- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.201
günaydın zap_zupcumopuyorumnanaktanHerkese günaydınlarr...
Başak doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı,mutlu,bereketli,şanslı,sağlıklı bir ömür nasip etsin
günaydın nevacımopuyorumnanaktanbende o kadar dikkat etmeme rağmen yinede sınırı aşmış bide bıraksam 200 geçicek mazallahÇok üzgünüm çoookinşallah ikinci testte iyi çıkar seninkiboshayallersmilebana artık hapmı verir tekrar sıkı diyetmi bilinmez :umursamaz:günaydın kızlar,hayırlı cumalar,
benimde açlık şekerim normal tokluk ise 164 çıkmıştı ohaoldumsmile
doktorum 3 hafta sonra tekrarlayalım dedi,haftaya cumartesi yine 50 mglık ölçüm yapılacak,tatlı,hamurişi ve karbonhidrattan uzak dur dedi,tatlı yemeyi unuttum valla artık canımda istemiyor önceden ne kadar da yermişim meğer,diyet falanda vermedi,kilon normal iyi gidiyorsun dedi bakalım haftaya ne çıkacak :ecrin_bebek:
günaydın kızlarr...
denizcim bende izin kopardım. çekilişe beni de eklersen sevinirim...
5 kilo çok iyiymiş valla , süpersin sen de. Benim bu ay tam olarak kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama bende toplamda 5-6 kilo almış olucam herhalde.
geçen sene doğum yapan kuzenimin de ilk yüklemesi yüksekti, ikincisi normal çıktı. sende de sorun çıkmayacaktır hayırlısı ile.
yarın doktordan sonra gelişmeleri size haber veririm...
şimdi ben doktora yarın sorsam doğum sezeryan mı olur yoksa normal mi diye daha erken mi ???
Herkese günaydınlarr...
Başak doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı,mutlu,bereketli,şanslı,sağlıklı bir ömür nasip etsin
günaydın kızlarr...
denizcim bende izin kopardım. çekilişe beni de eklersen sevinirim...
günaydın kızlar,hayırlı cumalar,
benimde açlık şekerim normal tokluk ise 164 çıkmıştı ohaoldumsmile
doktorum 3 hafta sonra tekrarlayalım dedi,haftaya cumartesi yine 50 mglık ölçüm yapılacak,tatlı,hamurişi ve karbonhidrattan uzak dur dedi,tatlı yemeyi unuttum valla artık canımda istemiyor önceden ne kadar da yermişim meğer,diyet falanda vermedi,kilon normal iyi gidiyorsun dedi bakalım haftaya ne çıkacak :ecrin_bebek:
herkese merhaba ben geldim nasılsınız kızlar????
hoş geldin canım iyiyiz biz sen nasılsın
herkese merhaba ben geldim nasılsınız kızlar????
tşk ederim canım bende iyiyim sanırım( bu aralar herşeyden nem kapmaya başladım eşime küstüm yapmıcam bişey ama neden böyle oluyor bilmiyorum
buzamanlarda alınganlaşıyoruzz .. ve tabiki eşlerimiz herzamanki gibi bizi anlayamayabiliyorlar... bende eşimin rahat olmasına kızıyorum hep.. ben panikteyim o rahat..klava:
ben de eşimin ne zaman bişey almaya kalkışsam aşkım cinsiyetini kesin olarak öğrenelim demesine sinir olyuduum ama artık biliyoruz ki kıııızzkaydirigubbakcemile2
az önce arayıp söyledim artık kaçarın yok diye
o da tamam artık kredi kartı senin naparsan yap dedi yaşasııııııııınn:teytey::hooray:
bu aralar eşim sanki ilgisiz geliyor nedense çok kızıyorum akşama kadar zaten canım sıkılıyor oda eve gelince yoruldum deyip bi köşeye çeklmesi beni sinir ediyor sanki sadcee o çalışıyorlmaz:
bu aralar eşim sanki ilgisiz geliyor nedense çok kızıyorum akşama kadar zaten canım sıkılıyor oda eve gelince yoruldum deyip bi köşeye çeklmesi beni sinir ediyor sanki sadcee o çalışıyorlmaz:
ahh canım yaa senin ufak tefek problemlerin de var iyice alıngan olmuşundur ister istemez:teselli:
bana da bazen çook ilgisiz gibi geliyo özellikle gs maçlarını izlerkensempatiksalakcinni:mymeka:
bizimkide daha zamanı var biraz daha geçsin demesi sinir ediyor beni zaten erken doğum riski var bişey alamadan oğlum bize süpriz yaparsa ya onu düşünmüyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?