2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

aman Allah korusun bende çok sakarım sürekli düşerim 1 ay öncede ben kapaklanmıştım yere

sirinemm canım maşallah kızına sende canını sıkma sakın bir şey olsa doktorun ihmale getirmezdi tetkik falan yapardı Allah korktuğumuza uğratmasın
adilemir geçmiş olsun oğluna canım

bende dün işyerinin binasından çıkarken son iki basamakta ayağım kaydı kapı hemen merdiven bitiminde hemen tuttum refleksle yoksa belimi kesin basamaklara vururdum totomun üstünede bir güzel otururdum nasıl korktum anlatamam ramak kaldı yani ama şükür bir şey olmadı

sanada gecmıs olsun canım ucuz atlatmıssın evet or bı gun gecırdım ama sımdı daha ıyıyım

cnm çokkk geçmiş olsun dikkat etmeliyiz sanırım artık ani hareketler yapmamaya,yükseğe çıkmammaya kendimizi yormamaya...
cnm geçmiş olsun sanada...
kızlar denemiş bir tramisu tarifi varmı ben tarifimi kaybettim yarın yapcamda
cnm ben kakaolu kekle yapıorum hazır.hazır kakaolu keke nescafeli su gezdiriyorum bolca
yarım bardak şeker,3 yemek kaşığı unla karıştırıp süt ilave ediyrm.ocaktan alınca 1 kutu labne peyniri ilave ediyrm.kremanın yarısını keke sürüyrm geri kalan kısmı da üste sonra kakao döküyrm bolca...kolay tiramisu benim ki:smiley-cool:

canım tesekkur ederız..uyuttum az once ama.sımdı yıne kustu..uyuyunca daha cok rahatsızlanıyor :gitme:
bakalım bu gecemız nasıl gececek..
inşallah rahat uyur..bırazdan ılacını verıcem..
burnu ıçın 30 lıraya eczaneden denız suyu aldım..
1 kere zarzor sıktırdı burnuna..odasında tüm sıpteyı havaya sıkmıs.boşaltmıs..nasıl sınırlendım anlatamam..

Dilek canım geçmiş olsun oğluşuna seninki hastayken bile afacan anlaşılan kaydirigubbakcemile3
bende bebekken 9ay her gece ağlamışım annem garibim iğne ipliğe dönmüş kızım bana çekerse yandım

elıf afacan ..hemde nasıl..yapmaz yapmaz..bır basladımı heryerı ele geçırır eşek sıpası akannehir
sendemı 9 ay uyumadın..
aynen bende ıgne ıplıge dondum emırde..hatta psıkıyatrıste kendımı zor attım..
kafayı yıyordum vallahı..ama sımdı annem kaynanam yakın bana..
o zaman ıstanbuldaydık..onlar burdaydı yıne..
kımseler gelemıyordu ıhtıyacım olunca..yol cok uzak dıye ben gelın bıle dıyemıyordum...
sende az degılmısısn hee..neymıs zorun..kızın sana cekmese barı elıf..zor gerçekten uyumayan aglayan bebek zor..alsanaalsanasmile

Son düzenleme:

benim de zaten en korktuğum şey, ne annem yakın ne kayınvaldem ilk ay muhtemelen ilgilenirler gelir giderler ama sonra tek başıma kalıcam bide kış olucak naıl yapçam bilmiyorum
inşallah bana çekmez babasına çeksin eşim çok uslu sakin bi bebekmiş

Bugün gene eşim çalışıyor.İki haftadır hergün çalışıyor. :gitme: Sıkılıyorum.Ev işi bile yapasım gelmiyor.

kardeşim bizde kaldı şimdide hala uyuyorlar.akşam kendimi pek iyi hissetmiyordum nefesim daralıyordu erkenden yattım.zap_zup'cum ben işleri sallıyorum zaten kardeşim geldiği zaman yardım ediyor sağolsun.kaydirigubbakcemile2

Evim temiz bi alt katı temizliycem girişe kapının altından giriyor hep.Normalde temiz evim aslında da kışlıkları çıkarıp yerleştirmem lazım.Nefret ediyorum gardolap düzenlemekten.Öyle işlerin planını eşim yapar genelde ben uygulamaya geçiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…