- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.221
işte evde tek başına olmanın sıkıntıları, ben de çalışmadan evvel senin gibiydim evde olan kadın daha fazla ilgi sevgi bekliyor.. zaten gün boyu yanlızsın. Çalışan kadın da yorgun olduğundan bu konuyu pek dikkat etmiyor.. Sen birde hamilesin onunda büyük etkisi var.. ama çok büyütme gerçekten yoruluyorlar ve bir iki sözle gönül alınabildiğini sanıyorlar.. ben niye çalışıyorum sanıyorsun...olumunekankayizsmile
aynen öyle canım biri bişey dese hemen ağlıyorum dayanamıyorum çok duygusallaştım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu aralar eşim sanki ilgisiz geliyor nedense çok kızıyorum akşama kadar zaten canım sıkılıyor oda eve gelince yoruldum deyip bi köşeye çeklmesi beni sinir ediyor sanki sadcee o çalışıyorlmaz:
günaydınlarrrrrrrrrrr
iyi günlerrrr
hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrrr
gününüz güsel,dularınız kabul olsun inşllahhhhhhhhhhhhhhhh
gözün aydın canım kızında kocaman olmuş maşallah onadaayrıca prenses kızının odası hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallaha.s.
herkese kocaman günaydın opuyorumnanaktan
denizcim rüyan çok güzel hayrolsun inşallahaklinialirimsmile
ben artık doğum rüyalarını atlattım hep bebişimi emzirirken görüyorumkaydirigubbakcemile3
güldencim annene gideceksin bugün galiba sanada iyi gesmeler bidenem bol bol eğlenin paşa oğluşunlazemuszemus
herkese kocaman günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı bu mübarek günd ekabul etsin inş.
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay 16 gün
Kalan süre: 3 ay 19 gün
Doğum tarihi:20.01.2011
Burcu: Oğlak
şafak 111 :))
kızlar gunaydın..
nasılsınız...
ben dun kontrolum vardı..kan verdım..hgb.ıdrar seker yukleme 50 mg.
bugun sonuçları aldım..
hersey normalde sekerım yuksek cıktı..
haftaya cuma 100mg.seker yukleme yapılacak..50 mg.hata verebılıyormus...sızın 50 mg.mı yaptı doktorlarınız..bazı doktorlar dırek 100mg.yapıyormus seker yuklemeyı..
günaydın günaydın günaydıııınnnopuyorumnanaktan
doktordan geliyorum minik kuşumu gördüm
oyyy kurban olsun annesi kocaman olmuş yaaa
maşallah çok sağlıklıymış
nası da güzel burnu minicik anası gibi:kedi:
ayrıcasonunuda atak yapıp 5 gün öne geçmiş 25+6 görünüyo
ama kaç gr boyu ne kadar söylemedi ben de unuttum heycandan
saten bu kez devlet hastanesine gitmiştim bana göstermesi bile mucizehihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın kızlarr...
denizcim bende izin kopardım. çekilişe beni de eklersen sevinirim...
hep geriden geliyorum ben yaaa
başakçımm doğummm günün kutlu olsun.. bebişinle eşinle tüm sevdiklerinle daha nice mutlu senelere canımm..
denizcim sana özel mesaj attım..umarım gelmiştir...
buarada kızımın ismi nasipse eğer ece tanem olacak kızlar....
herkese merhaba ben geldim nasılsınız kızlar????
tşk ederim canım bende iyiyim sanırım( bu aralar herşeyden nem kapmaya başladım eşime küstüm yapmıcam bişey ama neden böyle oluyor bilmiyorum
buzamanlarda alınganlaşıyoruzz .. ve tabiki eşlerimiz herzamanki gibi bizi anlayamayabiliyorlar... bende eşimin rahat olmasına kızıyorum hep.. ben panikteyim o rahat..klava:
bu aralar eşim sanki ilgisiz geliyor nedense çok kızıyorum akşama kadar zaten canım sıkılıyor oda eve gelince yoruldum deyip bi köşeye çeklmesi beni sinir ediyor sanki sadcee o çalışıyorlmaz:
aynen öyle canım biri bişey dese hemen ağlıyorum dayanamıyorum çok duygusallaştım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ay bu aynen bizde de oluyor ağlıyorum sürekli bu aralar onun yüzünden geçen gün bir mağazanın önünden geçiyorduk bakalım dedim bir şey almayacağız ne gerek var dedi fiyat bakardık dedim bende yok dedi karşıya geçtik kardeşini bekliyoruz duygu sömürüsü yaptım büssürü dırdır ettim hamileliğimi yaşatmıyorsun burnumdan getiriyorsun diye hamile kalmadan önce böylemiydin bilmem ne sonra hadi gel gidip bakalım dedim yok istemiyorum dedim tuttu kolumdan zorla çekti girdik mağazaya bebekle ilgili ne ararsan var hatta kampanya yapmışlar çeyiz seti gibi oda takımı bakım ürünleri hastane çıkışı banyo küveti mama sandalyesi salıncak yürüteç vs vs 60 parça ürün çok uygun bak dedim tek tek aldık nasıl pahalıya geldi sonra üyelik kartı varmış 3 yıl boyunca indirimden yararlanıyormuş aa güzelmiş diyor bide bakmayalım ne gerek var diyon diyorum özür diliyor uyuz ediyor beni bu aralar uyuzzz sonra gönlümü almayı da biliyor ama kıyamıyorum küs kalamıyorum :asigim:
kızlar bu arada dün oğluma kardeşinin adı ne olsun dedim
kelebek
dedi..............:))
(ben oğluma sen minik kuşumsun,kardeşinde minik kelbeğim diorm hep:))ordan geldi aklına sanırsam:))
sonra yok öyle değil,ismi ne olcak dedim,oda ''öökü'' dedi :))
öykü diyemio henüz:))))))))))))))))))))))))
ama ben nedense iki üç gündür öykü mü yoksa masal mı koysam diorum..aklıma takılddııı
sizce hangisi daha güsell????????
fikirlerinizi bekliorum..
eşimde netten selin,nisa,sena'yı söledi dün bunlar nasıl die???
sizceeeee???????
Ay ben de nasıl yalvarıyorum akşamları yürüyelim diye de yorgunun diyodu hep ben de gecen aksam kendim çıktım sitede yürüyüş parkuru var yürüdüm biraz beklemiyodu tabi hiç şaşırdı aklı da ben de kaldi tabii nasıl bakiyo balkondan....sen gelmezsen biz gideriz kizia dedim artık o da geliyo :))
tmm canım kendine dikkat etsadece ben yaşamıyormuşum bu sorunu tek değilmişim buna bile sevindim :)) midem bulandı biraz uzanıcam kızlar sonra yine görüşürüz :))))
Ay ben de nasıl yalvarıyorum akşamları yürüyelim diye de yorgunun diyodu hep ben de gecen aksam kendim çıktım sitede yürüyüş parkuru var yürüdüm biraz beklemiyodu tabi hiç şaşırdı aklı da ben de kaldi tabii nasıl bakiyo balkondan....sen gelmezsen biz gideriz kizia dedim artık o da geliyo :))
evet koca bebeklerimiz varken birde miniklerimiz gelecek beraber büyür giderler artık kaydirigubbakcemile3
ayyy ben kaç gündür onu düşünüyorum
biz herrr yere beraber gidiyoruz ev oturmalarına,fatura yatırmaya,alışverişe,markete,yemek hazırlamak için mutfağa hatta tuvalete ile
bebbiş doğunca bu adam yine tek başına gitmek istemezse yavrum yollrda heder olur yaaa:sinifsinif:
ay bizde sizin gibiyiz tek başıma göndermez beni bir yere o gelemeyecekse kardeşini gönderir kıskançlık mı korku mu çözemedim daha çoğu işi de beraber yapıyoruz alışacaz artık ilgilenmem gereken bir tatlım daha olacak yavrumu sürükleyemem her yere tek başına gitsin delikafadulden
miğdesinde ekşime yanma gibi bişeyler olan varmı gitmio sabahtan buyana tuaf bir his
miğdesinde ekşime yanma gibi bişeyler olan varmı gitmio sabahtan buyana tuaf bir his
Benim eşimde aynı.Bilgisayarın başına bi oturuyor.Saatlerce sırtını izliyorum.Tv'de de birşey olmuyor.Kitap falan okumaya çalışıyorum ama ona sataşmadan edemiyorum.Bi bebek olsun ozamanda o benim peşimde koşar nasılsa :umursamaz::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?