- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.481
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı anlatacaklarım var sıze doktor ultrasonda kalbınde bırseyden süpheledı ama sonra bırkac kereönemlı bır sorun olmadgını ılerleyen haftalarda bebek buyudukce degısecegını soyledı geldıgımden berı aglıyorum dayanamayıp doktoru tekrar araadım yapılabılcek baska bır tetkık varmı dıye sordum.unıversıte hastanesınde eko cekılebılır ama gerek görmuyorum sorunda görmuyorum zaten dedı.içim rahatladı ama gercekten cok uzuldum annemle eşimi bebişimide uzdum buarada güzel kızım 930 gram olmus.bizim içinde dua edın olurmu bırseyı cıkmasın bebegımın haftaya cuma tekrar randevu aldım.bıkere daha goreyım içim rahatlasın diye
canım..üzülme kuzum..doktor bırsey yok demıs..canını sıkma..haftaya cuma yenıden gor bebişini için rahat edecek canım..olumunekankayizsmileselam kızlar bugun doktor randevumuz vardı anlatacaklarım var sıze doktor ultrasonda kalbınde bırseyden süpheledı ama sonra bırkac kereönemlı bır sorun olmadgını ılerleyen haftalarda bebek buyudukce degısecegını soyledı geldıgımden berı aglıyorum dayanamayıp doktoru tekrar araadım yapılabılcek baska bır tetkık varmı dıye sordum.unıversıte hastanesınde eko cekılebılır ama gerek görmuyorum sorunda görmuyorum zaten dedı.içim rahatladı ama gercekten cok uzuldum annemle eşimi bebişimide uzdum buarada güzel kızım 930 gram olmus.bizim içinde dua edın olurmu bırseyı cıkmasın bebegımın haftaya cuma tekrar randevu aldım.bıkere daha goreyım içim rahatlasın diye
demekkı karnın anlasılıyor artık..:lepi:bugün eşimle avm de gezerken molfix tanıtımı yapan bi kız geldi yanımıza siziz de yakında bebiş geliyo anlasılan dedi
ilk kez biri bi bakışta hamile olduğumu anladı çok sevindimhihoyyythihoyyyt
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı anlatacaklarım var sıze doktor ultrasonda kalbınde bırseyden süpheledı ama sonra bırkac kereönemlı bır sorun olmadgını ılerleyen haftalarda bebek buyudukce degısecegını soyledı geldıgımden berı aglıyorum dayanamayıp doktoru tekrar araadım yapılabılcek baska bır tetkık varmı dıye sordum.unıversıte hastanesınde eko cekılebılır ama gerek görmuyorum sorunda görmuyorum zaten dedı.içim rahatladı ama gercekten cok uzuldum annemle eşimi bebişimide uzdum buarada güzel kızım 930 gram olmus.bizim içinde dua edın olurmu bırseyı cıkmasın bebegımın haftaya cuma tekrar randevu aldım.bıkere daha goreyım içim rahatlasın diye
cnm inşallh yoktur bişi cnm...içini ferah tut ne kendini ne bebini üzz.benim dr umda ekodan bahsetnişti ünv.hastanesinde yapılıormuş ya şimdi yada bebek dogduktan sonra...bence yaptır
evet sessız haftasonu..
herkes gezmelerde.
bızde oglumla sınemaya gıttık..
çılgın hırsız.anımasyon fılmı..
guzeldı..
aslında emır dun gece hıç uyumadı..atesi yoktu.ama genız akıntısı ve başlgamdan gece 50 kez uyandı..bende ates yok dıye ılaç vermedım..artık cocuk sıkıntısını sızlanarak bellı edıyordu..
sabah 5 gıbı soluk algınlıgı surup verdım..rahat ettı uyudu.
keske çok daha once ıçırseymısım..
doktorada gıttık..bırseyı yok..suruba devam edın..dedı..
işte boyle bızdende..
evet sessız haftasonu..
herkes gezmelerde.
guzeldı..
aslında emır dun gece hıç uyumadı..atesi yoktu.ama genız akıntısı ve başlgamdan gece 50 kez uyandı..bende ates yok dıye ılaç vermedım..artık cocuk sıkıntısını sızlanarak bellı edıyordu..
işte boyle bızdende..
doktoruma sordum ünversitede yapılyor ama gerek gormuyorum dedı önemlı bısey olsa heralde bı gıdın derdı dıye dusunuyorum cunku içim rahat etmeyınınce tlf ıle arayıp sordum.bebısımde kıpırdayıp duruyo moralımbouk olunca bıseyde yemedım acıktı yavrum
evet sessız haftasonu..
herkes gezmelerde.
guzeldı..
işte boyle bızdende..
losisim nasılsın cnmmm
burcu hoşgeldin burdamıydın yoksa
losisim nasılsın cnmmm
burcu hoşgeldin burdamıydın yoksa
hoşbulduk canımm evet yaa bn hep buralardaydım çıkkıp çıkıp tkrar grdim btn gün:umursamaz:
canım bebişinı aç bırakma..bırseyler ye hemen..kafana takılmasın soru ısaretı falan..doktorun bırsey yok demıs...keske bastan boyle bırsey soyleyıpte kafanı karıstırmasaydı doktorcugun..sen ıçını ferah tut kuzum..bebişin karnında ıyıdır..keyfı yerındedır..üzülme..doktoruma sordum ünversitede yapılyor ama gerek gormuyorum dedı önemlı bısey olsa heralde bı gıdın derdı dıye dusunuyorum cunku içim rahat etmeyınınce tlf ıle arayıp sordum.bebısımde kıpırdayıp duruyo moralımbouk olunca bıseyde yemedım acıktı yavrum
cnmın içi geçmiş olsunn öp emirciği benim için kıyamammafoldumben
geçmiş olsun canım
hasta mı olmuş yakışıklı emirim allahtan ateşi yokmuş
ayyy iki tane olunca napcan yaa
canım benim benim dr umda yapılması gerek diyor ya gebeyken yada bebi doğduktan sonra.ekg ye bakılıormuş cnm
geçmiş olsun EMİRe
valla havalar insanı o kadar aldatıyoki millet hep hasta.
iyiyim kuşuumm
dünden beri minik kuşum hiç durmuyo gece de ne uyudu ne uyuttusempatiksalakcinni
şimdi biraz duruldu da sesiz sessiz oturuyom uyanmasın diye
sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?