- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.521
Ya birde bizim ev iki katlı arada öyle merdiven var ahşap.Filmlerde hep düşerlerde öyle merdivenden düşürler ya çocuğu ay nasıl dikkat ediyorum normalde.Geçen ayağım bir kaydı.Allah korudu.Bir anda geriye gitttim geldim.Neye uğradığımı şaşırdım ama düşmedim allahtan.Bir de bebekte ağırlık merkezimizi değiştirdiği için denge kaybı çok çabuk olurmuş hamileyken
ben fac grubuna katılma ıstegı gonderdım kızlar yıldırım yagmur b....r
Ya birde bizim ev iki katlı arada öyle merdiven var ahşap.Filmlerde hep düşerlerde öyle merdivenden düşürler ya çocuğu ay nasıl dikkat ediyorum normalde.Geçen ayağım bir kaydı.Allah korudu.Bir anda geriye gitttim geldim.Neye uğradığımı şaşırdım ama düşmedim allahtan.Bir de bebekte ağırlık merkezimizi değiştirdiği için denge kaybı çok çabuk olurmuş hamileyken
sirinemm canım maşallah kızına sende canını sıkma sakın bir şey olsa doktorun ihmale getirmezdi tetkik falan yapardı Allah korktuğumuza uğratmasın
adilemir geçmiş olsun oğluna canım
bende dün işyerinin binasından çıkarken son iki basamakta ayağım kaydı kapı hemen merdiven bitiminde hemen tuttum refleksle yoksa belimi kesin basamaklara vururdum totomun üstünede bir güzel otururdum nasıl korktum anlatamam ramak kaldı yani ama şükür bir şey olmadı
cnm çokkk geçmiş olsun dikkat etmeliyiz sanırım artık ani hareketler yapmamaya,yükseğe çıkmammaya kendimizi yormamaya...kızlar bgün bnde bi kaza atlattımki sormayın ödüm kptu bebişime bişey oldu die.
buzdolabının üstündeki dolaptan bişey alıcaktım ama boyum o kadar yetişmediği için sandalyeyle çıkayım dedim.sandalyenin ayağının geldiği yerdede halı yoktu bi kaydı neye uğradığımı şaşırdım allahtan yavaştan düştüm dizlerimin üstüne ama çok korktumm kızımda korktu heralde yavrum tekmeleyip durdu.
cnm geçmiş olsun sanada...sirinemm canım maşallah kızına sende canını sıkma sakın bir şey olsa doktorun ihmale getirmezdi tetkik falan yapardı Allah korktuğumuza uğratmasın
bende dün işyerinin binasından çıkarken son iki basamakta ayağım kaydı kapı hemen merdiven bitiminde hemen tuttum refleksle yoksa belimi kesin basamaklara vururdum totomun üstünede bir güzel otururdum nasıl korktum anlatamam ramak kaldı yani ama şükür bir şey olmadı
cnm ben kakaolu kekle yapıorum hazır.hazır kakaolu keke nescafeli su gezdiriyorum bolcakızlar denemiş bir tramisu tarifi varmı ben tarifimi kaybettim yarın yapcamda
sirinemm canım maşallah kızına sende canını sıkma sakın bir şey olsa doktorun ihmale getirmezdi tetkik falan yapardı Allah korktuğumuza uğratmasın
Dilek canım geçmiş olsun oğluşuna seninki hastayken bile afacan anlaşılan kaydirigubbakcemile3
bende bebekken 9ay her gece ağlamışım annem garibim iğne ipliğe dönmüş kızım bana çekerse yandım
elıf afacan ..hemde nasıl..yapmaz yapmaz..bır basladımı heryerı ele geçırır eşek sıpası akannehir
sendemı 9 ay uyumadın..
aynen bende ıgne ıplıge dondum emırde..hatta psıkıyatrıste kendımı zor attım..
kafayı yıyordum vallahı..ama sımdı annem kaynanam yakın bana..
o zaman ıstanbuldaydık..onlar burdaydı yıne..
kımseler gelemıyordu ıhtıyacım olunca..yol cok uzak dıye ben gelın bıle dıyemıyordum...
sende az degılmısısn hee..neymıs zorun..kızın sana cekmese barı elıf..zor gerçekten uyumayan aglayan bebek zor..alsanaalsanasmile
Bugün gene eşim çalışıyor.İki haftadır hergün çalışıyor. :gitme: Sıkılıyorum.Ev işi bile yapasım gelmiyor.
kardeşim bizde kaldı şimdide hala uyuyorlar.akşam kendimi pek iyi hissetmiyordum nefesim daralıyordu erkenden yattım.zap_zup'cum ben işleri sallıyorum zaten kardeşim geldiği zaman yardım ediyor sağolsun.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?