2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ismiyle sağlıklı sıhhatli yaşasın bebeğin

günaydınlar herkeseee
bnde biraz önce geldim sağlık ocağından
aç aç iliğim kemiğim kurudu yani
neyseki kahvaltımı yaptım artık iyiyim
kaç gündür kabak tadı veren şeker yüklemem için erkenden gittim sabah
çok şükür yapıldı bitti sonuçlarda normal çıktı.
doktorum benden hepatit testleri istemişti,şimdi de o var sırada
acelesi yok doğuma kadar yaptırabilirsin dedi ama sorun,buralarda yapılmıo olması
neyseki zaman var önümüzde
hasta arkdaşlara çook geçmiş olsun bu aralar bol bol c vitamini tüketin..
suhan içimizde en hızlımız sanırım,hediyesini bile daha şimmdiden hazırlamış,maşallah ona ve güle güle kullansınlar şanslı meçhul sahibi:))
bnde can atıorum artık,maaştan sonra gidicez alışverişe
liste çıkarcam bunun için:)
buarada aklıma geldi şimdi,marketten geldik ama ben pil almayı unuttum fot.mak.için..
şimdiden özürlerimi iletiorum burdan belgünüme:))
ben birazdan çıkıcam muhtemelen uyurumm,şimdiden herkesi kocaman öptümmmmmmmm

cnm çok dikkat et vücud direncini artımak için bol meyve sebze yemeye çalış cnm

Kızlar dün eşim ewe geç gelcekti kardeşimle dışarı çıktık lc ye girdik
bebek reyonuna baktım ilk kez aklıma geldi orda da bebek cicileri olduğu
yeni doğan için standart beden bi tulum gördüm pembeli hertarafı kelebekli şapkası eldiveni we çıtçıtlı badisi de var takım çooook şeker
içim gitti,gözüm kaldı ama tuttum kendimi almadım reyonun başında bi sağa bi sola alsam almasam diye gittim geldim ama
almadan çıkmayı başardım kendi çapımda bi rekor kırdım kendimi tuttumm alışweriş konusunda pek sık yapabildiğim bişey diildir de kaydirigubbakcemile3
ama kardeşim 3-6 aylık uzun kollu çıtçıtlı badilerden aldı içe giydirmek için fiyatı uygundu bana da ödül niyetine sempatiksalakcinni

ah cnm tansiyon dmeekki dikkat et kendine dinlen olurmu

cnm yorulduysan fazla ayakta kaldıysan ondan olabilir birde hamilelerde artık bu zamanlarda oluyormuş zaten bu tarz ağrılar benimde sırtımın sol tarafı çok ağrıyor mesela. dikkat et kendine sürekli sabit aynı pozisyonda oturmamaya çalış. geçmiş olsun

kuzucummmmmmm yiğenimin anası opuyorumnanaktan bebiş geziyordur cnm merak etme korkmada bendede oluyor bazen bir tarafa toplanıyor diğer taraf boş kalıyor sonra bir anda yer değişiyor:))) bu arada bende facede baktım herkese maşallahı var herkesinn en güzel anneler ocak anneleri:))) ben daha almadım hediyemi maaş bekliyorum :) inş bir iki hafta içinde alıp göndericem hediyemiiiii bende

belgüncüm tarifi yazdım,hatta belgünün ıslak keki diye yazdım defterekaydirigubbakcemile5 bi deneyecem eminim çok güzel oluyordur,sağol canımkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun tatlımcım a.s. cokacimcoook

kızlar geçmiş olsun herkese
tabi bana da ben de nezle oldum,inşallah gribe çevirmez,salya sümük yatıyorum vallahimirmirmirmir
suhan ne güzel hediyeni almışsın,ben daha almadım ,hafta sonu bakıcam.

dikkat et sıkı giyin vitamin al bol bol geçmiş olsun cnm

belgünün ıslak kek tarifii bende öyle kaydettim... şugünler tatlı canım istiyor yapim bende....belgünüm sağol canımmmmmm...

a.s. cokacimcoook opuyorumnanaktan afiyet olsun balım

günaydııın
hasta olan herkese geçmiş olsun
bu arada ıslak keki ben de bööle yaparım pek bi gzel olur cokacimcoookher misafire aynı kek

evet her msiafire aynı kek hem pratik hem kısa sürede hem lezizzzzz cokacimcoook :)))

herkese günaydın
hasta olan arkadaşlarım hepinize çok çok geçmiş olsun:teselli:
bizde hafta sonu temizlikle uğraştık dünde bazı eksikler vardı ev için onları aldık yarında oğluşumun beşiğine bakıcaz sonkez ve de halısına beğendiğimi alıcaz nasip olursahihoyyyt
eee sizler nasılsınız bakalım bebişlerde iyidir umarım :jeyyar:
denizcim gelin kızımı ne zaman görecen bende merak ettim kaç gram olmuş boyu kaç cm olmuş prensesimizin inşallah sağlığı iyidir alkisalkisalkis
kızlar facede resimlerinizi gördüm hepinizde birbirinizden güzelsiniz maşallah bütün güzel anneler bu topikte toplanmışsengözlerimebaksanabbebişler de kimbilir ne kadar güzeldir bi hayırlısıyla doğsalarda onlarında yüzünü görsek:asigim:

ayy belgün ii aklıma getirdin geçen benimde canım kabak tatlısı istemişti pazara da gidemedik o günden beri buakşam eşim gitçek baksın bare kabak warmı
olmadı hsonu istanbula gitçes yine eşimin kuzeninin nişanı için olmadı annemi arar kabak tatlısı yap bana derim sempatiksalakcinni
sürekli soruyo canın bişiy istiyomu die hep istemiyo diyorum aklıma gelmiyo nedense ne istesem diye şaşırıyorum

cnm hiç bulamazsan haber et kargoyla yollayalayım bulup,bizim memlekette vardır :))))kaydirigubbakcemile5

herkeze günaydın.şeker taraması yaptıran annelere bir sorum olacak.bugün 50mg glukoz yüklemesi yaptırdım aç karna.önce 99 çıktı bir saat sonra 187 çıktı doktor normal dedi ama bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumada soracağım.sizce nasıl.

canım benim tahmin etmiştim evle uğraştığını
damadımın cicileri yerleşecek ohh en güzel kısmı
bizde perşembe günü göreceğiz inşallah bugün meksika dansı yapıyor içimde göbeğim kalkıyor iniyor
o tombiş yanaklarını ısırasım geldi ya çok hoşuma gitti
ya benim canım hiç bir şey çekmiyor öyle eşimde hep soruyor ama yok diyorum kullanamıyorum bu günlerimi

estf canım olsun eklersin sonra acelemiz yok çok geçmiş olsun cnm hadi gözün aydın sonunda yapıldı şeker yüklemen temiz çıkmasınada sevindim a.s.

cnm çok dikkat et vücud direncini artımak için bol meyve sebze yemeye çalış cnm

sağol canımcım yiyorum meyve boll bolll tek ilacımız meyve zaten a.s.

''döşüm ağrıyor '' o ne kız
maşşallah türkçeye yeni kelimeler kazandırmaktadada üstümüze yok valla:))))

kız döş çok eski bir kelimedir türkçeye yeni kelime eklemek ne haddimize yoksa.

Döş adı, DÖĞÜŞ sözcüğünün giderek kısalmasından oluşmuştur.

Döş göğüs , bağır kısmına da denir. kaburga altıdır.

bende o tulumlardan gördüm kelebekli cnm çok güzell ve çok cicicydi hatta alıcam bende tutmuştum kendimi aslında böle görünce almak lazım sonra bir bakıyorsun yokkkk .. ayrıca lcw ürünleri çok güzel ben çok beğendim kumaşlarıda güzel çok tatlı ikili zıbınlar geldi hediye ordan üfff artık alışveriş yapalımmm doya doyaaaaa

bittimi temizlik canım baya yoruldun bende dün seni merak ediyordum. ahh ahh bebişler bir doğsa hayırlısıyla

ben daha yaptırmadım hiç bilgimde yok canım

Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk

canım geçmiş olsun,bende de kum var çok korkuyorum hamilelikte artarsa diye.iğneyi doktor vermiş nasılsa,içini ferah tut,kötü birşey olsa zaten vermezdi.bol bol su iç,ayaklarını sıcak tut.

çok geçmiş olsun cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…