2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yani herhangi bir isme han koyucaz büyük ihtimal banu olmasa da .Bende banu ismini sevmiyorum :kedi: illa han koymak istiyor ama han kıza konmazki

kıslar ole çok yazmışsınız ki hızınıza yetişemedimmmm yine....ben okuldan gelene kadar en az 10 sayfa ilerliyorrr:a015:
iyi mi herkes bakalımmm?

Erkek olacak diye bekliyorduk ya batuhan koyacaktı.Han takıntısından kurtulamadık hala oyüzden herhalde kaydirigubbakcemile3 Benim hoşuma ilayda,büşra,melisa gidiyor.

Erkek olacak diye bekliyorduk ya batuhan koyacaktı.Han takıntısından kurtulamadık hala oyüzden herhalde kaydirigubbakcemile3 Benim hoşuma ilayda,büşra,melisa gidiyor.

hımmmm aynen bizdede erkek adı hazır ama bizimde büyük ihtimal kızdırr...kız ismi çok zor cnm hakikaten yaaa.benim kızsa ne koycam hiç bilmiyorummm:sinifsinif:

tek başına han ismi biraz saçma değilmi benim arkadaşım var adı zeynephan ama tek başına han manasız gibi sanki

Tek başına değil yani ..... han .İkinci isim olarak koymak istiyor eşim.Burcu han , buse han vs.Kızlarda kullanıldığını hiç duymadım sen söyleyene kadar.O yüzden çok tereddüt ediyordum.Kıza da ikinci isim olarak konur mu diye.

Son düzenleme:
ÇEKİLİŞ LİSTESİ

[table="head"]|***KK Nick***|***Bebişin Cinsiyeti***|***Hediye Ulaşım Durumu***|

1|beyficey|ERKEK|
2|belgun|KIZ|
3|cambazz|ERKEK|
4|loliss|KIZ|
5|sibush|KIZ|
6|_bulut_|KIZ|
7|buurcuum|KIZ|
8|deniz1958|KIZ|
9|mugecan35|KIZ|
10|hunny|ERKEK|
11|bebish22|KIZ|
12|sabeg|ERKEK|
13|ozgey|ERKEK|
14|tatlicadi2|ERKEK|
15|sirinem|KIZ|

[/table]

15 Kişi olduk

Yani herhangi bir isme han koyucaz büyük ihtimal banu olmasa da .Bende banu ismini sevmiyorum :kedi: illa han koymak istiyor ama han kıza konmazki
canım benim tanıdık biri vardı ismi "ecehan"dı çok tatlı bir kızdı

başka isme ekleyin o zaman cnmcımm bilgehan falan uyumlu mesela
canım bizim iş yerinde bilgehan diye arkadaş var bilgehan hanım demek çok zor oluyor

hımmmm aynen bizdede erkek adı hazır ama bizimde büyük ihtimal kızdırr...kız ismi çok zor cnm hakikaten yaaa.benim kızsa ne koycam hiç bilmiyorummm:sinifsinif:
erkek için ne düşünmüştünüz canım biz de erkeklere isim bulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…