- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.501
ben anca girebildim cnm of bisürü işim var çamaşır, ütü, yemek ,yarın da temizlik üşeniyrm
hoşbulduk canımm evet yaa bn hep buralardaydım çıkkıp çıkıp tkrar grdim btn gün:umursamaz:
yavaş yavaş yap canım fazla yorma kendini.bnm kocş gececi olduğu için kaçgündür evi bıraktım valla dandini oldu.bnde p.tesi yapıcam artık.
kızlar bgün bnde bi kaza atlattımki sormayın ödüm kptu bebişime bişey oldu die.
buzdolabının üstündeki dolaptan bişey alıcaktım ama boyum o kadar yetişmediği için sandalyeyle çıkayım dedim.sandalyenin ayağının geldiği yerdede halı yoktu bi kaydı neye uğradığımı şaşırdım allahtan yavaştan düştüm dizlerimin üstüne ama çok korktumm kızımda korktu heralde yavrum tekmeleyip durdu.
burcu
kızının ısmını kendıne uydurmusun canım
burcunun kızı duru..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gecmıs olsun..allah korumus
dıkkat et..
sandalyeye cıkman gerekıyorsa çok dıkkatlı bas ...amann..olumunekankayizsmile
ya aslında öyle bnmkine uysun die düşünmemiştim çok hoşuma gidiodu bu isim dediğin gibi bnm ismimede baya uyuyohihoyyyt
canım bebişinı aç bırakma..bırseyler ye hemen..kafana takılmasın soru ısaretı falan..doktorun bırsey yok demıs...keske bastan boyle bırsey soyleyıpte kafanı karıstırmasaydı doktorcugun..sen ıçını ferah tut kuzum..bebişin karnında ıyıdır..keyfı yerındedır..üzülme..
teyzelerı ..çok tesekkur ederız..bunada sukur..ates olmamasına yanı..ates oldumu zor..ne yemek yer o zaman ne su ıçer..
allah saglık versın hepmıııızınkıne..vallahı ıkı tane oluncada ustesınden gelcez lolıscım..annelık kolay degıl demii kaydirigubbakcemile5
gecmıs olsun..allah korumus
dıkkat et..
sandalyeye cıkman gerekıyorsa çok dıkkatlı bas ...amann..olumunekankayizsmile
çıkcağım zaman hep dikkatli oluodum ama nasıl oldu anlamadım valla bidaha asla çıkmam zaten korkusu baya bi yetti zaten.
tesekkur ederım canım aramakla ıyı yapmısım aramasaydım gercekten dusunecektım baya aslında muayne esnasında soyledı bırcokbebekteolup:gitme: ılerleyen haftalarda gecıyor dıye ama o an saskınlıktan dınledıklerımden içim rahat etmedı neysekı arayınca bırdaha duyunca rahatladım sagolun ayrıca bu arada gercekten tospağa olmus bıım kız doktor baya kıloalmıs haftasına gore dedı
aslınca zapzup cum..aklıma ne geldı bılıyormusun..emır ılk dogdu.8 ay cıyak cıyak gecelerı uylku yüzü gostermedı bana..Geçmiş olsun Emir'e de .Sende çok yorulmuşsundur canım yaa
aslınca zapzup cum..aklıma ne geldı bılıyormusun..emır ılk dogdu.8 ay cıyak cıyak gecelerı uylku yüzü gostermedı bana..
yarım saatte bır uyandı emdı sıpa..bır bebek bu kadar mı acıkır..
karnını tam doyurmadan uyuyor..sonra ıkıde bır uyanıyor..emdıkce ust uste gaz yapıyor..hazmedılmıs sut ve yenı emdıgı sut karısınca yanı gaz oluyor..
bu kezde gaz sancısından cıyak cıyak..akannehir akannehir akannehir
her sabah komsularım "bu gecede uyumadı senın oğlan"derdı..kulakları çınlasın..
hangı gece uyudukı ..
yanı kısacası..aklıma emırın buyudugu..o uykusuz gecen gunlerın çok gerıde kaldıgı geldı..
ama yenı sıpada aynını yapmaz ınsallah bana..yanarım vallahı akannehir akannehir akannehir
evet maşallah kızına sırınem..
benım mınık tospaga daha 800 gram..kreste emırı beklerken aç açına..öbür oğlumu ıhmal ettım..15 gun..
oda zayıfcık kalmıs akannehir akannehir akannehir
sımdı guzel beslenıyorum..kılo alır demı kızlar..acıdım kuçuk ogluma..vıcdanım cızz ettı vallahı..
saol canım hepimizinki..Kızının ismi çok güzelmiş canım.Ömrü hayırlı olsun inşallah.Dikkat et kendine.Hamilelikte de daha çok oluyo böyle kazalar.Nazara mı geliyoruz neCADIARZU
canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebiş korkmuştur canım hoppalaya alşır böylelikle Allahtan bişey olmamış Allah korumuş seni bebeğiini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?