2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende çalışıyordum ama doktorum evden çıkmamam gerektiğini söyledi rapor verdi iş yerindeyken iyi oluyordu zaman geçiyordu eve gelincede yemekti bulaşıktı sonrada yat uyu

aynen öyle canım biri bişey dese hemen ağlıyorum dayanamıyorum çok duygusallaştım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gariptir ben de hamilelik ters etki yaptı
önceden biri ordan kalk şuraya otur dese ağlardım şimdi daha az ağlıyorum
ya da artık herkes dikkatli davranıyo bilemiyorum

bu aralar eşim sanki ilgisiz geliyor nedense çok kızıyorum akşama kadar zaten canım sıkılıyor oda eve gelince yoruldum deyip bi köşeye çeklmesi beni sinir ediyor sanki sadcee o çalışıyor lmaz:

ay bu aynen bizde de oluyor ağlıyorum sürekli bu aralar onun yüzünden geçen gün bir mağazanın önünden geçiyorduk bakalım dedim bir şey almayacağız ne gerek var dedi fiyat bakardık dedim bende yok dedi karşıya geçtik kardeşini bekliyoruz duygu sömürüsü yaptım büssürü dırdır ettim hamileliğimi yaşatmıyorsun burnumdan getiriyorsun diye hamile kalmadan önce böylemiydin bilmem ne sonra hadi gel gidip bakalım dedim yok istemiyorum dedim tuttu kolumdan zorla çekti girdik mağazaya bebekle ilgili ne ararsan var hatta kampanya yapmışlar çeyiz seti gibi oda takımı bakım ürünleri hastane çıkışı banyo küveti mama sandalyesi salıncak yürüteç vs vs 60 parça ürün çok uygun bak dedim tek tek aldık nasıl pahalıya geldi sonra üyelik kartı varmış 3 yıl boyunca indirimden yararlanıyormuş aa güzelmiş diyor bide bakmayalım ne gerek var diyon diyorum özür diliyor uyuz ediyor beni bu aralar uyuzzz sonra gönlümü almayı da biliyor ama kıyamıyorum küs kalamıyorum :asigim:

günaydınlarrrrrrrrrrr
iyi günlerrrr
hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrrr
gününüz güsel,dularınız kabul olsun inşllahhhhhhhhhhhhhhhh

saol cnmmm cümlemizin inşş duaları kabul olurrr
hayırlı cumalarr.............

yok canım yarın öğleden sonra gidicem eşimle beraber gidices o pazar döncek ben kalcam biras gezcem az geziorum ya
paşa oğlumda ben gibi gezençi olacak kaydirigubbakcemile3

saol cnmm sana da hayırlı cumalarrr
ay yerim ben onuuu
anlamıyorus ama günler çok çabuk geçio
bi bakmışıs doğumdayıss eyvahedigeldismile delikafadulden

inşş canım 100 mg. lık normal çıkar
,benim de 50 mg yaptı 114 çıktı çok iyi dedi
ewe gelince de çikolata tabağını aldımm yarısını yedimm cokacimcoook delikafadulden kutladık oğlumla sempatiksalakcinni
darısı başına canımm opuyorumnanaktan

bak senin cimcimeyeee opuyorumnanaktan büyümüşde önden bile gidiyo annesiii mnaşşallah ona
Allah ım nazarlardan saklasın cümlemizinkiniiii

günaydın kızlarr...
denizcim bende izin kopardım. çekilişe beni de eklersen sevinirim...

:sm_cool: oleyyy dünürümde gelioooo :sm_cool: :lepi:

ah kızım tanem olacak heee ece de kraliçe sanırım anlamı tam kızıma göreeee :lepi: hihoyyyt hihoyyyt Allah ım ismiyle hayırlı uzun ömürler versin cnmm opuyorumnanaktan

herkese merhaba ben geldim nasılsınız kızlar????

iyiyiss cnmmm ama acıktım şimdi kızlar börek filan yasmış canım istedi gidip alsammı die düşünüomm
üsendim yapmaya -tatlicadiarzu-

tşk ederim canım bende iyiyim sanırım ( bu aralar herşeyden nem kapmaya başladım eşime küstüm yapmıcam bişey ama neden böyle oluyor bilmiyorum

aynenn ben geçen hafta öyleydimm -tatlicadiarzu- eşimin her lafı batıodu

buzamanlarda alınganlaşıyoruzz .. ve tabiki eşlerimiz herzamanki gibi bizi anlayamayabiliyorlar... bende eşimin rahat olmasına kızıyorum hep.. ben panikteyim o rahat..klava:

:bbo: ewett çok rahatlarrr benim uykularım kaçıo o horul horul uyuyo :1shok:

bu aralar eşim sanki ilgisiz geliyor nedense çok kızıyorum akşama kadar zaten canım sıkılıyor oda eve gelince yoruldum deyip bi köşeye çeklmesi beni sinir ediyor sanki sadcee o çalışıyor lmaz:

ewett bişii deyince ben çalışıyorum dio o daha da sinir ediyo beni
bende dedim bu halimle iş bulayım çalışıcam die :dilcikar:
ben istiyorum beraber bişiiler yapalım çıkalım dışarı biras yürüyelim ama yok yorgunum filan yatıo tw bakıyo yada internette sörf -tatlicadiarzu-
dmekki bu erkeklerin hepsi aynııııı şakkıdı

aynen öyle canım biri bişey dese hemen ağlıyorum dayanamıyorum çok duygusallaştım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

al benden de o kadar herşeye ağlıyorumm mafoldumben

canım benimki daha da inat bişey olmas dedimi olmass
akşam beşik muhabbeti zaten odam küçük tek koltuğun biri dışarda şimdi tutturmuş diğerini de çıkarıp onun yerine büyük mobilya beşik alıcas tabi bilgisayar masası filan herşey çıkıcak oda dmdızlak :1shok:
bende park yatak diorum neymiş çok basit olurmuş elalem ne dermiş ya banane elalemdenn
hem neden basit olsunn
bende kızdım herşeyi sen bilion dedim bana da sorma o zaman ne istiyosan al dedim konu kapandı tabi moral sıfır hiç konuşmadım yattım uyudum
ya birasda anlasalar hiç anlamaya çalışmadan konuşmadan kendi dediklerini kabul ettirmeye çalışıolar
ozaman ewi değiştirelim diorum ona da yanaşmıo :sinifsinif:
napıcas bilmiyorummm
Allah ım hepimise sabır versinn
bu koca bebekler büyümeden minişlerimis geliooo kaydirigubbakcemile3

sadece ben yaşamıyormuşum bu sorunu tek değilmişim buna bile sevindim :)) midem bulandı biraz uzanıcam kızlar sonra yine görüşürüz :))))

bence hiç değiştirme öykü ismi çok hoş çok nazik bir isim

Ay ben de nasıl yalvarıyorum akşamları yürüyelim diye de yorgunun diyodu hep ben de gecen aksam kendim çıktım sitede yürüyüş parkuru var yürüdüm biraz beklemiyodu tabi hiç şaşırdı aklı da ben de kaldi tabii nasıl bakiyo balkondan....sen gelmezsen biz gideriz kizia dedim artık o da geliyo :))

oohh çok iyi yapmışsın şekerim sonunda yola geldi desene
bizimki yürüyüş konusunda benden hevesli göbeğini eritmeye çalışıyo da bu aralar doktoru kızmışsırnaşık şey

sadece ben yaşamıyormuşum bu sorunu tek değilmişim buna bile sevindim :)) midem bulandı biraz uzanıcam kızlar sonra yine görüşürüz :))))
tmm canım kendine dikkat et
benimde çok moralim bozuluodu ağlıodum ama herkesde var olduğunu duyunca biras yerine geldi moralim sempatiksalakcinni anlamıolar işte napalımm -tatlicadiarzu-

sorma bende kızdım bi akşam gelmeyince ben çıktım tek başıma sonra arabayla gelmiş arkamdan kaydirigubbakcemile3 hadi gel dio nereye istersen gidelim dio
ama bende inat yaptım gelirmiyimm :dilcikar: ewe gittim geldi arkamdan özür dilio gönlümü alıo ogünden sonra 2-3 gün konuşmamıştımm sempatiksalakcinni

evet koca bebeklerimiz varken birde miniklerimiz gelecek beraber büyür giderler artık kaydirigubbakcemile3

ayyy ben kaç gündür onu düşünüyorum
biz herrr yere beraber gidiyoruz ev oturmalarına,fatura yatırmaya,alışverişe,markete,yemek hazırlamak için mutfağa hatta tuvalete ile
bebbiş doğunca bu adam yine tek başına gitmek istemezse yavrum yollrda heder olur yaaa:sinifsinif:

ay bizde sizin gibiyiz tek başıma göndermez beni bir yere o gelemeyecekse kardeşini gönderir kıskançlık mı korku mu çözemedim daha çoğu işi de beraber yapıyoruz alışacaz artık ilgilenmem gereken bir tatlım daha olacak yavrumu sürükleyemem her yere tek başına gitsin delikafadulden

bebeişler gelince kocişlerin papucu sanki azcık atılıyor gibi herşey artık onların etrfaında dönecek sanırım

beni göndermediği gibi kendi de tek gitmiyo
ama artık kusura bakmasın:dilcikar: biz minik kuzularla ilggilenelim olumunekankayizsmile

Benim eşimde aynı.Bilgisayarın başına bi oturuyor.Saatlerce sırtını izliyorum.Tv'de de birşey olmuyor.Kitap falan okumaya çalışıyorum ama ona sataşmadan edemiyorum.Bi bebek olsun ozamanda o benim peşimde koşar nasılsa :umursamaz::dilcikar:

miğdesinde ekşime yanma gibi bişeyler olan varmı gitmio sabahtan buyana tuaf bir his

hadi hayırlı olsun cnmm gözünaydınn
ben de çok oluo sanki ağzımdan kulaklarımdan ateş çıkacakmış gibi oluyo
doktoruma dedim gaviscon die bi ilaç verdi geçirdi
yanma oldukça özellile gece yatarken ve yemeklerden sonra içip yatıyorumm iyi gelio
tabi bazen iyi gelmediğide oluo oda yediklerinle alakalı acı baharatlı filan yersen çok olurr
geçmiş olsun canımm yerimseniben

akannehirsanırım bütün erkekler aynı benimkide işten gelir bi saat uyur sonra hop arkadaşlarıyla gezmeye 11 gibi gelir açar bilgisayarı oturur 1-2 saat sonra yatar gezmeye gitmediği zamanlarda bende sırtını seyrediyom malesef:mymeka:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…