- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.541
İnşallah ciddi birşey değildir.Benim belim ağrıyınca kum dökerim gene diye aklım çıkıyor.Kışı bende sevmiyorum.Ev buz gibi doğalgaz yok.İki katlı ev.Heryer hava alıyor.Taşınmayacağızda büyük ihtimal.Bebekle ne yapıcam bilmiyorum.Aşağı katta bi tuvalet salonla birleşik mutfak var ve ısıtmak imkansız.Yukarda oda da oturuyoruz.İş yapmak için aşağı iniyorum buz gibi.Elektrik sobası çok yakıyor.Hala elektrik borcumuz var yani kara kara düşünüyorum bende böyle ohaoldumsmile
Bugün gene eşim çalışıyor.İki haftadır hergün çalışıyor. :gitme: Sıkılıyorum.Ev işi bile yapasım gelmiyor.
herkese günaydın
güzel bir hafta sonu diliyorum
benimde eşim bugün çalışıyor erkenden kalktık beni annem gile getirdi beraber kahvaltı yaptık gitti işine
bizde birazdan annemle alış verişe çıkacağız geçen hafta sonuda çalışmıştı ben yine annem gile gelmiştim ama bu sefer evde durmam dedim hihoyyyt
Benimde kayınvaldemlerde misafir var onlara da gitmek istemedim, ayakta kalıyorum.İş yapmam gerekiyor.Evde keyfimi sürüyorum bugün. hihoyyyt Ya ben bayramda istanbula gidicem.Bizim evde de bebeğimin kıyafetleri var ama yanıma almadan gitcem sizce ne zaman yıkayıp kaldırmaya başlıyayım?Odası daha olmadığı için çekyatın altında saklıyorum.Olmadı yıkayınca bohçalarım toz almasın diye.Gitmeden hazırlamam lazımki birşey lazım olursa eşim alıp istanbula getirecek çünkü
Ben eşimle birlikte bayramda gidicez.Bir daha doğuma kadar oradayım.Ben aslında bayramda geri dönüp sonra aralıkta tekrar gideyim diyorum ama eşim risk almayalım diyor.İçimden bir ses benimde erken doğum yapacağımı söylüyor.Gerçe aha 23 haftam bitti.
iyi pazarlar kıslar:sm_cool: herkese temizliğimi bitirdim,yemeğimi yaptım,çamaşırlar yıkanıyor...bici bici bile yaptımm bitirdik işlerii eşim de yardım ediyor saolsunn...bebim gezmeye gitmek istiyor bakalım babamız götürecek mi bizi gezmeye:asigim:
ben geldimmmm
kızlar geçmişe bakamadım,hafta sonu abanta gitmiştik eşimle,daha yeni girdik eve,çoook güzel bi tatil oldu.ohh mis gibi temiz hava,ama donduk resmen,face fotolarımızı bilem koydum hemenkaydirigubbakcemile3
hepinizi özledim,şimdi geçmişe bakayım inşallah herkes iyidir.
lolisss yatağın fotosunu ekle merak ettimmmm.hem ne ii eltin var vallahi kıskandım,bizimki allah vermesin,kıskançlığından arayıp sormuyor bile nasılsın diye.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?