- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.761
ya benim canım hiç bir şey çekmiyor öyle eşimde hep soruyor ama yok diyorum kullanamıyorum bu günlerimi
ben daha yaptırmadım hiç bilgimde yok canım
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk
ayy belgün ii aklıma getirdin geçen benimde canım kabak tatlısı istemişti pazara da gidemedik o günden beri buakşam eşim gitçek baksın bare kabak warmı
olmadı hsonu istanbula gitçes yine eşimin kuzeninin nişanı için olmadı annemi arar kabak tatlısı yap bana derim sempatiksalakcinni
sürekli soruyo canın bişiy istiyomu die hep istemiyo diyorum aklıma gelmiyo nedense ne istesem diye şaşırıyorum
herkeze günaydın.şeker taraması yaptıran annelere bir sorum olacak.bugün 50mg glukoz yüklemesi yaptırdım aç karna.önce 99 çıktı bir saat sonra 187 çıktı doktor normal dedi ama bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumada soracağım.sizce nasıl.
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk
canım sağol,bi deniim ozaman iniaşşal işe yarar.
belgünnnn döşüm ağrıyo ne demek kız?
bende o tulumlardan gördüm kelebekli cnm çok güzell ve çok cicicydi hatta alıcam bende tutmuştum kendimi aslında böle görünce almak lazım sonra bir bakıyorsun yokkkk .. ayrıca lcw ürünleri çok güzel ben çok beğendim kumaşlarıda güzel çok tatlı ikili zıbınlar geldi hediye ordan üfff artık alışveriş yapalımmm doya doyaaaaa
ewet kumaşı benim de çok hoşuma gitti bide sarılı çizgli bi bütün tulum wardı o da 10tlye inmiş mesela çok uygundu ama beden yoktu işte
o kelebeklinin de 3-6 ayı olsa alıcaktım da standart yenidoğan içinmiş kumaşları da yumuşacıktı
erkek reyonuna baktım erkek bebişlere daha çok çeşit wardı fiyatlar da normal geldi bana kızlar için de yeni çeşit gelicek dediler gelince 3-6 aylıkalra bi göz atarım
benim 0-3 aylık kıyafetim çok oldu hep gördükçe aldım kaçırmama mantığıyla kardeşimle görümcemden annemden teyzemden hediye de geldi
0-3 ay faslını kapattım yane ben bi hastane çıkışı bide mevlit takımı alıcam onları da çarşıdan bakarım
canım sınır 140 zaten bayağı yüksek seninki ama dktrun neden öyle dedi anlamadım fisfisfisherkeze günaydın.şeker taraması yaptıran annelere bir sorum olacak.bugün 50mg glukoz yüklemesi yaptırdım aç karna.önce 99 çıktı bir saat sonra 187 çıktı doktor normal dedi ama bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumada soracağım.sizce nasıl.
inşallah sağlıkla görürsün prenses kızını opuyorumnanaktancanın çektiyse bi ısırmalık al yanağımdan bi yerin şişmesincanım benim tahmin etmiştim evle uğraştığını
damadımın cicileri yerleşecek ohh en güzel kısmı
bizde perşembe günü göreceğiz inşallah bugün meksika dansı yapıyor içimde göbeğim kalkıyor iniyor
o tombiş yanaklarını ısırasım geldi ya çok hoşuma gitti
ya benim canım hiç bir şey çekmiyor öyle eşimde hep soruyor ama yok diyorum kullanamıyorum bu günlerimi
sağol canım merak ettiğin içinopuyorumnanaktanevet bayağı yorulduk ama değdi heryer pırıl pırıl oldu parkelerde değişince evin içine renk geldi :lepi:estf canım olsun eklersin sonra acelemiz yok çok geçmiş olsun cnm hadi gözün aydın sonunda yapıldı şeker yüklemen temiz çıkmasınada sevindim a.s.
sağol canımcım yiyorum meyve boll bolll tek ilacımız meyve zaten a.s.
kız döş çok eski bir kelimedir türkçeye yeni kelime eklemek ne haddimize yoksa.
Döş adı, DÖĞÜŞ sözcüğünün giderek kısalmasından oluşmuştur.
Döş göğüs , bağır kısmına da denir. kaburga altıdır.
bende o tulumlardan gördüm kelebekli cnm çok güzell ve çok cicicydi hatta alıcam bende tutmuştum kendimi aslında böle görünce almak lazım sonra bir bakıyorsun yokkkk .. ayrıca lcw ürünleri çok güzel ben çok beğendim kumaşlarıda güzel çok tatlı ikili zıbınlar geldi hediye ordan üfff artık alışveriş yapalımmm doya doyaaaaa
bittimi temizlik canım baya yoruldun bende dün seni merak ediyordum. ahh ahh bebişler bir doğsa hayırlısıyla
canım çok geçmiş olsun rabbim korktuğumuza uğratmasın bende idrar yolu iltihabından korkuyorum inşallah olmadan doğumu atlatırızeyvahedigeldismilerabbim şifanı versin :Saruboceq:sen dktrun verdiği ilacı kullan zararı olsa vermez zaten yoksa erken doğuma yolaçıyormuş allah korusun ihmal etmeMerhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk
ay döş kelimesini bilmeyen baya varmış
Bana yastık olsun döşlerin güzel AŞIK VEYSEL
kaburga alt kısmı
kocişimin babaannesi de aze diyor çorumca
herkeze günaydın.şeker taraması yaptıran annelere bir sorum olacak.bugün 50mg glukoz yüklemesi yaptırdım aç karna.önce 99 çıktı bir saat sonra 187 çıktı doktor normal dedi ama bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumada soracağım.sizce nasıl.
ewet kumaşı benim de çok hoşuma gitti bide sarılı çizgli bi bütün tulum wardı o da 10tlye inmiş mesela çok uygundu ama beden yoktu işte
o kelebeklinin de 3-6 ayı olsa alıcaktım da standart yenidoğan içinmiş kumaşları da yumuşacıktı
erkek reyonuna baktım erkek bebişlere daha çok çeşit wardı fiyatlar da normal geldi bana kızlar için de yeni çeşit gelicek dediler gelince 3-6 aylıkalra bi göz atarım
benim 0-3 aylık kıyafetim çok oldu hep gördükçe aldım kaçırmama mantığıyla kardeşimle görümcemden annemden teyzemden hediye de geldi
0-3 ay faslını kapattım yane ben bi hastane çıkışı bide mevlit takımı alıcam onları da çarşıdan bakarım
AHH BENDE BİR BAŞLASAMDA ALIŞVERİŞE BİTİRSEM DOYA DOYA
belgüncüm dikkat et kendineherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan boğazım ağrımaya başladııııııııııııı... akşam eşim hastalanmak üzere modlarındaydı yemek yerken farkettim dedim hastamısın sen dedi döşüm ağrıyor birazda solgundu dedim hasta olcaksın ona sağlam bir mısır çorbası yedirdim yanında mısır ekmeğiyle ohhh sonra yemeğini verdim 3 tabak yemek yedi valla bol havuçlu ve turplu salata yaptım (canınız çekerse hemen yiyinnnn ) bol limonlu onuda yedirdim sonra o uzandı ezeli izlemeye koyuldu bende mutfağı toparladım su canavarı ben ellerim sudan çıkmıyor... laelaelaelaelae sonra bir güzel çayı demledim biryanda da ıhlamuru koydum ocağa kısık ateşte. canım çok kabak tatlısı istemişti buldum pazarda azcık aldım dün akşam onuda koydum ocağa eve giderkende cnm dilber dudağı çekmişti almıştım azcık ve boll meyve aldım bitmiş evde onları bir güzel yıkadım koydum meyve kaseme sonra çayımızı tatlımızı meyvemizi aldım gittim bende içeri..ama mutfaktan kaç saatte çıkamadım gaza gelmişim:) eşimin çayına bir güzel limon sıktım içti önce ondan, yatmaya yakında ıhlamurunu koydum birazda bal limon kattım içine onuda içirdim döşünede havlu koydum üzerine sıcak su torbası koydum üzerinide örttüm hasta olmasın diye ıhlamurdan sonrada meyvesini doğradım bu arada kabağı taşırdım şerbetini yanık kokuları sardı eviiii allahtan zamanında yetiştim yangın çıkcakmış nerdeyse bir baktım ocaktan alevler çıkıyor küçük küçükk tencerenin altına şerbet yapışmış taşınca oda alevleşmiş. açtım tüm camları tabi ben aldım soğuğu bir anda.. bir yandan ocağı temizlemeye çalışıyorum biryanda da kabağın tenceresini değişiyorum diğerini temizle üffffffffff o sırada elektrik kesildimiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir nasıl cinnet geçirmedim sakin kaldım bilmiyorum valla. neyseki elektrik yarım saat sonra geldi mutfağımı tekrardan toparladım tencerelerimi temizledim ocağımı temizlemeye çalışsamda şerbet yapışmış hala çok az kaldı ıslak bıraktım gece sabaha kadar sabah baktım biraz erimiş ama hala var sabah yine üzerini biraz ıslatıp çıktım akşam gittiğimde bakıcam inş erir o şeker yoksa nasıl çıkarcam bilmiyorum telle denedim tel yapıştı düşünün artık kaydirigubbakcemile3 süngere yapışan o şeker süngerin sert tarafını çekti aldı resmen. kazımakta istemiyorum kazırsam ocağım çizilcek bu sefer neyse ezel yalan oldu bu arada tabi. sonra da yattım zaten..ama şimdi düşünüyorumda neden kocama okadar bakarken bende ona yaptığım nimetlerden faydalanmadım ki bir ıhlamurda kendi içer insan dimi yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor...evden çıkmadan burnumdan yaşlar sızmaya başlamıştı bile. allahım hasta olmamalıyım olmamalıyızzz hiç birimizzz kızlarr dikkat edin kendinize. saatlerce mutfakta kalırsan pisboğazlığın uğruna olacağı buydu :2: delikafadulden
geçmiş olsun canıım inşallah zararı yokturMerhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk
kayınpederini mi yok artık yaewet yaa kullanmak lasım nazlanmak alsım aslında ama olmuyo nedense eskiden derdim bi hamile kaliim neler yapçam size ama eşimi mesela bi kere kaldırıp biyere göndermedim kıyamadım
arkadaşın eltisi kış ayında karpuz aşermişte kayınpederini edirneye gönderip arattırmış millet neler yapıyo
şu lcwye ben de bakayımbende o tulumlardan gördüm kelebekli cnm çok güzell ve çok cicicydi hatta alıcam bende tutmuştum kendimi aslında böle görünce almak lazım sonra bir bakıyorsun yokkkk .. ayrıca lcw ürünleri çok güzel ben çok beğendim kumaşlarıda güzel çok tatlı ikili zıbınlar geldi hediye ordan üfff artık alışveriş yapalımmm doya doyaaaaa
AHH BENDE BİR BAŞLASAMDA ALIŞVERİŞE BİTİRSEM DOYA DOYA
biz kasımda başlıcaz almaya çok erken de almak istemiyorum ama bana kalsa ben doğmadan 1 hafta alıcam herşeyini ama o son zamnlarım da ne olur bilemediğim için kasıma bırakıyorum
ay döş kelimesini bilmeyen baya varmış
Bana yastık olsun döşlerin güzel AŞIK VEYSEL
kaburga alt kısmı
kocişimin babaannesi de aze diyor çorumca
şu lcwye ben de bakayım
afiyet olsun canım sıcak bir şeylerde içBİZ Yemeğe çıkyıoruz kızlar inş bu boğaz ağrısıyla yutkunabilirim
kııs sen bizim gelinimizsin o zaman ben de çorumluyum:)
uff çok manyakız yaa niye gece kaldırıp canım şunu istiyo bunu istiyo demiyosak:mymeka:
biz kasımda başlıcaz almaya çok erken de almak istemiyorum ama bana kalsa ben doğmadan 1 hafta alıcam herşeyini ama o son zamnlarım da ne olur bilemediğim için kasıma bırakıyorum
canım sen bide ikiz taşıyosun okadar da geçe bırakma kasım iyidir senin için
sonuçta gezip bakmak öyle almak lasım ben uyguna güzel şeyler buldukça yavaş yavaş aldım hepsi de içime sindi
22.haftamda fln başlamıştım almaya en son kardeşimden gelen cicilerle de kapanışı yaptım yenidoğan için
şimdi bazı büyük sayılcak parçalar kaldı bebek odası, portatif beşik, bebek şekeri, portbebe, alt açma örtüsü, havlusu, bana pijama, bide işte kozmetik ürünleri (bez,ıslak mendil,sebamed set gibi)
al al bitmek bilmiyo ihtiyaçlar ekimde de bunları tamamlamayı düşünüyoruz kısmet olursa
bebek odamızı da beğendik pazarlığımızı da yaptık ama iki odel arasında karar wermeye çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?