2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dikkat et kendine,dinlen bir süre a.s.

canım sonucun yüksek çıkmış sınır değer 140 bu yüzden kendi doktorunla konuş,geçmiş olsun :1hug:

geçmiş olsun a.s.

bizim de küçük ihtiyaçlarımız kaldı beslenme ve kozmetik grubu bide bana pijama takımı falan bu ay bitireceğim inşallah eksikleri

beğenmeyip bebeği öldürmeyemi kalkmış o nasıl bir adammış beee töbe yarabbim allahım sen uzak tut

kııs sen bizim gelinimizsin o zaman ben de çorumluyum:)
uff çok manyakız yaa niye gece kaldırıp canım şunu istiyo bunu istiyo demiyosak:mymeka:

ben çok yaptım hhehehehee artık çok cnm bişi istemiyor ama yinede istedikçe sölüyorum alıyor kocişim sağolsun

özlenen çok geçmiş olsun canım....
bende de bir kırıklık var çaya limon atıp içsem iyi gelir sanırım...

cnm dikkat et kendine bende açık bir fincan çay aldım şimdi içinede şeker ve bol limon sıktım inş ii gelir sende iç dikkat et

afiyet olsun canım geçmiş de olsun bu arada

sağol canımcımm

biz yemeğimizi yedik geldik bu arada biraz hızlı oldu galiba delikafadulden

Çok teşekkürler herkese opuyorumnanaktan Allah hepinizin dertlerine deva versin inşallah.Eşim öğle yemeğine gelecek birazdan bizde yemeğimizi yiyip geleceğiz .

Son düzenleme:
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , zaten 34 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim ondada idrar yolu enfeksiyonu vardı ,Rabbim kızımı bize bağışlasın inş..

ben başlayamayacağım galiba alışverişe en sona kalıcak herhalde. araba alıcaktık istediğimiz gibi araba bulamyıoruz daha doğrusu şu anda çok pahalı arabalar ikinci el. on beş gün sonra bakmaya başlayın dediler bakalım böle bir hevesliydik araba almak için tşaınmaktan vazgeçmiştik ev sahibi bir senedir satılık yazısı asmıştı hala satılamadı bizde hazır satılmıyor satılanana kadar oturalım demiştik taşınmak masraf taşınınca bebek odası falan da isticez herşey olsun istiyorsun eksikler çıkıyor falan. en azından dedik ev satılana kadar otururuz bebişede oda yapmayız yatak odasına bir beşik ve küçük bir dolap koyacaktık salonada park beşik alacaktık hatta yatak odamızın beşiği hediye alındı bile. eve gelmesini bekliyoruz. neyse ev satıldıktan sonrada ki ancak satılır böle giderse ilerdede genç odası yaparız diyorduk. dün ev sahibi aramış eşimi ev satış işlemini hızlandırmış neyse akşam biri aradı yeni alıcılarmış evi görmek istiyorlarmış bu akşam gelip eve bakmak istediler eşimde ok dedi eğer anlaşılırsa evi boşaltıcaz gerçi ev sahibine eşim sölemiş ben hemen çıkamam demiş eşim hamile ancak bir iki ay müsade isterim deyince ev sahibide kaubl etmiş yeni ev sahiplerine ben senin için kefil olurum demiş bakalım ev satılcak galiba ve hiç hesapta olmadan şimdi ev bakıcaz bulcaz taşıncaz araba işimiz yatmaz inş hayırlısı tabi allahtan ama biraz moralim bozuldu bir seneedir satılmayınca ev daha bebek doğar bir altı ay daha gider diyordum en kötüsü gelecek yaza taşınırım diyordum böle plansız oldu herşeyin hayırlısı inş. taşınmak zor şu anda en düşük masrafta hallederiz diye umud ediyorum ki araba parasıda yanmasın daha bebişime alışveriş yapcaz onunda masrafı olcak sonuçta. anlıcanız ev satılırsa doğuma kadar yoğun bir süreç bizi bekliyor..

bende yemekten geldimm. belgünüm bende bol limonlu açık bir çay aldım kendime.. hadi bize afiyet olsun....:))

:)afiyet şeker bal olsun canımmcımm ben içtim bileee

bizde yemeğimizi yeyip geldik hihoyyyt

afiyet şeker bal olsun cnm

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , zaten 34 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim ondada idrar yolu enfeksiyonu vardı ,Rabbim kızımı bize bağışlasın inş..

üzüldüm rabbim kızınızı size bağışlasın inş sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş.

belgünüm üzüldüm canım ama bunda da vardır bir hayır diyelim.. belki daha uygun daha büyük bir ev bulursunuz.. üzme kendini.... Allah en kısa zamanda kendi evinize oturmayı nasip etsin.. kira olayı çok zorrr..
özlenen canım senin daha da çok kendine dikkat etmen gerekiyor.. üşütme ayaklarını bende de idrar yolu enfeksiyonu var oyüzden kışın akşam yatarken bile ince bir çorap giyiyorum ne olur ne olmaz diye..Allah bu meleğinizi size bağışlasın canım benim....

başın sağolsun cnm sende benim gibi ikinciyi bekliyorsun o zaman inşallah bu bebişlerimizi bize bağışlar rabbim aynı acıyı yaşatmasın tekrar:gitme:

uff okuyunca morelim bozuldu senin adına belgünüm inşallah kolaylıkla bulursunuz ev boshayallersmilebu halinle bide taşıncem diye uğraşcen olmaz olmaz zaten tam ters anda denk gelir bu işler alsanaalsanasmile:dilcikar:

herkese slm arkadaşlaryerimsenibenyerimseniben
öncelikle bütün doğum yapcak olanlara rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

çitos slm canım nasılsın ben yeni girmeye başladım topiğe ve seni buldum yineolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
nasılsın bakalım ne var ne yok??çok özledim valla :kedi::kedi:

canım inşallah bu sefer Allah kızını sana bağışlar kucağına almayı nasip eder

canım her işte bir hayır vardır sıkma canını bende işten çıkmak istediğim için taşınacağız bizi de zor günler bekliyor hakkımız da hayırlısı

kızlar o taşınma derdi bendede var anlatmıştım.daha diger kiracılar çıkmadı.bu hafta sonu çıkıcaklar inş.yaklaşık 1 ayı geçiktir evimin her yeri her yerde.adım atıcak yer yok.toz içinde ev inanın.gözümde nasıl büyüyohaftaya taşınıcaz bizde.eşyalar diger eve girdikten sonra sorun yok yavaş yavaş yerleşicek artık.Allahtan annem var kuzenim yengem fln var yardım edicekler yoksa iş yapıcak halim yok valla.zorlanıyorum ister istemez.Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlar moralim azcık bozuk bgn şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında yüksek çıktı 162. sınır 140 mış.haftaya aç karnına kendi doktorumdada yaptırcam 100 mg lık bu sefer damardan bakcaklar inşallah onda da öle yüksek çıkmaz.yoksa tatlılara elveda demek zorunda kalıcam.

canım benımde 160 çıktı..cuma gunu 100mg.yulklemem var..ben sanmıyorum benım sekerım olsun..
sendede yoktur ınşallah..
zaten doktor 100mg.yapılana kadar karbonhıdrat.hamur işi ve kızartmayı yasakladı..tamamen proteınle beslenıyorum..

ben daha yaptırmadım hiç bilgimde yok canım

canım bendede yüksek çıktı 187 hemen doktorumu aradım yüksek gel birde burada tekrar edelim dedi.bende bir hafta sonra gideceğim bu arada tatlılara şekerli şeylere veda ettim.belki düşer dr gidene kadar insülin kullanmak istemiyorum.diyetle hallederiz inşallah.
bu arada ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…