2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dun temizligimi yaptim rahat rahat disarm cikip kizim icin alisveris yapiyordum ki esim aradi ablamlar gelmek istiyo diye hemen attic kendimi eve horas hazirlik yaptim nasil yorulmusum anlatamam zaten gorumcem de sasirdi utandi bu halinle ne cok hazirlik yapmissin dedi Kentish cok uyusuktur da becerip de bi set cikaramaz gider hazir alir hep....

Ay benim görümcemde öyle.Bana yardıma gelir .(güya:) Koca evi temizleriz.Sonra ekmek koparır geze geze yer.Bir iş yapar koca tegahı batırır.1 aydan önce gitmez.Bi de bütün düzenimi bozar arkasından temizlik yapmak zorunda kalırım.Yapıyorsun bozma bari dimi.

sağ böbreğim çok ağrıyor yaa.havalarda birden soğudu kış geldi hiç sevmem soğuk havayı eyvahedigeldismile

İnşallah ciddi birşey değildir.Benim belim ağrıyınca kum dökerim gene diye aklım çıkıyor.Kışı bende sevmiyorum.Ev buz gibi doğalgaz yok.İki katlı ev.Heryer hava alıyor.Taşınmayacağızda büyük ihtimal.Bebekle ne yapıcam bilmiyorum.Aşağı katta bi tuvalet salonla birleşik mutfak var ve ısıtmak imkansız.Yukarda oda da oturuyoruz.İş yapmak için aşağı iniyorum buz gibi.Elektrik sobası çok yakıyor.Hala elektrik borcumuz var yani kara kara düşünüyorum bende böyle ohaoldumsmile

Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun cnm.benim evimde sobalı ama Allah'tan iyi ısınıyor.eşim olmazsa birde ufo alırız diyor ama onada elektrik mi dayanır.eşimin işi sezonluk zaten kışın çok zorlanacağız yine ama Rabbim büyüktür.bebişim bereketli gelir inşaallah:Saruboceq:

İnşallah canım ya .Bebek bereketiyle gelir derler.İnanmazdım ama şimdi daha çok inanıyorum.İçim neye cız etse geldi yani.Bebeğim doğmadan dolu eşyası oldu.Çevremizdekiler ben hamile olunca sevinmek yerine karşı çıktılar.Biraz daha bekleseydiniz.Maddi durmunuz düzelseydi falan.Bizim maddi durumumuz hep aynı gelen belli giden belli yani.Oysa bebeğime okadar ihtiyacımız vardıki.İyiki allahım onu bana nasip etti.İnşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin.O kadar değiştirdiki hayatımı mutluluk getirdi bana.

herkese günaydın
güzel bir hafta sonu diliyorum

Bugün gene eşim çalışıyor.İki haftadır hergün çalışıyor. :gitme: Sıkılıyorum.Ev işi bile yapasım gelmiyor.

benimde eşim bugün çalışıyor erkenden kalktık beni annem gile getirdi beraber kahvaltı yaptık gitti işine
bizde birazdan annemle alış verişe çıkacağız geçen hafta sonuda çalışmıştı ben yine annem gile gelmiştim ama bu sefer evde durmam dedim hihoyyyt

Benimde kayınvaldemlerde misafir var onlara da gitmek istemedim, ayakta kalıyorum.İş yapmam gerekiyor.Evde keyfimi sürüyorum bugün. hihoyyyt Ya ben bayramda istanbula gidicem.Bizim evde de bebeğimin kıyafetleri var ama yanıma almadan gitcem sizce ne zaman yıkayıp kaldırmaya başlıyayım?Odası daha olmadığı için çekyatın altında saklıyorum.Olmadı yıkayınca bohçalarım toz almasın diye.Gitmeden hazırlamam lazımki birşey lazım olursa eşim alıp istanbula getirecek çünkü

canım ne kadar kalacaksınız İstanbul da sen yinede hazırlığını yap ne olur ne olmaz biz kasım ayının başında bir mani çıkmazsa taşınacağız taşındıktan sonra bebişimizin odası gelecek o zaman yıkayıp yerleştireceğim odasına eşyalarını çantamızıda hazırlayacağım içimden bir ses hep erken doğum yapacaksın diyor Allahtan hayırlısı inşallah vaktinde gelir kuzucuklarımız...

Ben eşimle birlikte bayramda gidicez.Bir daha doğuma kadar oradayım.Ben aslında bayramda geri dönüp sonra aralıkta tekrar gideyim diyorum ama eşim risk almayalım diyor.İçimden bir ses benimde erken doğum yapacağımı söylüyor.Gerçe aha 23 haftam bitti.

Son düzenleme:

doğum orada olacaksa hazırlığını yapıp gideceksin o halde hastane çantası bebek çantası falan

onların hepsini istanbulda annem hazırladı.Bebek giysisi falan yeni aldılar.Bizim evde eşimin akrabasının bebeğinin eşyaları var.Giydirirsin belki dedi.İstanbulda zaten herşeyi yeni alınacak ama bi de ben evdekileride yıkayıp eşime yerlerini öğreticem ki lazım olursa doğumdan sonra getirsin 1 ay falan kalmış gitmeme yaa :sinifsinif: geri getirmez herhalde eşim ama o kadar ayda orda kalmak istemiyorum kararsızım

günaydın
akşam bana da eltimler geldi
bebişin yatağını yapalım diye tuturdular eltim benden hevesli
onu yaptık sonra da tüm eşyalarını üstüne koydu
nasıl güzel olu kuzumun yatağı yaaa inşallah içinde yattığını da görürüm:Saruboceq:

ben geldimmmm
kızlar geçmişe bakamadım,hafta sonu abanta gitmiştik eşimle,daha yeni girdik eve,çoook güzel bi tatil oldu.ohh mis gibi temiz hava,ama donduk resmen,face fotolarımızı bilem koydum hemenkaydirigubbakcemile3
hepinizi özledim,şimdi geçmişe bakayım inşallah herkes iyidir.
lolisss yatağın fotosunu ekle merak ettimmmm.hem ne ii eltin var vallahi kıskandım,bizimki allah vermesin,kıskançlığından arayıp sormuyor bile nasılsın diye.kaydirigubbakcemile3

şirineeeeeeem canım çook geçmiş olsun,şimdi gördüm geçmişte yazdığını,sakın sıkma canını bebişin iyidir,sen sıkıldıkça o dahisseder yoksa,dualarım seninle.

denizcim ben de de aynen geçen gece oldu öyle bi ağrı,ağlicaktım nerdeyse acıdan ama sanırım bebğin büyümesyle ilgili birşey.

burcum sana da geçmiş olsun,sandalyeye çıkmamak lazım artık,bırak eşin yapsın gerisini.

iyi pazarlar kıslar:sm_cool: herkese temizliğimi bitirdim,yemeğimi yaptım,çamaşırlar yıkanıyor...bici bici bile yaptımm bitirdik işlerii eşim de yardım ediyor saolsunn...bebim gezmeye gitmek istiyor bakalım babamız götürecek mi bizi gezmeye:asigim:

seni gidiii ben gezmek istiyom demiyo da bebik istiyo diyoo

ooohh çok iyi yapmişsiniz canım temiz hava ii gelmiştiropuyorumnanaktan
gördüm fotoları çok güzelboshayallersmile
eltim iidir sağolsun ama tersi pistir
fotolsrı eklicem canım ama sistem hata veriyo birazdan tekrar denerim:hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…