2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim canım hiç bir şey çekmiyor öyle eşimde hep soruyor ama yok diyorum kullanamıyorum bu günlerimi

ewet yaa kullanmak lasım nazlanmak alsım aslında ama olmuyo nedense eskiden derdim bi hamile kaliim neler yapçam size ama eşimi mesela bi kere kaldırıp biyere göndermedim kıyamadım
arkadaşın eltisi kış ayında karpuz aşermişte kayınpederini edirneye gönderip arattırmış millet neler yapıyo

ay döş kelimesini bilmeyen baya varmış
Bana yastık olsun döşlerin güzel AŞIK VEYSEL
kaburga alt kısmı
kocişimin babaannesi de aze diyor çorumca

geçmiş olsun canım.doktor verdiyse kullan bence kullanmazsan allah korusun daha ciddi sorunlar verebilir.bendede vardı idrar yolları enfeksiyonu buğün tahlil yaptırdım geçmiş allaha şükür.genelde hamilelerde oluyor.ben çok su içiyorum ondan atmış olabilirim.

AH CNM BULAMAZSAN İSTANBULA GELDİĞİNDE BEN SANA YAPARIMMM HEMDE GÖRÜŞMÜŞ OLURUZ kaydirigubbakcemile3

BEN HENÜZ YAPTIRMADIM İSTERSEN DOKTORUNA BİR SOR CNM

AH CNM YAA DİKKAT ET ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AĞLAMA ÜZÜLME BEBİŞİN DE ÜZÜLÜR BAK SONRA RABBİM ŞİFANI VERİR ÜZÜLME SEN İNŞ BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLA GELECEKLER CNM MERAK ETME a.s.

canım sağol,bi deniim ozaman iniaşşal işe yarar.

belgünnnn döşüm ağrıyo ne demek kız?

:))))

Döş adı, DÖĞÜŞ sözcüğünün giderek kısalmasından oluşmuştur.

Döş göğüs , bağır kısmına da denir. kaburga altıdır.

YANİ KOCİŞİN GÖĞÜS KISMI AĞRIYORRR KIZLARRR FENA ÜŞÜTÜNCE HEP BAĞRIMIZ GÖĞSÜMÜZ AĞRIR YA BİZ CİĞER DERİZ AMA KABURGA ALTIDIR OYSAKİ

canım sınır 140 zaten bayağı yüksek seninki ama dktrun neden öyle dedi anlamadım fisfisfis

inşallah sağlıkla görürsün prenses kızını opuyorumnanaktancanın çektiyse bi ısırmalık al yanağımdan bi yerin şişmesinbenim güzel dünürüm kesin kızında sana benzer oğluşum yaşadı:jeyyar:

sağol canım merak ettiğin içinopuyorumnanaktanevet bayağı yorulduk ama değdi heryer pırıl pırıl oldu parkelerde değişince evin içine renk geldi :lepi:

canım çok geçmiş olsun rabbim korktuğumuza uğratmasın bende idrar yolu iltihabından korkuyorum inşallah olmadan doğumu atlatırızeyvahedigeldismilerabbim şifanı versin :Saruboceq:sen dktrun verdiği ilacı kullan zararı olsa vermez zaten yoksa erken doğuma yolaçıyormuş allah korusun ihmal etmelmaz:

Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsınız benim bi fikrim yok bende idrar yolu iltihabı oldum ama toz bi ilaç içtim sadece iğneyi duymadım

kaburga alt kısmı

VALLA YAAA:) SAĞOL KUZUM HERKESLER ÖĞRENMİŞ OLDUUU ŞİMCİK YAZDIM İKİ KERE AMA SAYFALAR HIZLI İLERLİYOR OKUYAMADI KIZLAR GALİBA

mrb canm
bnmde kendimi bildim bileli çektiim bi sıkıntı bu idrar yolları
ben bu nedenle ameliyat falanda oldum
hamileliğim aslında çok rahat geçmişti zaten doktorum gebelikten önce ameliyatı uygun görmüştü ilerlediği için..
ama ilk hamile kaldıımda bi ateşlenme bi böbrek ağrısı üç gün yattım ateşler içinde doktorumu aradık hemen gelin dedi gittik,kum döküomuşum,daha 7-8haftalık anca hamiştim,daha yeni öğrenmiştik..yatış yapıldı serumlar falan derken 5gün yattım hastanede ben,seruma yaptıkları iğneleri bilmiorum ama çok iyi hatırlıorum antibiyotik ve ağrı kesiciler vermişlerdi
antibiyotik hatta bıg..
die bişiydi küçük cam şişedekilerdenn
öle atlatmıştımm...
doktouna güveniosan sorun değil ama için bebeğin açısından rahat deilse bi başka doktora ilaçları gösterip fikir alabilirsin yada muayene olabilirsin bakalım o ne tedavi önerecek??
şimdiden bol geçmiş olsun,yaşayan bilio çok zordur eminimmmmmmeyvahedigeldismile

ben yaptırdım testin üzerinde referans değerlerde yazıyor ilki 99 normal de ikincisi max.140 olması lazım
fazla olursa 100lük isteyip tekrarlatıyor doktorlar burda öyle yaptıran bikaç arkadaşımız oldu
50lik yüklemede değer yüksek çıkıp 100lükte normal çıkan olabiliyomuş

belgüncüm dikkat et kendine

geçmiş olsun canıım inşallah zararı yoktur

kayınpederini mi yok artık ya

kaburga alt kısmı

kııs sen bizim gelinimizsin o zaman ben de çorumluyum:)
uff çok manyakız yaa niye gece kaldırıp canım şunu istiyo bunu istiyo demiyosak:mymeka:

çitosum sağol canım benim 2011 ocak anneleri olarak hepimizin maşallahı var bebişlerimizinde eli ayağı düzgün olur inşallah
ay dün kocişim anlattı işini yaptıkları kadının 15 yaşında oğlu varmış ama 1 yaşındayken babası elinden düşürmüş kemikleri hep kırılmış sakat kalmış bebeği öldürmeye kalkmış sonra beğenmeyip, karısıda oğlunu alıp kocasını boşamış evlenmemiş bir daha da oğlunu büyütmüş vicdansız herif nasıl sinir oldum ya nasıl bir babaymış
kocişim baya etkilenmiş ben tutamam kızımızı ya düşürürsem diye öyle gelen giden olduğunda da verme kimseye sakın uzaktan baksınlar deyip durdu

BİZ Yemeğe çıkyıoruz kızlar inş bu boğaz ağrısıyla yutkunabilirim
afiyet olsun canım sıcak bir şeylerde iç
kııs sen bizim gelinimizsin o zaman ben de çorumluyum:)
uff çok manyakız yaa niye gece kaldırıp canım şunu istiyo bunu istiyo demiyosak:mymeka:

aa ne güzel leblebi güzeli :)))

aa ben ilk zamanlar çok kaldırdım bu aralar bir istemiyorum ya da istediğim zaten evde oluyor
bir keresinde saat 12 de haşlanmış mısır istedim kalktı buldu getirdi
bir kerede çorba istemiştim beraber gittik çorbacıya saat 3 tü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…