2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün eşimle avm de gezerken molfix tanıtımı yapan bi kız geldi yanımıza siziz de yakında bebiş geliyo anlasılan dedi
ilk kez biri bi bakışta hamile olduğumu anladı çok sevindimhihoyyythihoyyyt

canımmmm üzülme lütfen biliyorsun böle şeyler oluyor Allah melekleri korur bebişlerimizde birer melek olduğuna göre sakın üzme kendini maşallah ona tombiş olmuş sağlıkla al kucağına inşallah

canım..üzülme kuzum..doktor bırsey yok demıs..canını sıkma..haftaya cuma yenıden gor bebişini için rahat edecek canım..olumunekankayizsmile

bugün eşimle avm de gezerken molfix tanıtımı yapan bi kız geldi yanımıza siziz de yakında bebiş geliyo anlasılan dedi
ilk kez biri bi bakışta hamile olduğumu anladı çok sevindimhihoyyythihoyyyt
demekkı karnın anlasılıyor artık..:lepi:

sagolun arkadaslar ınanın size yazarken bıle aglıyorummm.doktoru aramasaydım butun hafta aglardım artık ıykı gerek gormuyorum dedıde rahatladım bıraz ıykı varsınız dualarınızı eksık etmeyın olurmu

İnşallah birşeyi yoktur bebeğinin canım allah yardımcın olsun.

evet sessız haftasonu..
herkes gezmelerde.
bızde oglumla sınemaya gıttık..
çılgın hırsız.anımasyon fılmı..
guzeldı..
aslında emır dun gece hıç uyumadı..atesi yoktu.ama genız akıntısı ve başlgamdan gece 50 kez uyandı..bende ates yok dıye ılaç vermedım..artık cocuk sıkıntısını sızlanarak bellı edıyordu..
sabah 5 gıbı soluk algınlıgı surup verdım..rahat ettı uyudu.
keske çok daha once ıçırseymısım..
doktorada gıttık..bırseyı yok..suruba devam edın..dedı..
işte boyle bızdende..

cnm inşallh yoktur bişi cnm...içini ferah tut ne kendini ne bebini üzz.benim dr umda ekodan bahsetnişti ünv.hastanesinde yapılıormuş ya şimdi yada bebek dogduktan sonra...bence yaptır

doktoruma sordum ünversitede yapılyor ama gerek gormuyorum dedı önemlı bısey olsa heralde bı gıdın derdı dıye dusunuyorum cunku içim rahat etmeyınınce tlf ıle arayıp sordum.bebısımde kıpırdayıp duruyo moralımbouk olunca bıseyde yemedım acıktı yavrum

cnmın içi geçmiş olsunn öp emirciği benim için kıyamammafoldumben

ahh canım yaa bak dr.da önemli olmadığını,bikaç hafta sonra düzelebilceğini sölemiş sende fazla kafana takıpta hem kendini hemde bebişini üzme olurmu annesi.

geçmiş olsun canım
hasta mı olmuş yakışıklı emirim allahtan ateşi yokmuş
ayyy iki tane olunca napcan yaa

canım benim benim dr umda yapılması gerek diyor ya gebeyken yada bebi doğduktan sonra.ekg ye bakılıormuş cnm

geçmiş olsun EMİRe

valla havalar insanı o kadar aldatıyoki millet hep hasta.

bu arada pıtırcan ımızın ismine karar verdik melike görkem olcak
bu son kararımız(umarım):kedi:

canım bebişinı aç bırakma..bırseyler ye hemen..kafana takılmasın soru ısaretı falan..doktorun bırsey yok demıs...keske bastan boyle bırsey soyleyıpte kafanı karıstırmasaydı doktorcugun..sen ıçını ferah tut kuzum..bebişin karnında ıyıdır..keyfı yerındedır..üzülme..

cnmın içi geçmiş olsunn öp emirciği benim için kıyamammafoldumben

geçmiş olsun canım
hasta mı olmuş yakışıklı emirim allahtan ateşi yokmuş
ayyy iki tane olunca napcan yaa

canım benim benim dr umda yapılması gerek diyor ya gebeyken yada bebi doğduktan sonra.ekg ye bakılıormuş cnm

geçmiş olsun EMİRe

valla havalar insanı o kadar aldatıyoki millet hep hasta.

teyzelerı ..çok tesekkur ederız..bunada sukur..ates olmamasına yanı..ates oldumu zor..ne yemek yer o zaman ne su ıçer..
allah saglık versın hepmıııızınkıne..vallahı ıkı tane oluncada ustesınden gelcez lolıscım..annelık kolay degıl demii kaydirigubbakcemile5

iyiyim kuşuumm
dünden beri minik kuşum hiç durmuyo gece de ne uyudu ne uyuttusempatiksalakcinni
şimdi biraz duruldu da sesiz sessiz oturuyom uyanmasın diye
sen napıyosun

napim cnm işlerle boğuşuyrm bende bişi yapmadım daha ama ütüm var....bebinin adına demek karar verildi hayırlı olsun bakalım cnm.ama ben hala aynı fikirdeyim görkemi oğlunuz olunca koyun bence 2.ci deee oğlan olursaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…