2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım.allah kolaylık versın..
bebek alısverısıne sadece gıyım ve bezden basla..bırde karyola al sadece..mobılyayı tamamllarsın sonra..
bebek esyası çok pahalı bırsey degıl kuşum..uzulme lutfen..olumunekankayizsmile

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , zaten 34 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim ondada idrar yolu enfeksiyonu vardı ,Rabbim kızımı bize bağışlasın inş..

canım basın saolsun..allah bebeklerımızı korusun..olumunekankayizsmile

selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli?
okullar açıldı ya ben giremiyorum artık. ama anlaşılan hazırlıklar tam gaz ve tüm keyfiyle devam ediyor. Bebişlerin de annelerinin de keyifleri yerinde. biz de gayet iyiyiz. küçük prensim sporcu ya da dansçı olacak galiba, bu aralar fazla hareketli, dr teyzesi ölçümlerini zor yaptı hareketliliği yüzünden. bizim hazırlıklar da tamamlanmak üzere, birkaç parça ve çok acil olmayan şey kaldı. odası geldi prensimin, bir cici oldu ki sormayın.
bu arada belgün kolay gelsin sana, taşınmak zor iş, hele de irice bi göbüşle!
özlenen sana da çoook geçmiş olsun, umarım iğnelerden sonra enfeksiyonu kolayca atlatırsın da bebişini de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Son düzenleme:

adilemirözel bir diyet verdimi doktorun.bende gidene kadar tatlı karbonhidrat almayacağım inşallah düşer.sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

bizim de küçük ihtiyaçlarımız kaldı beslenme ve kozmetik grubu bide bana pijama takımı falan bu ay bitireceğim inşallah eksikleri

kuzum çok hızlısın..
bende bebek bezı almaya baslamadım..kampanya beklıyoru.prıımaa yapıyorya ıkıncısı %50 ındırımlı..onu beklıyorum..gecen ıkı kez oldu..kociş erken dedı almadı..artık almak gerek yavas yavas..
pjama benımde ıhtıyacım canım..guzel bır pjama ıstıyorum..
bırde ev ıçın babet seklınde bır panduf ıstıyorum..normal gıyımdede şık durur dıye dusunuyorum..

AHSEN81 canım kızartma,hamurişi, şerbetli tatlı,pirinç pilavı ve nişastalı yiyeceklerden uzak durmamı sölediler yaptırana kadar sende bunlara dikkat et

ayyy canım inşallah yokturrrbilmiyorumkismile

Bizim taşınıp taşınamayacağımız hiç belli değil hala allah yardım etsin taşınacaklara.Benim kızımın da bir odası yok. Sadece üstüne bir kaç kıyafet aldık.Herşeyi önceden hazır olsun istiyordum ama kısmet değilmiş.Çoğu şeyi bayramdan sonra istanbulda halledicem.Bazen içim burkuluyo bi odası falan olsun isterdim.İstanbulda çekyat üzerinde büyüyecek bebeğim.İnsanlar görmeye falan geldiğinde de ne benim odam olcak ne bebeğin.

Kızlar bana çok kan tahlili yaptılar ama şeker tahlili yaptılar mı hiç bilmiyorum.Tahlil sonucunda ne diye yazıyor şeker ve sonucu

adilemirözel bir diyet verdimi doktorun.bende gidene kadar tatlı karbonhidrat almayacağım inşallah düşer.sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

canım ekmek hamur ısı yasak dedı..
yanı un ve unlu mamuller sekerı yukseltıyor..yasak o yuzden..
kızartmada yasak..
tatlılarda zaten hamılelıkte yasak..
bır kıtapcık verdı.ama seker ıcın degıl.hamıle beslenme kıtabı..
sabah ne yedım yazayım..

aç karnına 3 cevız yedım kahvaltı oncesı..
2 yumurta ve sutle omlet yaptım..
1 dılım peynır..
1 bardak sut..yarım dılım ekmek..
oglende antep fıstıgı yedım 10 tane falan..
oglen mercımek corbası..ekmeksız..
sımdı koca bır tabak uzum...
bırazdan yıne corba ıçerım..
ve elma meyve vs..
acıktıkca corbadan ıcerım bugun..

kıtapcıkta
sabah sut yumurta peynır 1 dılım kepek ekmek var..
oglen yogurt baklagıllerden yemek..1dılım kepek ekmek
akşam et sebze salata
var..
ara ogunlerdede yıne 1 bardak sut..ve meyve yazıyor..yanı seker çıkmasa bıle karbonhıdrat yok...proteın bebegı beslıyormus..
ve kesınlıkle kepek ekmegı yazıyor..çunku ıçınde folık asıt var yazıyor..

canım seker tahlılı ıçın sekerlı su ıçırıyorlar..
ıçırdılermı..

canım benim açlık 87 50mg yükleme 1 saat sonrası 175 çıktı doktor yüksek dedi. 1 hafta dikkat et 100 mglık 3 saatlik testlerden yapacağız dedi o da yüksek çıkarsa diyetisyene gönderecekti ve sürekli takip altına alacaklardı şekeri. çok şükür 100mg yükleme iyi çıktı ama artık çık dikkat ediyorum. gereksiz tatlılardan ve hamur işinden uzak duruyorum.

YANİ 2+1 Dİ EVİMİZ BEN ÇOCUK OLACAĞI ZAMAN 3+1 İSTİYORDUM AMA EŞİM ARABAYLA BENİ KANDIRINCA VAZGEÇTİM ŞİMDİDE BÖLE OLDU ZATEN SATILSIN EV BÜYÜK BİR EV BAKICAM ÖNCELİK OLARAK.İNŞ ALLAHIM HEPİMİZE EV NASİP ETSİN EV SAHİBİ ÖNCELİK BİZE SATMAK İSTİYOR TABİ AMA ŞU ANDA PEŞİN İSTEDİĞİ RAKAM AŞIYOR BİZİ. DEDİĞİN GİBİ VARDIR HERŞEYDE BİR HAYIR KUŞUM.

İNŞ CNM DUA EDİNDE KOLAY EV BULALIM HAVALARDA SOĞUYOR HELE SOĞUKTA EV BULMAK DAHADA ZOR BİZİM TAŞINMAMIZ TAHMİNİMCE BAYRAM ÖNCESİNİ BULUR. ÜSTELİK ÇALIŞIYORUM BENDE ANCAK TAŞINMA İŞİNİ HAFTASONUNA GETİRCEZ ARTIK..BİRDE ALLAHTAN ANNEM KUZENİM EŞİMİN KUZENİ FALAN VARDA HEPSİ BİR ÇIRPIDA TOPLARLAR İNŞ EŞİM SEN RAHAT OL DEDİ BAKALIM. BEN ÇOK YORMAMAYA ÇALIŞCAM KENDİMİ.

ah cnm evet vardır her işte bir hayır..işten çıkmak istediğin için neden taşınıyorsunuz ki daha uygunmu bakıyorsunuz rabbim hepimize hayırlısını versin hepimize yardım etsin inş. hakkımızda hayırlısı

belgün çok iyi anlıyorum canım seni inşallah bunda da bi hayır wardır belki daha iyi olur sizin için
bizde doğuma kadar taşınsakmı diye çok düşündük kiradayız ew de alamadık henüz belki seneye alabiliriz
şimdi oturduğumuz ew iyi güzel de hastanelere we merkeze ters kalıyo ulaşım için baya yürümek gerekiyo
burda ulaşım imkanları istanbulda alıştığımız gibi değil gecenin bi saati taksi ihtiyacın olsa incin top oynuyo heryerde duraklar kapalı bulamıyosun
kızım gece ateşlense bişey olsa neyaparız diye çok dertlendik bizde tekrar kiraya taşınıp boşa masraf yapmaktansa 2.el bi araba bakmaya karar werdik
dediğin gibi fiyatlar da biraz yüksek bütçe de sınırlı olunca gönlüne göre bulmak zor oluyo araştırıyoruz bikaçgündür

Belgun allah kolaylık versin ama ilk araba aldığınız daha iyi olmuş.Bebek olunca birşey olsa araba olması gerekiyor insanın altında .Allah kalbine göre bi eve taşınmayı nasip etsin inşallah.Biz bu evime geçen sene kasımda taşınmıştık.Zor oluyor hele şimdi hamilesin allah güç kuvvet kolaylık versin.

Merhaba canım odasının resmini çekde oğluşunun bizde görelim
bebek bezi iki paket aldık bizde kampanyadan şimdilik yeter doğduktan sonra bedenine göre alırız
canım şimdi ki evimizi iş yerime yakın tuttuk çarşıda olduğu için kirası yüksek annemlere yakın tutacağız eşimin işide o tarafta bu sefer o rahat etsin hemde ben anneme yakın olacağım

Bizde aynı durumdayız.Arabada ayarlayamayınca artık doğumdan önce annemin yanına istanbula gitmeye karar verdim.İlerde inşallah allah bi araba nasip eder yani.Taşınırsakta bu ev büyük ısınmıyor, oyüzden daha küçük ısınan bi eve taşınalım dedik ama eşimde hiç yanaşmıyor taşınamıycaz galiba.

elifcım bende bır evım olsun ıstıyorum.ama suan erken..bu evede yenı tasındık..
bızde 2.el bır araba aldık..
evım merkezde hastaneye ve heryere cok yakın ıkı adım..
ama arabayı eşim ıçın aldık..işi eve çok uzak..
ama masrafıda hıç bıtmıyor be kuşum..
her ay 300 lıra masrafı var en az..
bu ay 500 buldu ..
bende gıcık oluyorum yanı..ne bakımı bıtıyor ne vergısı..
ama heryerede kendın gıdıyorsun..dolmus vs.beklemek yok..

canım şimdi ki evimizi iş yerime yakın tuttuk çarşıda olduğu için kirası yüksek annemlere yakın tutacağız eşimin işide o tarafta bu sefer o rahat etsin hemde ben anneme yakın olacağım
annene yakın olmakla en dogrusunu yaparsın denızcım..bebek dogduktan sonra cok ıhtıyacın olucak..kaydirigubbakcemile2

benim kociş taşındıktan sonra arabaya ihtiyaç kalmaz nasılsa bu sefer benim işyerime yakın olacak diyor bende bebek rahatsızlansa falan napcaz acil bir durum da hem hiç mi bir yere gitmeyeceğiz bebeği dolmuşlarda harap edemem dedim ben onu düşünemedim diyor kaydirigubbakcemile3 benim kocişin altında araba durmaz doğru dürüst değiştirip duruyor sinir oluyorum bende tam alışıyorum bir bakmışım başka arabayla gelmiş galerici olsa bu kadar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…