- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.781
BİZ Yemeğe çıkyıoruz kızlar inş bu boğaz ağrısıyla yutkunabilirim
Selam günaydın kızlar.Benim başdönmem durmayınca sağlık ocağına gittik.Tansiyonumu ölçüp serum taktılar.tam 5 saatte bitti serum.Kolum o kadar ağrıdıki pıt pıt pıt damlıyor.Hiç bitmeyecek sandım.Bugün daha iyiyim.Uykusuzluktan bitkin düştüm galiba .Hepinize mutlu günler
herkeze günaydın.şeker taraması yaptıran annelere bir sorum olacak.bugün 50mg glukoz yüklemesi yaptırdım aç karna.önce 99 çıktı bir saat sonra 187 çıktı doktor normal dedi ama bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumada soracağım.sizce nasıl.
Merhaba arkadaşlar .. umarım herkes iidir ,, ben bu aralar yine sıkıntılıyım .. idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış( doktor 5 iğne verdi novosef 1gr. ağrılarım artınca hastaneye gidip idrar tahlili yaptırdım, resmen karnımda sertleşme başladıı ,sonuçlarıda görünce oturdum ağladım .. bol su içiyorum herşeye dikkat ediyorum ama bir türlü geçmedi , doktor ya kum ya da taş dedi .. Neden korkarsan başına gelirmiş en çok bundan korkuyorum yakamı bırakmıyor , bide bu iğneyi kullanan varmı aramızda bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum..Allaha emanet artık kullanmasamda zararı olacakk
çitosum sağol canım benim 2011 ocak anneleri olarak hepimizin maşallahı var bebişlerimizinde eli ayağı düzgün olur inşallah
ay dün kocişim anlattı işini yaptıkları kadının 15 yaşında oğlu varmış ama 1 yaşındayken babası elinden düşürmüş kemikleri hep kırılmış sakat kalmış bebeği öldürmeye kalkmış sonra beğenmeyip, karısıda oğlunu alıp kocasını boşamış evlenmemiş bir daha da oğlunu büyütmüş vicdansız herif nasıl sinir oldum ya nasıl bir babaymış
kocişim baya etkilenmiş ben tutamam kızımızı ya düşürürsem diye öyle gelen giden olduğunda da verme kimseye sakın uzaktan baksınlar deyip durdu
kııs sen bizim gelinimizsin o zaman ben de çorumluyum:)
uff çok manyakız yaa niye gece kaldırıp canım şunu istiyo bunu istiyo demiyosak:mymeka:
özlenen çok geçmiş olsun canım....
bende de bir kırıklık var çaya limon atıp içsem iyi gelir sanırım...
afiyet olsun canım geçmiş de olsun bu arada
bende yemekten geldimm. belgünüm bende bol limonlu açık bir çay aldım kendime.. hadi bize afiyet olsun....:))
bende yemekten geldimm. belgünüm bende bol limonlu açık bir çay aldım kendime.. hadi bize afiyet olsun....:))
bizde yemeğimizi yeyip geldik hihoyyyt
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , zaten 34 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim ondada idrar yolu enfeksiyonu vardı ,Rabbim kızımı bize bağışlasın inş..
başın sağolsun cnm sende benim gibi ikinciyi bekliyorsun o zaman inşallah bu bebişlerimizi bize bağışlar rabbim aynı acıyı yaşatmasın tekrar:gitme:arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , zaten 34 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim ondada idrar yolu enfeksiyonu vardı ,Rabbim kızımı bize bağışlasın inş..
uff okuyunca morelim bozuldu senin adına belgünüm inşallah kolaylıkla bulursunuz ev boshayallersmilebu halinle bide taşıncem diye uğraşcen olmaz olmaz zaten tam ters anda denk gelir bu işler alsanaalsanasmile:dilcikar:ben başlayamayacağım galiba alışverişe en sona kalıcak herhalde. araba alıcaktık istediğimiz gibi araba bulamyıoruz daha doğrusu şu anda çok pahalı arabalar ikinci el. on beş gün sonra bakmaya başlayın dediler bakalım böle bir hevesliydik araba almak için tşaınmaktan vazgeçmiştik ev sahibi bir senedir satılık yazısı asmıştı hala satılamadı bizde hazır satılmıyor satılanana kadar oturalım demiştik taşınmak masraf taşınınca bebek odası falan da isticez herşey olsun istiyorsun eksikler çıkıyor falan. en azından dedik ev satılana kadar otururuz bebişede oda yapmayız yatak odasına bir beşik ve küçük bir dolap koyacaktık salonada park beşik alacaktık hatta yatak odamızın beşiği hediye alındı bile. eve gelmesini bekliyoruz. neyse ev satıldıktan sonrada ki ancak satılır böle giderse ilerdede genç odası yaparız diyorduk. dün ev sahibi aramış eşimi ev satış işlemini hızlandırmış neyse akşam biri aradı yeni alıcılarmış evi görmek istiyorlarmış bu akşam gelip eve bakmak istediler eşimde ok dedi eğer anlaşılırsa evi boşaltıcaz gerçi ev sahibine eşim sölemiş ben hemen çıkamam demiş eşim hamile ancak bir iki ay müsade isterim deyince ev sahibide kaubl etmiş yeni ev sahiplerine ben senin için kefil olurum demiş bakalım ev satılcak galiba ve hiç hesapta olmadan şimdi ev bakıcaz bulcaz taşıncaz araba işimiz yatmaz inş hayırlısı tabi allahtan ama biraz moralim bozuldu bir seneedir satılmayınca ev daha bebek doğar bir altı ay daha gider diyordum en kötüsü gelecek yaza taşınırım diyordum böle plansız oldu herşeyin hayırlısı inş. taşınmak zor şu anda en düşük masrafta hallederiz diye umud ediyorum ki araba parasıda yanmasın daha bebişime alışveriş yapcaz onunda masrafı olcak sonuçta. anlıcanız ev satılırsa doğuma kadar yoğun bir süreç bizi bekliyor..
canım inşallah bu sefer Allah kızını sana bağışlar kucağına almayı nasip ederarkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , zaten 34 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim ondada idrar yolu enfeksiyonu vardı ,Rabbim kızımı bize bağışlasın inş..
ben başlayamayacağım galiba alışverişe en sona kalıcak herhalde. araba alıcaktık istediğimiz gibi araba bulamyıoruz daha doğrusu şu anda çok pahalı arabalar ikinci el. on beş gün sonra bakmaya başlayın dediler bakalım böle bir hevesliydik araba almak için tşaınmaktan vazgeçmiştik ev sahibi bir senedir satılık yazısı asmıştı hala satılamadı bizde hazır satılmıyor satılanana kadar oturalım demiştik taşınmak masraf taşınınca bebek odası falan da isticez herşey olsun istiyorsun eksikler çıkıyor falan. en azından dedik ev satılana kadar otururuz bebişede oda yapmayız yatak odasına bir beşik ve küçük bir dolap koyacaktık salonada park beşik alacaktık hatta yatak odamızın beşiği hediye alındı bile. eve gelmesini bekliyoruz. neyse ev satıldıktan sonrada ki ancak satılır böle giderse ilerdede genç odası yaparız diyorduk. dün ev sahibi aramış eşimi ev satış işlemini hızlandırmış neyse akşam biri aradı yeni alıcılarmış evi görmek istiyorlarmış bu akşam gelip eve bakmak istediler eşimde ok dedi eğer anlaşılırsa evi boşaltıcaz gerçi ev sahibine eşim sölemiş ben hemen çıkamam demiş eşim hamile ancak bir iki ay müsade isterim deyince ev sahibide kaubl etmiş yeni ev sahiplerine ben senin için kefil olurum demiş bakalım ev satılcak galiba ve hiç hesapta olmadan şimdi ev bakıcaz bulcaz taşıncaz araba işimiz yatmaz inş hayırlısı tabi allahtan ama biraz moralim bozuldu bir seneedir satılmayınca ev daha bebek doğar bir altı ay daha gider diyordum en kötüsü gelecek yaza taşınırım diyordum böle plansız oldu herşeyin hayırlısı inş. taşınmak zor şu anda en düşük masrafta hallederiz diye umud ediyorum ki araba parasıda yanmasın daha bebişime alışveriş yapcaz onunda masrafı olcak sonuçta. anlıcanız ev satılırsa doğuma kadar yoğun bir süreç bizi bekliyor..
selam kızlar moralim azcık bozuk bgn şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında yüksek çıktı 162. sınır 140 mış.haftaya aç karnına kendi doktorumdada yaptırcam 100 mg lık bu sefer damardan bakcaklar inşallah onda da öle yüksek çıkmaz.yoksa tatlılara elveda demek zorunda kalıcam.
ben daha yaptırmadım hiç bilgimde yok canım
ben yaptırdım testin üzerinde referans değerlerde yazıyor ilki 99 normal de ikincisi max.140 olması lazım
fazla olursa 100lük isteyip tekrarlatıyor doktorlar burda öyle yaptıran bikaç arkadaşımız oldu
50lik yüklemede değer yüksek çıkıp 100lükte normal çıkan olabiliyomuş
selam kızlar moralim azcık bozuk bgn şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında yüksek çıktı 162. sınır 140 mış.haftaya aç karnına kendi doktorumdada yaptırcam 100 mg lık bu sefer damardan bakcaklar inşallah onda da öle yüksek çıkmaz.yoksa tatlılara elveda demek zorunda kalıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?