- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.001
Elfellacım, seninde dediğin gibi çok şükür bebeklerimizin ihtiyaçlarını kendimiz karşılayabiliyoruz, kimseye muhtaç değiliz. Ama hediye almak hoşuna gidiyor insanın. Bebeğine ve kendisine değer verildiğini hissediyor insan. Benim annem, kız kardeşim,kuzenlerim, halam, amcamın eşi bile bayramda kızıma hediye almışlar. "İlk bayram hediyesi" :)) diye :)) Ama diğer tarafta tık yok !!! Bebeği bırak bana bile birşey yok :)))
evet insanın çok hoşuna gidiyo bişiyler alınınca geçenlerde mesela çok güldüm aynı gün görümcem de kardeşim de mothercare e ayrı ayrı gidip hediye almışlar
görümcem küvet almış, kardeşim 2 li polar patik annemle teyzem de o gün beni bi mağazaya götürdüler bakınalım diye meğer ben yanlarındayken alıcaklarını seçmek istemişler
nasıl mutlu oldum anlatamam ama görümceme gösterirken kayınvaldemde gördü günah alınmaz daha çok erken bunlar yeter artar almayın artık dedi
şok oldum çok kırıldım görümcem benim yerime cevabını verdi dedi bunları bi günde değiştiricek kendin heves edip almıyosun diye biz de mi almicaz
aslında kayınvaldemle çok iyi geçiniyoruz, seviyorum bi problemimiz de yok normalde bana kıyafetler alırlar, şallar ördürür hediyeler verir zevkime güvenir alışwerişlere de beraber gideriz
başta da benden beter hevesliydi kız olsun diye dua eder bebek odaları fln bakar dururdu elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmedi ama neden böyle oldu anlamıyorum bi anda bıçak gibi kesildi
maddi durum desem alakası yok bilmiyorum bakalım düzelicekmi bidahaki ay da aynı olursa kırıldığımı dile getiricem
en azından görümcen seni kolluyormuş şekercim...
madem normalde iyi geçiniyorsunuz kayınvalidenle, dediğin gibi biraz daha bekleyip kırıldığını dile getirebilirsin...
ben benimkine ağzımı açıp birşey söylemeyi düşünmüyorum. bir faydası olmayacaktır. bazı şeyler insanın iinden gelir. ben söyledikten sonra yapılan şeyin kıymeti yoklmaz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=354831&referrerid=113972
kızlar şurdaki şapkalara bayıldım ablama içinden birini seçip ördürcem
Kızlar eşim banu han koyalım kızımızın ismini diyor.Han ismi kıza konur mu yaa?bilmiyorumkismile
Yani herhangi bir isme han koyucaz büyük ihtimal banu olmasa da .Bende banu ismini sevmiyorum :kedi: illa han koymak istiyor ama han kıza konmazki
Yani herhangi bir isme han koyucaz büyük ihtimal banu olmasa da .Bende banu ismini sevmiyorum :kedi: illa han koymak istiyor ama han kıza konmazki
Erkek olacak diye bekliyorduk ya batuhan koyacaktı.Han takıntısından kurtulamadık hala oyüzden herhalde kaydirigubbakcemile3 Benim hoşuma ilayda,büşra,melisa gidiyor.
tek başına han ismi biraz saçma değilmi benim arkadaşım var adı zeynephan ama tek başına han manasız gibi sanki
bu çekılişte hedıyeler bebıslerımıze olucak dıımı kızlar
canım benim tanıdık biri vardı ismi "ecehan"dı çok tatlı bir kızdıYani herhangi bir isme han koyucaz büyük ihtimal banu olmasa da .Bende banu ismini sevmiyorum :kedi: illa han koymak istiyor ama han kıza konmazki
canım bizim iş yerinde bilgehan diye arkadaş var bilgehan hanım demek çok zor oluyorbaşka isme ekleyin o zaman cnmcımm bilgehan falan uyumlu mesela
erkek için ne düşünmüştünüz canım biz de erkeklere isim bulamıyoruzhımmmm aynen bizdede erkek adı hazır ama bizimde büyük ihtimal kızdırr...kız ismi çok zor cnm hakikaten yaaa.benim kızsa ne koycam hiç bilmiyorummm:sinifsinif:
bu çekılişte hedıyeler bebıslerımıze olucak dıımı kızlar
Bebişlere yönelik ama içinden gelen anneyede ufak bir hediye alabilir keyfi bir durum
canım bu çekiliş ne zaman olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?