2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canımm evet yaa bn hep buralardaydım çıkkıp çıkıp tkrar grdim btn gün:umursamaz:

aynen bende..arada gırdım baktım...
bızım oglan babasıyla sut almaya gıttı..
şimdı gelırler..masayı kurayım bende..
ben beslenmemı degıstırdım..umarım bebişim kılo alır artıkın..

yavaş yavaş yap canım fazla yorma kendini.bnm kocş gececi olduğu için kaçgündür evi bıraktım valla dandini oldu.bnde p.tesi yapıcam artık.

burcu
kızının ısmını kendıne uydurmusun canım
burcunun kızı duru..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bgün bnde bi kaza atlattımki sormayın ödüm kptu bebişime bişey oldu die.

buzdolabının üstündeki dolaptan bişey alıcaktım ama boyum o kadar yetişmediği için sandalyeyle çıkayım dedim.sandalyenin ayağının geldiği yerdede halı yoktu bi kaydı neye uğradığımı şaşırdım allahtan yavaştan düştüm dizlerimin üstüne ama çok korktumm kızımda korktu heralde yavrum tekmeleyip durdu.

gecmıs olsun..allah korumus
dıkkat et..
sandalyeye cıkman gerekıyorsa çok dıkkatlı bas ...amann..olumunekankayizsmile

ya aslında öyle bnmkine uysun die düşünmemiştim çok hoşuma gidiodu bu isim dediğin gibi bnm ismimede baya uyuyohihoyyyt

Kızının ismi çok güzelmiş canım.Ömrü hayırlı olsun inşallah.Dikkat et kendine.Hamilelikte de daha çok oluyo böyle kazalar.Nazara mı geliyoruz neCADIARZU

tesekkur ederım canım aramakla ıyı yapmısım aramasaydım gercekten dusunecektım baya aslında muayne esnasında soyledı bırcokbebekteolup:gitme: ılerleyen haftalarda gecıyor dıye ama o an saskınlıktan dınledıklerımden içim rahat etmedı neysekı arayınca bırdaha duyunca rahatladım sagolun ayrıca bu arada gercekten tospağa olmus bıım kız doktor baya kıloalmıs haftasına gore dedı

çıkcağım zaman hep dikkatli oluodum ama nasıl oldu anlamadım valla bidaha asla çıkmam zaten korkusu baya bi yetti zaten.

canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebiş korkmuştur canım hoppalaya alşır böylelikle Allahtan bişey olmamış Allah korumuş seni bebeğiini

evet maşallah kızına sırınem..
benım mınık tospaga daha 800 gram..kreste emırı beklerken aç açına..öbür oğlumu ıhmal ettım..15 gun..
oda zayıfcık kalmıs akannehir akannehir akannehir
sımdı guzel beslenıyorum..kılo alır demı kızlar..acıdım kuçuk ogluma..vıcdanım cızz ettı vallahı..

Geçmiş olsun Emir'e de .Sende çok yorulmuşsundur canım yaa
aslınca zapzup cum..aklıma ne geldı bılıyormusun..emır ılk dogdu.8 ay cıyak cıyak gecelerı uylku yüzü gostermedı bana..
yarım saatte bır uyandı emdı sıpa..bır bebek bu kadar mı acıkır..
karnını tam doyurmadan uyuyor..sonra ıkıde bır uyanıyor..emdıkce ust uste gaz yapıyor..hazmedılmıs sut ve yenı emdıgı sut karısınca yanı gaz oluyor..
bu kezde gaz sancısından cıyak cıyak..akannehir akannehir akannehir
her sabah komsularım "bu gecede uyumadı senın oğlan"derdı..kulakları çınlasın..
hangı gece uyudukı ..
yanı kısacası..aklıma emırın buyudugu..o uykusuz gecen gunlerın çok gerıde kaldıgı geldı..
ama yenı sıpada aynını yapmaz ınsallah bana..yanarım vallahı akannehir akannehir akannehir

bende kaçtım kızceler..
kendınıze ıyı bakın..
bebişlerı sevın bol bol...kaydirigubbakcemile5

emirler bölemi oluyor korktum şimdi :) obursa ne güzel ama tabi sabırsız bir oburmuş ayyy benim emirimde öle olsun çok yesin inşallah :) ama ciyaklamasın noluuuuurrrr :)))

okadarda zayıf sayılmaz ama alır bencede kilo sen yedıklerıne dıkkat et buarada sordum doktora ıstıfra ederken vedıgım kılodanmı hamıle kaldıgım kılodanmı hesaplamak dogru dıye hamıle kaldıgın kılodan dedıyanı sadece 4.5 kılo almısım onunda yarısı zaten güzel kızımla suyusu

Son düzenleme:
Kızının ismi çok güzelmiş canım.Ömrü hayırlı olsun inşallah.Dikkat et kendine.Hamilelikte de daha çok oluyo böyle kazalar.Nazara mı geliyoruz neCADIARZU
saol canım hepimizinki..

ayy evet yaa ne kadar dikkat etsemde oluo arada böle bi atasözü varya sakınan göze çöp batar misali
canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebiş korkmuştur canım hoppalaya alşır böylelikle Allahtan bişey olmamış Allah korumuş seni bebeğiini

teşekkürler canımm allah korudu valla..

Ya birde bizim ev iki katlı arada öyle merdiven var ahşap.Filmlerde hep düşerlerde öyle merdivenden düşürler ya çocuğu ay nasıl dikkat ediyorum normalde.Geçen ayağım bir kaydı.Allah korudu.Bir anda geriye gitttim geldim.Neye uğradığımı şaşırdım ama düşmedim allahtan.Bir de bebekte ağırlık merkezimizi değiştirdiği için denge kaybı çok çabuk olurmuş hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…