hayırlı sabahlar güzel anne adayları
deniz geçmiş olsun acıyan neren ben analmadım

kuku yahu kaydirigubbakcemile3

pıtış nedir yaahu :))???

kıs anlamadın mııı kalp gözine ne olduu kaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm pıtış kutu kuş kuku şeyim ağrıyorrrr işte yaaa delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

saol cnmmm inşş opuyorumnanaktan
inşş canım herkes iyi haberlerle döner herzamann Allah ım sağlıcakla kucağımıza verir inşş

kızlar güzek kızıma bu elbiseyı örmeye basladımm ben bayıldım

canım çok tatlııı opuyorumnanaktan iyi günlerde giymek nasip olur inşş

canım tekrar geçmiş olsun olumunekankayizsmile inşş kısa zamanda atlatırsın bişiiciiin kalmass olumunekankayizsmile

kızlar bu arada oğlumun park yatağını aldık dün

denizcim sana sorucam sende almıştım bunun içine biz ne alıcaz sermek için uyku seti yada nevresim mii ?

canım ciciş topiğine ekle bisde görelimm sempatiksalakcinni bende park yatak düşünüyorumm hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kulllnasın bebişinn

beyficey
belgun
cambazz
loliss
sibush
_bulut_
buurcuum
deniz1958
mugecan35
hunny
bebish22
sabeg
ozgey*
tatlicadi2

yaw bu başak nerde nie katılmadııı :mymeka: sorarım ben onaaa lmaz:

Herkese merhaba güzel hamişler a.s.

Ben nerdeyse 6 aylık olacam ama hala tetenoz aşısını yaptırmadım..Geç mi kaldım acaba? Kaçıncı haftalarda yaptırmak gerekiyormuş biliyormusunuz kızlar?

canım ben yarın gidicem aşı için daha geç kalmış sayılamssın a.s
hatta bana aç gel bazı tahliller yapıcas demişlerdi
bence sen bugün git onlar sana gün verirler ööle gidersin sabah aç yada tok yerimseniben

woowww kızlar çoğunlukdaaa kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun listemis :lepi:

Son düzenleme:

kıs senin dünür yok :sm_confused: çitos nerde oda gelmiomu?? :uhm:

kolay gelsin canım
dediğin doğru sanırım kız anneleri daha meraklı oluyor bizde de her iki tarafın da ilk torunu olucak kısmetse
annemlerin şu sıralar eli bıraz sıkışık ona rağmen bisürü ciciler aldı, örgüler battaniyer örüp duruyolar teyzemle birlikte
kayınvaldem başta çok hevesliydi şusunu ben alıcam busunu ben alıcam bebek odası alıcam der dururdu ki durumları da oldukça iyi
şimdi hiç hevesi yok görümcem de kızıyo ona ne biçim babannesin diye görümcem maddi manevi yapıyo sağolsun elinden geleni
neden böyle hevessizleşti anlamıyorum benimkide ''bi ortaya çıksın yüzünü görelim o zaman alırız heralde'' diyo
kırılıyorum ama yapıcak bişey yok neyseki Allaha şükür kendi bebeğimin eşyalarını rahatça alıcak kadar bütçemiz var kimseye muhtaç değiliz

meral çitos şirine siz nie katılmıonusss çekilişeee :uhm:
katılım az yaaaaa mafoldumben

adilemircim, canımcım, sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek beni zkesmez valla :)) ben 2-3 dilim kepek ekmeği yiyorum :)) cevizde yiyorum tatlım hergün, 3-4 bütün ceviz yiyorum. badem de çok faydalıymış diye duydum. ama ben ceviz yiyorum, badem arada sırada... bu arada aman dikkat ete halı yıkarken falan...kolay gelsin canım...

Elfellacım, seninde dediğin gibi çok şükür bebeklerimizin ihtiyaçlarını kendimiz karşılayabiliyoruz, kimseye muhtaç değiliz. Ama hediye almak hoşuna gidiyor insanın. Bebeğine ve kendisine değer verildiğini hissediyor insan. Benim annem, kız kardeşim,kuzenlerim, halam, amcamın eşi bile bayramda kızıma hediye almışlar. "İlk bayram hediyesi" :)) diye :)) Ama diğer tarafta tık yok !!! Bebeği bırak bana bile birşey yok :)))

Denizcim, kime hediye alacağımız ne zaman belli olacak tatlım ?

eşime dedim şimdi sırası değil sonra bakarız dedi o yüzden ben katılamadım cnm:çok üzgünüm:

ya canım :sinifsinif: pardonn sen bakma bana
tabi istediğin zaman katılabilirsinn
ozaman bidahakine beraberiss :lepi:

cumartesi günü mesaj atacağım canm katılanlara kime hediye göndereceklerini ama bu saklı kalacak

:lepi: çok heycanlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…