- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.741
biss geldiik ama kimse yok
bugün babamızdan aldığımız darbeye rağmen çook iyiyiz allaha şükür kıpır kıpır kızım
vee isim konusunda yine karar değiştirdik MİRAY GÖRKEM olmasında karar kıldık
pek bi hoşumuza gittiboshayallersmile
cnm çok dikkat et vücud direncini artımak için bol meyve sebze yemeye çalış cnmherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan boğazım ağrımaya başladııııııııııııı... akşam eşim hastalanmak üzere modlarındaydı yemek yerken farkettim dedim hastamısın sen dedi döşüm ağrıyor birazda solgundu dedim hasta olcaksın ona sağlam bir mısır çorbası yedirdim yanında mısır ekmeğiyle ohhh sonra yemeğini verdim 3 tabak yemek yedi valla bol havuçlu ve turplu salata yaptım (canınız çekerse hemen yiyinnnn ) bol limonlu onuda yedirdim sonra o uzandı ezeli izlemeye koyuldu bende mutfağı toparladım su canavarı ben ellerim sudan çıkmıyor... laelaelaelaelae sonra bir güzel çayı demledim biryanda da ıhlamuru koydum ocağa kısık ateşte. canım çok kabak tatlısı istemişti buldum pazarda azcık aldım dün akşam onuda koydum ocağa eve giderkende cnm dilber dudağı çekmişti almıştım azcık ve boll meyve aldım bitmiş evde onları bir güzel yıkadım koydum meyve kaseme sonra çayımızı tatlımızı meyvemizi aldım gittim bende içeri..ama mutfaktan kaç saatte çıkamadım gaza gelmişim:) eşimin çayına bir güzel limon sıktım içti önce ondan, yatmaya yakında ıhlamurunu koydum birazda bal limon kattım içine onuda içirdim döşünede havlu koydum üzerine sıcak su torbası koydum üzerinide örttüm hasta olmasın diye ıhlamurdan sonrada meyvesini doğradım bu arada kabağı taşırdım şerbetini yanık kokuları sardı eviiii allahtan zamanında yetiştim yangın çıkcakmış nerdeyse bir baktım ocaktan alevler çıkıyor küçük küçükk tencerenin altına şerbet yapışmış taşınca oda alevleşmiş. açtım tüm camları tabi ben aldım soğuğu bir anda.. bir yandan ocağı temizlemeye çalışıyorum biryanda da kabağın tenceresini değişiyorum diğerini temizle üffffffffff o sırada elektrik kesildimiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir nasıl cinnet geçirmedim sakin kaldım bilmiyorum valla. neyseki elektrik yarım saat sonra geldi mutfağımı tekrardan toparladım tencerelerimi temizledim ocağımı temizlemeye çalışsamda şerbet yapışmış hala çok az kaldı ıslak bıraktım gece sabaha kadar sabah baktım biraz erimiş ama hala var sabah yine üzerini biraz ıslatıp çıktım akşam gittiğimde bakıcam inş erir o şeker yoksa nasıl çıkarcam bilmiyorum telle denedim tel yapıştı düşünün artık kaydirigubbakcemile3 süngere yapışan o şeker süngerin sert tarafını çekti aldı resmen. kazımakta istemiyorum kazırsam ocağım çizilcek bu sefer neyse ezel yalan oldu bu arada tabi. sonra da yattım zaten..ama şimdi düşünüyorumda neden kocama okadar bakarken bende ona yaptığım nimetlerden faydalanmadım ki bir ıhlamurda kendi içer insan dimi yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor...evden çıkmadan burnumdan yaşlar sızmaya başlamıştı bile. allahım hasta olmamalıyım olmamalıyızzz hiç birimizzz kızlarr dikkat edin kendinize. saatlerce mutfakta kalırsan pisboğazlığın uğruna olacağı buydu :2: delikafadulden
Selam günaydın kızlar.Benim başdönmem durmayınca sağlık ocağına gittik.Tansiyonumu ölçüp serum taktılar.tam 5 saatte bitti serum.Kolum o kadar ağrıdıki pıt pıt pıt damlıyor.Hiç bitmeyecek sandım.Bugün daha iyiyim.Uykusuzluktan bitkin düştüm galiba .Hepinize mutlu günler
selam iyigeceler kızlar bugün güremedim hiç evde temizlik vardı.
ya benim bugün sağ kalçam ağrıo özellikle yürürken adım atarken falan baya bi ağrı oluo.böyle olan varmıki kızlar.
bu arada yarın sabahta şeker yüklememiz var.
günaydınnn güzell anneler...
cancerimm çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine ayakta fazla durma..
benimde akıntım var ama normalmiş bu sıralar..
kızlar benim göbeğim bir oyana bir buyana kayıyor gibiiiohaoldumsmile korktum valla.. bebek mi geziyor ki....
bende facede bütün arkadaşlara baktım hepiniz birbirinden güzelsiniz.. sizi tanımak gerçekten çok güzel kızlarr..
bu arada bennnn hediyemiiiiii aldımm kaydirigubbakcemile2 ben çok beyendim...umarım göndereceğim arkadaşda beyenir.....opuyorumnanaktan
belgüncüm tarifi yazdım,hatta belgünün ıslak keki diye yazdım defterekaydirigubbakcemile5 bi deneyecem eminim çok güzel oluyordur,sağol canımkaydirigubbakcemile3
kızlar geçmiş olsun herkese
tabi bana da ben de nezle oldum,inşallah gribe çevirmez,salya sümük yatıyorum vallahimirmirmirmir
suhan ne güzel hediyeni almışsın,ben daha almadım ,hafta sonu bakıcam.
belgünün ıslak kek tarifiibende öyle kaydettim... şugünler tatlı canım istiyor yapim bende....belgünüm sağol canımmmmmm...
günaydııın
hasta olan herkese geçmiş olsun
bu arada ıslak keki ben de bööle yaparım pek bi gzel olur cokacimcoookher misafire aynı kek
herkese günaydın
hasta olan arkadaşlarım hepinize çok çok geçmiş olsun:teselli:
bizde hafta sonu temizlikle uğraştık dünde bazı eksikler vardı ev için onları aldık yarında oğluşumun beşiğine bakıcaz sonkez ve de halısına beğendiğimi alıcaz nasip olursahihoyyyt
eee sizler nasılsınız bakalım bebişlerde iyidir umarım :jeyyar:
denizcim gelin kızımı ne zaman görecen bende merak ettim kaç gram olmuş boyu kaç cm olmuş prensesimizin inşallah sağlığı iyidir alkisalkisalkis
kızlar facede resimlerinizi gördüm hepinizde birbirinizden güzelsiniz maşallah bütün güzel anneler bu topikte toplanmışsengözlerimebaksanabbebişler de kimbilir ne kadar güzeldir bi hayırlısıyla doğsalarda onlarında yüzünü görsek:asigim:[/QUOT
hoşgeldin canımm
ohh temizlikte yapılmış sıra en güsel kısma gelmiş alışverişşşşşşşşşşşş
bol keyifli ve ekonomik geçer umarımm
evet herkes çok güsel meleklerde öle olacak kesindir..
benim kızım aşırı babasına benzio,hem ultrason resimlerinde hem görüntülerinde resmne eşimi gördüm ona bakarkennn
annem bile pek anlamaz böl şeylerden ama resimleri gösterince aynı babası olcak bu kızz dedi,düşünün o kadaa yane:))
allahm hayırlı sağlıklı gelsinde babası olsun,hiç düşünmüorum bunlarıı
oğlumda burundan üstü baba,burun ve alt kısmı dayısıydı doğduunda,şimdi tamamen babasına benzetio herkes,ama kızım doğuştan babası olcak gbi görünüooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy belgün ii aklıma getirdin geçen benimde canım kabak tatlısı istemişti pazara da gidemedik o günden beri buakşam eşim gitçek baksın bare kabak warmı
olmadı hsonu istanbula gitçes yine eşimin kuzeninin nişanı için olmadı annemi arar kabak tatlısı yap bana derim sempatiksalakcinni
sürekli soruyo canın bişiy istiyomu die hep istemiyo diyorum aklıma gelmiyo nedense ne istesem diye şaşırıyorum
cnm hiç bulamazsan haber et kargoyla yollayalayım bulup,bizim memlekette vardır :))))kaydirigubbakcemile5
canım benim tahmin etmiştim evle uğraştığınıherkese günaydın
bizde hafta sonu temizlikle uğraştık dünde bazı eksikler vardı ev için onları aldık yarında oğluşumun beşiğine bakıcaz sonkez ve de halısına beğendiğimi alıcaz nasip olursahihoyyyt
denizcim gelin kızımı ne zaman görecen bende merak ettim kaç gram olmuş boyu kaç cm olmuş prensesimizin inşallah sağlığı iyidir alkisalkisalkis
kızlar facede resimlerinizi gördüm hepinizde birbirinizden güzelsiniz maşallah bütün güzel anneler bu topikte toplanmışsengözlerimebaksanabbebişler de kimbilir ne kadar güzeldir bi hayırlısıyla doğsalarda onlarında yüzünü görsek:asigim:
ya benim canım hiç bir şey çekmiyor öyle eşimde hep soruyor ama yok diyorum kullanamıyorum bu günlerimiayy belgün ii aklıma getirdin geçen benimde canım kabak tatlısı istemişti pazara da gidemedik o günden beri buakşam eşim gitçek baksın bare kabak warmı
olmadı hsonu istanbula gitçes yine eşimin kuzeninin nişanı için olmadı annemi arar kabak tatlısı yap bana derim sempatiksalakcinni
sürekli soruyo canın bişiy istiyomu die hep istemiyo diyorum aklıma gelmiyo nedense ne istesem diye şaşırıyorum
günaydınlar herkeseee
bnde biraz önce geldim sağlık ocağından
aç aç iliğim kemiğim kurudu yani
neyseki kahvaltımı yaptım artık iyiyim
kaç gündür kabak tadı veren şeker yüklemem için erkenden gittim sabah
çok şükür yapıldı bitti sonuçlarda normal çıktı.
doktorum benden hepatit testleri istemişti,şimdi de o var sırada
acelesi yok doğuma kadar yaptırabilirsin dedi ama sorun,buralarda yapılmıo olması
neyseki zaman var önümüzde
hasta arkdaşlara çook geçmiş olsun bu aralar bol bol c vitamini tüketin..
suhan içimizde en hızlımız sanırım,hediyesini bile daha şimmdiden hazırlamış,maşallah ona ve güle güle kullansınlar şanslı meçhul sahibi:))
bnde can atıorum artık,maaştan sonra gidicez alışverişe
liste çıkarcam bunun için:)
buarada aklıma geldi şimdi,marketten geldik ama ben pil almayı unuttum fot.mak.için..
şimdiden özürlerimi iletiorum burdan belgünüme:))
ben birazdan çıkıcam muhtemelen uyurumm,şimdiden herkesi kocaman öptümmmmmmmm
cnm çok dikkat et vücud direncini artımak için bol meyve sebze yemeye çalış cnm
''döşüm ağrıyor '' o ne kız
maşşallah türkçeye yeni kelimeler kazandırmaktadada üstümüze yok valla:))))
Kızlar dün eşim ewe geç gelcekti kardeşimle dışarı çıktık lc ye girdik
bebek reyonuna baktım ilk kez aklıma geldi orda da bebek cicileri olduğu
yeni doğan için standart beden bi tulum gördüm pembeli hertarafı kelebekli şapkası eldiveni we çıtçıtlı badisi de var takım çooook şeker
içim gitti,gözüm kaldı ama tuttum kendimi almadım reyonun başında bi sağa bi sola alsam almasam diye gittim geldim ama
almadan çıkmayı başardım kendi çapımda bi rekor kırdım kendimi tuttumm alışweriş konusunda pek sık yapabildiğim bişey diildir de kaydirigubbakcemile3
ama kardeşim 3-6 aylık uzun kollu çıtçıtlı badilerden aldı içe giydirmek için fiyatı uygundu bana da ödül niyetine sempatiksalakcinni
herkese günaydın
kızlar facede resimlerinizi gördüm hepinizde birbirinizden güzelsiniz maşallah bütün güzel anneler bu topikte toplanmışsengözlerimebaksanabbebişler de kimbilir ne kadar güzeldir bi hayırlısıyla doğsalarda onlarında yüzünü görsek:asigim:
herkeze günaydın.şeker taraması yaptıran annelere bir sorum olacak.bugün 50mg glukoz yüklemesi yaptırdım aç karna.önce 99 çıktı bir saat sonra 187 çıktı doktor normal dedi ama bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumada soracağım.sizce nasıl.
hoşbuldum canımŞenizherkese günaydın
kızlar facede resimlerinizi gördüm hepinizde birbirinizden güzelsiniz maşallah bütün güzel anneler bu topikte toplanmışsengözlerimebaksanabbebişler de kimbilir ne kadar güzeldir bi hayırlısıyla doğsalarda onlarında yüzünü görsek:asigim:[/QUOT
hoşgeldin canımm
ohh temizlikte yapılmış sıra en güsel kısma gelmiş alışverişşşşşşşşşşşş
bol keyifli ve ekonomik geçer umarımm
evet herkes çok güsel meleklerde öle olacak kesindir..
benim kızım aşırı babasına benzio,hem ultrason resimlerinde hem görüntülerinde resmne eşimi gördüm ona bakarkennn
annem bile pek anlamaz böl şeylerden ama resimleri gösterince aynı babası olcak bu kızz dedi,düşünün o kadaa yane:))
allahm hayırlı sağlıklı gelsinde babası olsun,hiç düşünmüorum bunlarıı
oğlumda burundan üstü baba,burun ve alt kısmı dayısıydı doğduunda,şimdi tamamen babasına benzetio herkes,ama kızım doğuştan babası olcak gbi görünüooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet alışverişe bayılırım gerçi kim bayılmazki kadın olduktan sonradelikafadulden
maşallah oğluşuna canım ben sana çok benzettim gerçi kocikini göremedim ama gözleri kirpikleri aynı sen bahtıda yüzü kadar güzel olur inşallah :Saruboceq:cümlemizinkininde
bende ultrasondaki yatış pozizyonunu aynı eşime benzetiyorum oğluşum aynı onun gibi kurbağalama uyuyor kaydirigubbakcemile3
cnm aç karna çörek otu yemeni tavsiye edebilirim faydası olabilir.
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?